ADMSERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADMSERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.903.894

Publication

05/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-12-2014

Griffie

*14311872*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0505903894

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ADMSERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen op twee december tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; BLIJKT dat

1. De sub 4. nagemelde persoon een handelsvennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid-Starter (S-BVBA), met de naam:  ADMSERVICE .

2. De vennootschap is gevestigd te 9150 Bazel (Kruibeke), Parklaan 76b8.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur.

4. De vennoot/oprichter is mevrouw STOOP, Anneke Maria Lucienne, wonende te 9150 Kruibeke, Parklaan 76 bus 8.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap tweeduizend vijfhonderd euro bedraagt. Het is tot beloop van duizend euro gestort.

Mevrouw Anneke Stoop, voornoemd, heeft zich verbonden het bedrag van duizend vijfhonderd euro bij te storten.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: mevrouw Anneke Stoop, voornoemd. De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- bijzondere volmacht verleend werd aan mevrouw Marijke Gabriëls, zaakvoerder van Accountantskantoor Gabriëls bv bvba, gevestigd te 2801 Heffen, Groenenbeemd 13, en aan mevrouw Sabine Eestermans, kantoorhoudende te 2920 Kalmthout (Achterbroek), Karel Vanthillostraat 37, waarbij zij elk afzonderlijk de mogelijkheid hebben:

* alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten.

* alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

* de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft als doel: Het verlenen van administratieve, management- en consulting

Onderwerp akte :

Parklaan 76 Bus 8 9150 Kruibeke

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

diensten voor derden. Overige zakelijke dienstverlening.

Het geven van opleidingen en trainingen in de meest ruime zin.

Dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie. Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten; webportalen. Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant: - invoeren van gegevens - volledige verwerking van gegevens. Permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden. Samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen: uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, enz. Opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat. Te beschikking stellen van databank: leveren van gegevens voor gebruikers (individueel of in groep), in een bepaalde volgorde, door online terugzoeken of door toegankelijkheid van de gegevens. Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard ; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid: het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

11. Jaarlijks op derde vrijdag van de maand juni om tien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

Coordonnées
ADMSERVICE

Adresse
PARKLAAN 76, BUS 8 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande