ADVIP

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ADVIP
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 864.600.392

Publication

16/07/2012
ÿþMod Word 11.1

Voor-behoudei aan het Belgisch Staatsblai

LT[We..-31

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

 5 .1111 2012

RECHTBANK VAN

KOOT'HANfflf,i)?E GEN "t

1

*iaiaasaa*

' Ondernemingsnr : 0864.600.392

Benaming

(voluit) : AdviP

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Jules Destréelaan 54, 9050 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte: herbenoeming - ontbinding en afsluiting vereffening Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 22 mei 2012 blijkt dat:

I. De algemene vergadering heeft vastgesteld dat het mandaat van de heer André Piens ais zaakvoerder ten einde liep op 9 maart 2010 en heeft beslist tot de herbenoeming van de heer André Piens als zaakvoerder voor" een periode van zes jaar. De algemene vergadering heeft alle handelingen bevestigd die de zaakvoerder sinds ' 9 maart 2010 gesteld heeft.

Il. De algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de voorzitter ontslaan heeft van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap. Bij het verslag van de zaakvoerder werd een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31/0312012. De vergadering heeft verklaard kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van activa en passiva, en er voorafgaandelijk een afschrift van te hebben ontvangen. Het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, alsmede de staat van activa en passiva per 31/03/2012 zullen neergelegd warden ter griffie.

III. De algemene vergadering heeft vastgesteld dat alle vennoten aanwezig waren op de algemene vergadering en met eenparigheid van stemmen besloten tot de ontbinding van de vennootschap. Uit de staat van activa en passiva per 31/3/2012 is gebleken dat er geen passiva zijn. De algemene vergadering heeft bijgevolg geen vereffenaar aangeduid en heeft met eenparigheid van stemmen besloten tot de ontbinding van de vennootschap en heeft haar met ingang van 22/05/2012 in vereffening gesteld. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Er zijn geen activa meer aanwezig.

IV. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap werd een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder. De algemene vergadering nam kennis van de staat per 31/03/2012. Na onderzoek heeft de algemene vergadering deze staat met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

V. De vergadering heeft vastgesteld dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. De' vergadering heeft vastgesteld dat de vennoot André Piens nog een vordering in rekening-courant heeft op de vennootschap ten bedrage van 85.621,32 EUR en heeft vastgesteld dat deze slechts ten belope van 661,02 EUR terugbetaald kan worden, waarmee de heer André Piens heeft ingestemd. De vergadering heeft vastgesteld dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat er na de gedeeltelijke betaling van de schuld aan de vennoot André Piens geen activa meer aanwezig zijn in het vermogen van de vennootschap. Er is bijgevolg geen vereffeningsbonus voor de vennoten en er is geen roerende voorheffing verschuldigd.

VI. De vergadering heeft vastgesteld dat alle vennoten rechtsgeldig aanwezig zijn en heeft met eenparigheid van stemmen beslist, aangezien uit de staat per 31/03/2012 blijkt dat er geen schulden meer zijn en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening. Bijgevolg heeft de vergadering de vereffening gesloten en heeft zij vastgesteld dat de vennootschap onder firma "AdviP" definitief opgehouden heeft te bestaan.

VI. De vergadering heeft besloten dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaren bewaard zullen warden te 9050 Gent, Jules Destréelaan 54.

"

VII. Aangezien alle schulden werden vereffend, met uitzondering van de sohuld aan de vennoot André Piens, hebben de vennoten beslist dat er geen consignatie dient te gebeuren van gelden en/of waarden.

VIII. De vergadering heeft bijzondere volmacht verfeend aan de heer André Piens en aan "Moore Stephens Verschelden Accountants & Belastingconsulenten° CVBA, burgerlijke vennootschap met handelsvorm, met, zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het', nummer 0451.657.041, elk met de mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om na de afsluiting van de; vereffening, alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften op te stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet toekomen. Aan de heer André Piens en aan "Moore Stephens Verscheiden Accountants & Belastingconsulenten" CVBA, voornoemd, werd opdracht gegeven om het ncdige te doen voor:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij var de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlage tot het

Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel;

- de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen;

- het indienen van de aangifte in de vennootschapsbelasting,

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere

formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 22/05/2012

- Afschrift van het verslag van de zaakvoerder met staat actief en passief per 3110312012.

(get.) André Piens, zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeriwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVIP

Adresse
JULES DESTREELAAN 54 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande