ADDI-TECH

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ADDI-TECH
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.172.653

Publication

22/03/2013
ÿþZetel : Industriepark Noord 18/19 te 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerde bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur d.d. 6 maart 2012

Met unanimiteit van stemmen beslist de vergadering te benoemen tot gedelegeerd bestuurder van de:

vennootschap:

-De heer De Kenpel Johan, Meistraat 25 bus 1 te 2000 Antwerpen

-Mevrouw Peeters Marit, Oud-Veerstraat 23 te 9150 Kruibeke

-De heer Van den Berghe Bart, Prinsenmeers 75 te 9200 Dendermonde

De mandaten nemen aanvang vanaf heden en zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2017.

Getekend,

Peeters Marit

Gedelegeerd bestuurder

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

IiniiiNumu~A~~i

*13096 25*

Ondernemingsnr : 0449.172.653

Benaming

(voluit) : ADDI-TECH

(verkort) :

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

A

i n

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

1 3 Mli l 2013

NDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 30.07.2012 12378-0512-018
22/03/2012
ÿþ moà 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- u

bohoadei

aas het

Betgiscl"

Staatsbia

11111111 in I 11111 M VI

*12060969"



Mn

---feVAN IKOOPHANDEL

1 2 MARI 2012

DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0449172.653

Benaming (voluit) : ADDI-TECH

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark Noord 18/19

(volledig adres) 9100 Sint-Niklaas

OnderwerD(en) akte : UITBREIDING DOEL - OMVORMING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP - ONTSLAG ZAAKVOERDERS - VASTSTELLING STATUTEN VAN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP - BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 6 maart 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder(s) met staat van activa en passiva per 31 december 2011 werd het doel van de vennootschap uitgebreid zoals voorgesteld in het verslag van de zaakvoerder(s). Het uitgebreide doel werd vastgesteld als hierna zal blijken.

2. Er werd beslist om het kapitaal te verhogen met tweeënveertigduizend negenhonderd euro (¬ 42.900,00) door incorporatie van de beschikbare reserves ten belope van dit bedrag en zonder creatie van nieuwe aandelen.

De kapitaalverhoging werd gerealiseerd en dientengevolge werd het kapitaal vastgesteld op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00).

Het kapitaal werd volledig volgestort.

3. Na kennisname van de verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva per 31 december 2011, werd er beslist om de vennootschap om te vormen in een naamloze vennootschap.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE ROOVER & C°BEDRIJFSREVISOREN", rechtspersonenregister Leuven 0467,193,372, met zetel te 3150 Haacht, Rijmenamsesteenweg 290, vertegenwoordigd door de heer Dirk Schiltz, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"8. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto, actief, zoals dat blijkt uit de door het bestuursorgaan opgestelde staat van activa en passiva per 31 december 2011 van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ADDI-TECH B.V.B.A Industriepark Noord 18/19, 9100 Sint-Niklaas, heeft plaatsgehad.

Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, werden geen overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 641.313,58 ¬ en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 ¬ ,

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 ¬ , doch voorafgaand aan de omzetting wordt het kapitaal verhoogd met 42.900,00 ¬ , zodat het nieuwe kapitaal 61.500,00 ¬ voldoet aan het vereiste minimumkapitaal van een Naamloze Vennootschap.

Gedaan te goeder trouw,

Naacht, 27 februari 2012,

(getekend)

De Roover & C° Bedrijfsrevisoren B.V.B.A.

Vertegenwoordigd door

de heer Dirk Schiltz, bedrijfsrevisor.'

Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld dewelke voortaan als enige vigerende tekst der statuten

zal gelden en waaruit onder meer blijkt:

1) Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze

vennootschap -met-als naamuADDlTECHn..

Op de Laatste blz van Luit: B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

2) Zetel: Sint-Niklaas, Industriepark Noord 18/19.

3) Kapitaal: 61.500,00 euro.

4) Gestorte bedrag: 61.500,00 euro,

5) Boeklaar Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

6) Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een

twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

7) Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

8) Dageliiks bestuur: Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden, De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Iedere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur,

9) Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

10) Doel: De vennootschap heeft tot doel:

a) De technologische ontwikkeling en de productie van additieven voor verschillende industrieën, in hoofdzaak alle voedingswaren, veevoeders en aanverwante koopwaren, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met de veeteelt of de landbouw.

b) De handel in het algemeen, het agentschap, de import en export, groot- en kleinhandel en alle handelsverrichtingen, zowel nationaal als internationaal in hoofdzaak van menselijke en dierlijke voeding, onder meer concentraten, premixes, food- en feed additieven, veterinaire, biologische en agrarische producten, alsmede alle scheikundige en aanverwante producten voor alle industrieën, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, op een makelaarsbasis, alles in de meest uitgebreide zin genomen.

c) Het verstrekken van alle diensten, raad en advies voor eigen rekening als voor andere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijke personen, zowel in binnen- als in buitenland, zowel op algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch, organisatorisch vlak als op het gebied van management, marketing, research, productie, public relations en ondernemingstechnieken, meer in het bijzonder consultancy in hoofdzaak van chemicaliën.

d) De activiteiten van een holdingvennootschap: het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend maatschappelijk doel, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

e) Het bemiddelen als tussenpersoon in de handel, op commissie of onder een handelsagentuur, in alle mogelijke artikelen en activiteiten zonder enige beperking.

f) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het 'aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, valoriseren, onderhouden, renoveren, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, met uitzondering van die activiteiten voorbehouden aan vastgoedmakelaars.

g) Groot- en kleinhandel in, im- en export, ruil, huur en verhuur van en handelsbemiddeling in hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen, beelden, etsen, tekeningen, originelen en reproducties, alle aanverwante artikelen, kaders, lijsten en alle toebehoren, in de ruimste zin van het woord, van het voormelde, evenals in antiek en oude kunstvoorwerpen.

De vennootschap kan alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen. Zo kan zij onder meer, bijhuizen en filialen oprichten, zowel in België als in het

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en j

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voof-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij liée Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

buitenland, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

11) Gewone algemene vergaderins{; De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede vrijdag van de maand mei om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de Vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de Algemene Vergaderingen noch voor de uitoefening van het eventuele stemrecht.

4. De in functie zijnde zaakvoerders, te weten:

1/ de heer DE KERPEL Johan Lucien Felix, geboren te Antwerpen op 25 april 1959, wonende te 2000

Antwerpen, Meistraat 25 bus 1;

2/ mevrouw PEETERS Marit Geertrui, geboren te Ekeren op 26 mei 1970, wonende te 9150 Kruibeke,

Oud-Veerstraat 23;

31 de heer VAN den BERGHE Bart Agnès Frans Celine, geboren te Hamme op 6 maart 1968, wonende

te 9200 Dendermonde, Prinsenmeers 75;

werden eervol ontslagen.

5. De vergadering stelde het aantal bestuurders vast op drie en stelde met unanimiteit aan tot

' bestuurder.

11 de heer DE KERPEL Johan, voornoemd;

21 mevrouw PEETERS Marit, voornoemd;

31 de heer VAN den BERGHE Bart, voornoemd.

Al deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2017,

6. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOVA", rechtspersonenregister Antwerpen 0434.913.455, met zetel te Zoersel, Raymond Delbekestraat 373, vertegenwoordigd door de heer Vanhaeren Henri, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T,W", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in

" het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa en passiva, verslag zaakvoerder (cfr. art.

287 W.Venn.), verslag zaakvoerder (cfr, art. 778 W.Venn.), verslag bedrijfsrevisor (cfr. art. 777 W.Venn.).

VcF

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzi) van de persoto)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtel:ening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 25.07.2011 11335-0358-018
17/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.05.2010, NGL 13.08.2010 10407-0597-017
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.05.2009, NGL 11.06.2009 09226-0211-020
25/11/2008 : DE051999
29/08/2008 : DE051999
01/10/2007 : DE051999
13/08/2007 : DE051999
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.05.2015, NGL 05.06.2015 15162-0540-019
25/06/2015
ÿþMod Wou, 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de Laatst® blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*1509 1

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

16 JUNI 2015

AFDELING DJMONDE

Ondernemingsnr : 0449.172.653

Benaming

(voluit) : ADDi-TECH

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark Noord 18/19, 9100 Sint-Niklaas (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming (gedelegeerde) bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 2/1/2015

Met unanimiteit van stemmen beslist de vergadering het ontslag te aanvaarden van onderstaande

bestuurders met ingang vanaf 1/1/2015 :

-De heer De Kerpel Johan, Meistraat 25 bus 1 te 2000 Antwerpen

-Mevrouw Peeters Marit, Oud-Veerstraat 23 te 9150 Kruibeke

-De heer Van den Berghe Bart, Prinsenmeers 75 te 9200 Dendermonde

Kwijting wordt gegeven voor het gevoerde beleid.

Met unanimiteit van stemmen beslist de vergadering volgende bestuurders te benoemen voor een periode

van zes jaar en dit met ingang vanaf 1/1/2015:

-Aminevit Laboratories C.V.O.A. (0430.176.885), Meistraat 25 bus 11, 2000 Antwerpen,

vast vertegenwoordigd door De Kerpel Johan

-Diamond Feed NV 0426.417.641), Oud Veerstraat 23, 9150 Kruibeke, vast vertegenwoordigd door

Peeters Marit

-Mareva BVBA (0472.977.938), Prinsenmeers 75, 9200 Dendermonde, vast vertegenwoordigd door

Van den Berghe Bart

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur d.d. 2/1/2015

Met unanimiteit van stemmen beslist de vergadering het ontslag te aanvaarden van onderstaande

gedelegeerde bestuurders met ingang vanaf 111/2015 :

-De heer De Kerpel Johan, Meistraat 25 bus 1 te 2000 Antwerpen

-Mevrouw Peeters Marit, Oud-Veerstraat 23 te 9150 Kruibeke

-De heer Van den Berghe Bart, Prinsenmeers 75 te 9200 Dendermonde

Kwijting wordt gegeven voor het gevoerde beleid.

Met unanimiteit van stemmen beslist de vergadering volgende gedelegeerde bestuurders te benoemen voor

een periode van zes jaar en dit met ingang vanaf 1/1/2015:

-Aminevit Laboratories C.V.O.A. (0430.176.885), Meistraat 25 bus 11, 2000 Antwerpen,

vast vertegenwoordigd door De Kerpel Johan

-Diamond Feed NV 0426.417.641), Oud Veerstraat 23, 9150 Kruibeke, vast vertegenwoordigd door Peeters Marit

-Mareva BVBA (0472.977,938), Prinsenmeers 75, 9200 Dendermonde, vast vertegenwoordigd door Van den Berghe Bart

Getekend,

Diamond Feed NV, vast vertegenwoordig door Peeters Marit

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2005 : SN051999
23/07/2004 : SN051999
07/07/2004 : SN051999
15/06/2002 : SN051999
12/06/2001 : SN051999
30/05/2000 : SN051999
29/06/1999 : SN051999
26/01/1999 : SN051999
15/12/1998 : SN51999
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 18.07.2016 16338-0323-019

Coordonnées
ADDI-TECH

Adresse
INDUSTRIEPARK-NOORD 18-19 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande