AD ARDOOIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AD ARDOOIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.000.510

Publication

04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 26.09.2014, NGL 25.11.2014 14679-0002-017
27/09/2013
ÿþ1 8 SEP, 2013

1111 111,111111111111 iw

DENDERMONDE

nit ie

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GR11-t-iE iiktJHT3ANl VAN KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0839.000.510.

Benaming

(voluit) : AD ARDOOIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9255 Buggenhout, Kerkstraat 90

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op elf september twee duizend dertien, geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op dertien september daarna boek 5/172 blad 78 vak 2, ontvangen vijftig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid AD ARDOOIE gevestigd te 9255 Buggenhout, Kerkstraat 90, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op éénendertig augustus twee duizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien september daarna onder het (referte)nummer 11139608, beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderdeenenvijftigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 251.250,00) om het huidig kapitaal van driehonderdvijfenzeventigduizend euro (E 375.000,00) euro te verhogen tot zeshonderdzesentwintigduizend tweehonderdvijftig euro (E 626.250,00).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld in ruil waarvoor zevenenzestig (67) nieuwe kapitaalaandelen worden gecreëerd van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de resultaten en winsten van de vennootschap zullen delen vanaf hun onderschrijving.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk tegen pari worden ingeschreven in geld (aan drieduizend zevenhonderdvijftig euro (E 3.750,00) euro per aandeel),

Deze aandelen worden op het ogenblik van de inschrijving volledig afbetaald en volgestort.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering stelt vast dat alle aandelen op deze vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Alle aandeelhouders hier aanwezig, of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren individueel af te zien van de uitoefening van hun voorkeurinschrijvingsrecht zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen behalve de vennootschap DC DIE.

Deze afstand van of verzaking aan voorkeurrecht wordt gedaan zonder verder formalisme voor wat betreft verslagen van zaakvoerder inzake uitgifteprijs en inzake de financiële gevolgen van de verrichting voor de vennoten,

DERDE BESLISSING.

ZIJN HIER TUSSENGEKOMEN:

A, de volgende aandeelhouders, vernield in de samenstelling van de algemene vergade-ring, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals gezegd:

- De naamloze vennootschap DC DIE.

- De heer Jozef Dierickx,

B. de volgende nieuwe intekenaars:

- De naamloze vennootschap DC DIE, die verklaart in te schrijven op alle nieuwe aandelen zevenenzestig (67) aandelen tegen pari aan de prijs van drieduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 3.750,00) per aandeel, die de kapitaalverhoging vertegenwoordigen.

De inschrijver verklaart en alle leden van de vergadering erkennen dat op alle aandelen werd ingeschreven en dat ze volledig werden afbetaald door een storting in geld.

VIERDE BESLISSING.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te leggen dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat

~

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ieder nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot zeshonderdzesentwintigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 626.250,00) euro.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist affikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het geplaatst kapitaal en om het aan te passen aan de beslissingen genomen aangaande voorgaande agendapunten, als volgt:

Artikel vijf: KAPITAAL -- AANDELEN I OBLIGATIES - REGISTER

a. Kapitaal.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

zeshonderdzesentwintigduizend tweehonderdvijftig euroen werd volledig volgestort.

b. Aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in honderd zevenenzestig (167) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin wordt aangetekend; 1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen; 2. de gedane stortingen; 3, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Van de inschrijving in voormeld register worden certificaten tot bewijs hiervan afgegeven aan de vennoten,

Het bestuursorgaan kan besluiten tot opsplitsing van het register in twee delen waarvan het ene zal berusten in de zetel van de vennootschap en het ander buiten die zetel, in België of in het buitenland, In voorkomend geval is het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing,

c. Obligaties,

In een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kunnen er naast aandelen ook obligaties bestaan. Zij zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van obligaties gehouden waarin wordt aangetekend: 1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke obligatiehouder, alsmede het aantal van de hem toebehorende obligaties; 2. de overdrachten en de overgangen van de obligaties met hun datum.

Van de inschrijving in voormeld register worden certificaten tot bewijs hiervan afgegeven aan de obligatiehouders.

d. Winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen mogen niet worden uitgegeven.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING,

1, De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoe-ring van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan on-dergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

2, Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de heer Marc VAN der PERRE, wonende te 2610 Antwerpen, Oosterveldlaan 157, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en) en met het oog op elke latere wijziging, aanpassing of schrapping dienaangaande.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd : expeditie kapitaalverhoging, statutenwijziging(en) - volmacht - bankattest - historiek met coördinatie der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r

Op de laatste blz. van L ,ii g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : waam en nanotexening

20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.08.2013, NGL 11.09.2013 13582-0299-018
20/08/2013
ÿþ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van CreileFlE RECHTBANK

VAN KOFHANnF1

Ondernemingsnr : 0839.000.510

Benaming

(voluit) : AD ARDOOIE

(verkort) "

0 8 AUG. 2013

DENDERMONDE

Griffie

'1312986

V1 beha aai Bel Staa

911



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : KERKSTRAAT 90 - 9255 BUGGENHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte 1 ONTSLAG ZAAKVOERDER

In de bijzondere algemene vergadering van 19 juli 2013 werd het ontslag aanvaard van Filip De Meyer als

zaakvoerder.

Zijn ontslag gaat in op dezelfde datum.

Er wordt niet in zijn vervanging voorzien,

J. Dierickx Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/09/2011
ÿþMod 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

Hl K .

AN KOG. N iL

C 5. 09. 2011

DEhDEel',eND E

Hil

*11139608*

Vo beho aan Belg Staat

i 18 II

Ondernemingsnr : 830 000SA.o

Benaming

(voluit) : AD ARDOOIE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9255 Buggenhout, Kerkstraat 90.

Onderwerp akte : oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s)

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals, op eenendertig augustus tweeduizend en elf, dat

1.De naamloze vennootschap DC DIE met maatschappelijke zetel te 9255 Buggenhout, Kerkstraat 90 en: met ondernemingsnummer (BTW BE) 0897.292.857 RPR Dendermonde.

2. De heer DE MEYER Filip Clara Adolf, geboren te Gent op éénendertig december negentienhonderd: zevenenzestig, ongehuwd, identiteitskaartnummer 671231-245.25, wonende te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan; 124 bus 102.

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft als naam: AD ARDOOIE.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9255 Buggenhout, Kerkstraat 90. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving. De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening: van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, het uitbaten van groot- en kleinhandel in,: aan- en verkoop van, in- en uitvoer van en het vervaardigen van en in:

- zuivel, margarine, beenhouwerij, vers vlees en vleeswaren, vis, bakkerij, groenten en fruit;

- traiteurafdeling;

- alle dranken, alcoholische en niet-alcoholische;

- alle voedingswaren, conserven, diepvriesproducten, snoep;

- speelgoed, papier- en rookwaren en tabak;

- audio-, video- en fotoartikelen;

- alle textielproducten, schoeisel en lederwaren;

- parfumerie, drogisterij, ontsmettingsmiddelen, schoonmaakmiddelen, wasproducten;

- alle artikelen in elektro en non-elektro, geschenken, juwelen, doe-het-zelf-artikelen;

- alle soorten meubelen;

- tuingereedschap;

dierenartikelen;

- bloemen en planten;

- alle andere artikelen in hout, metaal of andere kunst- of natuurstoffen.

De uitbating van een verbruikzaal en eetgelegenheid in de meest ruime zin.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van deze woorden.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van alle onroerende goederen, materieel outillering en uitrusting.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of welke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd vijfenzeventig duizend euro en werd volledig volgestort.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in honderd (100) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is. De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste vrijdag van de maand september om tien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen v& r de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering. Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel. Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen.

De voornoemde oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist:

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door vier (gewone) zaakvoerders;

- dat vanaf heden als (gewone) zaakvoerders benoemd of aangesteld worden voor onbepaalde duur hetgeen werd aanvaard maar slechts met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

* De heer DE MEYER FILIP, voornoemde oprichter sub 2;

" Mevrouw DIERICKX Berlinde, geboren te Dendermonde op acht juli negentienhonderd eenentachtig, identiteitskaartnummer 590-3897784-59, ongehuwd, wonende te 9280 Lebbeke (Wieze), Stationsstraat 7 bus 5;

* De heer DIERICKX Jozef Adolf, geboren te Wieze op dertig januari negentienhonderd tweeënvijftig, identiteitskaartnummer 590-9456848-53, ongehuwd, wonende te 9280 Lebbeke (Wieze), Rooien 61.

* De heer DIERICKX Jan, geboren te Dendermonde op zevenentwintig december negentienhonderd drieëntachtig, identiteitskaartnummer 590-4155727-79, ongehuwd, wonende te 9280 Lebbeke, Kloosterstraat

11,

- dat het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen bezoldiging heeft toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend dertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig maart tweeduizend dertien.

- dat de uitbatings- of exploitatiezetel van de vennootschap gelegen is te 8850 Ardooie, Watervalstraat 22A.

- om aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) de heer Marc VAN der PERRE, wonende te 2610 Antwerpen, Oosterveldlaan 157, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-

plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

" Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd: expeditie akte oprichting, volmacht, statuten en benoeming zaakvoerders,

bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan Belgisch Staatsblad

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 28.10.2015 15658-0533-017

Coordonnées
AD ARDOOIE

Adresse
KERKSTRAAT 90 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande