ADAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.440.795

Publication

04/04/2014
ÿþmod 11.1

Benaming (voluit) : ADAM

(verkort) :

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel LeopoIddreef 16 C

9290 Berlare

Onderwerp akte :BVBA: wijziging statuten inhoudende kapitaalverhoging en aanpassing van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris voor Notaris Lutgard Hertecant met standplaats te Overmere (Berlare), op 17 maart 2014 (nog te registreren) dat de buitengewone algemene, vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Adam na beraadslaging de volgende beslissingen genomen heeft

Eerste beslissing

De vergadering neemt kennis van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de bijzonderer algemene vergadering van 18 december 2013 houdende beslissing in het kader van artikel 537 WIB en artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen tot uitkering aan de vennoten, door onttrekking aan de beschikbare reserves, van een tussentijds bruto-dividend van E 880.906,63 met afhouding van 10% roerende voorheffing en tot kapitaalverhoging door middel van een inbreng in: natura door de vennoten van de schuldvordering ten bedrage van E 792.816,97 die ontstaat naar. aanleiding van de toekenning van het tussentijds dividend.

Tweede beslissing

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van 23 december 2013i: opgesteld door DE BACKER, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren BV BVBA vertegenwoordigd door Dolfi; De Becker, bedrijfsrevisor, over de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging door: de incorporatie van het netto-dividend overeenkomstig artikel 537 WIB en artikel 313 van h« Wetboek van Vennootschappen en van het bijzonder verslag van 30 december 2013 opgesteld door de zaakvoerder aangaande de inbreng in natura en de kapitaalverhogIng overeenkomstig artikel 537i` WIB en artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien de vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen, er kennis van te hebben genomen en er geen opmerkingen op te formuleren.

Het besluit van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luidt ais volgt

"Ondergetekende, Dolf De Backer, bedresrevisor, vennoot van DE BACKER, VYVEY & Bedrijfsrevisoren, Burg, Venn. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 aangesteld op 18 december 2013 overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van, vennootschappen door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADAM met zetel te 9290 Berlare, Leopolddreef 16C, verkleart dat hij zijn onderzoek van de inbreng in natura  specifiek: inbreng van schuldvordering- onderschreven door de'' heer Adam Antoine en mevrouw Bonnarens Vera, ter gelegenheid van de voorgenomen' kapitaalverhoging, het volgende kan besluiten:

Voorafgaandelijk:

Dat de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid ADAM middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten:, uit hoofde van de netto dividenduitkering ten bedrage van 792.815,97 euro en dit conform artikel 537, van het Wetboek van Inkomstenbelastingen,

- Dat het bestuursorgaan van de inbrengontvangende vennootschap verantwoordelijk is voor de., waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de., ,-_ve,i)rtOotSçhap_ijit.-t&geY.er),aaedefep,ter,YergQeding-Y.an-_de-jiîbrengln,Oatura,,,,,,-,,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gru ie

nIRIFF1E nEci ITDANK VAN KOOPHANDEL

25 IMART 2014

DENDERMONDE

Voor-

behoudel aan het Belgisch

Staatsblah

-------------- y - - -------------- - y - -----

Ondernemingsnr ; 0459.440.795

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Dat de opdracht -van-- o'n-deie-tekende er niet in bestaat-e- en uitspraak te doen betreffende. de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Tot besluit:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature.

2. Dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng in nature voor een waarde van 792.815,97 EUR wordt vastgesteld als volgt: er zen 21.822 nieuwe aandelen uitgegeven en welke als volgt verdeeld zijn:

" *de heer Adam Antoine 10.911 aandelen

* mevrouw Bonnarens Vera 10.911 aandelen

4. Bovenstaande onder voorwaarde dat aile vennoten het netto dividend incorporeren in het aandelen kapitaal.

5. Door de inbreng in natura zal het kapitaal verhoogd worden met 792.815,97 EUR om te brengen op 830.000,00 EUR vertegenwoordigd door 23.322 aandelen.

6. Het huidig rapport wordt uitgebracht onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering éen of meerdere vennoten niet wensen. deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts verhoogd worden ten bedrage van het nettodividend ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging. Opgesteld te Grimbergen op 23 december 2013, DE BACKER, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn. BVBA, Vertegenwoordigd door Dolf De Backer, Bedriffsrevlsor-vennoot"

Een exemplaar van voormelde verslagen zal, samen met een uitgifte van onderhavig procesverbaal, worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Derde beslissing

De nominale waarde van de aandelen wordt afgeschaft.

Vierde beslissing

Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, beslist de vergadering om het kapitaal te verhogen met 90% van het bruto-bedrag van het tussentijds dividend of ¬ 792.815,97, door de inbreng in nature door de vennoten van voormelde zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering ten leste van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van E 37,184,03 naar E 830.000,00, met de uitgifte van 21.822 nieuwe aandelen.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de kapitaalverhoging van E 792.815,97 daadwerkelijk is verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap is gebracht op E 830,000,00 vertegenwoordigd door 23.322 aandelen zonder nominale waarde, elk niet een fractiewaarde van 1/23.322ste van het kapitaal.

Vijfde beslissing

De vergadering keurt in aansluiting hierop en steeds met eenparigheid van stemmen, de statuten van de vennootschap zoals voorgesteld in het desbetreffend agendapunt artikel per artikel goed.

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

De vennootschap heeft als naam: "ADAM".

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als

voor rekening van derden:

- aan- en verkoop, verhuur, import en export van kranen en heftoestellen, aanhangwagens en

aannemersmaterieel, met hun onderdelen en toebehoren;

- onderhoud en herstelling, fabricage van kranen en heftoestellen, aanhangwagens en

aannemersmaterieel;

- algemene mekaniek;

- onderhoud en herstelling, constructies van alle metaalproducten via ondermeer las-, draai- en

freeswerk.

- algemene hydraulische toepassingen;

- het verwerven, bouwen, verbouwen, opschikken en uitrusten van onroerende goederen met het

oog op de verkoop, wederverkoop of beheer;

- het verwerven en beheren van zakeliike rechten op onroerende goederen;

- het vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke

roerende goederen;

het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

het deelnemen in vennootschappen, bedrijven, associaties door inbreng, participatie, voorschotten;

Voor-

behotiden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1oor-

behoriden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden (qereglem'enteerde bankfuncties of spaarkasfuncties niet inbegrepen).

Voornoemde opsomming is louter aanwilzend en geenszins beperkend.

De vennootschap zal zich wel mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, zowel in België als in het buitenland, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een geliikaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of ' onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkeliiken.

De vennootschap zal mogen optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9290 Berlare, Leopolddreef 1610.

Hij mag in elk ander gedeelte van het land dat Nederlandstalig is overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders of van de algemene vergadering. Deze beslissing zal worden bekendgemaakt, na neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 5

Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans

ACHTHONDERDDERTIGDUIZEND (830.000) EURO. Het wordt vertegenwoordigd door drie en twintigduizend driehonderd twee en twintig (23.322) aandelen zonder nominale waarde die elk één drieentwintigduizend driehonderd tweeentwintigste (1/23.322ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering te allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding die wordt toegekend aan de zaakvoerder.

Een zaakvoerder mag zich niet inlaten, noch rechtstreeks of onrechtstreeks, met een onderneming die zou kunnen concurrentie doen aan de vennootschap.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoertier in de oprichtingsakte: de heer Antoine Adam.

Indien er slechts éen zaakvoerder zou zijn en deze zou overlijden of in de fysieke onmogeliikheid verkeren zijn mandaat uit te oefenen, dan zal de echtgenoot (echtgenote) van deze enige zaakvoerder automatisch het mandaat overnemen en voortzetten tot en met de eerstvolgende taarvergadering, die zal overgaan tot de definitieve benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de ; vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens wat hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen. Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden te handelen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verienen.

Artikel 13

De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden de tweede dinsdag van de maand juni om 19.30 uur.

Buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

De vennoten kunnen eveneens éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen als bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 14

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. leder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

, Artikel 15

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder. Elk aandeel geeft recht op één stem. Behoudens de uitzonderingen voorzien bij artikel 16 van de statuten, worden' de besluiten genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking wordt het voorstel verworpen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, dan worden de er aan verbonden lidmaatschapsrechten (onder andere stemrecht) uitgeoefend door de vruchtgebruiker. De vruchtgebruiker moet bij het uitoefenen van deze rechten ook de belangen van de blote eigenaar en uiteraard de vennootschap in het oog houden.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst, totdat één enkel persoon is aangewezen om ten opzichte van de vennootschap de aan het aandeel verbonden rechten uit te oefenen.

Artikel 18

Het boekiaar loopt telkens van één ianuari tot en met éénendertict december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Voor het opmaken van deze stukken zullen de zaakvoerders zich gedragen naar de wettelijke voorschriften terzake. Op voorstel van het bestuurorgaan beslist de algemene vergadering over de resultaatverwerking.

Artikel 19

De ontbinding en vereffening gebeurt overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de aandeelhouders, a rato van het aantal aandelen dat zij bezitten en rekening houdend met de door hen gedane stortingen.

Volmacht

Met het oog op de wijzigingen die ingevolge onderhavige akte moeten worden aangebracht aan de

inschrijving van de vennootschap bij de fiscale administraties, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen die aan die inschrijvingen zouden moeten worden gebracht, met inbegrip van eventuele schrappingen van die inschrijvingen, wordt volmacht verleend aan: Jos De Loose & Co Accountants, te 9470 Denderieeuw, Guida Gezellestraat 58/4.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Lutgard Hertecant met standplaats te Overmere (Berlare)

Tegelijk hiermee neergelegd

afschrift van de akte statutenwijziging van 17 maart 2014 met daarin opgenomen

de volledige nieuwe tekst van de statuten;

verslag zaakvoerder

verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

behotden

aan het

Berglach Staatsblad

05/09/2013 : DE052968
21/08/2012 : DE052968
12/08/2011 : DE052968
24/06/2010 : DE052968
15/10/2009 : DE052968
16/10/2008 : DE052968
09/07/2007 : DE052968
27/09/2006 : DE052968
29/09/2005 : DE052968
19/11/2004 : DE052968
15/10/2003 : DE052968
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 26.08.2015 15494-0215-017
26/11/2002 : DE052968

Coordonnées
ADAM

Adresse
LEOPOLDDREEF 16C 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande