ADIUTANCY

Société en commandite simple


Dénomination : ADIUTANCY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 521.891.771

Publication

20/03/2013
ÿþOndernemingsnr : ~ m A q_ a

Benaming

(voluit) : Adiutancy

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kwademeersen 8

9470 Denderieeuw

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Tussen de ondergetekenden:

BRONSELAER Joost, Kwademeersen 8 Denderleeuw

BRONSELAER Filip, Kwademeersen 8 Denderleeuw

is de overeenkomst gesloten een vennootschap op te richten onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap waarvan de statuten als volgt werden vastgesteld:

Artikel 1: NAAM

De Gewone Commanditaire Vennootschap wordt opgericht onder de benaming ADIUTANCY COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP, handelsvennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, afgekort Comm.V

Artikel 2: ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te KWADEMEERSEN 8 DENDERLEEUW

Deze zetel kan zonder wijziging van de statuten verplaatst worden mits akkoord van de vennoten en

publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft als doel en dit voor zover het opgesomde wettelijk is toegelaten en de vennootschap en / of haar medewerkers en / of de fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, hiertoe de nodige erkenningen en / of vergunningen heeft:

- Het verstrekken van advies, bijstand en diensten aan het bedrijfsleven inzake algemeen management,

projecten, planning, organisatie, fiscaliteit, logistiek, techniek, marketing, administratie, sociale

aangelegenheden en andere. Dit alles in de ruimst mogelijke betekenis van het woord;

- Het waarnemen van algemeen management, event management, project management, office

management, marketingmanagement en bedrijfsbeheer binnen verenigingen en vennootschappen

- Het deelnemen aan de oprichting, ontwikkeling, omvorming, administratie en controle van verenigingen,

vennootschappen en ondernemingen;

- Het verstrekken van administratieve diensten aan ondernemingen in het kader van het zich vestigen ais

ondernemer of bij oprichting van vennootschappen;

- Het verstrekken van sociaal advies aan sociale doelgroepen en behoeftigen, inclusief bejaarden;

- Het ontwikkelen en verstrekken van opleidingen, beurzen, seminaries, evenementen en het hiervoor

benodigde materiaal en dit voor eigen rekening of voor derden;

- Het uitwerken van marketing -- en bedrijfsstrategieën;

- Het fungeren als tussenpersoon in alle handelsaangelegenheden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wad i1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

i1l1iuuAijIrijljlp

Vc

behc

aar

Bek

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het aan  en verkopen, huren en verhuren, beheren, renoveren van onroerende goederen voor

eigenbeheer en dit in België en in het buitenland;

- Het verwerven en I of aanhouden van participaties in bestaande en / of op te richten ondernemingen en

het beheren, valoriseren en ten gelde maken van die participaties;

- De organisatie van boekhoudkundige diensten en de advisering daaromtrent;

- Het waarnemen van het bestuur van verenigingen en vennootschappen en hiervoor vergoedingen

ontvangen;

De vennootschap kan ter realisatie van deze doelstellingen samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan hiertoe het bestuur waarnemen van, zich inschrijven in of financiële tussenkomst leveren aan deze ondernemingen en hier bij aansluitend eender welke titel of eender welk recht verwerven binnen deze ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten indien conform met de maatschappelijke doelstelling of de gehele 1 gedeeltelijke

vergemakkelijking ervan.

De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen aangegaan door derden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in verband met haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan door associatie, fusie, inbreng, financiële tussenkomst of op eender welke andere wijze belangen nemen in andere Belgische of vreemde ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel als het hare of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

Deze omschreven doelen zijn verklarend en niet beperkend. Het maatschappelijk doel kan op elk ogenblik, mits akkoord van de vennoten, gewijzigd worden indien conform met de vormvereisten gesteld door de vennootschapswetgeving.

Artikel 4: DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf 1 april 2013. Conform artikel 60 van de vennootschapswetgeving verklaren de oprichters dat alle transacties die verricht werden in naam van de vennootschap in oprichting sinds 1 maart geacht worden te zijn gedaan voor rekening van de thans opgerichte vennootschap.

Artikel 5: VERMOGEN

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en het minimum is vastgesteld op 500,00 ¬ , volledig volstort en vertegenwoordigd door 50 aandelen met een nominale waarde van ¬ 10 per aandeel, die enkel overdraagbaar zijn onder de levenden met goedkeuring van alle vennoten en die ondeelbaar zijn. De maatschappelijke aandelen worden ingeschreven als volgt:

a, Bronselaer Joost ten belope van 450,00 ¬ wat 45 aandelen vertegenwoordigt.

b. Bronselaer Filip ten belope van 50,00 euro wat 5 aandelen vertegenwoordigt.

De inbrengen werden aanvaard door de vennoten.

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn

Artikel 6: BESTUUR

De vennoten beslisten alle bestuursbevoegdheden van de vennootschap aan één zaakvoerder te delegeren die de leiding heeft over de vennootschap. Dit mandaat kan bezoldigd worden uitgevoerd.

Volgende vennoot wordt statutair benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap en dit voor onbepaalde duur: Meneer BRONSELGER JOOST

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht die bij wet toegekend mag worden en zijn bevoegdheid omvat al hetgeen dat door de wet of de statuten niet aan de algemene vergadering is toegewezen. De zaakvoerder maakt bij het einde van het boekjaar, telkenmale op 31 maart, de inventaris, de balans en de resultatenrekening op.

Hij zal de vennootschap vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Afzonderlijk optredend kan de zaakvoerder alle handelingen stellen voor het dagelijks bestuur van de vennootschap,

Het mandaat van de zaakvoerder is in principe onherroepelijk behoudens in geval van vrijwillig ontslag of om wettige reden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belg_e

} oor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is gegaan, verliest deze automatisch zijn hoedanigheid van vennoot in de vennootschap.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot - zaakvoerder, zal de vennootschap onmiddellijk ontbonden warden.

De vennoten zullen jaarlijks samenkomen op de gewone algemene vergadering die telkenmale zal plaatsvinden op de derde zaterdag van april om 19 uur en dit voor de eerste maal in 2014.

Tenzij anders vermeld in de oproepingsbrief aan de vennoten zal deze plaatsvinden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist over de jaarrekening, de jaarlijkse balans en de bestemming van het resultaat.

Elk lid van de algemene vergadering kan ten allen tijde en onbeperkt inzage nemen in alle geschriften van de vennootschap en toezicht krijgen op alle verrichtingen gedaan door of in het belang van de vennootschap.

Beslissingen door de algemene vergadering zullen genomen worden door eenvoudige meerderheid van stemmen waarbij het stemrecht evenredig zal zijn naar aandelen,

Het eerste boekjaar zal de periode omvatten die loopt vanaf de eerste dag van de activiteit van de vennootschap tot 31 maart 2014

Artikel 7: ONTBINDING

De vennootschap neemt een einde door overlijden van de gecommanditeerde vennoot. De vennootschap wordt niet ontbonden door overlijden van de commanditaire vennoot. Zijn erfgenamen of de vertegenwoordigers nemen zijn plaats gezamenlijk en onverdeeld in. Hier kan in afgeweken worden door een aangetekend schrijven van de erfgenamen aan de gecommanditeerde vennoot dat de weigering als vennoot behandelt In dat laatste geval zullen zijn een door de gecommanditeerde vennoot voorgestelde overnemer van het aandeel van de overledene moeten aanvaarden binnen de 3 maand na de dagdatum van het aangetekend schrijven en zal deze nieuwe vennoot het aandeel van de overledene overnemen voor een prijs bepaald door twee experts, één aangesteld door elke partij.

Bij ontbinding worden de aandelen aan de vennoten terugbetaald, volgens de toestand van het kapitaal, beperkt tot de nominale waarde van het aandeel.

De vereffenaar, aangesteld door de algemene vergadering, en de zaakvoerder zullen een voorstel doen betreffende de bestemming van het saldo aan de algemene vergadering die zelf over het einde van de vereffening zal beslissen.

Artikel 8: VOLMACHT

Volmacht wordt toegekend aan Titeca H, Accountancy CVBA met zetel te 8800 Roeselare Heirweg 198, om, met de bevoegdheid tot in de plaatstelling, al het nodige te doen om de vennootschap in te schrijven in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en om bij iedere andere administratie, waaronder deze van de BTW, de Directe Belastingen, de sociale secretariaten, in naam van de vennootschap alle aangiften te doen, de nodige stukken te tekenen en in het algemeen al het nodige te doen.

Opgemaakt in vijfvoud te Denderleeuw op 10/03/2013

BRONSELAER Joost, gecommanditeerde vennoot, zaakvoerder

BRONSELAER Filip, commanditair vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADIUTANCY

Adresse
KWADEMEERSEN 8 9470 DENDERLEEUW

Code postal : 9470
Localité : DENDERLEEUW
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande