ADVIESKANTOOR B. MOERMAN, AFGEKORT : B. MOERMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVIESKANTOOR B. MOERMAN, AFGEKORT : B. MOERMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.118.034

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.04.2014, NGL 23.04.2014 14105-0133-012
06/11/2014
ÿþmod 11.1

I É~11rt = ? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l ~

ep.

~º%^~~

~ .

iM

III

Voor-

behoude aan het Befgiscl

Staatsbk

*19203357+

; Ondernemingsnr: 0889.118.034

Benaming (voluit) : ADVIESKANTOOR B. MOERMAN

(verkort) : B. MOERMAN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eikeldreef 29

9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van'; de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael  De Brauwere" te Gent op tweeëntwintig september;; tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap;, met beperkte aansprakelijkheid "ADVIESKANTOOR B. MOERMAN", afgekort "B. MOERMAN (opgericht onder de benaming "ADVOCATENKANTOOR BERNARD MOERMAN" blijkens akte'; verleden voor meester Eric Spruyt, geassocieerd notaris, te Brussel op 27 april 2007), heeft beslist; hetgeen volgt:

* De voorzitter heeft het verslag van de zaakvoerder voorgelezen. Dit verslag geeft een,; omstandige verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag;! hoort een staat van activa en passiva van de vennootschap, vastgesteld op 31 augustus 2014.

De vergadering heeft vervolgens het verslag onderzocht, uitgebracht overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen door de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de; vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39e, vertegenwoordigd door de heer André GEEROMS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1702 Groot-Bijgaarden, 't Hofveld 6 C3, over de staat van activa en passiva,; gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het besluit van dit laatste verslag luidt als volgt:

"5. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de bvba Advieskantoor B. Moerman een staat van activa en passiva, afgesloten op 31 augustus 2014, opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.517.255,52 EUR en een netto actief van 1.059.869,28 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd;. overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen bevestigen dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft, onder algemeen voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, sociale zekerheid en eventuele latente schulden off? geschillen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend, maar die wel;; tijdens of na de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

19 september 2014

De Bedrijfsrevisor

(get.)

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd door André Geeroms"

* De vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen geen opmerkingen werden gemaakt door de vennoot en zij heeft besloten zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn en zij heeft deze verslagen goedgekeurd.

* De vergadering heeft beslist tot de ontbinding van de vennootschap, te rekenen vanaf tweeëntwintig september tweeduizend veertien.

De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening vanaf het vermelde ogenblik.

* De vergadering heeft beslist te benoemen tot vereffenaar:

de heer Bernard Moerman, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Eikeldreef 29.

Deze benoeming zal overeenkomstig artikel 184 § 1 van het wetboek van vennootschappen voorgelegd worden ter bevestiging aan de voorzitter van rechtbank van koophandel te Gent.

De opdracht van de vereffenaar is onbezoldigd.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen. De vereffenaar mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven,

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving. De vereffenaar mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

De vereffenaar mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

* Ten gevolge van de ontbinding, heeft de algemene vergadering kennis genomen van het ontslag van de zaakvoerder, met name de heer Bernard Moerman, voornoemd.

* De algemene vergadering heeft verklaard volledige en algehele kwijting te verlenen, zonder enig voorbehoud of beperking, aan de zaakvoerders van de ontbonden vennootschap voor de uitoefening van hun opdracht gedurende het lopende boekjaar.

* De vergadering heeft vastgesteld dat uit voormelde staat van activa en passiva per éénendertig augustus tweeduizend veertien een eigen vermogen blijkt van één miljoen zevenenzestigduizend driehonderd negenenzestig euro achtentwintig cent (¬ 1.067.369,28) samengesteld ars volgt:

- kapitaal: ¬ 18.600,00

- wettelijke reserve: ¬ 1.860,00

- belastingvrije reserves: ¬ 37.500,00

- beschikbare reserves: ¬ 993.909,28

* De vergadering, samen met de vereffenaar heeft vervolgens besloten om - op basis van de voormelde staat van activa en passiva van de vennootschap - over te gaan tot een eerste uitkering aan de enige vennoot, in het kader van de verdeling van het vermogen, met name ten belope van een brutobedrag van negenhonderd vijfenzestigduizend euro (965.000,00 EUR), fiscaal toegerekend op het gestort kapitaal ten belope van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en vervolgens op de beschikbare reserves ten belope van een bedrag van negenhonderd zesenveertigduizend vierhonderd euro (946.400,00 EUR).

Bovenvermelde cijfers van de staat van activa en passiva in acht genomen, werd door de vergadering vastgesteld dat de normen gesteld in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen niet overtreden werden.

* Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, heeft de vergadering beslist de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is werden opgeheven en vervangen door volgende tekst

"Artikel 1.

De vennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Zij draagt de benaming "Advieskantoor B. Moerman", afgekort "B. MOERMAN".

Artikel 2.

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



De vennootschap heeft tot doel : De vennootschap kan alle consultancy- en managementopdrachten verrichten en diensten verlenen, ondermeer op het vlak van juridisch advies en administratieve formaliteiten, alleen of samen met anderen.

De vennootschap kan tevens alle roerende of onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen , ruilen of valoriseren op welke wijze ook.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten die rechtstreeks' of onrechtstreeks in verband

staan met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. "

De vennootschap kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van haar eigen ' handelszaak in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen of investeren in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in bestaande of op te richten vennootschappen of verenigingen.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar of andere mandaten waarnemen in en toezicht en controle uitoefenen over vennootschappen en verenigingen, zowel in België als in het buitenland. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Eikeldreef 29.

Deze mag bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar worden overgebracht waar ook in België, mits naleving van de taalwetgeving.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder ; één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7.

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 8.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap op twintig april om tien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 9.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moeten worden vereffend, aangeeft, wordt bij het vennootschapsdossier gevoegd. Artikel 12.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris, Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

* Er werd beslist om aan de vereffenaar de nodige machten te verlenen tot het uitvoeren van de genomen beslissingen.

* Er werd beslist om aan de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146, Mevrouw Sarah Verkimpe, Mevrouw Liesbeth De Bruyne, Mevrouw Natalie Van Haver, met macht tot de indeplaatsstelling, de nodige machten te verlenen, voor het indienen van het verzoekschrift bij de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging van zijn benoeming.

* Er werd beslist om aan de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146, Mevrouw Sarah Verkimpe, Mevrouw Liesbeth De Bruyne, Mevrouw Natalie Van Haver, elke machtiging en volmacht te geven met macht tot indeplaatsstelling om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de belasting over de toegevoegde waarde.

* Er blijkt uit een vonnis van de rechtbank van koophandel te Gent van zeventien oktober

tweeduizend veertien dat de benoeming van de heer Bernard Moerman als vereffenaar van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ADVIESKANTOOR B. MOERMAN" werd

bevestigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van proces-verbaal van 22/09/2014, met verslag van de zaakvoerders en met verslag van

de accountant;

- Coördinatie van de statuten van 30/09/2014;

- Kopie homologatiebeslissing van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.04.2012, NGL 15.05.2012 12118-0577-011
01/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.04.2011, NGL 19.05.2011 11120-0483-009
28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.04.2010, NGL 21.05.2010 10127-0262-009
21/04/2015
ÿþmod tt_t



NEERGELEGD

0 9 APR. 2015



RECF-jUl( VAN

KOOPHANDEL TE GENT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

1X5,8 0"

Ondernemingsnr : 0889.118.034

Benaming (voluit) :ADVIESKANTOOR B. MOERMAN

(verkort) ; B. MOERMAN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eikeldreef 29

9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte : VERBETERENDE AKTE

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten" i vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVIESKANTOOR B. MOERMAN", afgekort "B.! MOERMAN", met zetel te 9830 Sint Martens-Latem, Eikeldreef 29 (opgericht onder de benaming i "ADVOCATENKANTOOR BERNARD MOERMAN" blijkens akte verleden voor meester Eric Spruyt,; geassocieerd notaris, te Brussel op 27 april 2007), welk proces-verbaal werd opgemaakt door, ? meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap onder; de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De; Brauwere" te Gent op zeven april tweeduizend vijftien, hetgeen volgt:

* De voorzitter heeft vermeld dat in de tweede alinea van besluit zes van het proces-verbaal van; i de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "ADVIESKANTOOR B. MOERMAN", gehouden voor geassocieerd notaris lise De; Brauwere op 22 september 2014 het volgende staat vermeld:

"De vergadering, samen met de vereffenaar besluit vervolgens om - op basis van de voormelde; staat van activa en passiva van de vennootschap - over te gaan tot een eerste uitkering aan de enige vennoot, in het kader van de verdeling van het vermogen, met name ten belope van een; brutobedrag van negenhonderd vijfenzestigduizend euro (965.000,00 EUR), fiscaal toegerekend op; het gestort kapitaal ten belope van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en vervolgens op de beschikbare reserves ten belope van een bedrag van negenhonderd; zesenveertigduizend vierhonderd euro (946.400,00 EUR)."

Deze vermelding betreft evenwel een materiële vergissing.

* De vergadering heeft, samen met de vereffenaar, beslist de materiële vergissing recht te zetten; en het bedrag van voormelde eerste uitkering aan te passen naar negenhonderd negentigduizend! euro (990.000,00), fiscaal toegerekend op het gestorte kapitaal ten belope van een bedrag van! achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en vervolgens op de beschikbare reserves ten; belope van een bedrag van negenhonderd eenenzeventigduizend vierhonderd euro (971.400,00! EUR).

De tweede alinea van besluit zes van het proces-verbaal van de buitengewone algemene.

vergadering luidt dan ook als volgt: ;

"De vergadering, samen met de vereffenaar besluit vervolgens om - op basis van de voormelde! staat van activa en passiva van de vennootschap - over te gaan tot een eerste uitkering aan dei ! enige vennoot, in het kader van de verdeling van het vermogen, met name ten belope van een! brutobedrag van negenhonderd negentigduizend euro (990.000,00 EUR), fiscaal toegerekend op het; gestort kapitaal ten belope van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR); en vervolgens op de beschikbare reserves ten belope van een bedrag van negenhonderd! eenenzeventigduizend vierhonderd euro (971.400,00 EUR),"

* De vergadering heeft elke machtiging en volmacht verleend aan de heer MOERMAN Bernard,; met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-\;---



Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de belasting over de toegevoegde

waarde.

* De vergadering heeft beslist om volmacht te geven aan de vereffenaar, elk van hen met de

bevoegdheid om afzonderlijk en alleen te handelen, met recht van indeplaatsstelling, voor de

uitvoering van de genomen beslissingen en voor de coördinatie der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 07/0412015;













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.04.2009, NGL 19.05.2009 09154-0199-009
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.04.2008, NGL 15.05.2008 08148-0397-010
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 17.06.2015 15186-0329-010

Coordonnées
ADVIESKANTOOR B. MOERMAN, AFGEKORT : B. MOER…

Adresse
EIKELDREEF 29 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande