ADVOCAAT ANN EECKHOUT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT ANN EECKHOUT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.972.416

Publication

11/08/2014
ÿþMod Word 11.1

Je"

1IIIII III! Iii II I1I II

*14152993*

III

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaa.vde

3 1 Mil 2014

Griffie

Ondememingsnr e.SSC." ;m-3_y

Benaming (voluit) : Advocaat Ann Eeckhout

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van BVBA

Zetel (volledig adres) Goudberg 2A - 9680 Maarkedal

Onderwerp(en) akte Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op dertig juli tweeduizend veertien

Voor Meester Marc Sobrie, geassocieerd notaris te Zwalm (Munkzwalm),

Dat zijn verschenen:

Mevrouw EECKHOUT Ann Alice, advocaat, geboren te Oudenaarde op 2 november 1963, wonende te 8300 Knokke-Heist, Lichttorenplein 16/62.

Comparant-oprichter welke mij verklaard heeft over te gaan tot oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan zij de statuten als volgt vaststelt:

Ce vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "ADVOCAAT ANN EECKHOUT". Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "Burg, Venn. onder de vorm van een B.V.B.A,".

Oe zetel van de vennootschap is gevestigd te 9680 Maarkedal, Goudberg 2A.

Deze zal, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, mogen overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België in het zelfde taalgebied of in het Hoofdstedelijk Gewest Brussel.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder.

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel

- De uitoefening in haar naam en voor haar rekening van het beroep van advocaat, scheidsrechter, juridisch raadgever, gerechtelijke mandataris alsmede van aile activiteiten die deontologisch verenigbaar zijn met het beroep van advocaat; al dan niet in associatieverband door haar vennoten;

- het nemen van participaties in een professionele advocatenvennootschap;

- het waarnemen van bestuursmandaten in advocatenvennootschappen;

- het verlenen van medewerking aan studiedagen, conferenties, werklunches en soortgelijke activiteiten ten behoeve van cliënten, potentiële cliënten en andere relaties;

- het verwerven, het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend patrimonium uitsluitend voor eigen rekening en zonder dat dit een handelskarakter verkrijgt;

Het beheer, delinstandhoucling en de valorisatie van haar roerend patrimonium.

Zij mag aile welkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen. Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar voor zover in overeenstemming met de decntologische regels.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest ruime zin. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde ervan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds worden gehandeld met inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en reglementen aangenomen door de Orde van Vlaamse Balles van de gedragscode voor de advocaten van de Europese Unie, ook die betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten.

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting. Enzovoort..

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Enzovoort...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot zijn. De zaakvoerders dienen steeds advocaat te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

tedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenware zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn ; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. leder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van

vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaalvoerders

. voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen. enzovoort...

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in hierboven vermeld stuk dat met de jaarrekening wordt neergelegd.

De zaakvoerders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap behoudens toepassing van artikel 17 hiervoor. Zij zijn aansprakelijk overeenkomstig artikelen 262 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

enzovoort...

leder jaar, de derde zaterdag van de maand maart om tien uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

De vergadering mag bovendien ten aile tijde bijeengeroepen worden door de zaakvoerders..

De bijeenroeping is verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, alsook in het geval voorzien bij artikel 13, vierde alinea van de statuten.

In deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de maand na de aanvraag.

elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn.

De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld is.

enzovoort..

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s), een rondschrilven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende jaar.

eww.

Op het einde van elk boekjaar zullen de zaakvoerders een inventaris, een jaarrekening evenals een jaarverslag opmaken, overeenkomstig de wettelijke bepalingen van toepassing op de onderneming.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de onderneming.

1-let batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers-aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden

Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

Enzovoort..

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering zo wettelijk vereist één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

De verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel,

Enzovoort..

Het eerste boekjaar loopt van heden tot 30 september 2016.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden In 2016.

De comparant verklaart in te tekenen op het volledige kapitaal.

De comparant verklaart dat er op elk ingetekend aandeel door de onderschrijver de som van ongeveer 66,66 ¬ gestort werd, hetzij twee derden van de fractiewaarde.

Het totaal bedrag van de stortingen in specien, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 E) staat geboekt op een speciale rekening ten name van de vennootschap in oprichting, bij Bank J.Van Breda & Co.

De comparant overhandigt mij, notaris, het bewijs van die stortingen en deposito's.

Ik, notaris, zal aan voormelde bankinstelling bericht geven van het verlijden van onderhavige akte, zodat de vennootschap onmiddellijk over de bijzondere rekening kan beschikken, na de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wordt door de comparant tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor onbepaalde duur behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid:

Mevrouw Ann Eeckhout voornoemd, die aanvaardt.

Enzovoort..

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de Heer Karel Vandeputte, Accountant en Belastingsconsulent I.A.B. te 9052 Zwijnaarde , Grote Steenweg Zuid 39 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

(volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Uitsluitend bestemd voor de neerlegging ter

griffie van de Rechtbank van koophandel

Marc Sobrie

Geasszeleerti 'tari

Noor'

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

lle

Vo'or-

6ehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 28.04.2017 17109-0020-013

Coordonnées
ADVOCAAT ANN EECKHOUT

Adresse
GOUDBERG 2A 9680 MAARKEDAL

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande