ADVICE & CONSULTANCY DE CUYPER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVICE & CONSULTANCY DE CUYPER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.065.233

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 02.08.2013 13395-0010-011
16/11/2012
ÿþ1----\...." `,

r1 \

Voor-

behoudel aan het Belgisch

Staatsbla

T iflagen bi het Belgisch Staatsblad -16 11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

tn de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.y..........,....._am" mr..._._,.........._.,1,,.....Cf..,....

-NEERGELEGD

I1II!I 1(1111111111111111111111111111 IIIlI!I IIIi

*12186071* KOáPHÁP~$IsTÉ VAN

I

Ondernemingsar : 0840.065.233

Benaming

(voluit) : Advice & Consultancy De Cuyper

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sparrenstraat 54, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging zetel

(uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder d.d. 01/09/2012)

De zaakvoerder, de heer De Cuyper Thomas, beslist hierbij de maatschappelijke zetel van Advice & Consultancy De Cuyper BVBA (0840.065.233) te verplaatsen van Sparrenstraat 54 te 9820 Merelbeke naar Bossemstraat 32 te 9890 Dikkelvenne en dit vanaf 9 september 2092,

De Cuyper Thomas

Zaakvoerder

1

0 6 NOV. 2012

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/10/2011
ÿþOndernemingsnr : OWyO " ®e" 23-3

Benaming : ADVICE & CONSULTANCY DE CUYPER

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sparrenstraat 54

9820 Merelbeke

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Quipor, te Wetteren, op 05 oktober 2011, dat:

1)De Heer DE CUYPER Thomas Maria Marc, geboren te Gent op 22 juli 1981, echtgenoot van Mevrouw De Clercq Katrien Pauline Rosine, wonende te 9820 Merelbeke, Sparrenstraat 54,

2)De Heer DE CUYPER Eric Anna Georges, geboren te Gent op 13 septem ber 1958, echtgenoot: van Mevrouw Vercauteren Marleen, wonende te 9890 Gavere, Bossemstraat 29.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming "Advice & Consultancy De Cuyper".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke, Sparrenstraate.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

a)Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van' aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere; roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet; met een (semi)publiekrechtelijk statuut.

b)Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen; van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden; geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

c)Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan allei verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

d)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle` verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals dei! aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreekse, betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of!; onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerender leasing afsluiten.

e)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle;; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle=; verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

f)Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te; richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -;

ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de

_vennootschappert_en _ooderneminaen waarinze een,.participatie-aanho.udt;,het_,deelrtemen _aan_,hun;:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

~7

rr

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' " 11158033

- - _ _'

'Griffie ; rti -

mod 2.1

beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

g)Alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

-consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

-het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven; de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 06 april 1995 inzake de - secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 euro.

Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven door:

De Heer De Cuyper Thomas, voornoemd, ten belope van 185 aandelen.

De Heer De Cuyper Eric, voornoemd, ten belope van 1 aandeel.

leder aandeel werd volgestort ten belope van éénlderde. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van 6.200,00 euro.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand mei om 20 uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Het college van zaakvoerders bepaalt de duur van het mandaat van de voorzitter. De voorzitter zit het college van zaakvoerders en de algemene

Bijlagen bij liet $élgiseli Sta tsblitt 19/I0/2D11 Annexes du Moniteur bëtgë

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,I!`

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mol 21

vergadering voor. Bij gebrek aan voorzitter, wordt zijn functie voor de betreffende vergadering waargenomen door de oudst aanwezige zaakvoerder in leeftijd, tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger heeft aangeduid onder de overige zaakvoerders.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de Heer De Cuyper Thomas, voornoemd.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de akte en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

De comparanten verklaarden dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 01 oktober 2011.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.

Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte en bankattest.

Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met ais enig doei de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Quipor Filip, geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 18.06.2015 15185-0251-011

Coordonnées
ADVICE & CONSULTANCY DE CUYPER

Adresse
BOSSEMSTRAAT 32 9890 DIKKELVENNE

Code postal : 9890
Localité : Dikkelvenne
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande