ADVIZIE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ADVIZIE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 833.801.211

Publication

28/02/2011
ÿþ4

LmD

Vc behc

aar

Bel! Staa.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 6 FEB. 2011

RECHl11a7.1ifié< VAN KOOPHANf1F1 TE GENT

II1 nI11IIVIIINII I1 IV IBVV

*11031818*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : D %-`),b $ 01 ,.1 l

Benaming

(voluit) : ADVIZIE

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Joseph D'huyvetterstraat 2, 9900 Eeklo

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte de dato 16 december 2010, geregistreerd zeven bladen, geen renvooien te Eeklo,; boek 6/146 blad 45 vak 10, op tien januari 2011, ontvangen: vijfentwintig euro. Voor de e.a. Inspecteur,,

" (getekend) Sierens Alex, blijkt dat :

1/De heer VINCENT HENK MARIA IRMA JULIEN, geboren te Eeklo op zevenentwintig februari' . negentienhonderd tweeënzestig, in huwelijk met mevrouw De Zutter Annemarie, hierna vermeld, wonend te 9900 Eeklo, Joseph D'huyvetterstraat 2.

2/Mevrouw DE ZUTTER ANNEMARIE JOSÉE, geboren te Eeklo op achtentwintig oktober, negentienhonderd drieënzestig, in huwelijk met de heer Vincent Henk, voornoemd, wonend te 9900 Eeklo, Joseph D'huyvetterstraat 2.

Tussen hen een vennootschap onder firma opgericht hebben waarvan zij de statuten als volgt vastgesteld;

hebben:

Artikel 1.

Bij onderhavige akte wordt tussen de voormelde partijen een Vennootschap onder Firma opgericht. (VOF). De benaming van de vennootschap luidt: "ADVIZIE".

Deze benaming dient voor te komen op alle documenten en stukken van de vennootschap en dient steeds ' voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "Vennootschap onder Firma" of door de afkorting "VOF". Artikel 2.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap onder firma zal gevestigd zijn te 9900 Eeklo, Joseph

" D'huyvetterstraat 2.

De maatschappelijke zetel kan verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft tevens de bevoegdheid om bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen en filialen op te'.

richten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3.

Het doel van de vennootschap is, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor

rekening van derden:

-het verstrekken van dienstprestaties en advies, in het bijzonder in de sectoren: welzijn, gezondheid en;

onderwijs; facilitaire dienstverlening en infrastructuurwerken.

-het verstrekken van dienstprestaties en advies op het gebied van management, organisatie, structuur,;

leidinggeven, project- procesmanagement.

-Het verstrekken van dienstprestaties en advies op het terrein van logistieke, facilitaire, infrastructurele en zorgprocessen en projecten.

-Het verstrekken van dienstprestaties en advies met betrekking tot infrastructuur, bouw, renovatie, herconditionering, masterplan, circulatiestromen en oordeelkundig beheer van onroerend en roerend goed.

-Het verschaffen van dienstprestaties en adviezen van bedrijfseconomische, logistieke, commerciële, juridische, financiële, technische, informatietechnische of administratieve aard ter ondersteuning van het beleid; van binnen of buitenlandse ondernemingen.

-Het verstrekken van dienstprestaties en advies met betrekking tot overleg met overheden, het opmaken van dossiers, het verwerven van vergunningen en het verkrijgen van subsidies.

-Het verstrekken van dienstprestaties en advies met betrekking tot het organiseren, leiden en sturen van: overlegvergaderingen, meetings en events.

-Het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand; het organiseren van ontmoetingen, trainingen en events voor bedrijven, ondernemingen en vennootschappen in binnen en' buitenland.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het uitvoeren van aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

-Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze doelstellingen zijn niet limitatief, maar louter aanwijzend.

Artikel 4.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Zij vangt aan op het ogenblik van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De commerciële activiteiten van de vennootschap zullen aanvangen op drie januari tweeduizend en elf. (03.01.2011).

De oprichters verklaren bij toepassing van artikel zestig Wetboek van Vennootschappen, dat de vennootschap onder firma "ADVIZIE" alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één oktober tweeduizend en tien.

Artikel 5.

De oprichters zijn de eerste vennoten. Hun aandeel in de vennootschap is gelijk.

De vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen welke door de vennootschap worden aangegaan.

Zo er slechts twee vennoten zijn, wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden door het overlijden of het uittreden van één van hen.

In geval er meer dan twee vennoten zijn gelden volgende regels:

Een vennoot kan de vennootschap alleen verlaten op het einde van een boekjaar en nadat hij de overige vennoten hiervan in kennis heeft gesteld bij aangetekend schrijven minstens drie maanden vóór het einde van het boekjaar.

In geval van uittreding van een vennoot zal de vennootschap verder blijven bestaan tussen de overblijvende vennoten, op voorwaarde dat er steeds minimum twee vennoten zijn.

Naar aanleiding van het uittreden van een vennoot kunnen de overige vennoten eveneens met eenparigheid van stemmen beslissen de vennootschap stop te zetten.

Bij overlijden van een vennoot zullen de overblijvende vennoten met eenparigheid van stemmen beslissen of de vennootschap ophoudt te bestaan, dan wel of de vennootschap voortduurt samen met de erfgenamen van de overleden vennoot, dan wel of de vennootschap verdergezet wordt tussen de overlevende vennoten, op voorwaarde dat er steeds minimum twee vennoten zijn.

De vennoten kunnen eveneens met eenparigheid van stemmen beslissen een nieuwe vennoot in de vennootschap op te nemen.

Indien bij uittreden of overlijden van een vennoot de overblijvende vennoten beslissen de vennootschap verder te zetten met de overblijvende vennoten, heeft de uittredende vennoot of de erfgenamen van de overleden vennoot recht op het deel van de vennootschap dat aan de uittreder of de overledene toekomt volgens de laatste balans die werd opgemaakt vóór het uittreden of het overlijden.

Bovendien zullen zij recht hebben op de winsten of verliezen van het lopende boekjaar, zoals deze zullen blijken uit de eerstvolgende balans, maar waarbij rekening gehouden zal worden met de periode gedurende dewelke de uittreder of de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

Artikel 6.

De oprichters verklaren in de vennootschap een bedrag in te brengen van duizend euro. (¬ 1.000,00). Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt bijgevolg vastgesteld op duizend euro. (¬ 1.000,00).

Dit kapitaal wordt gevormd als volgt:

-Door de heer Vincent Henk, voornoemd, wordt een bedrag ingebracht van vijfhonderd euro. (¬ 500,00). -Door mevrouw De Zutter Annemarie, voornoemd, wordt een bedrag ingebracht van vijfhonderd euro. (e 500,00).

Het aandeel van de vennoten in het vermogen van de vennootschap bedraagt derhalve:

-De heer Vincent Henk: 50 %

-Mevrouw De Zutter Annemarie: 50 %

De oprichters zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract en verklaren dit huwelijksstelsel tot op heden niet gewijzigd te hebben. De inschrijving gebeurde met gelden welke toebehoren aan hun gemeenschappelijk vermogen. De vermogensrechten verbonden aan de aandelen behoren bijgevolg eveneens tot het gemeenschappelijk vermogen. De lidmaatschapsrechten verbonden aan de onderschreven aandelen zijn eigen aan de inschrijvers op wiens naam de aandelen ingeschreven zijn.

Artikel 7.

Op naam van de vennootschap zal een rekening geopend worden waarop alle sommen zullen gestort worden welke ter beschikking van de vennootschap worden gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Wanneer de behoeften van de vennootschap een bijkomende storting op deze rekening noodzakelijk maken, zal deze storting door iedere vennoot gebeuren, in verhouding tot zijn aandeel in het vermogen van de vennootschap, tenzij de vennoten hierover anders beslissen met eenparigheid van stemmen.

De terugname van de aldus gestorte fondsen zal enkel mogelijk zijn na een eenparige beslissing van alle vennoten.

Artikel 8.

Behalve bij eenparige toestemming van alle vennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen. Artikel 9.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, die alleen optredend in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig en/of noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, behalve die verrichtingen die door de wet of de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Evenwel, indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal voor alle authentieke akten, voor alle leningen en kredieten en voor alle onroerende verrichtingen de handtekening van alle zaakvoerders noodzakelijk zijn. Elke zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap: de heer Vincent Henk, voornoemd. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering.

Bij overlijden van de zaakvoerder of wanneer hij zijn functie om welke reden ook niet meer kan uitoefenen, wordt de vennootschap bestuurd door de overige zaakvoerder(s).

Bij overlijden van de enige zaakvoerder zal een nieuwe zaakvoerder dienen benoemd te worden door de algemene vergadering die daartoe zal bijeengeroepen worden op verzoek van een of meerdere vennoten.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

Artikel 10.

De vennoten zullen al hun beschikbare tijd en hun beste zorgen besteden aan de maatschappelijke zaken van de vennootschap.

Zolang de vennootschap duurt zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handelsonderneming van dezelfde of van een andere aard, behalve met de eenparige toestemming van alle overige vennoten.

Artikel 11.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten en beslist onder meer over elke statutenwijziging, over de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de aanvaarding van nieuwe vennoten.

De algemene vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen, behalve indien de wet of de statuten een andere meerderheid voorschrijven.

Iedere vennoot heeft het recht een algemene vergadering van de vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per gewoon schrijven, ten minste acht dagen vôôr de datum van de vergadering.

De uitnodigingen dienen de agenda te vermelden.

De vergaderingen zullen gehouden worden op de maatschappelijke zetel en worden voorgezeten door de zaakvoerder.

Het aantal stemmen van elke vennoot op de vergadering wordt bepaald in dezelfde verhouding als hun respectievelijk aandeel in het vermogen van de vennootschap.

ln geval van staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Wanneer op een vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal een tweede vergadering dienen gehouden te worden. Deze tweede vergadering zal mogen beraadslagen en besluiten, welke ook het aantal aanwezige vennoten is.

Een vennoot mag zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, mits voorlegging van een geldige volmacht. Geen enkele vennoot mag drager zijn van meer dan één volmacht.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap. (voor de eerste maal in het jaar 2012.)

Artikel 12.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2011.

leder jaar op 31 december zullen de vennoten een inventaris, een balans en een resultatenrekening opmaken.

De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring worden ondertekend door alle vennoten.

Artikel 13.

De winst van de vennootschap blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en de afschrijvingen. De winst wordt verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk vermogen van de vennootschap.

De vennoten mogen bij eenparigheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennoten kunnen tevens met eenparigheid van stemmen beslissen dat de gereserveerde winst uit de

vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden verdeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten boekjaar,

hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 14.

De eventuele verliezen van de vennootschap zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde

evenredigheid als de verdeling die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 15.

De vennootschap kan ontbonden worden bij eenparige beslissing van de vennoten.

Wordt de vennootschap eenhoofdig, dan is zij van rechtswege ontbonden.

Artikel 16.

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot kunnen aangevraagd worden indien de verliezen

van de vennootschap groter zijn geworden dan het kapitaal van de vennootschap. In dit geval kunnen de

vennoten de ontbinding en vereffening van de vennootschap vermijden door het deel van de uittredende

vennoot over te nemen, tegen een waarde zoals hiervoor bepaald onder artikel 4.

Artikel 17.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden zullen de erfgenamen of rechtsopvolgers van

een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de

vennootschap verhinderen, op welke wijze ook.

Artikel 18.

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke reden ook verhinderd is, kan de algemene

vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. De vennootschap kan in de

vervanging van deze vennoot voorzien.

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot zullen bepaald worden volgens de bepalingen van artikel 4

hiervoor.

Artikel 19.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening worden toevertrouwd aan de in functie

zijnde zaakvoerder.

De ontbinding, het aanstellen van een vereffenaar, het bepalen van de bevoegdheden van de vereffenaar

en het sluiten van de vereffening dienen te gebeuren volgens de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen.

Na de tegeldemaking van het actief en het betalen van de schulden van de vennootschap zullen de

vennoten uit het netto overschot de door hen gedane inbrengen kunnen terugnemen.

Het saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot het aandeel in het maatschappelijk

vermogen van de vennootschap.

Het eventueel netto verlies van de vennootschap zal eveneens door de vennoten dienen gedragen te

worden in dezelfde verhouding.











Annexes du Moniteur beIgé













VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte

Vincent Henk

zaakvoerder

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVIZIE

Adresse
JOSEPH D'HUYVETTERSTRAAT 2 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande