ADERHOUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADERHOUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.663.411

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 04.07.2014 14273-0150-013
11/10/2012
ÿþ(ry

klad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEC~

D 2 OKT, 2012

urittie

Ondernemingsnr : 0846.663.411

Benaming

(voluit) : Aderhout

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Doornzele Dries 38, 9940 Evergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bekendmaking neerlegging verslag quasi-inbreng

Bekendmaking van de neerlegging van volgende documenten op de griffie in het kader van een quasi-

inbreng :

* bijzonder verslag van de zaakvoerder d.d. 31/08/2012

* controleverslag van de bedrijfsrevisor d.d. 27/08/2012

* notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d, 05/09/2012

Koenraad Van Kersavond

Zaakvoerder

i+ 11 1 i6 8u1 i4 i6*iiiii

b II

s~





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2012
ÿþmod 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

111

*12113445*

"

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

18 JUNI 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANINfi E GENT

i

"

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Bael, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op elf juni tweeduizend en twaalf, ter; neerlegging vóôr registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt:

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

1. De heer VAN KERSAVOND Koenraad Maria, geboren te Hamme op 2 juli 1967, wonende t& 9940 Evergem, Doornzele Dries 38, echtgenoot van mevrouw Nobels Nadine hiernagenoemd,, gehuwd te Hamme op 4 september 1992 onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract; verleden voor notaris Georges Janssens te Hamme op 1 juli 1992, welk stelsel niet is gewijzigd tot; op heden.

2. Mevrouw NOBELS Nadine, geboren te Siegen (Duitsland (Bondsrep.)) op 5 december 1966, wonende te 9940 Evergem, Doornzele Dries 38, echtgenote van de heer Koenraad Van Kersavond voornoemd, gehuwd te Hamme op 4 september 1992 onder het wettelijk stelsel blijkens; huwelijkscontract verleden voor notaris Georges Janssens te Hamme op 1 juli 1992, welk stelsel niet is gewijzigd tot op heden.

3. De heer VAN KERSAVOND Nathan, geboren te Sint-Niklaas op 9 juli 1993, wonende te 9940;

Evergem, Doornzele Dries 38, ongehuwd.

De naam van de vennootschap luidt: "ADERHOUT".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem, Doornzele Dries 38.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandser

taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden zowel ini

binnen- als in buitenland :

- algemene bouwwerken in de meest ruime zin;

- leveren van bouwmaterialen in de meest ruime zin;

- algemene schrijnwerkerij - houtskeletbouw

- gevelbekleding

- dak- en timmerwerken, dakbekleding

- parket, plafonds

- meubelontwerpen en -productie

- houtkunst

- binnenhuisinrichting

- afwerkings- en restauratietechnieken

- geluids- en warmte-isolatie

- tuinmeubilair

- carports

- terrassen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0 %4 L CC; Benaming (voluit) : ADERHOUT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doornzele Dries 38

9940 Evergem

Onderwerp akte :OPRICHTING

elgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden 'aan het' Belgisch

Staatsblad



- vertalen - tolken

- tekstproductie - tekstcorrectie

- bijlessen aan scholieren

- gidsen

- film en fotografie - grafisch ontwerp - webdesign

muziek: opname en productie, evenementen, uitvoering, geluidstechniek

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, mandataris, gevolmachtigde of vereffenaar in I van andere ondernemingen.

Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het toestaan van leningen en kredietopening aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, omvattend alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzondere het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De hiervoor vermelde activiteiten en omschrijvingen dienen in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd voor zoveel de eventuele benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in drieduizend aandelen (3.000) zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/drieduizendste (1/3.000ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van dertigduizend euro (30.000,00 EUR).

Geassocieerd notaris Jan Bael bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van dertigduizend euro (30.000,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-heid "ADERHOUT" in oprichting bij KBC.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Tot gewone zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd:

- de heer VAN KERSAVOND Koenraad Maria, wonende te 9940 Evergem, Doornzele Dries 38.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies' en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel .184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 10 juni om 20u00. Indien die dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 20u00.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van huidige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 07/06/2012, met bankattest.

Voorbehouden 'aan het' Belgisch

$taatsbiad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 24.06.2015 15210-0600-011

Coordonnées
ADERHOUT

Adresse
DOORNZELE DRIES 38 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande