ADMINISTRATIE, FISCALITEIT, BOEKHOUDING, AFGEKORT : ADFIBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADMINISTRATIE, FISCALITEIT, BOEKHOUDING, AFGEKORT : ADFIBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.219.821

Publication

20/06/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

NEERGELEGD

1 1 JUNI 2013

RECH'i'lerNiiéVAN

KOnPNANFlT'1 T'y nt: ver.

Ondememingsnr : 0454.219.821

Benaming (voluit) : ADFIBO

1,

1,;

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Finlandstraat 11

9940 Evergem

i Onderwerp akte : Fusie door overneming

Ji

ii Uit het proces-verbaal gesloten voor notaris Jean-François Agneessens te Nazareth, op 17 mei 2013,; ;1 geregistreerd te Deinze op 27 mei 2013, boek 508, blad 91, vak 16, tegen het recht van vijfentwintig euro, blijkt

dat de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADFIBO", met; '; maatschappettjk zetel te 9940 Evergem, Finlandstraat 11, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent= ;; met als ondernemingsnummer 0454.219.821, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen hebben:

genomen

1. Principieel besluit tot fusie

,i a. Voorstel dat vennootschap "ADFIBO", met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Finlandstraat 11, door: fusie overgenomen wordt door vennootschap "BUILD 4 U".

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de:

I fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken: ;t vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergaderingen van beide vennootschappen keuren voormelde fusievoorstellen goed.

c. De algemene vergadering van vennootschap "ADFIBO" besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder; vereffening, met het oog op voornoemde fusie met vennootschap "BUILD 4 U" en zonder toekenning van; aandelen.

d. De algemene vergadering van vennootschap "BUILD 4 U" besluit tot fusie door overneming van het; ;; vermogen van vennootschap "ADFIBO" over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap "BUILD 4 U" en zonder; ii omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2012. Door deze; ;; verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap onder algemene titel over op dei

overnemende vennootsohap. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap "ADFIBO", sedert 1;

;; januari 2013 tot op vandaag zijn voor rekening zijn van vennootschap "BUILD 4 U".

"

;; 2. Onroerend goed

?! De bestuursorganen van beiden vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de overgenomen vennootschap "ADFIBO", die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit; ;, noch zakelijke rechten, behoudens in navermeld onroerend goed:

GEMEENTE GALMAARDEN  tweede afdeling- Vollezele:

Een hoeve met afhangen en alle aanhorigheden op en met grond en een paviljoen met speelterrein, gestaan en: gelegen Gaubergstraat 2 en +2, kadastraal gekend volgens titel sectie C nummers 4061P en 40618 en op heden: (artikelnummer 02627) sectie C nummers 406P, 406T en 406S, met een oppervlakte van vijfduizend:

il vierhonderd tachtig vierkante meter (5.480m2). Niet-geïndexeerd Kadastraal Inkomen: ¬ 4.338,00. '

ii Voorwaarden overgang.

De overgang van voormeld onroerend goed van de over te nemen vennootschap "ADFIBO" op de: overnemende vennootschap "BUILD 4 U" geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden en onder de;

ii specifieke voorwaarden wat betreft het onroerend goed hierna vernield, waarmee de algemene vergadering;

,; alhier uitdrukkelijk instemt:" Lasten en voorwaarden.

II 1. Het onroerend goed en aile eventuele onroerende goederen door bestemming gaan over in de staat waarin; zij zich op heden bevinden met aile eraan klevende voordelen en lasten.

ii De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de overgenomen goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

u *130937 i e~

Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2. De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap als hiervoor bepaald, aile belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of uitbating ervan.

3 Alle eventuele schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. Verklaringen

Comparanten erkennen lezing te hebben gekregen van artikel 203, 1° lid van het wetboek van registratierechten dat als volgt luidt: "ingeval van bewimpeling aangaande de prijs en lasten of overeengekomen waarde, is elk van de contracterende partijen een boete verschuldigd, gelijk aan het ontdoken recht Dit recht is ondeelbaar door alle partijen verschuldigd".

Na lezing gegeven te hebben van artikelen 61 paragraaf 6 en 73 van het wetboek op de belasting van de toegevoegde waarde, heeft ondergetekende notaris aan de overgenomen vennootschap gevraagd of zij al dan niet belastingplichtige is voor wat betreft de B.T.W.

Dienaangaande verklaart de overgenomen vennootschap niet de hoedanigheid te bezitten van belastingplichtige voor wat betreft voormelde wetgeving.

De beide vennootschappen verklaren voor de verdere uitvoering van hun verplichtingen ais inbrenger woonst te kiezen op hun voormelde maatschappelijke zetel.

3. Gevolgen

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van vennootschap "ADFIBO", met alle rechten en plichten, over op vennootschap "BUILD 4 U". Het aandelenregister van vennootschap "ADFIBO" in het bezit van vennootschap "BUILD 4 U" zal door de Raad van Bestuur van vennootschap "BUILD 4 U" worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 december 2012.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf I januari 2013, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap "BUILD 4 U". De schulden van vennootschap "ADFIBO" gaan over op de overnemende vennootschap "BUILD 4 U",

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap "BUILD 4 U".

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

enerzijds de fusie door overneming van vennootschap "ADFIBO", met zetel te 9940 Evergem, Finlandstraat 11, door vennootschap "BUILD 4 U", met zetel te 9940 Evergem, Finlandstraat 11, werd verwezenlijkt. Anderzijds vennootschap "ADFIBO", definitief opgehouden heeft te bestaan.

Voor analytisch uittreksel,

Jean-François Agneessens

Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal dd.17 mei 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbla

d

V

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 07.06.2013 13161-0350-013
11/04/2013
ÿþ wieveratt.t

i. = ' i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

 2 APR, 1013 R

RRECH-Feeffile VAN

YDU TE tiËNeC

Ondernemingsnr : 0454219821

Benaming

(voluit) : Adfibo (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Finlandstraat 11, 9940 Evergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 20 maart 2013 overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek; van Vennootschappen blijkt onder meer hetgeen volgt:

1.Deeinernende vennootschappen

1.1.1dentsftcatie van de overnemende vennootschap:

Naam; Build 4 U

Vorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 9940 Evergem, Finlandstraat 11

Ondememingsnummer. RPR Gent BE 0472.902.813

Akten: Opgericht bij akte verleden voor Notaris Jean-François Agneessens te Nazareth op 19 september 2000, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgische Staatsblad van 7 oktober 2000, en laatst gewijzigde bij akte verleden voor Notaris Christian Van Isterdael te Gent op 22 september 2010, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgische Staatsblad van 16 november 2010.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in

België "als ln'het buitenland:. _.... . .

-Het verwerven, beheren en verhuren van eigen onroerende goederen

-De aankoop van gronden en het oprichten van gebouwen

-Het verwerven van commissies als tussenpersoon

-Het verstrekken van waarborgen ten gunste van derden, van de aandeelhouder(s), van de bestuurders

Zij mag aile zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in of tot de overname overgaan van

zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend

doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen

kunnen leveren,

of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken,

Bovenvermelde opsomming is alleen aanwijzend en niet bepalend.

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende en

onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ln verband staan met

haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, uitte

breiden of te bevorderen, dit zowel In België als in het buitenland.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 187.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.870 aandelen, zonder nominale waarde,

Op de laatste blz. van Luïk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

BesluUrders, Roelandt Dominic, wonende te Bruinbroekstraat 3 te 1570 Gatmaarden

BVBA "Adfibo", met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Finlandstraat 11, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent met als ondemamingsnummer 0454.219.821, met ais vast vertegenwoordiger, de heer Roelandt Dominfo

Jaarvergadering: dertig april om negentien uur

Boekjaar: 01 december 30 november

1.2.Identificatie van de over te nemen vennootschap:

Naam: Adfibo

Vorm; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel; 9940 Evergem, Finlandstraat 11

Ondernemingsnummer: RPR Gent BE 0454.219.821

Akten: Opgericht bij akte verleden voor Notaris Reginald Hage Goetsbloets te Hasselt op 29 december 1994, bekendgemaakt In de bijiagen van het Belgische Staatsblad van 24 januari 1995, en laatst gewijzigde bij akte verleden voor Notaris Christian Van Isterdael te Gent op 22 september 2010, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgische Staatsblad van 16 november 2010.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel In Belglè als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-Alle mogelijke advies- en /of dienstenfunclies op het vlak van onroerende en roerende patrimonia; -Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voorgenoemd(e) gebied(en);

-Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon, het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis, met uitzondering van de boekhouding van deze bedrijven;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kán ëveneens optreden ais bestuurder, vóliriáclitdragër,'níáridàtaiis"à!vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

De vennootschap heeft verder tot doel:

-Het uitvoeren en uitoefenen van elke bedrijvigheid die volgens de vennootschap op een passende manier kan worden uitgevoerd met betrekking tot het bovenstaande, of rechtstreeks of onrechtstreeks tot doel heeft om de, waarde of het rendement van een bezit of recht van de vennootschap te verhogen. -Het aanvragen, kopen, neerleggen en laten registreren of anderszins verwerven en beschermen en hernieuwen van patenten, patentrechten, octrooien, ontwerpen, documenten, en het wijzigen, afstand doen van, aanpassen, gebruiken en te geide maken en het vervaardigen onder of verlenen van licenties of privileges die op het voorgaande betrekking hebben, en het spenderen van geld voor het experimenteren op, of het testen of verbeteren van dergelijke patenten, uitvindingen of rechten, -Het aankopen, in pacht of ruil nemen, huren of op enige andere manier verwerven en nemen van opties op elke volledig elgendomsrecht, pachtbezit of elk ander zakelijk of persoonlijk eigendom alsmede elk recht of privilege dat de vennootschap passend of noodzakelijk acht voor het uitoefenen van haar bedrijvigheid, of dat de waarde van een eigendom van de vennootschap kan vergroten. -Het verwerven en aannemen van het geheel of een gedeelte van de bedrijvigheid, goodwill,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

activa, eigendommen en verplichtingen van personen of bedrijven die een zakelijke activiteit uitoefenen of voornemens zijn uit te oefenen die de vennootschap gemachtigd is uit te oefenen, of die in het bezit zijn van eigendommen die passen in het verwezenlijken van de doelstellingen van de vennootschap of die kunnen worden uitgeoefend in combinatie hiermee of die kunnen worden uitgeoefend ten voordele van de vennootschap, het rechtstreeks hetzij onrechtstreeks.

-Een belang verwerven In, een fusie aangaan, zich associëren of een overeenkomst afsluiten die gericht is op winstdeling, samenwerking, risicodeling, belangenvereniging of wederzijdse concessie, met personen of bedrijven die zich bezig houden met, of voornemens zijn uit te oefenen of zich bezig te houden met elke zakelijke activiteit of transactie die kan worden uitgeoefend ten voordele van de vennootschap, hetzij rechtstreeks hetzij onrechtstreeks.

-Het afsluiten van overeenkomsten met overheden of nationale, regionale, gemeentelijke of

andere instanties, of met bedrijven of personen dle kunnen bijdragen lot het verwezenlijken van de doelstellingen of één van de doelstellingen van de vennootschap, en het verkrijgen van deze overheden of instanties van de rechten, octrooien, licenties, privileges of concessies die de

vennootschap wenst te verkrijgen, en het uitoefenen, uitvoeren en naleven daarvan,

-Het trekken, maken, aanvaarden, endosseren, disconteren, realiseren, in disconto geven en uitgeven van promesses, wissels, vrachtbrieven, warrants, schuldbrieven en andere verhandelbare of overdraagbare documenten.

-Het investeren en zaken doen met de gelden van de vennootschap die de vennootschap niet onmiddellijk nodig heeft, en het houden, verkopen of op enige andere manier zaken doen met gedane investeringen.

-Inschrijven op, nemen, of op een andere manier verwerven, en houden van aandelen, effecten, obligaties, obligatiekapitaal of andere fondsen van andere ondernemingen.

-Het oprichten of begunstigen van elke andere onderneming of ondernemingen met als doel het verwerven van aile of een deel van de eigendommen, rechten en verplichtingen van de vennootschap, voor elk ander doel waar de vennootschap mogelijkerwijs baat bij vindt of voordeel uit haalt, of het vergroten van de waarde van elk eigendom of elk zaak van de vennootschap, en het plaatsen of de plaatsing waarborgen van, of het onderschrijven, inschrijven op of anderszins verwerven van alle of een deel van de aandelen, obligaties of andere fondsen van een dergelijke onderneming.

-Het voorschieten of lenen van geld of het verlenen van een krediet, met of zonder zekerheldsstelling, aan klanten en anderen, het afsluiten van garanties, contracten of vrijwaringen en borgstellingen van allerlei aar, het ontvangen van gelden in deposito of als lening en zich borg stellen voor gelijk welke persoon, firma of vennootschap.

-Het bijeenbrengen of lenen van geld op een manier die de vennootschap passend acht, en het waarborgen van den terugbetaling van deze gelden, die werden bijeengebracht, geleend of die verschuldigd zijn onder een hypotheek, pandrecht, schuldvordering of een andere borgstelling op alle of een deel van de (huidige of toekomstige) eigendommen of activa van de vennootschap, met Inbegrip van het ongestort kapitaal van de vennootschap, alsmede door een gelijkaardige hypotheek, pandrecht, schuldvordering of borgstelling voor het zekerstellen en waarborgen van het vervullen door de vennootschap van elke verplichting of schuld die deze aangaat of die de vennootschap bindt. -Het betalen vanuit de fondsen van de vennootschap van aile of een deel van de uitgaven die de vennootschap conform de wet zou kunnen betalen voor de promotie, vorming en oprichting van de vennootschap, of het afsluiten van een contract met eender welke persoon, firma of vennootschap voor het betalen van deze sommen en het betalen van commissies aan makelaars en anderen voor het onderschrijven, plaatsen, verkopen, of waarborgen van de inschrijving op aandelen, obligaties of

andere, fondsen-van de vennootschap.--- -- --- - " . . -- - --" -

-Het vergoeden van elke persoon, firma of vennootschap, door middel van contante betaling of door

het toekennen van aandelen, obligaties of andere fondsen van de vennootschap gecrediteerd als

zijnde volgestort of gedeeltelijk volgestort, of op enige andere manier.

-Het geldelijk of op een andere manier steunen van een liefdadig doel of instellingen en het verlenen

van uitkeringen, bonussen, speciale premies of bijstand aan elke persoon die in dienst staat of

heeft gestaan van de vennootschap, als bestuurder, werknemer of in andere hoedanigheid, alsmede

hun familie en andere personen die van hen afhankelijk zijn; betalingen doen voor verzekeringen, en

het creëren, samenstellen van en het storten van bijdragen in een voorzorgsfonds, pensioenfonds

en andere gelijkaardige fondsen en trusts, verenigingen, clubs, scholen, en andere instellingen

ten, voordele van de voornoemde personen.

-Het verdelen, onder de leden van de vennootschap, van elke eigendom van de vennootschap, van

welke aard ook, of van alle inkomsten uit verkoop of overdracht van eigendommen van de vennootschap,

op voorwaarde evenwel dat geen enkele verdeling plaatsvindt die leidt tot een vermindering van het

kapitaal van de vennootschap, behalve ingeval van de sanctie die lijdelijk door de wet wordt vereist.

-Het bewerkstelligen dat de vennootschap wordt geregistreerd of erkend ln eender welk deel van de wereld.

-Het handelen als agenten of makelaars en ais gevolmachtigde voor gelijk welke persoon, firma

of vennootschap, en het aangaan en uitvoeren van onderaanbestedingscontracten, en tevens het

stellen van handelingen met betrekking tot de zakelijke activiteiten van de vennootschap in elk deel van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

de wereld via of door middel van agenten, onderaannemers of anderen.

-Het verbeteren, ontwikkelen, beheren, verlenen van rechten of privileges met betrekking tot, het

bouwen, herstellen, op aile manieren verhuren, ruilen, hypothekeren, belasten, van de hand

doen, verkopen, verlenen, van licenties met betrekking tot, het te gelde maken, opties verlenen

met betrekking tot, of het op een of andere manier verhandelen van alle of een deel van de

eigendommen en rechten van de vennootschap zowel zakelijke als persoonlijke.

-Het verkopen of op een andere manier van de hand doen van alle of een deel van de zakelijke

activiteiten of eigendommen van de vennootschap, in hun geheel of afzonderlijk, tegen een vergoeding

die de vennootschap passend acht, en in het bijzonder in ruil voor aandelen, obligaties of fondeen van

elke onderneming die het voornoemde verwerft.

-Het uitoefenen of verrichten van alle voornoemde handelingen of zaken eender waar ter wereld, en

deze handelingen of zaken uitoefenen of verrichten als principaal, agent of

vertegenwoordiger, onderaannemer of in een andere hoedanigheid en via of door middel van agenten

of vertegenwoordigers, onderaannemers of anderen, ofwel alleen of samen met anderen.

-Het uitoefenen of verrichten van aile andere handelingen of zaken die worden beschouwd als

gepaard gaande met of die bijdragen tot het verwezenlijken van aile of één van de

bovenvermelde doelstellingen. Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel

van aanwijzende aard. De vennootschap mag aile industriële en handelsverrichtingen en

verhandelingen van onroerende, roerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks

bij haar doel aansluiten. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij geschikt

acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland, Zij mag

deelnemen aan bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde of verwant doel, door

inbreng, fusie of hoe dan ook.

-Een belang verwerven in, een fusie aangaan, zich associëren of een overeenkomst afsluiten die gericht

Is op winstdeling, samenwerking, risicodeling, belangenvereniging of wederzijdse concessie, met

personen of bedrijven die zich bezig houden niet, of voornemens zijn uit té oefenen of zich bezig te

houden met elke zakelijke activiteit of transactie die kan worden uitgeoefend ten voordele van

de vennootschap, hetzij rechtstreeks hetzij onrechtstreeks.

-Hel afsluiten van overeenkomsten met overheden of nationaal, regionale, gemeentelijke of

andere instanties, of met bedrijven of personen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van

de doelstelling of één van de doelstellingen van de vennootschap, en het verkrijgen van deze overheden

of instanties van de rechten, octrooien, licenties, privileges of concessies die de vennootschap wenst

te verkrijgen, en het uitoefenen, uitvoeren en naleven daarvan.

-Het trekken, maken, aanvaarden, endosseren, disconteren, realiseren, in disconto geven en uitgeven

van promesses, wissels, vrachtbrieven, warrants, schuldbrieven en andere verhandelbare of

overdraagbare documenten.

-Het investeren en zaken doen met de gelden van de vennootschap die de vennootschap niet

onmiddellijk nodig heeft, en het houden, verkopen of op enige andere manier zaken doen met

gedane investeringen.

Het uitoefenen of verrichten van alle andere handelingen of zaken die worden beschouwd als

gepaard gaande met of die bijdragen tot het verwezenlijken van alle of één van de

bovenvermelde doelstellingen.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle industriële en handelsverrichtingen en verhandelingen van onroerende,

roerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlUfieri óp állá wijZéri die zit be Ugeschikt acht; voor'

eigen rekening of voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland. Zij mag deelnemen aan

de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde of verwant doel, door inbreng, fusie of hoe

dan ook.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 EUR en wordt vertegenwoordigd door

126 aandelen, zonder nominale waarde.

Bestuurders: Roelandt Dominic, wonende te Bruinbroekstraat 3 te 1570 Galmaarden.

Jaarvergadering: eerste vrijdag van de maand december om veertien uur

Boekjaar: 01 juli -- 30 juni

2.Datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichting van de overgenomen vennootschap BVBA "Adfibo", vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap NV "Build 4 tr.

3.Bljzondere rechten

Er zijn geen aandeelhouders van de te fuseren vennootschappen die bijzondere rechten hebben en er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen.

4.Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de fusie

Aan het bestuursorgaan van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen warden geen bijzondere voordelen toegekend.

6.Neerlegging van het fusievoorstel

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, moet het fusievoorstel door elke vennootschap die aan de fusie deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

Opgesteld te Evergem op 20 maart 2013,

Dominic Roelandt

Zaakvoerder van de over te nemen vennootschap BVBA "Adilbo"

Dominic Roelandt

Vast vertegenwoordiger van de bestuurder BVBA Adfrbo" van de overnemende vennootschap

NV °Build 4 U"

Dominic Roelandt

Bestuurder van de overnemende vennootschap NV "Build 4 U"

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste biz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

15/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Mi1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





.41L7./A...~1.~1iLáliJ~° .f:~1F Lt

5~1~~:s1" ..~w'~fn._.f+.f.1.1

-5 FEB. 2013

Griffie

V EXTásTJE

Ondernemingsnr : 0454219821 Benaming

(voluit) : ADFIBO (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Remi Allemeeschlaan 13 bus 12, 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 21/12/2012:

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel over te brengen naar het volgend adres :

FinEandstraat 11

9940 Evergem

Deze wijziging vangt aan vanaf heden.

De zaakvoerder beslist om de nodige wijzigingen door te voeren bij de BTW-administratie en de directe belastingen en te zorgen voor de nodige publicatie in het Belgisch Staatsblad.

In dit kader wordt er een bijzondere volmacht verleend aan dhr. Frank Vercruysse, IAB Accountant, ter publicatie van de genomen besluiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 11.02.2013 13032-0446-010
24/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 20.02.2012 12041-0385-012
17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 15.02.2011 11033-0118-011
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 15.02.2010 10042-0177-011
02/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.11.2008, NGL 27.02.2009 09059-0148-011
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.11.2007, NGL 28.02.2008 08055-0374-011
02/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 30.11.2006, NGL 30.01.2007 07035-4366-010
27/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 30.11.2005, NGL 24.01.2006 06026-1633-010
21/12/2005 : HA091441
03/08/2005 : HA091441
03/01/2005 : HA091441
06/01/2004 : HA091441
31/12/2003 : HA091441
03/01/2003 : HA091441
11/01/2001 : HA091441
10/02/1996 : HA91441
13/04/1995 : TG77205

Coordonnées
ADMINISTRATIE, FISCALITEIT, BOEKHOUDING, AFG…

Adresse
FINLANDSTRAAT 11 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande