ADVANCED POLYMER SOLUTIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ADVANCED POLYMER SOLUTIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 460.758.710

Publication

12/05/2014
ÿþmod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111iM111111111 lIb

Rachbank van koophandel

Antwerpen

29 APR, 2C14

aldefing Antwerpen

Griffie

....

Ondernemingenr : BE0460.758,710

Benaming (voluit) : Uitrusting, Bevoorrading en Diensten

(verkort) : U.B.D.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Luithagen - Haven 9

2030 Antwerpen

Onderwerp akte :OMRUILEN AANDELEN- UITBREIDING DOEL VERPLAATSING JAARVERGADERING NIEUWE STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 18 april 2014, "Geregistreerd op het iste registratiekantoor Antwerpen 3, op 23 april 2014. Bladen: 6 verzendingen: 0. Register 5 boek 248 blad 14 vak 14. Ontvangen: Registratierechten: vijftig euro (¬ 50). De voor ontvanger/Adviseur (get) M

:î blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders volgendel

besluiten heeft genomen.

!i 1. Besluit om de bestaande honderd (100) aandelen om te ruilen voor tienduizendi

(10.000) nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarde, in de verhouding honderd!i (100) nieuwe aandelen tegen één (1) oud aandeel.

2.1. De voorzitter maakt melding van het verslag van de raad van bestuur de dato 3ij maart laatst dat een omstandige verantwoording bevat van de voorgestelde uitbreiding van het doel van de vennootschap.

Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd de dato 31 maart 2014.

2.2. Besluit om het doel van de vennootschap uit te breiden en volledig te herformuleren als volgt:

"De vennootschap heeft- tot doel:

a) De behandeling van allerhande goederen en koopwaren, in de meesti uitgebreide betekenis, zoals: laden, lossen, voeren, bergen, wegen, meten,i bemonsteren, mengen, conditioneren, in- en verpakken, bewerken, enzovoort.

b) Alle verrichtingen van toezicht, bewaking, aflevering en distributie van allei soorten goederen.

c) Het verlenen van diensten en advies in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van aile aard, onder meer op het vlak van; administratie, management, bedrijfsorganisatie en informatica.

d) Aile verrichtingen van bevrachting, van makelarij en van verzending meti betrekking tot alle lucht-, zee-, rivier-, spoor-, en wegvervoer. Hierbijj aansluitend het vervullen van aile tolformaliteiten,

e) Het verrichten van alle goederenvervoer, zo internationaal als nationaal, heti optreden bij deze vervoeren in de hoedanigheid van vervoercommissionair, vervoermakelaar en commissionair-expediteur en in het algemeen het verlenen van logistieke steun en diensten in de meest ruime zin.

f) Het optreden als subagent inzake verzekeringen.

g) Agentuurschap en commissiehandel voor industriële en commerciële; ondernemingen, consignatie van aile soorten goederen.

h) Het optreden als toeleverancier of sub-contractor voor industriële en! commerciële bedrijven.

filiffieeD eePi.h_qiger! PLand.erP inrichtingen 9POP.C.?_OciQre

.. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



voor opslag en bewaring van alle soorten goederen.

j) De aankoop, verkoop, ruiling, makelarij, het huren of verhuren, het onderhuren of onderverhuren, het in leasing of erfpacht nemen of geven, het oprichten, het bouwen of verbouwen, het coördineren van bouwwerkzaamheden, het uitbaten, het verdelen, het financieren, het sluiten van onroerende leasingovereenkomsten of overeenkomsten van gelijksoortige aard, het in onroerende leasing geven, het beheren van onroerende goederen zoals industriële gebouwen, logistieke gebouwen, stapelhuizen, kantoorgebouwen, residentiële gebouwen of gronden alsmede van alle roerende goederen, zoals uitrustingen, machines, materiaal of transportmiddelen en in het algemeen alle werkzaamheden en verrichtingen van industriële, commerciële of financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

k) Het oprichten, mede-oprichten, deelnemen in, besturen, voor eigen rekening of voor rekening van derden; het toestaan van alle leningen, van welke aard ook en voor gelijk welke duur, het verstrekken van om het even welke borgstellingen, garanties, zekerheden van welke aard ook of om het even welke andere vormen van financiële ondersteuning aan de met de vennootschap verbonden vennootschappen met dewelke één of andere band van deelneming bestaat of aan derden; de vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle verwante of soortgelijke bedrijven; zij kan met andere vennootschappen fusioneren of zich omvormen tot een nieuwe vennootschap met een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel.

I) Het uitoefenen van de functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen.

m) Het verwerven, aankopen, uitbaten of verkopen van alle octrooien, merken en andere intellectuele eigendomsrechten alsmede het verwerven, aankopen, uitbaten of verkopen van licenties.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel."

3. Besluit om de jaarvergadering van de aandeelhouders voortaan te houden op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur.

4.1. Besluit dat de bestuurders zich vanaf nu op de raad van bestuur kunnen laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder of een derde.

4.2. Besluit dat de vennoten zich vanaf nu op de algemene vergadering kunnen laten vertegenwoordigen door een andere vennoot of een derde.

5. Besluit om de bestaande statuten te vervangen door nieuwe, aangepast aan de genomen besluiten, en aan het nieuw wetboek van vennootschappen, en volledig geherformuleerd, maar met behoud van de inhoud van de oude statuten (ter uitzondering van de thans formeel gewijzigde punten).

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv, [ijst publicatie data.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 25 april 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/02/2014 : AN323406
10/11/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 IIIIIIV IIIIIIR i

*14204948*

Rechtbank van koophandel Antwerpen

3 0 OKT. 2014

afdeling emgmen

Ondernemingsnr : BE0460.758.710

Benaming (voluit) : Uitrusting, Bevoorrading en Diensten

(verkort) : U.B.D.

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel: Luithagen - Haven 9

2030 Antwerpen

Onderwerp akte :NAAMSWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURDERS - AANPASSING VAN DE STATUTEN  VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE, EN EXPLOITATIEZETEL

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 22 oktober 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen.

1. Besluit om de naam van de vennootschap te wijzigen in: "ADVANCED POLYMER SOLUTIONS"

2.1. Aan de volgende bestuurders:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " MT&C" met als vaste;

vertegenwoordiger Christophe Vandierendonck;

.. de heer Patrik Naenen;

- de heer Carl Ghekiere;

werd eervol ontslag verleend, en volledige décharge over het door hen gevoerde beleid,'

onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening het lopend boekjaar.

2.2. Werden benoemd tot bestuurders van huidige vennootschap voor een duur van zes,

jaar:

- de heer Peter Boschmans, wonende te 2900 Schoten, Lode Vleeshouwersiaan 33; - de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Femab" met zetel te 9170:; Sint-Gillis-Waas, Denkstraat 11; met als vaste vertegenwoordiger de heer Christoph De; Beukelaar;

- de naamloze vennootschap "Quintuplex Engineering" met zetel te 2630 Aartselaar,;:

Groeningenlei 1; met als vaste vertegenwoordiger de heer Fabian Leroy.

De mandaten van alle bestuurders zijn onbezoldigd.

3. Besluit om artikel 1 van de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met het genomen besluit.

4. Besluit van de raad van bestuur om de maatschappelijke en de exploitatie zetel van de vennootschap te verplaatsen naar het nieuwe adres: 9130 Beveren-Kallo, Haandorpweg 1 -- Haven 1227.

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv, gecoördineerde statuten.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 28. oktober 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/01/2015 : AN323406
09/08/2012 : AN323406
08/08/2012 : AN323406
20/02/2015 : DE323406
26/08/2011 : AN323406
22/08/2011 : AN323406
31/08/2010 : AN323406
01/09/2009 : AN323406
25/08/2009 : AN323406
20/08/2008 : AN323406
27/08/2007 : AN323406
24/08/2006 : AN323406
09/08/2006 : AN323406
29/09/2005 : AN323406
05/10/2004 : AN323406
30/12/2003 : AN323406
01/10/2003 : AN323406
18/10/2002 : AN323406
16/11/2015 : DE323406
06/10/2001 : AN323406
10/11/1999 : AN323406
18/10/1997 : AN323406
29/08/2016 : DE323406

Coordonnées
ADVANCED POLYMER SOLUTIONS

Adresse
HAANDORPWEG 1 - HAVEN 1227 9130 BEVEREN (KALLO)

Code postal : 9130
Localité : Kallo
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande