ADENTI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ADENTI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.730.092

Publication

11/04/2014
ÿþ ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Oudenaarde

behoudE orftij APR. 201;

aan bel

Belgiscl

Staatsblz



Ondernemingsnr : 0472.730.092

Benaming

(voluit) ADENTI

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 9620 Zottegem, Sluizeken 33

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming bestuurder

Op de bijzondere algemene vergadering van 01-10-2013 werd met unanimiteit beslist:

- Om de BVBA ROVACON met maatschappelijke zetel gevestigd te 9310 AALST (Moorse0, Lievevrouwstraat 49, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0818.243.401,, hierbij vertegenwoordigd door de Heer Ronny VANDERSTRAETEN, zaakvoerder, wonende te 9310 AALST (Moorsel), Lievevrouwstraat 49, wordt per 1 oktober 2013 met onmiddelijke ingang ontslaan als bestuurder. Tevens werd décharge verleend voor zijn mandaat.

- Om de BVBA IlLTIM8 met maatschappelijke zetel gevestigd te 9550 HERZELE, Dries 133, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0834.597.601 hierbij vertegenwoordigd door de heer Christiaan BERT, zaakvoerder, wonende te 9550 HERZELE, Dries 133, wordt per 1 oktober 2013 als nieuwe bestuurder aangesteld,

BVBA "RELYON"

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

Chris HEYNDRICKX

Vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/09/2014
ÿþ1.10:1Weal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 9 SEP. 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Reçto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersocrn ten aanzien ven derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0472.730.092

Benaming

(voluit) : ADENTI

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 9620 Zottegem, Sluizeken 33

(volledig adres)

Onderwerp akte NEERLEGGING TER PUBLICATIE VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING

Overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen hebben de bestuursorganen van ADENTI een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Sluizeken 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Oudenaarde onder het ondernemingsnummer BTW BE 0472.730.092, en van INCERTA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Sluizeken 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Oudenaarde onder het ondernemingsnummer MW BE 0807.599.828: in gezamenlijk overleg een voorstel van partiële splitsing opgesteld waarin wordt voorgesteld dat INCERTA BVBA bij wijze van partiële splitsing de commerciële activitelten van ADENTI overneemt,

De wenselijkheid van de vooropgestelde partiële splitsing is gebaseerd op onderstaande zakelijke overwegingen:

De activiteit van ADENTI NV is tot op vandaag tweeledig; enerzijds is er het operationele gebeuren en, anderzijds het beheer van het onroerend patrimonium.

De opdeling van de activiteiten is wenselijk ten einde de continuiteit van de vennootschap te verzekeren. Alle activa en passive met betrekking tot de operationele activiteit zullen warden afgesplitst (partiële splitsing) uit ADENTI NV naar INCERTA BVBA.

Een herschikking waarbij de operationele activiteit wordt afgezonderd van het onroerend goed is sterk aangewezen. Deze herschikking zal leiden tot een efficiënter beheer en een betere transparantie, zowel voor de aandeelhouders als voor toekomstige klanten, projecten en partners. De vcoropgestelde reorganisatie zal toelaten dat de operationele activiteit enerzijds en het beheer van het onroerend patrimonium anderzijds zich onafhankelijk kunnen ontwikkelen. Dit zou dan moeten leiden tot een verhoogde efficiëntie voor beide bedrijfstakken.

Bijkomend biedt deze reorganisatie waarbij de operationele activiteit wordt afgezonderd van het onroerend goed de aandeelhouders van ADENTI NV het voordeel het onroerend goed te vrijwaren van de risico's verbonden aan de bedrijfsuitoefening.

De voorliggende herstructurering zal geen negatieve Impact hebben op de tewerkstelling bij de bij de verrichting betrokken vennootschappen.

Verder willen we benadrukken dat er geen fiscale motieven aan de grondslag van de reorganisatie liggen. De reorganisatie brengt geen fiscale voordelen met zich mee.

Op basis van het voorgaande blijkt ontegensprekelijk dat de verrichting is ingegeven door zakelijke overwegingen waardoor zij met belastingneutraliteit kan worden doorgevoerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

IflhI

1III

II

*14177962*

bet

Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van ADENTI NV en INCERTA BVBA stellen daarom het volgende voor: BETROKKEN PARTIJEN

VADENTI", een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Sluizeken 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Oudenaarde onder het ondernemingsnummer BTVV BE 0472.730.092.

2)1NCERTA", een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Sluizeken 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Oudenaarde onder het ondernemingsnummer BTW BE 0807.599.828.

1.Rechtsvorm, naam, doel en maatschappelijke zetel van de splitsende vennootschap en van de overnemende vennootschap.

.De splitsende vennootschap: ADEN11 NV

ADENT] is een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Sluizeken 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Oudenaarde onder het ondernemingsnummer BTW BE 0472.730.092.

De vennootschap werd opgericht onder de benaming "S@WS" bij akte verleden op I september 2000 voor notaris Laurent Rens te Geraadsbergen, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 september daarna onder het nummer 2000-09-22/040.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt: "De vennootschap heeft tot doel:

-De ontwikkeling en de verkoop, zowel in binnen- als in buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van websites, hard- en software en aile ermee verband houdende goederen en diensten, alsook de huur, verhuur en onderverhuur van hardware.

-De dienstverlening en de follow-up betreffende de verkochte software producten.

-Het optreden als bestuurder van vennootschappen, het leveren van diensten inzake financieel, commercieel of technisch management en dit in vennootschappen met een al dan niet analoog doel.

-Het beheer van roerende en onroerende goederen die toebehoren aan de vennootschap of die de vennootschap zal verwerven gedurende haar activiteit in de ruimste zin van het woord.

-De vennootschap zal aile handels-,nijverheids-, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zowel in België als in het buitenland.

-De vennootschap kan op welke wijze ook betrokken worden en belangen nemen in elke andere onderneming, groepering, organisatie of vennootschap met hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel, of welke de ontwikkeling van haar onderneming rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen. Zij kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijk doel kan alleen worden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering, vastgesteld bij authentieke akte en volgens de regels van het Wetboek van Vennootschappen."

Het huidig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd drieëntachtigduizend euro (¬ 183.000,00) en is verdeeld in negenhonderd vierenvijftig (954) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eénendertig december van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt ieder jaar gehouden op de laatste donderdag van de maand mei cm 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De Raad van Bestuur is als volgt samengesteld:

-Reylon BVBA, bestuurder en gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door de heer Chris Heyndricloc,

vaste vertegenwoordiger;

-Ultim8 BVBA, bestuurder, vertegenwoordigd door Christiaan Bert, vaste vertegenwoordiger;

-de heer Herman Herpelinck, bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.2.0e overnemende Vennootschap: INCERTA BVBA

INCERTA is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Sruizeken 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Oudenaarde onder het ondernemingsnummer BV.A/ BE 0807.599.828.

De vennootschap werd opgericht op 28 oktober 2008 bij akte verleden voor notaris Laurent Rens te Geraardsbergen, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 november daarna onder het nummer 2008-11-14/0178873.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 14 februari 2013 bij akte verleden voor notaris Laurent Rens te Geraadsbergen, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 maart daarna onder het nummer 2013-03-04/0037074.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel

-de verkoop, verhuring, ontwikkeling en commercialisering in de breedste zin van die woorden van alle soorten software, webapplicaties, hardware en aile ermee verband houdende goederen, voorwerpen, toestellen en diensten, en ook hun installatie en het verstrekken van adviezen en opleiding, dit alles in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

-de dienstverlening en de follow-up van alle verkochte software producten en andere installaties;

-het optreden als bestuurder van vennootschappen, het leveren van diensten inzake financieel, commercieel of technisch management, in vennootschappen met een al dan niet analoog doel;

-het beheer van roerende en onroerende goederen die aan deze vennootschap toebehoren of die de vennootschap zal verwerven in de toekomst.

De vennootschap mag alle handels, nijverheids, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan bijgevolg aile onroerende en roerende goederen en rechten dienstig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel aanwerven of huren en haar goederen tot zekerheid stellen van haar verbintenissen, dit alles in de breedste zin van die begrippen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken worden in ondernemingen of vennootschappen die het zelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder, vereffenaar, mandataris of volmachtdrager in andere vennootschappen of ondernemingen."

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt twintig duizend euro (20 000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. De tweehonderd aandelen genummerd van 001 tot 200 zijn aandelen A en de tweehonderd aandelen genummerd van 201 tot 400 zijn aandelen B.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt ieder jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand juni te 9 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De zaakvoerders van de vennootschap zijn:

-Reylon BVBA, zaakvoerder, vertegenwoordigd door de heer Chris Heyndrickx, vaste vertegenwoordiger; -Bavecon BVBA, zaakvoerder, vertegenwoordigd door de heer Johan Baele, vaste vertegenwoordiger;

2. Ruilverhouding

Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen, werd het af te splitsen vermogen dat zal worden overgedragen door ADENTi NV aan INCERTA BVBA gewaardeerd op grond van de gecorrigeerde EBIT-waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen per 30 juni 2014. Op basis van de waardering blijkt dat de weerhouden waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen 390.000,00 euro bedraagt.

De waarde van INCERTA BVBA wordt in het kader van de partiële splitsing eveneens gewaardeerd op basis van de gecorrigeerde EBIT per 30 juni 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op grond von de weerhouden evaluatiemethode wordt de ruilverhouding tussen ADENTI NV en INCERTA BVBA als volgt berekend:

ADENTI NV INCERTA BVBA

Waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen 390.000,00 EUR

Waarde vennootschap 600.000,00 EUR

Aantal aandelen 954 400

Intrinsieke waarde inbreng per aandeel ADENT' NV 408,81 EUR

Intrinsieke waarde aandeel INCERTA BVBA 1.500,00 EUR

De ruilverhouding tussen ADENTI NV en INCERTA BVBA wordt bijgevolg bepaald op 0,27253669 (zijnde 408,8111.500,00 EUR). Onder de weerhouden ruilverhouding worden er 0,27253669 aandelen INCERTA BVBA uitgereikt voor elk aandeel ADENTI NV ten belope van het af te splitsen gedeelte van ADENT' NV.

Dit betekent dat als vergoeding voor het totaal afgesplitste vermogen van ADENTI NV er 260 aandelen INCERTA BVBA uitgereikt worden aan de aandeelhouders van ADENTI NV.

Er zal geen opleg in geld aan de aandeelhouders van ADENTI NV worden toegekend. aWijze waarop de aandelen in INCERTA BVBA worden uitgereikt.

De nieuwe 260 aandelen INCERTA BVBA die worden uitgereikt ter vergoeding van de overgang van een gedeelte van het vermogen van ADENTI NV, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van INCERTA E3VBA.

Zij zullen worden uitgereikt door de zaakvoerders van INCERTA BVBA aan de aandeelhouders van ADENTI

NV in volgende verhouding:

-de heer Christiaan Bert: 42 aandelen

-de heer Chris Heyndricloc 42 aandelen

-Reylon BVE3A: 176 aandelen

De zaakvoerders van INCERTA BVBA zullen hiertoe onmiddellijk na de beslissing tot partiale splitsing de nodige inschrijvingen doen in het register van aandelen van INCERTA BVBA.

4.Datum van winstdeelname  Datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van INCERTA BVBA vanaf 1 juli 2014. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

5.Boekhoudkundige datum  Datum vanaf welke de handelingen van ADENTI NV boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van INCERTA BVBA.

De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap ADENT! NV, voor wat betreft de af te splitsen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van do verkrijgende vennootschap INCERTA BVBA is 1 juli 2014.

6.Rechten toegekend aan de aandeelhouders van ADENTI NV die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Daar de aandeelhouders van ADENTI NV geen speciale rechten hebben en ADENTI NV geen effecten andere dan aandelen heeft uitgegeven, is deze bepaling niet van toepassing.

7. Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders/zaakvoerders van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Aan de leden van de Raad van Bestuur van ADENTI NV, noch aan de zaakvoerders van INCERTA BVBA zijn bijzondere voordelen toegekend, tengevolge van de huidige partiële splitsing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

8.0pmaak bijzondere verslagen in het kader van de partiële splitsing

De bestuursorganen van ADENTI NV en van INCERTA BVBA stellen aan de aandeelhouders/vennoten van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders/vennoten die over de partiële splitsing moeten besluiten, een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van de bestuursorganen omtrent de partiële splitsing, en dit met toepassing van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuursorganen van ADENT( NV en INCERTA BVBA stellen aan de aandeelhouders/vennoten van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders/vennoten die over de partiële splitsing moeten besluiten een positieve stem tait te brengen over de agendapunten betreffende de afstand van het schriftelijk verslag van de bedrijfsrevisor, en dit in toepassing van artikel 731 §1 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen.

Voor het overige wensen de bestuursorganen van ADENTI NV en INCERTA BVBA er op te wijzen dat overeenkomstig artikel 731 §2 van het Wetboek van vennootschappen, artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen dient te worden toegepast door INCERTA BVBA

9.De bezoldiging dia wordt toegekend aan de bedripsrevisor van ADENTI NV en INCERTA BVBA voor het opstellen van de in het artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslagen.

Aangezien er geen verslaggeving overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen wordt opgemaakt (zie punt 8), wordt dienaangaande ook geen bezoldiging vastgesteld.

10. Beschrijving en verdeling van de aan INCERTA BVBA over te dragen delen van de activa en passive van het vermogen van ADENT! NV.

Ten gevolge van de partiële splitsing zullen de hieronder beschreven activa en passive, rechten en verplichtingen, hierin begrepen elke latente schuld of verplichting die betrekking hebben op de operationele activiteiten van ADENT' NV afgesplitst worden naar INCERTA BVBA, op basis van de situatie per 30 juni 2014, zoals opgenomen in bijlage 1. Een overeenkomstig deel van het kapitaal en de reserves van ADENTI NV zal eveneens worden overgedragen aan INCERTA BVBA,

De immateriële vaste activa van ADENTI NV die zullen worden overgedragen aan INCERTA BVBA bedragen 141.714,69 EUR.

De materiële vaste activa van ADENTI NV die zullen worden overgedragen aan INCERTA BVBA bedragen 26.799,30 EUR.

De financiële vaste activa van ADENTI NV die zullen worden overgedragen aan INCERTA BVBA bedragen - 220,82 EUR,

De vaste activa van ADENT' NV die zullen worden overgedragen van INCERTA BVBA bedragen dan ook 168.293,17 EUR.

De vlottende activa van ADENT' NV die zullen worden overgedragen aan INCERTA BVBA kunnen als volgt worden samengevat:

Vorderingen op minder dan één jaar EUR

Handelsvorderingen 73.284,88

Overige vorderingen 30.507,68

Totaal der vlottende activa 103.792,56

De totale boekhoudkundige waarde per 30 juni 2014 van de af te splitsen activa bedraagt 272.085,73 EUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De af te splitsen passiva kunnen als volgt samengevat worden: EUR

Schulden op> 1 jaar 20.736,35

Schulden op korte termijn

Schulden op> 1 jaar die binnen het jaar vervallen 4.266,88

Handelsschulden 72.301,65

Ontvangen vooruitbetalingen 19.313,00

Bezoldigingen en sociale lasten 10.468,94

Totaal der passiva 127.086,82

De totale boekhoudkundige waarde per 30 juni 2014 van deze passiva bedraagt 127.086,82 EUR

Bijgevolg bedraagt de boekhoudkundige waarde per 30 juni 2014 van het netto-actief dat zal worden afgesplitst 144.998,91 EUR.

Wij verwijzen naar bijlage 1 van dit voorstel voor een gedetailleerde bespreking van de over te dragen activa en passiva. Bijlage 1 maakt integraal deel uit van dit voorstel van partiële splitsing.

Voorzover de in bijlage beschreven verdeling van het vermogen niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die tengevolge van nalatigheid niet in de opsomming van de toegekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan warden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan INCERTA BVBA, voor zover deze vermogensbestanddelen betrekking hebben op de operationele activiteiten, dit gelet op de bepalingen van artikel 729 van het Wetboek van Vennootschappen. In afwijking van de bepalingen van artikel 729 van het Wetboek van Vennootschappen zullen de vermogensbestanddelen waarvan niet met zekerheid kan warden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toebehoren aan ADENTI NV, voor zover deze vermogensbestanddelen geen verband houden met de operationele activiteiten.

Het eigen vermogen van ADENTI NV kan als volgt worden samengevat:

EUR

Kapitaal 183.000

Wettelijke reserve 6.328,55

Beschikbare reserve 83.582,47

Overgedragen verlies -115.398,83

Tussentijds resuitaat 59.280,84

Eigen vermogen 216.793,03

De afgesplitste vermogensbestanddeien zullen als volgt aangerekend worden op het kapitaal en de reserves:

BLIJFT IN Adenti NV EUR

-Kapitaal 60.603,07

-Wettelijke reserve 2.095,79

-Belastingvrije reserve 27.679,54

-Overgedragen verlies -38.215,98

-Tussentijds resultaat 19.631,70

Eigen Vermogen 71.794,12

WORDT AFGEBOEKT IN ADENTI NV EUR

-Kapitaal 122,396,93

-Wettelijke reserve 4.232,76

-Belastingvrije reserve 55.902,93

-Overgedragen verlies -77.182,85

-Tussentijds resultaat 39.649,14

Eigen Vermogen 144.998,91

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belv

+ Voor-tiehoudén aan het Belgisch

Staatsblad



..

FINALE TOEVOEGING INCERTA BVBA EUR

-Kapitaal 122.396,93

-Wettelijke reserve 4.23276

-Belastingvrije reserve 55.902,93

-Overgedragen verlies -77.182,85

-Tussentijds resultaat 39.649,14

Eigen Vermogen 144.998,91

Overeenkomstig artikel 80 juncto 78 § 4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen wordt, indien, rekening houdend met de ruilverhouding en de fractiewaarde van de als vergoeding toegekende aandelen, het bedrag, waarmee het kapitaal van de verkrijgende vennootschap wordt verhoogd groter is dan het afgesplitste kapitaal van de splitsende vennootschap, het verschil onttrokken aan de andere bestanddelen van het eigen vermogen van de splitsende vennootschap. In het tegenovergestelde geval wordt het verschil geboekt als een uitgiftepremie. Overeenkomstig aritkel 78, § 4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, zal het bedrag van 109.396,93 EUR geboekt warden als uitgiftepremie. Wij stellen voor om de uitgiftepremie ten belope van 109.396,93 EUR onmiddellijk na onderhavige splitsing te incorporeren in het kapitaal van INCERTA BVBA, zodat de uiteindelijke kapitaalverhoging in hoofde van INCERTA BVBA 122.396,93 EUR zal bedragen.

11. Verdeling van de nieuwe aandelen en verantwoording

De 260 nieuwe aandelen van INCERTA BVBA die ten gevolge van de partiële splitsing van ADEI\M NV

zullen worden gecreëerd, worden als volgt verdeeld:

-de heer Christiaan Bert: 42 aandelen

-de heer Chris Heyndricioc 42 aandelen

-Reylon BVBA: 176 aandelen

12.Goedkeuring door de buitengewone algemene vergaderingen en neerlegging ter griffie  Kosten.

Dit voorstel tot partiële splitsing zal door de bestuursorganen van ADENT' NV en van INCERTA BVBA worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Oudenaarde.

De buitengewone algemene vergaderingen van ADENT' NV en INCERTA BVBA, waarop dit voorstel tot partiële splitsing ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na deze neerlegging worden gehouden.

Indien het voorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door ADENT' NV.

Reylon BVBA

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

Chris Heyndrickx

vaste vertegenwoordiger

Tegelijk hiermee neergelegd: voorstel tot partiële splitsing

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.07.2013, NGL 09.08.2013 13406-0394-018
09/11/2012
ÿþMod Wort! 11.1

%l t PI _, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.t

J III1J 1(11 llhI J Ut Juli J IIJ U IJ IJ JJ Juil (lul

*12183058'

Oudenaarde

2 9 OKT. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0472.730.092

Benaming

(voluit) : ADENTI

(verkort) : I

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9620 Zottegem, Sluizeken 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 1 oktober 2012, blijkt:

1. De kennisname van het ontslag als bestuurder van de vennootschap, ter zitting aangeboden, met ingang van 1 oktober 2012, van:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUROTRACS", met zetel te 9624 Zottegem, Sluizeken 33, BTW BE 0884.008.510, RPR Oudenaarde, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Christiaan BERT, wonende te 9550 Herzele, Dries 33.

BVBA "RELYON"

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

Chris HEYNDRICKX

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2012
ÿþ r~ [ -~- Mal WaN 11.1

-- - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,111L111,1.1

V bete aa Bel Stat

Oudenaarde

25 MU 2012

Griffie

Ondernemingsnr 0472.730.092

Benaming

(voluit) ADENT!

(verkort) I

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel 9620 Zottegem, Sluizeken 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEËINDIGING MANDAAT BESTUURDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 22 november 2011, blijkt :

De beëindiging van het mandaat als bestuurder van de vennootschap, ingaand op 22 november 2011, van : - De besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid "COX-ONLINE", niet zetel te 9800 Deinze, Tonnestraat 56, BTW BE 0818.292.790, RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Eddy COX, wonende te 9800 Deinze, Tonnestraat 56.

BVBA "RELYON"

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

BVBA "M.R. MANAGEMENT SUPPORT"

zaakvoerder

vertegenwoordigd door

Chris HEYNDRICKX

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bi tiet Bëlgiscfi StâátsbIàd --'0/013720-12 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2012
ÿþ Mod Werd 11.1

~ w~ - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

9 L~j~

Oudenaarde

0 5 JUNI 2012

Griffie

bel

aa

Be

$ta

*12105836*

Ondernemingsnr : 0472.730.092 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9620 Zottegem, Sluizeken 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER -VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 31 mei 2012 en de raad van bestuur onmiddellijk daarop volgend, blijkt*

i, De benoeming tot bestuurder van de vennootschap voor een periode ingaand op 31 mei 2012 en

eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015, van:

- de heer Herman HERPELINCK, wonende te 9506 Idegem, Kulvestraat 40.

tl. De benoeming tot voorzitter van de raad van bestuur voor een periode ingaand op 31 mei 2012 en

eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015, van:

- de heer Herman HERPELINCK, wonende te 9506 Idegem, Kulvestraat 40.

BVBA "RELYON"

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

Chris HEYNDRICKX

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ADENTI

/

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 07.06.2011 11149-0124-018
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 16.07.2010 10312-0445-017
16/07/2009 : GE046264
23/06/2009 : GE046264
12/06/2008 : GE046264
02/07/2007 : GE046264
10/10/2005 : OU046264
18/10/2004 : OU046264
09/09/2004 : OU046264
22/07/2004 : OU046264
09/07/2004 : OU046264
03/02/2004 : OU046264
18/08/2003 : OU046264
21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.08.2015, NGL 17.09.2015 15588-0010-039

Coordonnées
ADENTI

Adresse
SLUIZEKEN 33 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande