ADVOCAAT A.M. DHOOGHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT A.M. DHOOGHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.646.968

Publication

18/11/2014
ÿþa rnod 11.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

0 6 NOV. 2014

Griffie

rob

1

Ondernemingsnr: C) S (0 . 9 6 Y

Benaming (volu;t) :Advocaat A.M. Dhooghe

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hof te Fiennestraat 26

9661 Maarkedat(Nukerke)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Francis LEMEY, geassocieerd notaris te Gent, vervangende zijn ambtgenoot notaris Lue JANSEN, te Gent op 29 oktober 2014, neergelegd ter registratie

oprichter:

Mevrouw DHOOGITE Antoinette Marthe Albertine Marie Henriette, ongehuwd, geboren te Gent op 26 augustus 1948, wonend te 9681 Maarkedal (Nukerke), Hof te Fiennesstraat 26. NAAM-ZETEL-DOEL-DUUR:

Artikel 1:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid .

Zij draagt de benaming " Advocaat A.M. Dhooghe".

Artikel 2:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9681 Maarkedal (Nukerke), .plof te Fiennestraat 26.

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening door de vennoot of vennoten van het beroep van advocaat voor haar rekening, alsook het vervullen door de vennoot of vennoten voor haar rekening van gerechtelijke mandaten, arbitrageopdrachten en andere mandaten die aan de vennoten in hun hoedanigheid van advocaat warden opgedragen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel kan bijdragen, onder meer het deelnemen aan andere professionele verenigingen, middelenverenigingen of rechtspersonen. De vennootschap mag ook voor het beveiliging of bevorderen van haar verrichtingen en voor het plaatsen van haar voorzorgs- en reservefondsen, alle roerende en onroerende goederen verwerven.

Bij de verwezenlijking van het doel zal steeds moeten worden gehandeld niet inachtneming van de regelen van de behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regelen en reglementen aangenomen door de Orde van Advocaten, onder meer deze betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten.

Artikel 4:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar inschrijving in het register van de burgerlijke vennootschappen.

Artikel 4bis: Lidmaatschap

Op de laatste biz van Lt.tt BB v:rmelden Recto Naam en hoedan'ghaid vaal de Instrumenterende nr3tar,a, hetz'j van de perso(os)n(en) beaocgd de rechtagereoon ten aanzien van derden te tier°ogen:vrcordlgsn

Verso Netui en handies.enrng

mad111

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Enkel natuurlijke personen die advocaat zijn en tevens lid van de Orde der Advocaten zijn, kunnen vennoot zijn.

Wanneer de aandelen van de advocaat-vennoot volgens het huwelijksgoederenstelsel in het gemeenschappelijk vermogen vallen, dan zullen de lidmaatschapsrechten alleen mogen worden uitgeoefend door degene die bevoegd is om lid te zijn van de vennootschap.

Bij overdracht van aandelen bij overlijden komen de lidmaatschapsrechten aan de persoon waarvan sprake in artikel elf der statuten.

Artikel 4ter: Aansprakelijkheid

De vennoten zijn aansprakelijk, solidair met de vennootschap, voor alle handelingen behorende tot de uitoefening van het beroep van advocaat.

Artikel 4quater: Éénhoofdigheid

Een natuurlijke persoon kan als enige vennoot slechts één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genieten van de beperkte aansprakelijkheid.

Deze natuurlijke persoon wordt geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve

wanneer aandelen wegens overlijden hem overgaan.

Deze natuurlijke persoon zal niet langer geacht worden hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van de in het vorig lid bedoelde vennootschappen, zodra een nieuwe vennoot erin wordt opgenomen of zodra de ontbinding ervan wordt bekend gemaakt.

Indien een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid eenhoofdig wordt, moet het gestorte bedrag van het kapitaal binnen één jaar ten minste 12.400 euro bereiken, tenzij binnen dezelfde termijn een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of

de vennootschap ontbonden wordt. "

Gebeurt dit niet, dan wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap die ontstaan zijn sinds het eenhoofdig worden van de vennootschap, en wel tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen, tot de ontbinding van de vennootschap wordt bekendgemaakt of tot het kapitaal werkelijk ten belope van 12.400 euro wordt gestort.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL-AANDELEN:

Artikel 5:

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,-£ en is 15.000,-¬ volgestort.

Het is verdeeld in honderd vierentwintig (124) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderd vierentwintigste (1/124ste) van het kapitaal.

* onderschrijving in geld:

Het kapitaal wordt volstort ten bedrage van 15.000,-£ , op rekening bij de nv BNP Paribas Fortis te Gent en nummer BE91 0017 4047 8676.

De honderdvierentwintig (124) maatschappelijke aandelen worden in contanten onderschreven en door de oprichter, voornoemd, volgestort in speciën ten belope van vijftienduizend euro (15.000,-e), in vergoeding waarvan zij honderd vierentwintig (124) aandelen ontvangt, die zij aanvaardt.

Artikel 10: overdracht van aandelen onder levenden:

Tot de overdracht onder levenden van de geheelheid of van een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist met dien verstande dat de aandelen uitsluitend mogen worden overgedragen aan andere advocaten, lid van de Orde.

Indien de vennootschap twee of meer leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt onder de vennoten, moet de vennoot die een of meerdere aandelen wil afstaan zijn voornemen van afstand laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoten, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde ovememer(s), van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede van de voor ieder aandeel aangeboden prijs. De andere vennoten hebben ieder de mogelijkheid, krachtens het voorkooprecht, alle of een deel van de aangeboden aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

persoonlijk aan te kopen of te laten kopen door elke door hem gekozen derde met wie hij solidair borg staat; deze derde moet evenwel aanvaard worden door de overdragende vennoot, indien deze laatste, wanneer hij niet al zijn aandelen afstaat, nog vennoot blijft. Dit alles met dien verstande dat de aandelen uitsluitend mogen worden overgedragen aan andere advocaten, lid van de Orde.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van de brief van de eventuele overdrager, moeten de andere vennoten hem een aangetekende brief sturen, waarin zij hun beslissing laten kennen, te weten: ofwel dat zij hun voorkooprecht uitoefenen 'ofwel dat zij bij niet-uitoefening van dit voorkooprecht, met de afstand instemmen. De beslissing van de vennoten moet niet worden gemotiveerd. Bij gebreke van antwoord te versturen in de vormen en termijnen zoals voormeld, worden de medevennoten geacht in te stemmen met de afstand.

Indien meerdere vennoten die het recht van voorkeur uitoefenen zullen voor zover zij geen andere schikkingen treffen, de aan te kopen aandelen verdelen onder hen, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten.

De prijs zal bepaald worden in onderling akkoord of bij gebrek aan akkoord, op dezelfde wijze als hierna in artikel 11 bepaald..

Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk op alle afstanden van aandelen onder levenden ten bezwarende titel, ook wanneer zij geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing,

Artikel 11: overdracht van aandelen bij overlijden

a) Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden behoudens indien zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, in welk geval de vennootschap van rechtswege ontbonden is en artikel 344 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast wordt.

Tot op de dag van de eventuele verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de eventuele legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door een enkele persoon met de vereiste kwalificatie van advocaat, lid van de Orde, aangeduid door de erfgenamen of legatarissen of bij gebrek aan overeenkomst door een voorlopige bewindvoerder benoemd door de bevoegde Rechtbank, op verzoek van de meest gerede partij.

Indien één of meerdere van de erfgenamen van de enige vennoot de vereiste kwalificaties bezitten worden zij van rechtswege vennoot elk voor een gelijk deel en met uitsluiting van elke andere persoon. Aan de andere erfgenamen of rechtverkrijgenden van de enige vennoot dient de vermogenswaarde van hun rechten vergoed te worden door de nieuwe vennoten.

Behoudens andersluidend akkoord tussen partijen, zal de waarde vastgesteld worden : door een expert door hen in onderling akkoord te benoemen, of bij gebrek aan akkoord te benoemen op vordering van de meest gerede partij door de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank. De kosten van de expertise zijn te dragen voor de helft door de overnemers en voor de helft door de overdragers. De expert zal de waarde bepalen in functie van innerlijke en rendementswaarde, zonder rekening te houden met de beperkte verhandelbaarheid van de titels.

De expert zal zijn verslag moeten neerleggen op de zetel van de vennootschap binnen de dertig dagen na zijn benoeming. De plaatsvervangende zaakvoerder zal het verslag zonder uitstel bij aangetekend schrijven meedelen aan de. belanghebbenden.

De overnameprijs der aandelen is betaalbaar, behoudens andersluidende overeenkomst, bij het ondertekenen van de overdracht in het registers der vennoten dat moet plaatshebben binnen de veertien dagen van de datum waarop de plaatsvervangende zaakvoerder het voormelde verslag van de expert heeft medegedeeld aan de belanghebbenden,

Indien geen enkele gerechtigde de vereiste kwalificaties bezit om vennoot te worden zal de voormelde plaatsvervangende zaakvoerder de vennootschap ontbinden en vereffenen,

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

of overgaan tot een doelwijziging.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt mogen de aandelen van een vennoot niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld.

Deze instemming is eveneens vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de zaakvoerder nauwkeurig de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten in de opengevallen nalatenschap opgeven en eventueel die persoon aan te duiden, met de vereiste kwalificatie van advocaat, lid van de Orde, die hen als gemeenschappelijke lasthebber zal vertegenwoordigen.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die niet als vennoot worden toegelaten, wegens gebrek, aan de vereiste kwalificaties of anderszins, hebben recht op de vermogenswaarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt, bij gebrek aan minnelijk akkoord, vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoor in artikel 11 a) is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Artikel 12:

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot mogen, onder geen enkel voorwendsel, de zegels doen leggen op de goederen, waarden en bescheiden der vennootschap, de verdeling of veiling van deze goederen en waarden eisen, bewarende maatregelen treffen, inventarissen doen opmaken, noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten.

Voor het uitoefenen hunner rechten moeten zij zich gedragen naar de maatschappelijke inventarissen en jaarrekeningen en beslissingen van de zaakvoering of de algemene vergadering der vennoten.

BESTUUR:

Artikel 13:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen, die verplichtend vennoot dienen te zijn.

Slechts advocaten, lid van de Orde der Advocaten, kunnen zaakvoerder zijn.

Tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt benoemd: mevrouw Antoinette DHOOGHE, voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparigheid van goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden ' herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De algemene vergadering zal altijd nieuwe zaakvoerders mogen benoemen zonder hierom de voorgeschreven vormen en vereisten voor de wijziging aan de statuten te moeten naleven.

In geval van benoeming van nieuwe zaakvoerders door de algemene vergadering zal deze hun bevoegdheid, bezoldiging en de duur van hun mandaat vaststellen.

Artikel 14:

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om, alleen handelend, alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

_ aan het

Belgisch

staatsblad

{ mod 11.1

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders

worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen ervan overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder dient de regels van een behoorlijke beroepsuitoefening na te leven gezien alle deontologische regels die het beroep van advocaat beheersen, geacht worden deel uit te maken van deze statuten.

Artikel 15:

Iedere zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen en afgevaardigden, al dan niet vennoten, waarvan hij tevens de bezoldigingen zal vaststellen, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard is en de uitoefening van het beroep van advocaat zelf niet als voorwerp heeft, tenzij het mandaat gegeven wordt aan iemand die gerechtigd is om dit beroep uit te oefenen.

Artikel 16:

Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder en is hij voor tegenstrijdigheid van belangen geplaatst dan kan hij de verrichting doen doch hij moet hiervoor bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

Wanneer een vennoot-zaakvoerder ingeval er meerdere vennoten zijn of wanneer een derde die als zaakvoerder is benoemd voor tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, dan dient deze zaakvoerder de vennoten daarvan in kennis te stellen en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

ALGEMENE VERGADERINGEN:

Artikel 18:

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 21 der statuten ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt, zijn de hierna volgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Behoudens bijzondere bepaling van de wet of van de statuten worden de beslissingen der vennoten in algemene vergadering bij gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen genomen, welke ook het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen is.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten vertegenwoordigd minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal.

De bijeenroeping wordt ter kennis van iedere vennoot gebracht door een aangetekende brief, verstuurd ten minste acht dagen voor de datum van de algemene vergadering en waarin de dagorde vermeld staat.

Wanneer een vergadering de algemeenheid der maatschappelijke belangen vertegenwoordigt, daar al de vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, ofwel hun stem schriftelijk uitgebracht hebben, is zij regelmatig samengesteld, zelfs zonder naleving der voorschriften betreffende de bijeenroepingen.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks van rechtswege plaats hebben in de gemeente waar de vennootschapszetel gevestigd is, in de zetel zelf of in gelijk welk lokaal in de bijeenroepingsbrief aangeduid, de derde donderdag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze datum op een wettelijke feestdag valt, dan heeft de gewone vergadering plaats de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur.

Elk ontwerp van wijziging van statuten moet vooraf ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Stafhouder vande Orde van Advocaten te Gent.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

., mod 11.1

Artikel 19:

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste aanwezig zaakvoerder of, indien geen zaakvoerder aanwezig is, door de vennoot die door de vergadering als voorzitter zal aangewezen zijn.

De voorzitter kiest een al of niet deelhebbende secretaris. Indien het getal vennoten het toelaat, worden twee stemopnemers door de algemene vergadering aangeduid.

Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Hij mag zich ook door een lasthebber doen vertegenwoordigen. Alleen een vennoot over stemrecht beschikkende mag echter als lasthebber optreden.

Ieder maatschappelijk aandeel geeft recht op een stem.

De processen-verbaal der algemene vergadering worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris, en door de vennoten die het verlangen. De afschriften of uittreksels worden genaamtekend door een zaakvoerder uitgenomen wanneer de besluiten der vergadering op authentieke wijze moeten worden geacteerd.

Artikel 20:

Ongeacht de op de dagorde gebrachte punten, heeft de zaakvoering het recht alle gewone of buitengewone algemene vergaderingen te verdagen. Zij mag gebruik maken van dit recht op gelijk welk ogenblik na het openen der vergadering. Haar beslissing moet bekend gemaakt worden voor het sluiten der zitting en vermeld worden in het procesverbaal.

Deze bekendmaking veroorzaakt de vernietiging van rechtswege van al de beslissingen genomen door de vergadering. De vennoten moeten opnieuw opgeroepen worden drie weken later, met dezelfde dagorde, vervolledigd, indien nodig, en de nieuwe vergadering mag niet meer verdaagd worden. De formaliteiten verricht om de eerste zitting bij te wonen blijven geldig voor de tweede.

Artikel 21:

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien worden opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap bewaard wordt.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een derde zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgave van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voortgezeten door de enige vennoot.

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem kwijting verleend worden voor zijn mandaat.

" INVETARIS-JAARREKENING-WINSTVERDELING

Artikel 22:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar,

Op het einde van ieder maatschappelijk jaar zal de zaakvoering de inventaris, en de

jaarrekening opmaken. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de

toelichting, en vormt een geheel.

De zaakvoering stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van

zijn beleid.

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw

biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste

mod 11.1

goor-behouden , aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 23:

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de , algemene kosten en de uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en voorzieningen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit.

Van deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer het wettelijk reservefonds ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Zij moet evenwel worden hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt aangesproken.

Het saldo staat te beschikking van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoering, over zijn aanwending zal beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of statuten, niet mogen worden uitgekeerd.

Indien geen enkel voorstel tot aanwending der winsten de eenvoudige meerderheid ' der geldig uitgebrachte stemmen bekomt, dan worden dezer geboekt als reserves,

15/ Overgangsbepalingen:

Eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 31/12/2015.

Eerste jaarvergadering: donderdag 16/06/2016 om 18u

Overname der verbintenissen aangegaan door de vennootschap in oprichting: sedert 1/08/2014.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL Francis LEMEY, notaris

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCAAT A.M. DHOOGHE

Adresse
HOF TE FIENNESTRAAT 26 9681 NUKERKE

Code postal : 9681
Localité : Nukerke
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande