ADJUST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADJUST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.885.847

Publication

13/01/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan het

Belgisct Staatsbia

111Ii~uui~w~1u~OuiiW~

*1401 i6*

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0,i JAN 2014

ND

" .  %

Ondernemingsnr : 0832 885 847

Benaming

(volte : Advocatenkantoor Vincent Van Dam

;verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastoor Steenssensstraat 88 - 9120 Beveren

(volledig adres)

Ondesvvevp akte : Wijziging maatschappelijke zetel.

Bijzondere vergadering dd 20/12/2013

Alle aandelen zijn vertegenwoordigd.

op de dagorde :

1, wijziging maatschappelijke zetel vanaf 1/1/2014 naar Pastoor Verwilghenplein 14/B301 te 9120 Haasdonk

Met eenparigheid wordt het voorstel aangenomen..

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Pastoor Verwilghenplein 14/B301 te

9120 Haasdonk vanaf 1/1/2014

Geen verdere punten, de vergadering sluit.

Van Dam Vincent

zaakvoerder

Op de laatste b''z van Lak B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

$ipagen-trij lret-$elgiselrStaatsûlud =13101120rzt- Amitiés dû- Moniteur bdgë

23/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.03.2012, NGL 17.04.2012 12088-0322-011
28/01/2011
ÿþL~M~t fl , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~VAN KOOPHANDEL

1 O. 01. 2011

DENDERMONDE

1111

" 115!154,Z"

Ondernemingsnr : $ 3â 23 S . 8 y

Benaming : ADVOCATENKANTOOR VINCENT VAN DAM

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastoor Steenssensstraat 88

9120 Beveren

Onderwerp akte :OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Français De Clippel, notaris te 9200 Dendermonde, op elf januari tweeduizend en elf, dat :

De Heer VAN DAM Vincent Petrus Anna, geboren te Wilrijk op 13 oktober 1979, ongehuwd en wonende te 9220 Hamme, Bunt 3, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de benaming

"ADVOCATENKANTOOR VINCENT VAN DAM", afgekort "VINCENT VAN DAM".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren, Pastoor Steenssensstraat 88.

De maatschappelijke zetel kan ten allen tijde bij beslissing van de zaakvoerder worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, mits inachtneming van de taalwetgeving.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

De uitoefening van het beroep van advocaat, al dan niet in associatieverband, middels haar vennoten, die zijn ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van de balie van Dendermonde, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van de advocaat, waaronder doch niet beperkt tot het optreden als scheidsrechter in arbitrageschillen, gerechtelijk mandataris, deskundige, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten in de; meest ruime zin van het woord, het geven van cursussen en voordrachten en. het publiceren van artikels en boeken die verband houden met het recht, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen. uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat en met al wat de ontwikkeling van de activiteiten van de' vennootschap kan bevorderen of vergemakkelijken, waaronder doch niet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

'beperkt tot de aankoop, bouw, verbouwing, afbraak of verhuring van onroerende goederen alsook het aangaan van andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches, lunchcauserieën, recepties, diners en soortgelijke activiteiten organiseren ten behoeve van cliënten, potentiële cliënten en andere relaties van de vennootschap.

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, doch zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken. De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgesteld door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap zal in het bijzonder alle verplichtingen opgelegd krachtens de reglementen van de Orde van Advocaten bij de Balie te Dendermonde dienen na te leven.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij bezit de rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zes honderd (18.600,) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (i/i00`") van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boven het bedrag waartoe de vennoot zich door onderschrijving van aandelen verbonden heeft, is deze vennoot niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap.

Op al de honderd (100) kapitaalaandelen werd door de Heer Vincent VAN DAM, voornoemd, in geld ingeschreven.

Enkel advocaten kunnen vennoten zijn en inschrijven op het kapitaal. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die advocaat moeten zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

D_ez.aakvo.erders regelen_ onder _mekaar_.de__uitoef_ening.van _de__b_ev.o_egdheid.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Belgisch Staatsblad Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. DEONTOLOGIE

De advocatuur wordt uitsluitend door de advocaten-vennoten uitgeoefend en in geen geval door de vennootschap.

Elke advocaat-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke, zelfs voorlopige, tuchtrechtelijke maatregel of veroordeling, en over elke opgelopen correctionele of administratieve veroordeling met, zelfs geringe, weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitvoering.

De burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid zowel van de vennootschap als van de enige vennoot respectievelijk vennoten zal verzekerd worden. Alle betwistingen en geschillen, die mochten ontstaan tussen de vennoten onderling, tussen de vennoten en gewezen vennoten of hun rechthebbenden, tussen de vennootschap en vennoten of gewezen vennoten en hun rechthebbenden of tussen zaakvoerders, vennoten en de vennootschap, met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de uitvoering van onderhavige statuten zullen exclusief en uitsluitend worden beslecht door de Stafhouder van de Orde van Advocaten te Dendermonde.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni te twintig uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

ONTBINDING EN VEREFFENING

De vrijwillige vereffening van de vennootschap zal slechts gebeuren na voorafgaandelijke kennisgeving aan de Stafhouder van de maatschappelijke zetel van de vennootschap, alsmede  in voorkomend geval  aan de stafhouders van de rechtsgebieden waar middels de vennootschap de onderscheiden vennoten het beroep van advocaat uitoefenen.

Als vereffenaar zal optreden hetzij de zaakvoerder (mits toestemming van de stafhouder) hetzij één of meer vereffenaars aan te stellen door  of minstens met instemming van  de stafhouder van het rechtsgebied waarin de maatschappelijke zetel van de vennootschap is gelegen. In geval er diverse rechtsgebieden betrokken zijn zullen de stafhouders in gemeen overleg optreden.

De wijze van vereffening zal geschieden conform de toepasselijke wettelijke bepalingen, statutaire voorzieningen en besluiten vcan de algemen vergadering, dit alles met in achtname van wat onder voorgaand lid werd bepaald inzake de dwingende tussenkomst van de stahpuder(s).





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge





























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de Heer Vincent Van Dam, voornoemd.

EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van elf januari tweeduizend en elf en zal worden afgesloten op één en dertig december twee duizend en elf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van juni van het jaar tweeduizend en twaalf.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Gelijktijdige neerlegging : expeditie en bankattest).

Notaris François De Clippel.

Dit uittreksel werd neergelegd vóér registratie, met als enig doel de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.08.2016 16490-0116-011

Coordonnées
ADJUST

Adresse
PASTOOR STEENSSENSSTRAAT 14, BUS 301 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande