ADVANCED CIRCUIT BOARDS, AFGEKORT : ACB

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ADVANCED CIRCUIT BOARDS, AFGEKORT : ACB
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 433.983.344

Publication

30/06/2014
ÿþMcd Word 11.1

111111:111I HlII IIlc11 1111

Vo( II

behoi

aan

Belg

Staatt





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECH:FBANK V4K1 PHANDEL GENT

19 JUJl 2014

AFDELING DENDERMONDE Griffie

Ondernemingsnr : 0433.983.344

E3enarning

(voluit) : ADVANCED CIRCUIT BOARDS

(verkort) : A.C.B.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Vosmeer 3, 9200 Dendenn onde

(volledig adres)

Onderwerp_e_Lte_ NEERLEGG1NG TER PUBLICATIE VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING

Overeenkomstig de artikelen 671 en 693 van het Wetboek van vennootschappen, hebben de raden van bestuur van A.C.B. NV en I2GIR HOLDING NV in gezamenlijk overleg een fusievoorstel opgesteld, waarin wordt voorgesteld dat de naamloze vennootschap I2GIR HOLDING bij wijze van fusie door overneming, door de naamloze vennootschap A.C.B. wordt overgenomen. De voorgenomen verrichting beantwoordt aan rechtmatige' financiële en economische behoeften,

I. BETROKKEN PARTIJEN EN VOORGENOMEN OPERATIE

1.1.Betrokken partijen

De overnemende vennootschap is de naamloze vennootschap A.C.B., met maatschappelijke zetel te Vosmeer 3, 9200 Dendermonde en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Dendermonde onder het ondernemingsnummer BTW BE 0433.983.344.

De over te nemen vennootschap is de naamloze vennootschap I2GIR HOLDING met maatschappelijke zetel te Berthelotstraat 152-154 , 1190 Vorst, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder het ondernemingsnummer BTW BE 0843.976.808.

1.2.Voorgenomen operatie

De voorgestelde operatie is de fusie door overneming van de naamloze vennootschap I2GIR HOLDING, over te nemen vennootschap, door de naamloze vennootschap A.C.B overnemende vennootschap

De raden van bestuur van de fuserende vennootschappen verbinden zich ertoe alles te doen wat in hun, macht ligt om een fusie door overneming te realiseren tussen de betrokken vennootschappen, overeenkomstig de artikelen 671 en 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, waardoor het gehele vermogen,' zowel de rechten ais de verplichtingen, van de over te nemen vennootschap I2GIR HOLDING aan de overnemende vennootschap A.C.B. zef overgedragen worden, volgens de hierna vermelde voorwaarden.

Er wordt voorgesteld om in hoofde van A.C.B. onmiddellijk voorafgaand aan de fusie een kapitaalvermindering door te voeren ten belope van 4.310.258,00 EUR door de inkoop van 6.586 aandelen die, momenteel worden gehouden door I2GIR HOLDING die onmiddellijk zullen worden vernietigd.

Dit voorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de fuserende vennootschappen, en zal door iedere betrokken vennootschap, ten minste. zes weken voor die vergadering worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, ' overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen.

Il. TOEUCHTING EN VERANTWOORDING VAN DE FUSIE VANUIT JURIDISCH EN ECONOMISCH OOGPUNT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : EO: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur benadrukt dat de fusie is ingegeven door rechtmatige financiële en economische behoeften. Het feit dat er momenteel onderscheiden vennootschappen bestaan is het resultaat van een beleid uit het verleden en is heden niet langer verantwoord.

De fusie levert aanzienlijke voordelen op voor A.C.B. en I2GIR HOLDING.

De voorgenomen fusie zal namelijk één centrale Belgische vennootschap creëren van waaruit toekomstige investeringen kunnen worden gecentraliseerd.

De voorgenomen fusie laat toe om de kosten per juridische entiteit te verminderen en bij te dragen tot de harmonisatie en de standaardisering van de operationele structuur en de beheersstructuur van de groep.

Daarnaast draagt de fusie bij tot het deugdelijk bestuur van de groep, door de groepsstructuur te vereenvoudigen en op die manier de economische efficiëntie te vergroten en de transparantie en eenvoud van het bestuursmodel te bevorderen, hetgeen zowel de aandeelhouders als andere betrokken partijen ten goede komt.

De fusie is er aldus op gericht de juridische, financiële en administratieve structuur te vereenvoudigen, alsmede het realiseren van schaalvoordelen te bewerkstellingen. Bovendien leidt de fusie tot en een verbetering van de financiële mogelijkheden van de te fusioneren vennootschappen.

De fusie zal bij geen van beide te fusioneren vennootschappen leiden tot het ontslag van personeelsleden.

Bovendien zal de fusie leiden tot een verbetering van de mogelijkheid om kredieten te verkrijgen en een betere reputatie van date fusioneren vennootschappen naar het publiek toe,

111. RECHTSVORM - NAAM - DOEL ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN BESTEMD TE FUSEREN 31. 12GIR HOLDING NV: over te nemen vennootschap

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jean-François Poelman, kantoor houdende te Schaarbeek, op 27 februari 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 maart 2012 onder het nummer 2012-03-09/ 0052870.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Jean-François Poelman, kantoor houdende te Schaarbeek, op 5 maart 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 maart 2012, onder het nummer 2012-03-19/ 0058331.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Berthelotstraat 152-154, 1190 Vorst

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aangenomen. Zij draagt de naam "12GIR HOLDING".

De vennootschap heeft volgend doel:

"La société a pour objet, en Belgique et à l'étranger, soit directement, soit comme intermédiaire, tant pour son compte propre que pour le compte de tiers, sauf disposition contraire, ce qui est prévu ci-après :

La société peut, par voie d'apport en espèces ou en nature, d'achat, de fusion, de souscription, de participation, d'option, d'intervention financière ou de toute autre manière, prendre des participations dans d'autres sociétés ou entreprises existantes ou à créer, que ce soit en Belgique ou à l'étranger.

Elle peut constituer, développer et gérer toute société, qu'elles soient industrielles, commerciales ou financières, ou patrimoine mobilier et faire toutes opérations mobilières quelconques y compris celles se rapportant à tous droits mobiliers comme l'acquisition par voie d'inscription ou de cession et la gestion d'actions, de parts sociales, d'obligations convertibles ou non, de prêts de consommation, de prêts ordinaires, de bons de caisse ou autres valeurs mobilières, de quelque forme que ce soit, tant de personnes morales que d'entreprises, belges ou étrangères, existantes ou encore à constituer.

Elle peut faire toutes opérations commerciales, industrielles et financières, immobilières et mobilières, se rapportant directement ou indirectement à son objet social ou susceptibles de favoriser son développement ou améliorer ses affaires, à l'exception des opérations sur valeurs mobilières et immobilières réservées par la loi aux banques et aux sociétés de bourse.

Elle pourra faire ces opérations en nom propre, mais aussi pour compte de tiers."

(Vrije vertaling : "De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, hetzij rechtstreeks of als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor derden, tenzij anders is bepaald, wat hieronder wordt bepaald

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in geld of in nature, aankoop, fusie, inschrijving, deelneming, optie, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, deelnemen in andere vennootschappen of bestaande of nog op te richten ondernemingen, zijnde in België of in het buitenland.

Ze mag iedere vennootschap oprichten, ontwikkelen en beheren, zijnde industriële, commerciële of financiële, of roerende patrimonium en alle roerende handelingen verrichten waaronder deze met betrekking tot alle roerende rechten zoals de verwerving door inschrijving of door overdracht en het beheer van aandelen, deelnemingen, converteerbare of niet converteerbare obligaties, consumentenkredieten, gewone leningen, Kasbonnen of andere effecten, in welke vorm dan ook, zowel van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen als ondernemingen.

Ze mag alle commerciële, industriële en financiële, onroerende en roerende handelingen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of haar activiteiten uit te breiden, met uitzondering van de roerende en onroerende effectentransacties voorbehouden door de wet aan kredietinstellingen en beleggingsondememingen.

Ze mag deze handelingen in eigen naam verrichten, maar ook voor rekening van derden.")

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen vierhonderd vijfendertigduizend euro (2.435.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 2.435.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondememingsnummer BTW BE 0843.976.808.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 18.00 uur op de zetel van de vennootschap of op de plaats zoals vermeld in de oproepingsbrief.

De raad van bestuur van de vennootschap is samengesteld als volgt:

-De heer Gilles Rigon, gedelegeerd bestuurder;

-De heer Humbert de Sallmard, bestuurder;

-De vennootschap naar Frans recht EUREF1, bestuurder, met als vaste vertegenwoordiger de heer Daniel

Gheza.

3.2. A.C.B. NV overnemende vennootschap

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte verleden voor notaris Christian De Wulf te Dendermonde op 14 april 1988, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 mei daarna, onder nummer 880510-183.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor Patrick Pien, geassocieerd notaris te Bazel, vervangende zijn ambtgenoot Lucas Neirinckx, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, op 28 juni 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 juli 2012, onder het nummer 2012-07-19/ 0127727.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Vosmeer 3, 9200 Dendermonde.

De vennootschap heeft cle rechtsvorm van een naamloze vennootschap aangenomen. Zij draagt de naam

De vennootschap heeft volgend doet

"De vennootschap heeft tot doel: het ontwerpen, vervaardigen, herstellen, controleren en testen van electronische, electrische en electro-mechanische apparaten en onderdelen.

ln verband met deze werkzaamheden het verlenen van diensten in de meest algemene zin.

De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel van electronische, electrische en electro-mechanische apparaten en onderdelen.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking eivan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bilhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen vierhonderd zesenveertigduizend tweehonderd achtenvijftig euro vierennegentig eurocent (4.446.258,94 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 6.587 aandelen die op naam zijn en op naam blijven, zonder aanduiding van nominale waarde.

Naar aanleiding van de geplande kapitaalvermindering ten belope van 4.310.253,00 EUR door de inkoop van 6.586 aandelen die onmiddellijk zullen worden vernietigd, zal het kapitaal vervolgens van 4.446.258,94 EUR op 136.000,94 EUR gebracht worden en zal het aantal aandelen van 6.586 worden herleid naar 1.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het ondernemingsnummer BTW BE 0433.983.344.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de derde dinsdag van de maand mei.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De raad van bestuur van de vennootschap is samengesteld als volgt:

-De heer Gilles Rigon, gedelegeerd bestuurder,

-De heer Humbert de Sallmard, bestuurder;

-De heer Pieter Maetens, bestuurder;

-De heer Wim Perdu, bestuurder.,

De commissaris is de BV ovv CVBA Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit, met maatschappelijke zetel te Moutstraat 54, 9000 Gent, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, onder het ondernemingsnummer BTW BE 0431.161.436, vertegenwoordigd door de heer John Debaene en de heer Bart Meganck, bedrijfsrevisoren,

RUILVERHOUDING - OPLEG IN GELD VVIJZE VAN UITREIKING

41. RUILVERHOUDING

4.1.1« De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen hebben de waarderingsmethode op basis van de intrinsieke waarde van de vennootschappen weerhouden voor het bepalen van de ruilverhouding.

De bestuursorganen van beide vennootschappen achten de berekeningswijze op basis van de "intrinsieke waarde" van beide vennootschappen per 31 december 2013 gecorrigeerd rekening houdend met de geplande kapitaalvermindering in hoofde van A.C.B. in casu de meest aangewezen berekeningswijze.

Waardering

4.1.2.1. A.C.B.

De intrinsieke waarde per 31 december 2013 van de naamloze vennootschap A.C.B. werd bepaald op vijf miljoen tweehonderd zestigduizend vierhonderd vierenvijftig euro tweeënveertig eurocent (5.260.454,42 EUR).

De intrinsieke waarde van A.C.B. na de geplande kapitaalvermindering, die onmiddellijk voorafgaand aan onderhavige fusie zal plaatsvinden, werd bepaald op negenhonderdvijftigduizend honderd zesennegentig euro tweeënveertig eurocent (950.196,42 EUR),.

I2GIR HOLDING

De intrinsieke waarde per 31 december 2013 van I2GIR HOLDING werd bepaald op twee miljoen driehonderd zevenentachtigduizend eenendertig euro zestien eurocent (2.387,031,16 EUR).

De intrinsieke waarde van I2GIR HOLDING na de voorgenomen kapitaalvermindering in hoofde van A.C.B. blijft behouden op 2.387.031,16 EUR gezien het feit dat de post "Deelnemingen" met nummer 280 In de jaarrekening zal afgeboekt worden tot 0,00 EUR en voor hetzelfde bedrag door een vordering op het actief van de vennootschap zal vervangen worden.

4.1.3. Op basis van de bovenvermelde waarderingsmethode kan de ruilverhouding na de voorgenomen kapitaalvermindering als volgt berekend worden:

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

I2GIR HOLDING A.C.B.

Waarde 2.387.031,16 EUR 950.196,42 EUR

Aantal aandelen 2.435.000 1

Waarde per aandeel (afgerond) 0,98 EUR 950.196,42 EUR

De ruilverhouding wordt bepaald op 0,000001032 (0,98 EUR / 950.196,42 EUR = 0,000001032) aandelen A.C.B. voor ieder aandeel I2GIR HOLDING.

Dit betekent dat, als vergoeding van de totaliteit van het vermogen van I2GIR HOLDING, A.C.B. 3 (0,000001032 x 2.435.000 2,512144973 afgerond op 3) nieuwe aandelen zef uitgeven die rechtstreeks aan de aandeelhouders van I2GIR HOLDING uitgereikt worden.

Met andere woorden, in ruil voor 2.435.000 aandelen met een waarde van afgerond 0,98 EUR per aandeel ontvangen de aandeelhouders van I2GIR HOLDING 3 aandelen van A.C.B. De aandeelhouders van I2GIR HOLDING zullen dus 0,000001032 aandelen A.C.B. ontvangen per aandeel dat zij houden in het kapitaal van 12GI R HOLDING.

4.2. OPLEG IN GELD

Er zal geen opleg in geld toegekend worden aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap I2GIR HOLDING.

4.3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De 3 nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap A.C.B. die worden uitgereikt ter vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de naamloze vennootschap I2GIR HOLDING, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van de naamloze vennootschap A.C.B.

Zij zullen worden uitgereikt door de raad van bestuur van A.C.B. aan de aandeelhouders van I2GIR HOLDING. Daartoe zal de raad van bestuur van A.C.B. onmiddellijk na de fusie de nodige inschrijvingen doen In het register van aandelen van de vennootschap.

V. DATUM VOOR DEELNAME IN DE VVINST

De nieuw uit te geven aandelen van A.C.B. zullen hetzelfde recht geven op deelname in de winst als de thans bestaande aandelen vanaf 1 januari 2014. Er zal geen bijzondere regeling zijn betreffende dit recht.

VI. BOEKHOUDKUNDIGE EN FISCALE RETROACTIVITEIT

De handelingen van de naamloze vennootschap I2GIR HOLDING zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap A.C.B. vanaf 1 januari 2014.

VII. BIJZONDERE RECHTEN

De naamloze vennootschap I2GIR HOLDING heeft geen bijzondere rechten toegekend aan haar aandeelhouders en heeft ook geen andere effecten uitgegeven dan aandelen.

Bijgevolg dient de naamloze vennootschap A.C.B. geen bijzondere rechten toe te kennen.

VIII. OPMAAK BIJZONDERE VERSLAGEN IN HET KADER VAN DE FUSIE

De raden van bestuur van A.C.B. en van I2GIR HOLDING stellen aan de aandeelhouders van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 694, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders die over de fusie moeten besluiten, een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van de bestuursorganen omtrent de fusie, en dit met toepassing van artikel 694, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen.

De raden van bestuur van A.C.B. en van I2GIR HOLDING stellen aan de aandeelhouders van de voormelde vennootschappen voor om unaniem af te zien van de toepassing van artikel 695, §1 van het Wetboek van vennootschappen en verzoeken hen dan ook om op de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders die over de fusie moeten besluiten een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende de afstand van het schriftelijk verslag van de commissaris, respectievelijk bedrijfsrevisor, en dit in toepassing van artikel 695, §1, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen.

Voorbehouden

aan het ,Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor het overige wensen de bestuursorganen van A.C.B. en van I2GIR HOLDING er op te wijzen dat overeenkomstig artikel 695, §2 van het Wetboek van vennootschappen, artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen dient te worden toegepast door A.C.B.

IX BIJZONDERE BEZOLDIGING VAN DE COMMISSARIS/BEDRIJFSREVISOR

Aangezien er geen verslaggeving overeenkomstig artikel 695, §1 van het Wetboek van vennootschappen wordt opgemaakt (zie punt VII), wordt dienaangaande ook geen bezoldiging vastgesteld.

X. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS

Er zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de bestuurders van de fuserende vennootschappen, de naamloze vennootschap A.C.B. en de naamloze vennootschap I2GIR HOLDING.

STATUTENVV1JZIGINGEN/WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL

Onmiddellijk na het besluit tot fusie, zullen de statuten van de overnemende vennootschap gewijzigd worden met name omwille van de wijziging van het maatschappelijk doel, de kapitaalverhoging en het uitgeven van nieuwe aandelen in het kader van de fusie.

Overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van vennootschappen worden de eventuele wijzigingen van de statuten van de overnemende vennootschap, met inbegrip van de bepalingen tot wijziging van haar doel, vastgesteld onmiddellijk na het besluit tot fusie.

Het huidige maatschappelijk doel van de A.C.B. is niet uitgebreid genoeg om alle activiteiten van de I2GIR HOLDING te omvatten.

De raad van bestuur van de A.C.B. stelt dan ook voor om onmiddellijk na het besluit tot fusie het maatschappelijk doel aan te passen.

De raad van bestuur van de A.C.B. stelt dan ook voor om haar maatschappelijk doel als volgt te formuleren:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks hetzij ais tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij anders is bepaald, wat hieronder wordt bepaald:

Het ontwerpen, vervaardigen, herstellen, controleren en testen van elektronische, elektrische en elektromechanische apparaten en onderdelen.

In verband met deze werkzaamheden het verlenen van diensten in de meest algemene zin.

De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel van elektronische, elektrische en elektromechanische apparaten en onderdelen.

Ze mag vennootschappen oprichten, ontwikkelen en beheren, zowel van industriële, commerciële ais van financiële aard, of een roerend patrimonium oprichten, ontwikkelen en beheren, en alle roerende handelingen verrichten waaronder deze met betrekking tot alle roerende rechten zoals de verwerving door inschrijving of ' door overdracht en het beheer van aandelen, deelnemingen, converteerbare of niet converteerbare obligaties, consumentenkredieten, gewone leningen, kasbonnen of andere effecten, in welke vorm dan ook, zowel van Belgische als van buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, met uitzondering van de roerende en onroerende effectentransacties voorbehouden door de wet aan kredietinstellingen en beleggingsondernemingen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, aankoop, fusie, inschrijving, deelneming, optie, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen en bestaande of nog op te richten ondernemingen, zijnde in België of in het buitenland, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp."

(Tegelijk hierbij neergelegd voorstel tot fusie door overneming)

Gilles Rigon

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/09/2014 : DE042239
01/07/2013 : DE042239
05/06/2013 : DE042239
19/07/2012 : DE042239
24/05/2012 : DE042239
08/05/2012 : DE042239
13/04/2012 : DE042239
02/04/2012 : DE042239
07/06/2011 : DE042239
05/05/2011 : DE042239
14/05/2010 : DE042239
04/05/2010 : DE042239
20/07/2009 : DE042239
29/05/2009 : DE042239
14/05/2009 : DE042239
30/07/2008 : DE042239
05/06/2008 : DE042239
16/05/2008 : DE042239
23/05/2007 : DE042239
10/05/2007 : DE042239
27/02/2007 : DE042239
11/06/2015 : DE042239
22/06/2005 : DE042239
10/05/2005 : DE042239
10/05/2004 : DE042239
30/04/2004 : DE042239
02/03/2004 : DE042239
15/05/2003 : DE042239
10/08/2002 : DE042239
29/12/2001 : DE042239
17/05/2001 : DE042239
18/05/2000 : DE042239
16/05/2000 : DE042239
05/06/1999 : DE042239
16/01/1999 : DE042239
10/05/1988 : DE42239
15/06/2016 : DE042239

Coordonnées
ADVANCED CIRCUIT BOARDS, AFGEKORT : ACB

Adresse
VOSMEER 3 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande