ADVIESO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVIESO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.121.506

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 24.06.2014 14210-0326-011
20/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie .n de akte

MONkTEU t 4 -0i-

BE

20 3 1 HEC, 2013

LGISCH .~

ST T

~

frCQO HANDI~r K VAN

~GENT



" 1901978 BE

Ondememingsnr : 0899.121.506

Benaming (voluit) : Advieso

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Damstraat 38

9030 Gent (Mariakerke)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalverhoging

Uit het proces-verbaal verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijker; vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE.; GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met. e zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op drieëntwintig december tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat de:. buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren' beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering beslist in toepassing van artikel 537 WIS over te gaan tot kapitaalverhoging in geld ten belope. van achtenveertigduizend euro (¬ 48.000,00) om het kapitaal te brengen van zevenenveertigduizend euro (¬ 47.000,00) naar vijfennegentigduizend euro (¬ 95.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

PLAATSING EN VOLSTORTING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De intekenaars op deze kapitaalverhoging, te weten:

a. de heer Jan Schaumont verklaart op de kapitaalverhoging in te schrijven voor een bedrag van zevenenveertigduizend vijfhonderdtwintig euro (¬ 47.520,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

b. mevrouw Ann Verhelst verklaart op de kapitaalverhoging in te schrijven voor een bedrag van vierhonderdtachtig euro (¬ 480,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Zij verklaren de volstorting van de inbreng te hebben verricht door overschrijving van de gelden voortkomend uit ' hun netto-dividend op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van' het Wetbcek van Vennootschappen.

Het attest van deze storting werd afgeleverd door Argenta Spaarbank naamloze vennootschap op 20 december` 2013 en wordt aan de ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

` De vergadering besluit dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, thans beschikbaar zijn. WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist het artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met dei` hiervoor genomen beslissing:

De tekst van artikel 5 zal voortaan luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfennegentigduizend euro (¬ 95.000,00). Het is verdeeld in honderd` (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt voor een bedrag van achtenveertigduizend euro (¬ 48.000,00) een inbreng door de vennoten gedaan in het kader van de tijdelijke maatregel zoals voorzien in het artikel 537 lid 1 WIB, bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt op 23' december 2013 door geassocieerd notaris Christian Van Belle te Gent,"

MACHTIGING VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN COILE & PARTNERS", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Boelenaar 1 en ondernemingsnummer 0443.127.375, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en` controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ mod 11.1

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal;

- De gecoördineerde statuten.

Op de laatste Oz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/04/2013
ÿþOndernemingsnr : 0899.121.506

Benaming (voluit) : Advieso

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Damstraat 38

9030 Gent (Mariakerke)

°1D ~ Onderwerp akte : F3uiten ewone algemene vergadering - Omvorming-Statutenwijziging

Ontslag - Benoeming

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Jeroen Parmentier te Gent, op zevenentwintig maart;

" ~ tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat

o In het jaar tweeduizend dertien.

Op zevenentwintig maart.

Voor mij, Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de! rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met; zetel te 9000 Gent, Kouter 27.

Wordt de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden van de gewone commanditaire vennootschap "Advieso", met maatschappelijke zetel te 9030 Gent, Damstraat 38, ondernemingsnummer BE0899.121,506, RPR Gent,

Opgericht ingevolge bij onderhandse overeenkomst op 6 juli 2008 te Gent, bekendgemaakt in de~ Bijlage tot het Belgiech Staatsblad van 17 juli 2008 onder nummer 8119561.

`?

BUREAU

eM" ~ De vergadering is geopend om 18 uur, onder het voorzitterschap van de heer Jan Schaumont,?

hierna genoemd.

Gezien het beperkt aantal vennoten wordt er niet overgegaan tot het samenstellen van een bureau. DE SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig op de vergadering de volgende vennoten, eigenaar van het hierna vermeld aantal aandelen:

F~ 1~

z A

Bewijs identiteit (artikel 11 Organieke Wet Notariaat)

De notaris bevestigt dat de identiteit van de voornoemde comparanten hem werd aangetoond aan

de hand van volgende bewijskrachtige identiteitsbewijzen;

Naam identiteitskaart nationaal nummer

SCHAUMONT Jan 591-2020659-57 65.03.01-161.31

VERHELST Ann 591-1016000-27 63.07.25-156,78

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

i

IN

mod 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I NEERGELEGD

1 2 APR, 1913 f"-ejtf.YrrJAN

::,^. Or' :AN DLL Tti GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.

1. De heer Schaumont, Jan Marc Agnes Marie, geboren te Gent op 1 maart 1965, echtgenoot van mevrouw Verhelst, Ann, hierna genoemd, gedomicilieerd en verblijvende te 9030 Gent (Mariakerke), Damstraat 38.

Eigenaar van negenennegentig aandelen.

99

2. Mevrouw Verhelst, Ann Maria Paul, geboren te Mortsel op 25 juli 1963,

echtgenote van de heer Schaumont, Jan voornoemd, gedomicilieerd en

verblijvende te 9030 Gent (Mariakerke), Damstraat 38.

Eigenaar van één aandeel, 1

Totaal: honderd aandelen. 100

mod 11.1

De natuurlijke personen van wie het rijksregisternummer wordt vermeld in onderhavige verklaren uitdrukkelijk in te stemmen met de vermelding van dit nummer in deze akte en in alle afschriften en uittreksels die van deze akte zullen opgemaakt worden.

Rechtsbekwaamheid van partijen

Elke partij, voornoemd of hierna tussenkomende, verklaart op uitdrukkelijke vraag van de notaris volledig rechtsbekwaam te zijn en dus:

- geen bijstand nodig te hebben van een voorlopig bewindvoerder, gerechtelijk raadsman of curator;

- niet in staat van faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamheid te verkeren;

- geen bestuurder of zaakvoerder te zijn geweest in een failliete vennootschap waarbij toepassing gemaakt werd van artikel 3 § bis van het KB van 24 oktober 1934;

- niet te vallen onder toepassing van de wet op de continuïteit van ondernemingen;

- niet te vallen onder toepassing van de wet op de collectieve schuldenregeling.

Voornoemde vertegenwoordigers van de rechtspersonen verklaren dat zij bevoegd zijn om overeenkomstig de statuten de rechtspersonen te vertegenwoordigen.

Toelichting - voorlezing

De volledige akte zal door de notaris worden toegelicht en het staat de partijen steeds vrij bijkomende uitleg te vragen over om het even welke bepaling van deze akte, alvorens de akte te ondertekenen.

De partijen erkennen een volledige voorlezing te hebben gekregen van al hetgeen voorafgaat, en verklaren dat hun voormelde identiteitsgegevens volledig en correct zijn.

De notaris deelt de partijen vervolgens mee dat de akte integraal zal warden voorgelezen, indien minstens één van hen er om verzoekt, alsook indien minstens één van hen van oordeel is dat het ontwerp van deze akte hem of haar niet tijdig is meegedeeld.

Hierop verklaren alle partijen dat zij het ontwerp tijdig hebben ontvangen en dat zij hiervan kennis hebben genomen, Zij verklaren geen integrale voorlezing van de akte te wensen. Eventuele wijzigingen die werden of nog zullen worden aangebracht aan het ontwerp van de akte zullen steeds integraal worden voorgelezen.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter deelt mee en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren wat volgt:

I. Deze vergadering heeft als agenda:

1. Kennisname van:

a. Verslag opgemaakt door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 december 2012.

b. Verslag opgesteld door de externe accountant, mevrouw Nancy Declerck, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2012,

2. Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. Ingevolge omzetting beëindiging mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap.

4. Benoeming van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

5. Aanneming van een nieuwe versie van statuten om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe vennootschapsvorm en de hiervoor te nemen beslissingen.

6. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

7. Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

II. Het maatschappelijk kapitaal is volledig vertegenwoordigd. De vennootschap heeft een

zaakvoerder, zijnde de heer Schaumont Jan, voornoemd.

De vennootschap heeft geen commissaris.

111. Gezien het maatschappelijk kapitaal volledig vertegenwoordigd is en alle bestuurders aanwezig zijn, bestaat er geen reden om de bijeenroeping van de algemene vergadering te verantwoorden en kan zij geldig beraadslagen.

IV. Om aangenomen te worden, dienen de voorstellen, vermeld in de agenda, het minimum aantal stemmen te behalen voorzien bij de wet en de statuten.

V. Elk aandeel geeft recht op één stem.

VI. De vennootschap doet geen publiek beroep of heeft geen publiek beroep gedaan op het spaarwezen.

Vll, De vennootschap heeft geen obligaties uitgegeven.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

Al deze feiten zijn nagezien en juist bevonden door de vergadering, die erkent geldig te zijn

samengesteld en bevoegd om over de agenda te beraadslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

4\7_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



De voorzitter zet de redenen uiteen, die de grondslag vormen van de inhoud van de agenda. BERAADSLAGING

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, de volgende besluiten: EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VAN DE VERSLAGEN

a. Verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen

De voorzitter legt het verslag voor van zaakvoerder de dato 1 maart 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot omzetting wordt toegelicht. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 december 2012.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van dit verslag en de vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

b. Verslag van de externe accountant overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen

De voorzitter legt het controleverslag voor van de externe accountant, mevrouw Nancy Declerck, de dato 20 maart 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag betreft de voormelde staat van activa en passiva en vermeldt inzonderheid of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt.

"De staat van activa en passiva van de Gewone Commanditaire Vennootschap Advieso waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9030 Gent - Damstraat 38 afgesloten per 31 december 2012 zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut der Accountants en Belastingconsulenten.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 133.435, 79 euro en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 47.000 euro.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Opgemaakt ïn drie exemplaren, één bestemd voor de vennootschap, één voor de notaris en één voor het IAB.

Aarsele, 20 maart 2013".

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van dit verslag en de vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag,

Het origineel van de verslagen zal worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal,

TWEEDE BESLUIT: OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0899.121.506 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2012.

De omzetting gaat in per 1 januari 2013. Alle handelingen vanaf die datum worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

DERDE BESLUIT: BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER

Ingevolge de omzetting naar de rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de heer Schaumont Jan, voormelde zaakvoerder.

De vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening, die wordt opgesteld na de omzetting, door de jaarvergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, als kwijting zal gelden voor de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap voor de uitoefening van zijn mandaat van 1 januari 2012 tot op heden.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

`Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT: BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering beslist te benoemen tot zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid voor onbepaalde duur voornoemde heer Schaumont Jan.

De heer Schaumont Jan aanvaardt zijn mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene

vergadering.

VIJFDE BESLUIT: AANNEMING NIEUWE VERSIE VAN STATUTEN

De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie om ze

in overeenstemming te brengen met de nieuwe vennootschapsvorm en de hiervoor genomen

beslissingen. De tekst van deze statuten luidt als volgt (bij uittreksel):

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam "Advieso".

Deze naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid"

of de afkorting "BVBA" of, in het Frans, door de woorden "société privée à responsabilité limitée" of

de afkorting "SPRL" worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9030 Gent (Mariakerke), Damstraat 38.

De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig

landsgedeelte van België. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van

de vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen

in België en in het buitenland op te richten,

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor

rekening van derden, rechtstreeks of via onderaanneming of tussenpersonen, zowel in België ais in

het buitenland:

" Het verlenen van algemene intellectuele prestaties (zelf doen of laten uitvoeren) op het vlak van opleiding, productontwikkeling, marketing, management, beheer, organisatie en procesoptimalisatie in de ruimste zin van het woord.

" interim- en consultantsmanagement.

" Het verlenen van diensten aan bedrijven of ondernemingen van alle aard of aan personen op het vlak van opleiding, keuze, aankoop, organisatie, ontwikkeling, herstelling en beveiliging van informatica, mechanische, elektrische, elektronische, elektrotechnische en elektromechanische systemen en producten.

" De opleiding, aankoop, ontwikkeling, productie, groot- en kleinhandel, verhuring, verkoop, levering, installatie, opleiding, onderhoud, herstelling en verstrekken van (technisoh) advies van

o informatica, mechanische, elektrische, elektronische, elektrotechnische en

elektromechanische systemen en producten

o visualisatie en drie-dimensionele systemen en producten en reproductie van objecten zoals bijvoorbeeld gebouwen of personen

o fotografie en beeldende kunst gerelateerde zaken en kunstwerken die ondermeer bedoeld zijn voor (maar niet beperkt zijn tot) decoratieve, medische, industriële en niet-industriële of privé toepassingen.

" Installatie van elektrische bedradingen, alarmsystemen en verwarmingsinstallaties.

" De reparatie van audio- en videoapparatuur en elektrische huishoudapparaten.

" Het optreden als tussenpersoon in de handel en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

" Het kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, (ver)bcuwen, verkopen, ruilen, leasen, en dit

zowel voor het vruchtgebruik, de blote eigendom, als van de volle eigendom, tcestaan of nemen van opstalrechten, de expertise, het beheer, onroerende promotie, omvorming of verbouwing en opwaardering van

onroerende goederen van alle aard, zowel gronden als gebouwen, en desgevallend bij middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw en verkaveling van roerende en/of onroerende materialen en installaties.

" Alle aotiviteiten in de bouwsector inclusief aannemer en projectontwikkeling.

" Projectontwikkeling voor de nieuwbouw en renovatie van individuele woningen, appartementsgebouwen, stadswijken, commerciële en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, enz.

" Het toezien op bouwwerkzaamheden en de bouw van individuele huizen en appartementen volgens "sleutel op de deur" formule.

" Het uitwerken van projecten op het gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, de weg- en

--waterbouw,en-het verkeer.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" Het verrichten van expertises zowel op gerechterlijk als niet-gerechterlijk niveau.

" De ontwikkeling van woonzorgconcepten, evenals de projectvoorbereiding (de stedenbouwkundige prospectie, analyse en aansturing inzake het ruimtelijke ordeningsproces) en de begeleiding en de ondersteuning van onder meer zorgorganisaties en woningcorporaties bij de ontwikkeling en de realisatie van dergelijke woonzorgconcepten.

" Het optreden betreffende de hoger vermelde woonzorgactiviteiten en in het algemeen als bouwheer of adviseur van een bouwheer, evenals het optreden als coördinator van bouwwerken (uitgezonderd ais veiligheidscoördinator) in het algemeen en van de bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers, met inbegrip van het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien.

" De creatie en bewaking van een kwaliteitslabel ais garantie voor de bewoners van woonzorgcampussen en woonzorggehelen of onderdelen daarvan.

" De uitbating en/of het management van woonzorgcomplexen of onderdelen daarvan, met inbegrip van het beheer van een onroerend patrimonium (uitgezonderd de activiteiten van een vermogensbeheerder), met inbegrip van het complexgewijs uitwerken, uitvoeren en verzorgen van zorg- en servicearrangementen.

" Het organiseren van (commerciële) evenementen zoals (maar niet beperkt tot)festivals en optredens.

" De uitbating van een kenniscentrum dat zich onder meer bezig houdt met het opzoeken, verzamelen, beheren en verstrekken van informatie betreffende de hoger vermelde activiteiten.

" Alle mogelijke administratieve en zakelijke dienstverlening betreffende de hoger vermelde activiteiten, bijvoorbeeld dienstverleningen die verband houden met het opstellen en beheren van websites, het opstellen en verspreiden van nieuwsbrieven, themabijeenkomsten, netwerkvorming, onderzoek, excursies, ledenservice en dergelijke meer.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan aile bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin.

Artikel 4: Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenenveertigduizend euro (¬ 47,000,00), Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 8: Aard van de aandelen - register van aandelen

De aandelen zijn altijd op naam,

Op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Het register bevat:

9, de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsook het aantal

van de hem toebehorende aandelen;

2. de aanduiding van de gedane stortingen;

3, de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of hun gevolmachtigden, ingeval van overdracht onder de levenden; door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende, ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 13: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering, Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature vcorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Al!_e_zaakvoerdemisonen_te_aup_o_tilee yencden mtzlegensi49J Jg elgem_ Re.urgedefi[Ig beslissençi

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden, Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Artikel 14: Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd aile daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Artikel 21: Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van mei om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Artikel 23: Toelating

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen vóár de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem èn voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

Artikel 27: Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 30: Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. in de mate dat de wat dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals van de verdere informatie voorgeschreven door de wet.

Artikel 32: Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

mod 19.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het

het' netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. Artikel 35: Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van voorwaarden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 36: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

ZESDE BESLUIT:

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle bevoegdheden voor de uitvoering van de genomen besluiten.

ZEVENDE BESLUIT:

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Coile & Partners", met maatschappelijke zetel te 9031 Drongen, Boelenaar 1, met ondernemingsnummer 0443.127.375, RPR Gent evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen met het oog op de uitvoering van de bij deze genomen beslissingen van de algemene vergadering.

STEMMING

De voorafgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens aangenomen met eenparigheid van stemmen.

KOSTEN

Het bedrag van de kosten, vergoedingen, uitgaven, lasten onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen, of wegens de kapitaalverhoging te hare laste worden gebracht, bedraagt ongeveer duizend vierhonderdeenentwintig euro drieëntachtig cent (¬ 1 421,83) euro inclusief de belasting over de toegevoegde waarde.

SLOT

De agenda uitgeput zijnde, wordt de vergadering opgeheven om 19 uur.

SLOTBEPALINGEN

Artikel 9 Organieke Wet Notariaat

De comparanten erkennen dat de notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notarissen opgelegd door artikel 9, paragraaf 1, alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer notarissen tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststellen, zij hierop de aandacht moeten vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman,

De notarissen moeten tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en zij moeten aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen ir.

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van

belangen voortdoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig

houden en deze aanvaarden,

De comparanten bevestigen tevens dat de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten,

verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad

heeft verstrekt,

Recht op geschriften (WDRT).

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00) en zal worden betaald op aangifte van de

ondergetekende notaris,

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Gedaan en verleden op plaats en datum zoals boven.

Nadat het proces-verbaal gedeeltelijk werd voorgelezen en volledig werd toegelicht, ondertekenen

de comparanten samen met mij, notaris,

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd:

De uitgifte van het proces-verbaal;

Verslag opgemaakt door het bestuursorgaan overeenkomstig het artikel 778 van het Wetboek van

vennootschappen, met staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2012;

Verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor overeenkomstig het artikel 777 van het Wetboek van

vennootschappen.

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

' 'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADVIESO

Adresse
DAMSTRAAT 38 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande