ADVESCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVESCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.509.482

Publication

26/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

[f(~ ~-4 i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111wuW~ui~~~u~~11

15 972"

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

x 7 JUNI 2015

AFDELiNGalieDERMOiVDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: So9 y 2_

Benaming

(voluit) : Advesco

(verkort) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Kaai 3463, 9400 Ninove, België

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Uit een akte gesloten voor notaris Yves Vanden Eycken, te Idegem (Geraardsbergen), op 12 juni 2015, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1° rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advesco".

2° zetel: Oude Kaai 34B3, 9400 Ninove, België

3° onbepaalde duur

4° identiteit oprichter: 11 De heer LECOCQ Ghislain Gustaaf Alfons (IK 591-9639866-11, NN 58.07,05501.34), geboren te Schaarbeek op 5 juli 1958, echtgenoot van mevrouw BERGHMAN Ann Maria Frans, wonende te 1755 Gooik, Edingsesteenweg 62.

21 De heer WALRAVENS Didier (IK 591-9397239-78, NN 68.12.04-153.75), geboren te Rocourt op 4 december 1968, ongehuwd, wonende te 9400 Ninove, Langemuren 106.

5° kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00)0.

6°samenstelling van het kapitaal: Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de driehonderd (300) aandelen werd in geld ingetekend voor de prijs van duizend euro (¬ 1.000,00) per stuk door:

- de heer LECOCQ Ghislain: honderdvijfennegentig vijfennegentigduizend euro (195.000,00 EUR);

- door de heer WALRAVENS Didier: honderdenvijf (105) aandelen, hetzij voor honderd en vijfduizend euro (105.000,00 EUR).

Hetzij ln totaal: driehonderd (300) aandelen of de totaliteit van het kapitaal. Elk aandeel waarop werd ingetekend werd volledig volstort. Het bedrag van deze stortingen bedraagt driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00).

7° Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de akte en wordt afgesloten op 31 december 2016.

8° aanleggen reserves -- winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9° bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk iet bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

(195) aandelen, hetzij voor honderd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden,

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

vertegenwoordigingsbevoegdheid; Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerder.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhouding en Fiscaliteit V.A. & Partners BVBA", met zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 378, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de 81W, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.-benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder 1/ De heer LECOCQ Ghislain, hogervermeld, 2/ de heer WALRAVENS Didier, hogervermeld en 3/ de heer LOMMERS Gert (IK 591-6068189-68, NN 79.06.11 309-92), geboren te Ninove op 11 juni 1979, wonende te 1570 Galmaarden, Waterschaapstraat 61C.

10° geen commissaris benoemd.

11° doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- aan- en verkoop van eigen onroerend goed

- verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed

bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van onroe-rende goederen voor een vast bedrag of op

contractbasis

- schatten en evalueren van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

- diverse ondersteunende activiteiten ten behoeve van voorzieningen

- beheer van residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

- beheer van niet-residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

- verlenen, in opdracht van eigenaar of mede-eigenaar, van aile diensten noodzakelijk voor het functioneren

van gebouwen

- innen van huur

- algemene renovatie van gebouwen, alsook de coördinatie daaromtrent

- algemene coördinatie van de werkzaamheden op een bouwwerf

- algemene bouwkundige en civieltechnische werkzaamheden

- algemene aanneming van alle activiteiten in de bouwsector

- bouwen van individuele huizen

- projectontwikkeling

- het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen

- de bouw van de individuele huizen volgens de formule 'sleutel op de deur'

- het optrekken van residentiële gebouwen en van kantoor-gebouwen

- het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen en dergelijke

- de bouw van appartementen volgens de formule `sleutel op de deur'

- het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden en

dergelijke

- het bouwrijp maken van terreinen

- het slopen van gebouwen

- het ruimen van bouwterreinen

- grondverzet, inclusief het graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen

- aile funderingswerken

- alle rioleringswerken

- alle bestratings- en wegeniswerken

- elektriciteitswerkzaamheden

- dakwerken

- aankoop en verkoop van ramen, alsook de plaatsing hiervan

- stukadoorswerken

- alle overige niet-gereglementeerde werkzaamheden in de bouwsector

De vennootschap mag alle verrichtingen doen, zowel van roerende als van onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking of de bevordering van haar doel.

Zij kan rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ongeacht hun doel, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperin-gen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, comerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtsreeks of onrechtstreeks verband met voormelde activiteiten en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uigebreide zin te worden geïnterpreteerd,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

12° jaarvergadering: de derde vrijdag van de maand juni om 10.00 uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de vorige werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

Stemrecht. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per fax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen

Schriftelijk stemmen is toegelaten, In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

13°-

14° Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering (bij de bank ING) heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

Gelijktijdig neergelegd; gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte.

Notaris Yves Vanden Eycken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVESCO

Adresse
OUDE KAAI 34B3 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande