ADVIESBUREAU WERF.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVIESBUREAU WERF.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.027.970

Publication

03/01/2014
ÿþ maa 11.1

º%t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD.

2 a DEC. 2013

RBCti L13AW. C.::yi11

KOOPHANDí(#'fieEiv









Ondememingsnr : 0845.027.970

Benaming (voluit) : Adviesbureau Werf.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Winkelstraat 59

9800 Deinze (Astene)

Ond rwerp akte : BVBA: wijziging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap met beperkt aansprakelijkheid "Adviesbureau Werf.", met zetel te 9800 Deinze (Astene), Winkelstraat 59, opgemaakt door notaris Peter De Proft, te Deinze, op 5 november 2012, blijkt dat:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te vervangen in "BILDOR". De algemene vergadering beslist dan ook artikel 1 van de statuten van de vennootschap overeenkomstig aan te passen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering geeft met unanimiteit volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en coeirdinatie der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter De Proft te Deinze

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de akte

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2013
ÿþAº% 1.

Voor-

behouder aan het Belgisch

staatsblat

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

wijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

r Nr:E GD

S

I2flUii213

;

~

~c^r ~ r  ~

~ r:~c~;, ~ 4~-r)~~~''~ k ' ",;...i.__.

looi

RINI9IJP

NIS

Ondernemingsnr : 0845.027.970

Benaming

(voluit) : ADVIESBUREAU WERF.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Winkelstraat 59 - 9800 Deinze (Astene)

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEKENDMAKING OVERDRACHT NIET-VOLSTORTE AANDELEN

Lijst van de vennoten die hun aandelen niet volstort hebben, met vermelding van het bedrag dat zij nog verschuldigd zijn (cfr artikel 506 W. Venn.)

Opgesteld te Deinze (Astene), op 4 juli 2013.

Getekend :

De heer Frederik Werbrouck

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : lijst van de vennoten die hun aandelen niet volstort hebben

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/04/2012
ÿþ Mp1 Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III I II 1111 1111 IIII 111111

*12074917*

Ondememingsnr : O Li 5 0

Benaming

(voluit) : Adviesbureau Werf.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

AAR, 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAN@ÉDU CENT

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9800 Deinze (Astene), Winkelstraat 59

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 23 maart 2012 (geregistreerd te Menen op 29 maart 2012, boek 200 blad 42 vak 2. Ontvangen: 25,00 ¬ ), blijkt de volgende oprichting:

1. De rechtsvorm van de vennootschap en haar naam:

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en met de naam Adviesbureau Werf.".

2. De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap:

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9800 Deinze (Astene), Winkelstraat 59,

3. De duur van de vennootschap:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4. De nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters:

1. De heer WERBROUCK Frederik, echtgenoot van mevrouw Marta Pinero Lopez, wonende te 9800 Deinze (Astene), Winkelstraat 59,

2. De heer DP GROOF Dirk Maria Lodewijk, echtgenoot van mevrouw Griet Van den Eynde, wonende te 2580 Putte, Meester van der Borghtstraat 121/A.

5. Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, de samenstelling van het maatschappelijk kapitaal (in voorkomend geval, de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbrengen in natura), het gestorte bedrag, de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen, het bedrag van het eventueel toegestane kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 ¬ vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen. Het

maatschappelijk kapitaal is volledig 'onderschreven als volgt:

De heer Frederik Werbrouck heeft ingetekend op 90 aandelen voor 15.740,00 ¬ , en heeft daarvoor een' bedrag van 5.580,00 ¬ gestort.

De heer Dirk De Groof heeft ingetekend op 10 aandelen voor 1.860,00 ¬ , en heeft daarvoor een bedrag van 620,00 ¬ gestort.

Het gestort kapitaal bedraagt zodoende 6.200,00 E. De instrumenterende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de deponering werd verricht bij ING België.

6. Het begin en het einde van het boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2013.

7. De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de. vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

e ,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over aanwending ervan beslist bij eenvoudige meerderheid,

Na aanzuivering van de passiva zullen bij vereffening de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden.

b) het eventueel saldo wordt gelijk over al de aandelen verdeeld.

8. De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur die wordt vastgesteld.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen van extern en intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, is met betrekking tot de volgende handelingen en verrichtingen evenwel de gezamenlijke handtekening van minstens 2 zaakvoerders vereist, welke beperking in beginsel niet kan worden ingeroepen tegen derden:

- een handeling of een verrichting die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan 10.000,00 t_. het aangaan van overeenkomsten waarbij de tussenkomst van een openbaar ambtenaar vereist is.

- het verwerven en vervreemden van onroerende goederen.

het aangaan van leningen en kredieten en het stellen van waarborgen.

het verwerven en vervreemden van participaties in andere vennootschappen.

- de professionele en interprofessionele samenwerking met andere ondernemingen.

- de aanwerving, het ontslag, de promotie en de bezoldiging van personeelsleden.

het sluiten van huurovereenkomsten.

Worden benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor een onbepaalde duur

1. De heer WERBROUCK Frederik, wonende te 9800 Deinze (Astene), Winkelstraat 59. Dit mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

2. De BVBA "Expertisebureau Dirk De Grooár, met zetel in het gerechtelijk arrondissement Mechelen, te 2580 Putte, Meester van der Borghtstraat 121/A, houder van het ondememingsnummer en BTW-nummer 0877.993.025.

Dit mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Als vaste vertegenwoordiger is aangeduid, de heer Dirk De Groof, wonende te 2580 Putte, Meester van der Borghtstraat 121/A.

9. De aanwijzing van een commissaris:

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

10, De nauwkeurige omschrijving van het doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland

adviesbureau inzake veiligheid, energie, milieu, bouwfysica en technische vraagstukken in de bouwsector.

- advies verlenen aan bedrijven bij het vervullen van de administratieve verplichtingen in verband met milieu.

- de uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw,

chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enz.

- de uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van burgerlijke en utiliteitsbouw; wegenwerken,

waterwerken en verkeerswerken.

- het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer.

- het verstrekken van milieudeskundig advies.

- algemene coördinatie werkzaamheden bouwwerf.

- het coördineren en begeleiden van bouwprojecten.

- projectontwikkeling van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten.

- het begeleiden van bouwdossiers inzake energie en energiebeheer, waaronder de EPB-regelgeving,

haalbaarheidsstudies, keuring op privé-riolering en het uitvoeren van de energie-audit.

- het uitoefenen van projectopvolging en projectontwikkeling betreffende roerende en onroerende goederen

in de bouwsector.

- het uitoefenen van bouwwerkzaamheden als hoofdaannemer, met anderen als onderaannemer.

- alle projecten in verband met preventie (adviesverstrekking).

- het organiseren en geven van cursussen en opleidingen betreffende hoger vermelde zaken (veiligheid,

milieu, preventie, energie, bouwfysica, ...).

- administratieve dienstverlening en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren/bedrijven.

- het zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel ten behoeve van later werkgever of

werkzoeker.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen (residentieel en niet-residentieel)

- onderneming voor vertalers en tolken.

- het uitoefenen van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of dergerlijke functies in andere

vennootschappen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

De vennootschap mag zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, ondernemingen en vennootschappen besturen, begeleiden en adviseren.

De vennootschap mag adviezen verlenen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin.

De vennootschap mag bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop en productie, en management- en consultancy-opdrachten uitvoeren.

De vennootschap mag belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in aile zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, mag de vennootschap agentschappen, depots en bijhuizen oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap mag in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vereenvoudigen, zowel in België als in het buitenland.

Alle bovenvermelde diensten en activiteiten kunnen worden uitgeoefend zowel voor eigen rekening als in opdracht en/of voor rekening van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies dan als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap dient zich te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

11. De plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van mei om 10u in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrief,

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot mag zich schriftelijk of per telefax op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot. De zaakvoerder(s) mag/mogen de vorm van de volmachten bepalen. De volmachtdrager moet de volmacht vóür de algemene vergadering voorleggen, zodat deze aan de notulen van de vergadering gehecht kan worden,

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, dan worden de rechten verbonden aan de betreffende aandelen, inbegrepen het stemrecht, geschorst.

Wanneer het aandeel toebehoort aan een onverdeeldheid, dan moeten de onverdeelde eigenaars zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, inbegrepen het stemrecht, geschorst.

Wanneer het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij onderling anders overeengekomen.

Wanneer het aandeel in pand is gegeven, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de eigenaarpandgever, tenzij onderling overeengekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming van de vennoten en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

12. Verbintenissen namens de vennootschap in oprichting;

i

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen worden ter gelegenheid van huidige oprichting, de rechten en de verplichtingen die voortvloeien uit de verbintenissen die namens de vennootschap in oprichting zijn verricht tussen 1 februari 2012 en de ondertekening van huidige oprichtingsakte, overgenomen door de vennootschap, en dit onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte bij de rechtbank van koophandel.

13. Volmacht formaliteiten:

Oe oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA °Vandelanotte Accountancy" te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1A, met kantoor te 9800 Deinze, Kastanjelaan 17 bus 2, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW-nummen

Opgemaakt te Menen op 3 april 2012.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen.

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) . bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVIESBUREAU WERF.

Adresse
WINKELSTRAAT 59 9800 ASTENE

Code postal : 9800
Localité : Astene
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande