ADVIESBUREAU LEYS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ADVIESBUREAU LEYS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 500.983.224

Publication

07/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Or,

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 6 SEP. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

1,1.111,11,11.11,1fif11;1111111111

II I

I Iii

01"Fdernen-.1rÇE nr 0500.983.224

Benaming

(, Adviesbureau Leys

Recvom VOF

ZelE I " Doornstraat 16, 9170 Sint-Gillis-Waas

vo!ledig

0 nde rwerp akte Ontbinding, sluiting van de vereffening, ontslag van de zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen der bijzondere algemene vergadering der deelgenoten, gehouden op vrijdag 19 september 2014 om 19u00, in de maatschappelijke zetel te Sint-Gillis-Waas, inzake de vrijwillige ontbinding van de vennootschap.

De vergadering heeft, na beraadslaging, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten genomen:

Eerste besluit: Verslaggeving

De voorzitter stelt vast dat gezien de vennootschapsvorm van de vennootschap, zijnde een vennootschap onder firme, de verslagen voorgeschreven door artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen niet dienen te worden opgemaakt, noch te worden voorgelegd.

De voorzitter verduidelijkt dat, gezien de hierna volgende beslissing tot toepassing van de procedure uiteengezet in artikel 184 §8 van het Wetboek van Vennootschappen, een staat van activa en passiva werd opgemaakt per 16 september 2014 waaruit blijkt dat er geen passiva meer zijn binnen de vennootschap op het ogenblik van de besVissIng tot ontbinding en ln veretfieningsteiling

Tweede besluit Ontbinding en in vereffeningsteiling van de vennootschap zonder benoeming van een vereffenaar overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

" De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud

" van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voomneld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan de volgende voorwaarden Is

voldaan:

1.Er werd geen vereffenaar aangeduid;

2.Er zijn geen passive (schulden) luidens de staat van activa en passiva

3.Alle vennoten zijn aanwezig op de bijzondere algemene vergadering der vennoten en besluiten met

eenparigheid van stemmen;

Na vastgesteld te hebben dat er geen passive (schulden aan derden) zijn luidens de staat van 16 september 2014, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met onmiddellijke in vereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar

Er is geen resterend actief uitgezonderd de liquide middelen dat onder de vennoten moet Worden verdeeld.

Derde besluit Ontslag en kwijting van de zaakvoerder

, B RCC fet..0 t

E" " :f " (1.1"1;pe'" bCC PI .7.4- r.

",

VQC,r" De vergadering beslist kwijting te verlenen aan de enige zaakvoerder van de vennootschap, de heer Leys Maarten, voor de uitoefening van zijn mandaat voor de periode vanaf de aanvang van het lopende boekjaar tot op heden. Zijn mandaat eindigt op heden 19 september 2014.

"

" .4, C

ean het ee;giech Steeitebl:A I

L

Vierde besluit : Onmiddellijke sluiting van de vereffening

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan met ingang van 19 september 2014.

Vijfde besluit: Boeken en bescheiden

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn van jaar bewaard worden door de heer Maarten Leys, Doornstraat16, 9170 Sint-Gillis-Waas.

Zesde besluit: Bijzondere volmacht

De algemene vergadering verleent hierbij volmacht aan Bofisco BVBA, burgerlijke vennootschap onder de vomi van een BVBA, Accountantskantoor, gevestigd Reepstraat 103e te 9170 Sint-Gillis-Waas, met de

17j mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle nodige verrichtingen te doen in het kader van de afsluiting van de

vereffening bij de erkende ondernemingsioketten en de kruispuntbank der ondernemingen.

e

Niemand het woord meer vragende, en de dagorde afgehandeld zijnde, wordt na voorlezing van huidig proces-verbaal de vergadering gesloten om 19u55,

e

Voor eensluidend uittreksel,

St-Gillis-Waas, 19/09/2014,

er

g q

eq Leys Maarten,

e:s

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd notulen van de BAV van 1910912014, verslag van de zaakvoerder dd

16/09/2014, alsmede de staat van actief en passief per 16/09/2014

Op tje IÉ.ets.eh 1Eern-eit,en REcto f" -" " Peine, e'!z-'Erc¬ nes., s

0

ene,t. Cr" ,

E' g

Verso 11.-1( ¬ '4

03/12/2012
ÿþMod 2.1

-111-9 ;Z) i

VA.Ni KQGi5HeJDà2.1/4

2 2 NOV. 2012

LDEND:.NOE

"Grii'rFïé "

Ondememingsnr : Sco . 'a 8 ! . U

Benaming

(voluit) : Adviesbureau Leys

Rechtsvorm : Venootschap onder Firma

Zetel : Doornstraat 16, 9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte : Akte van oprichting en statuten van een Vennootschap onder Firma

Uit de vergadering van 3 november 2012 blijkt dat de vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma (V.O.F.). Deze venootschap draagt de naam Adviesbureau Leys. Deze vennootschap werd opgericht, blijkende uit een onderhands akte, op 3 november 2012. De oprichters van de vennootschap zijn de volgende personen:

- Maarten Leys, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Doornstraat 16, geboren op 28 oktober 1979 te Beveren-Waas, en

- Sara Van de Voorde, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Doornstraat 16, geboren op 15 mei 1981 te St-Niklaas.

1. Zetel van de vennootschap

De vennootschap zetelt op het volgend adres:

Doornstraat 16

9170 Sint-Gillis-Waas

2. Duurtijd en doel van de vennootschap

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duurtijd.

De vennootschap heeft tot doel:

- ln België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle verzekeringsoperaties alsmede financiële operaties van om het even welke aard of ermee verband houdende handelingen te doen, alsook alle makelaarsverrichtingen in om het even welke vorm van verzekeringen, financiële verrichtingen en hypotheken.

- Het optreden als tussenpersoon in de realisatie van voormelde verrichtingen en in het algemeen van alle activiteiten vervat in de bedrijvigheid van en als makelaar In verzekeringen en financiële operaties,

- Zich toeleggen op alle financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken.

- Persoonlijke financiële planning.

- Zij kan ook functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitvoeren.

- De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

3. Gemeenschappelijk kapitaal en samenstelling

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd (400) euro, dat meteen ook het vast gedeelte van het kapitaal uitmaakt, en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. De heer Maarten Leys en mevrouw Sara Van de Voorde hebben respectievelijk 90 en 10 aandelen ingeschreven en hebben er zich onvoorwaardelijk toe verbonden deze aandelen te zullen volstorten in geld voor het bedrag van respectievelijk 360,00 euro en 40,00 euro.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V(

behc

aar

Br4

Staal

I II

1111111 11111 III I III

" iaissosa*

I 1 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

riehou`den aan het Belgisch Staatsblad

Geen vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap geheel of ten dele overdragen, noch aan derden, noch aan medevennoten, dan met uitdrukkelijk geschreven akkoord van 90% der aandelen. Iedere overdracht zal moeten geschieden overeenkomstig artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. Een persoon kan slechts als vennoot toegelaten worden op voorwaarde dat zijn kandidaatstelling aanvaard wordt met 90% der stemmen. De titel van vennoot komt persoonlijk toe aan elke vennoot. De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één persoon, die als eigenaar van een aandeel kan worden aanvaard en zij mag de uitoefening der rechten, verbonden aan een aandeel, met uitzondering van de rechten op uitkering van een dividend schorsen, totdat een enkele persoon werd aangeduid als eigenaar van het aandeel, ten opzichte van de vennootschap.

4. Bestuur van de vennootschap

Wordt benoemd tot zaakvoerder de heer Maarten Leys, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Doornstraat 16. die verklaart te aanvaarden.

Het mandaat van de heer Maarten Leys is onbezoldigd tot de algemene vergadering hierover anders beslist. Het mandaat geldt voor onbeperkte duur. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door de handtekening van één zaakvoerder.

5. Begin en einde van het boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. De algemene vergadering wordt gehouden de tweede maandag van de maand november te 20h00 uur.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en verstrijkt per 31 december 2012. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

6.Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en verstrijkt per 31 december 2012. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

Alle handelingen, kosten en baten zijn in hoofde van de vennootschap en dit vanaf datum van oprichting.

Zaakvoerder,

Maarten Leys

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVIESBUREAU LEYS

Adresse
DOORNSTRAAT 16 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande