AD HOC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AD HOC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 542.514.763

Publication

09/12/2013
ÿþ A1od Wrnd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

054 Çjiij

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : AD HOC

(verkort) :

ambla

~~l~.l~j~c~u

i\i t ,.....-

.., __ ~ .

2 7 110Y. 2013

RECHTBANKVAN

KOOPHAMiriftfiëL GENT



I

Il Ill It

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Sint-Pietersnieuwstraat 83, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

ONDERGETEKENDEN

1. Bonte Luc Gaston, geboren te Leopoidstad (nu Kinshasa) in Belgisch Kongo op 26 december 1954 en wonende te Sint-Pietersnieuwstraat 83, 9000 Gent;

2. Damman Anna Angèle, geboren te Roeselare op 3 november 1953 en wonende te Sint-Pietersnieuwstraat 83, 9000 Gent.

verklaren tussen hen een vennootschap onder firma te hebben opgericht met als naam AD HOC en met zetel te Sint-Pietersnieuwstraat 83, 9000 Gent.

De statuten van de vennootschap worden als volgt vastgesteld:

Artikel 1: Rechtsvorm firma

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma. Haar naam luidt «AD HOC »,

Artikel 2: Zetel.

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te Sint-Pietersnieuwstraat 83  9000 Gent,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel, bij besluit van de zaakvoerders.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

(.Specifieke activiteiten

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming, zowel in aanneming als in onderaanneming:

-Op de-laatstel blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Het ontwikkelen van concepten voor musea, tentoonstellingen, publicaties en culturele activiteiten.

" Het produceren, aankopen en verkopen van teksten, boeken, tijdschriften, drukwerken, video, film en alle mogelijke overige informatie of reclamedragers; en alle andere activiteiten die dit doel dienen of ermee in verband staan en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

" Het ontwikkelen van managementprojecten en diensten in alle industriële, commerciële en dienstensectoren, het verschaffen, zowel aan individuele personen als aan vennootschappen van alle prestaties, diensten en adviezen inzake management, het uitvoeren en waarnemen van managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord met inbegrip het waarnemen van bestuursmandaten;

" Het organiseren van seminaries, voordrachten en uitvoeren van lesopdrachten.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen en alle opsommingen zijn geenszins limitatief, maar evenwel binnen de wettelijke bepalingen.

II.Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen ,verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en meer in het algemeen het beheer van onroerende goederen, wat eveneens kan onder de vorm van de terbeschikkingstelling van vastgoed aan de zaakvoerders van de vennootschap ais alternatieve bezoldiging voor deze zaakvoerders, de aan  en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alsmede de aan  en verkoop, huur en verhuur en het beheer van roerende goederen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen.

Il l.Algemene activiteiten

A. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard;

in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

B. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

verlenen, in de meest ruime zin, alle handels  en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. De aan  en verkoop, in  en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV,Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Artikel 5: Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000,00 euro en is verdeeld in 10 aandelen met een nominale waarde van 100 euro ieder waarop als volgt wordt ingeschreven:

- Door Dhr. Bonte Luc: 500,00 euro

- Door Mevr. Damman Anna: 500,00 euro

Als vergoeding op deze inbrengen heeft Dhr, Luc Bonte recht op 5 deelbewijzen en Mevr, Damman Anna recht op 5 deelbewijzen.

Deze deelbewijzen vormen samen het volledig kapitaal dat aldus volledig werd geplaatst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6: Rekening-courant

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend warden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht warden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7: Overdracht van aandelen

Duiten de toestemming van aile medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8: Register van aandelen

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden. In het register van aandelen wordt aangetekend:

1. De nauwkeurige gegevens van betreffende van de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen;

2. De gedane stortingen;

3. De overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. De overdrachten en overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 9: Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke dan wel rechtspersonen en al dan niet vennoten. Aan deze personen wordt de dagelijkse leiding van de zaken der vennootschap toevertrouwd.

Er worden geen statutaire zaakvoerders benoemd.

Indien er meerdere zaakvoerders de vennootschap besturen en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- Dhr. Bonte Luc

- Mevr. Damman Anna

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10: Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en is individueel bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen tot een maximum bedrag van 15.000,00 euro.

Artikel 11: Jaarvergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand februari om zestien uur,

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen, Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben, De brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden gehouden op de zetel van de vennootschap. Iedere aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste jaarvergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 12: Boekjaar inventaris.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op de laatste dag van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsook de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Artikel 13: Winstverdeling.

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst

De verliezen zullen onder de vennoten worden verdeeld In dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14: ontbinding vereffening.

Bij ontbinding van de vennootschap is (zijn) de zaakvoerder(s) die op dat tijdstip in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s), tenzij de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd,

r

K

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15: Slotbepaling.

Voor alles wat niet uitdrukkelijk is voorzien door onderhavige statuten, verwijzen ondergetekenden naar de artikelen 201 te.m. 209 van het Wetboek Vennootschappen.

Slot- & overgangsbepalingen -- benoemingen - volmacht

1. Het eerste boekjaar begint op datum van ondertekening van deze onderhandse akte en eindigt op dertig september twee duizend en vijftien (2015),

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar twee duizend en zestien (2016).

3. Vanaf de neerlegging van de huidige oprichtingsakte wordt de vennootschap geacht de verbintenissen te hebben overgenomen die door de oprichter(s) werden aangegaan voor de vennootschap in oprichting sedert 15 oktober 2013 (artikel 60 van de Wet op de Handelsvennootschappen), Deze overneming van verbintenissen zal pas effect ressorteren vanaf neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van Koophandel. De verbintenissen worden aangegaan tussen de oprichting en neerlegging zullen eveneens onderworpen worden aan artikel 60 Wetboek vennootschappen.

4. De Heer Bonte en Mevrouw Damman beiden voornoemd, worden voor de duur van de vennootschap benoemd tot zaakvoerder. Zij verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, zullen de mandaten van de zaakvoerders onbezoldigd zijn,

5. De Heer Bonte I Mevrouw Damman, voornoemd, verklaart in de hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap dat , wanneer de VOF AD HOC zou worden benoemd tot zaakvoerder/bestuurder in een andere vennootschap, de Heer Bonte 1 mevrouw Damman benoemd wordt(en) tot vaste vertegenwoordiger(s) die zal(zullen) optreden telkens de VOF AD HOC optreedt in haar hoedanigheid van zaakvoerder/bestuurder in een andere vennootschap.

6. De oprichters verlenen hierbij volmacht aan "Accountancy Johan Dewaele BVBA" kantoorhoudende te Waregem, Garenstraat 9, vertegenwoordigd door Johan Dewaele, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de BTW en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor latere wijziging of aanpassing daarvan, met recht van in de plaatsstelling.

Opgemaakt en ondertekend te Gent op 19 november 2013 in vier originelen.

Bonte Luc Damman Anna

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AD HOC

Adresse
SINT-PIETERSNIEUWSTRAAT 83 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande