ADG.BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADG.BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.842.927

Publication

27/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



ûrM: 1111111111118e

*13177761*

NEERGELEea0

15 NOV. 2013

RECfITC3ANK `l'A,11 KO 'D'mL s="::" !T

Ondernemingsnr : 0537.842.927

Benaming

(voluit) : ADG.BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9000 Gent, Sint-Denijslaan 96

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag vaste vertegenwoordiger

Op 28 oktober 2013 werd onder voorzitterschap van de heer Van Gorp Ben, wonende te 2460 Kasterlee, Zaardenstraat 16, werd gehouden, het college van zaakvoerders van de vennootschap der cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADG.AGENCY" gehouden op de maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Sint Denijslaan 96, waar met éénparigheid van stemmen werd besloten als volgt:

Oe vennootschap "ADG.AGENCY" is aangesteld als zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADG.BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Sint Denijslaan 96 voor onbepaalde duur.

Om deze reden werd door de vennootschap als vaste vertegenwoordiger aangeduid:

de heer Van Gorp Ben, wonende te 2460 Kasterlee, Zaardenstraat 16.

- de heer Decuypere Lucas, wonende te 9000 Gent, Dracenastraat 63, zaakvoer.

Het college van zaakvoerders beslist de heer Decuypere Lucas, wonende te 9000 Gent, Dracenastraat 63 te ontslaan als vaste vertegenwoordiger van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADG.AGENCY", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Sint-Denijslaan 96.

goor ondertekening van deze notulen bevestigt de heer Decuypere Lucas, voornoemd, het ontslag te aanvaarden.

Van Gorp Ben

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/09/2013
ÿþ'ter piem Moi Wori 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9000 Gent, Sint Denijslaan 96

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel afgeleverd vôór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te; Gent.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout opi negenentwintig augustus tweeduizend dertien, dat de coöperatieve vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "ADG.AGENCY", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Sint-Denijslaan 96, met BTW-nummer 6E0842.129.551, alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 21 der statuten, door. haar twee zaakvoerders, de heer Van Gorp Ben en de heer Decuypere Lucas, beiden nage-noemd, hiertoe benoemd bij voormelde oprichting, de heer VAN CORP Ben, onge-huwd, geboren te Turnhout op 15 november 1988, wonende te 2460 Kasterlee, Zaardenstraat 16, de heer DECUYPERE Lucas Pascal Benedict, ongehuwd geboren te leper op 30 januari 1986, wonende te 9000 Gent, Dracenastraat 63, een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de naam "ADG.BELGiUM", met maatschappelijke zetel te; 9000 Gent, Sint-Denijslaan 96, waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600)£ bedraagt en verdeeld is in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zij; inschrijven in geld en tegen pari als volgt:

1°de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADG.AGENCY", voornoemd, voor een` bedrag van dertienduizend twintig euro (¬ 13.020), hetzij zeventig (70) aandelen;

2°de heer Van Gorp Ben, voornoemd, voor een bedrag van tweeduizend zevenhon-derd negentig euro (¬ 2.790), hetzij vijftien (15) aandelen;

3°de heer Deouypere Lucas, voornoemd, voor een bedrag van tweeduizend zeven-honderd negentig euro: (¬ 2.790), hetzij vijftien (15) aandelen.

waarvan elke inschrijving volledig geplaatst en het kapitaal volstort werd ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200), waardoor de comparant sub 1. nog een volstortingsplicht heeft van achtduizend zeshonderd tachtig euro (¬ 8.680), de comparant sub 2, nog een volstortingsplicht heeft van duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860) en de comparant sub 3, nog een volstortingsplicht heeft van duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860).

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Oreclame, advertising en marketing;

[]adviesverlening;

Odiensten aan bedrijven;

Ointemet en communicatie gerelateerde dienstverlening en productie;

[vastgoed en patrimoniumbehéer;

Q'ontwikkeling van software en webtoepassingen;

Ohet aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen: beheer.

Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen is of zou worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuigschriften, zullen de betrokken activiteiten slechts mogen uitgeoefend worden en opgenomen in de betrokken nomenciatuurlijst voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel terzake gevoerd worden nog vermelding,

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maat-schappelijk doel, met inbegrip van dei onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- 2 SEP, 20e

RECHTBANK VAN KOOPHANOMMEE GENT

NEERGELEGD

i IBI

Ondernemingsnr: fl ' ~~ ~ ~ 1.7+

Benaming

(voluit) : ADG.BELGIUM

(verkort) :

u

II

*13139129*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant Is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

De vennootschap kan waarborgen stellen, waaronder hypothecaire waarborgen, zowel voor verbintenissen van zichzelf als voor verbintenissen van derden.

Wanneer de vennootschap in de toekomst het bestuur zou waarnemen van een andere vennootschap, dient de eerste hiertoe één of meerdere vaste vertegenwoor-digers te benoemen onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werkne-mers, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De besturende vennoot-schap brengt de bestuurde vennootschap op de hoogte van haar keuze. De bestuur-de vennootschap meldt dit middels de gepaste formulieren in het vennootschaps-dossier van de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en publiceert dit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Deze vaste vertegenwoordiger wordt dan belast met de opdracht in naam en voor rekening te handelen van de vertegenwoordigende rechtspersoon. Deze vertegen-woordiger is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger, niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van unanimiteit van stemmen van aile aandeelhouders.

Duur:

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht.

Bestuur/controle.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer al dan niet statutaire zaakvoer-ders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen. Ze zijn herkiesbaar.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Indien een zaakvoerder, de hoedanigheid heeft van een rechtspersoon is hij gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te stellen in de zin van artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze vaste vertegenwoordiger wordt enkel benoemd mits voorafgaandelijke goedkeuring door de algemene vergadering van de vennootschap waarin de rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt. Een vaste vertegenwoordiger wordt alsdan belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de zaakvoerder-rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon-zaakvoerder die hij vertegenwoordigt. De rechtspersoon-zaakvoerder mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen,

De zaakvoerder kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzonde-re en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshande-lingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht,

De algemene vergadering kan buiten de door haar vastgestelde bezoldigingen en buiten de vertegenwoordigingskosten, reiskosten en andere, aan de zaakvoerders vaste vergoedingen toekennen te boeken ais algemene onkosten,

Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos worden uitgeoefend.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan een of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeel-houders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar.

Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd worden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande, niet verplicht een commissaris te benoemen.

In dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Jaarvergadering:"

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de laatste dinsdag van de maand juni om 10 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Verdeling winst/reserves:

v

1V'oor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit,

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt op voorstel van de zaakvoerder, welke laatste zal zorgen voor de uitbetaling van eventuele dividenden. Liquidatiebonus:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen,

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Slot en/of overgangsbepalingen.

1.1-let eerste boekjaar zal een aanvang nemen op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid, en , eindigen op 31 december 2014. De eerstejaarvergade-ring zal dus plaatsvinden in juni 2015.

2.Onmiddellijk nadat de vennootschap is opgericht en de vennoten de statuten hebben vastgelegd, hebben zij besloten de zaakvoerders en de commissarissen te benoemen. Het aantal zaakvoerders wordt op één bepaald, het mandaat gaat in op het ogenblik van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid en men benoemt tot die functie: de coöperatieve vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid "ADG.AGENCY", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Sint-Denijslaan 96, BTW-nummer BE0842,129.551, met als vaste vertegenwoordigers:

a)de heer Van Gorp Ben, wonende te 2460 Kasterlee, Zaardenstraat 16.

b)de heer Decuypere Lucas, wonende te 9000 Gent, Dracenastraat 63.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens toekomstige andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Zij verklaart met ingang van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid haar mandaat te aanvaarden. Er wordt geen commissaris benoemd.

3.Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners" te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69 NO, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee ' neergelegd: expeditie der akte.

Op de laatste biz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADG.BELGIUM

Adresse
SINT-DENIJSLAAN 96 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande