ADVOCAAT HANS RIEDER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT HANS RIEDER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.046.828

Publication

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 31.12.2013 13701-0486-015
12/12/2014
ÿþ(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL DD. 29/09/2014

A. De BV ovv BVBA "ADVOCAAT HANS RIEDER", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9000 Gent, Recollettenlei 39-40.

' De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Jean Bernard Maeterlinck te Gent op 27 mei

2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 juni 2003 onder nummer' 20030624/0070246. Sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Gent BE 0861.046.828 BTW nummer: BE 0861.046.828

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeëntwintigduizend zevenhonderdvijftig (22.750,00 EUR). Het is' verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een fractiewaarde: van één/zevenhonderdvijftigste (11750ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, overeenkomstig de oprichting van 27 mei 2003, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 24 juni 2003:

1.De heer Hans Rieder, wonende te Zwitserland, 3963 Crans-Montana, rue des Sorbiers 20. hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS

B. De BV ovv CVBA "IMMO HANS RIEDER", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9000 Gent, Recollettenlei 39-40.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Jean Bernard Maeterlinck te Gent op 27 mei 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 juni 2003 onder nummer 20030624/0070246. Sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Gent 0861.031.683 131W nummer: BE NVT

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend tweehonderdachtenzestig eur zes eurocent (20.268,06 EUR). Het is verdeeld in zevenhonderdtweeënvijftig (752) aandelen zonder aanduiding, van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/zevenhonderdtweeënvijftigste (11752ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar bestuurder, overeenkomstig haar benoeming ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 05 juni 2014, bekendgemaakt in de bijsagen tot het Belgisch: Staatsblad van 14 augustus 2014, onder nummer 20140814/0155402:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E NEERGELEGD

2014 ; 201

ATS ` LK~O~ a~ BANK ~ GENT

MONITEU

0 5 -12 LGISCH S

BEL

Ondernemingsnr : 0861.046.828

Benaming

(voluit) : ADVOCAAT HANS RIEDER

(verkort) :

Rechtsvorm : BV OW BVBA

Zetel : RECOLLETTENLEI 39-40

9000 GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.Mevrouw Eline Tritsmans, wonende te 9000 Gent, Recollettenleï 39-40.

hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

1,Artikel 676-1 W. Venn, dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2.Artikel 682 W. Venn, die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de BV ow CVBA IMMO HANS RIEDER" overgaat naar de BV ow BVBA "ADVOCAAT HANS RIEDER", voormeld.

Alle aandelen van de BV ovv CVBA "IMMO HANS RIEDER" verenigen zich nu reeds, sinds 30 juni 2014 in handen van de BV ow BVBA "ADVOCAAT HANS RIEDER".

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel: het in een gemeenschappelijk advocatenkantoor uitoefenen van het vrij beroep van advocaat via de vennoten en van alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (niet limitatief): het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over juridische of gerechterlijke onderwerpen, het schrijven en laten " publiceren van juridische artikels en boeken, het optreden ais scheidsrechter, bemiddelaar of verzoener, als gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, en ook het uitoefenen van andere gerechtelijke mandaten en opdrachten, de professionele samenwerking met andere binnen- en buitenlandse advocaten en andere vrije beroepen te bevorderen. Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag ofwel alleen, ofwel in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, alle andere handelingen stellen, van welke aard ook en geen uitgezonderd, die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat in binnen- en buitenland en van de werkzaamheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen of aan dergelijke werkzaamheden deelnemen.

De vennootschap mag daarbij roerende en onroerende goederen als investeringsgoederen verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen. Deze opsomming is niet beperkend.

Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds worden gehandeld met inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en reglementen aangenomen door de orde van Vlaamse Balies, van de gedragscode voor de advocaten van de Europese Gemeenschap, ook die betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten.

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst. De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

o ~r ,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere ander wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel. Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen.

Dit altes in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk aile roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot de verwezenlijking van haar doel, verkopen, kopen,verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zal zetten en hetzelfde doel nastreeft, dient het doel niet gewijzigd noch aangepast te worden.

Artikel 2; Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang 30 juni 2014 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vernielde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01 juni 2014.

Het fusievoorstel wordt door de respectievelijke bestuursorganen ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Gent door elk der betrokken vennootschappen neergelegd.

HANS RIEDER

ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstellen

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.12.2012, NGL 27.12.2012 12683-0459-015
29/02/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2011, GGK 21.01.2012, NGL 27.02.2012 12044-0459-015
10/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 21.01.2012, NGL 09.02.2012 12028-0172-015
18/02/2015
ÿþ mod 11.1



F0511,tslîfi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iilá~Li'3s,t3F... 1y4;.G D

0 6 EEO. 2015

;,ECI-IT' eti'.gt~d

í<OtïnHr~hl.~ r,; NT

Voor- 1111111111)11.111111111111111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0861.046.828

Benaming (voluit) : Advocaat Hans Rieder

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Recolletenlei 39-40

9000 Gent

Onderwerp akte : Met Fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

het proces-verbaal verleden op 28 januari 2015 voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de; rr burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkter; aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOC1EERDEr

NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, neergelegd ter registratie, blijkt dat de burgerlijke; vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocaat; Hans Rieder", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Recollettenlei 39-40, ingeschreven in het,, rechtspersonenregister te Gent (afdeling Gent) onder het ondernemingsnummer BE0861.046.828, is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

A. Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

De vergadering besluit, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke,, voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting ,; waarbij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "ADVOCAAT HANS RIEDER" het gehele vermogen van de burgerlijke vennootschap onder; de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO HANS RIEDER", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Recolettenlei 39-40, ondernemingsnummer 6E0861.031.683, RPR Gent;; (afdeling Gent), zowel de rechten als de verplichtingen, overneemt.

De waarde van de overgedragen elementen van de overgenomen vennootschap is vastgesteld op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2014. rr Vanaf 1 juli 2014 worden alle handelingen, gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap, in het kader van de fusie, geschiedt; zonder kapitaalverhoging en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, gezien de overnemende vennootschap de enige vennoot is van de overgenomen vennootschap. Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij deze verrichting; rr betrokken vennootschappen.

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zal zetten) en hetzelfde doel nastreeft, dient het doel van de overnemende vennootschap niet te worden gewijzigd noch;: aangevuld.

rr B. Algemene beschrijving van de overdracht

rr De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap, gebaseerd opr een staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014.

rr Overgang onroerende goederen

Het overnemen van het gehele vermogen van de vennootschap "IMMO HANS RIEDER" door de vennootschapi "ADVOCAAT HANS RIEDER" houdt in dat negenennegentig honderdsten (991100) in voile eigendom van volgend onroerend goed van de overgenomen vennootschap "IMMO HANS RIEDER" naar de vennootschap r "ADVOCAAT HANS RIEDER" worden overgedragen;

Beschrijving van het goed

Stad GENT - vijftiende afdeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

"

a

mod 11.1

Voort» . behoi!!!len aan het Belgisch Staatsblad

Het woonhuis, op en met grond, staande en gelegen te 9000 Gent, Recollettenlei 39/40, gekadastreerd volgens titel sectie F nummer 973 C en deel van nummer 967 B, voor een oppervlakte van respectievelijk vier are negenenzestig centiare (04a69ca), en zeven centiare (07ca) en gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie F nummer 973 D, voor een oppervlakte van vier are zesenzeventig centiare (04a76ca).

C. Voorwaarden en lasten van de overdracht

Deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting wordt gedaan en is aanvaard onder de volgende bedingen en voorwaarden:

I. VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1°De activa en passiva elementen gaan over zoals zij bestaan op datum van heden, doch boekhoudkundig zoals zij bestonden op datum van 1 juli 2014.

2°De overnemende vennootschap moet de lopende huurcontracten en gebruiksrechten eerbiedigen, zoals de overgenomen vennootschap ertoe gehouden of gerechtigd was, en moet rechtstreeks de eigenaars en bezetters aanspreken voor alles wat het bestaan van de huurcelen, de wijze en voorwaarden van hun gebruik betreft, de te geven opzeggingen en de voorwerpen waarvan zij zouden kunnen beweren dat ze hen toebehoren.

3°De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap, en meer bepaald:

a)de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met leveranciers, klanten en alle derden, en ook nog alle overeenkomsten en verbintenissen waartoe de overgenomen vennootschap gehouden is uit welke hoofde ook met betrekking tot de overgegane goederen, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

b)de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, directie, bedienden en arbeiders, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

II. LASTEN VAN DE OVERDRACHT

Deze overgang wordt aanvaard door de overnemende vennootschap, die tevens aanvaardt al de schulden van de overgenomen vennootschap te dragen, haar verbintenissen en verplichtingen uit te voeren, haar te vrijwaren van elke vordering en aile kosten, lasten en betastingen van welke aard ook met betrekking tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting te dragen en betalen.

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE FUSIE

De heer Rieder Hans, geboren te Gent op 1 juli 1956, gedomicilieerd en verblijvende te 3963 Crans-Montana (Zwitserland), Rue des Sorbiers 20, handelend krachtens de bijzondere volmacht die hij heeft gekregen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de voornoemde vennootschap "IMMO HANS RIEDER", gehouden op 28 januari 2015, voorafgaand aan deze vergadering, stelt de vergadering in kennis van het goedgekeurd besluit tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de overgenomen vennootschap.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat de opschortende voorwaarde van toepassing op de genomen beslissingen van de overgenomen vennootschap bijgevolg verwezenlijkt is.

De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is verwezenlijkt overeenkomstig het voormeld fusievoorstel.

Bijgevolg is de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen de voornoemde vennootschappen definitief geworden.

Het gehele vermogen, zowel activa als passiva, van de overgenomen vennootschap is bijgevolg overgegaan naar de overnemende vennootschap.

KWIJTING AAN DE BESTUURDER VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering aanvaardt de beslissing, genomen door de algemene vergadering van de vennoten van de overgenomen vennootschap "IMMO HANS RIEDER", dat de goedkeuring van de jaarrekening (die opgesteld wordt na de fusie) door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap, zal gelden als kwijting voor de bestuurder van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van haar mandaat dat zij heeft uitgeoefend van 1 juli 2014 tot op heden.

MACHTIGING VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent machtiging aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANCY AUDIT & TAX GROUP", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 H-I-J, ondernemingsnummer 0459.576.694, RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voor het vervullen van de formaliteiten bij het ondernemingsloket en de BTW-administratie.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocleerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd: expeditie van de akte;



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.12.2010, NGL 21.01.2011 11011-0406-015
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 08.12.2009, NGL 30.12.2009 09910-0059-015
22/01/2009 : GEA029093
23/01/2008 : GEA029093
04/06/2015
ÿþ1111111

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\ 2 6 -th- 2v3-

RECHTOANIC,VAN

1 IFLOOPH.~°~pEL TE GENT , --~----G~ffle

~ I

I P_ ,i,-ole< e

1 78923* 1 RV

' */..F4--

.... 1

1,

Ondernemingsnr : 0869,046.828

1,

Benaming (voluit) :Advocaat Hans Rieder 1;

ii Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Recolletenlei 39-40

9000 Gent

;i

j Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

1; Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe Blindeman geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met:

ii de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, i; pARMENT1ER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 18 mei 2015, te;

i registreren, blijkt dat de algemene vergadering van vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen;

met eenparigheid van stemmen heeft genomen :

il WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

ji De vergadering beslist het boekjaar voortaan te laten beginnen op 1 april van elk jaar om te eindigen op 31 maart van het

daaropvolgend jaar,

ii OVERGANGSBEPALING MET BETREKKING TOT HET LOPEND BOEKJAAR

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat normaal zou eindigen op 30 juni 2015 te laten eindigen op 31 maart 2016.

Huidig boekjaar zal bijgevolg eenmalig lopen van 1 juli 2014 tot 31 maart 2016.

il WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

Ingevolge de wijziging van het boekjaar beslist de vergadering dat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden op de

tweede dinsdag van september om 15.00 uur.

STATUTENWIJZIGING

de vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de

ii hiervoor genomen besluiten en het Wetboek van Vennootschappen: ,

ii -De eerste paragraaf van artikel 19 wordt vervangen als volgt:

ii "De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, komt ieder jaar bijeen de tweede dinsdag van de maand ;

september om vijftien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. " j

li -De eerste paragraaf van artikel 27 wordt vervangen als volgt:

ii "Net boekjaar vangt aan op 1 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar."

COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coordinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

ii MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN i

ii de vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een i

;i coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANCY AUDIT & TAKS GROUP", met ü maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 H-1-J, ondernemingsnummer 0459.576.694, RPR Gent, evenals aan i

i haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats

ii kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voor het vervullen ii van de formaliteiten bij het ondernemingsloket en de BTW-administratie.

i VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

1,

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

1,

1,

I.

ii Samen hiermee neergelegd: de expeditie van het proces-verbaal; de gecoördineerde statuten.

1

1

;

1;

1,

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

29/01/2007 : GEA029093
03/03/2006 : GEA029093
15/03/2005 : GEA029093
08/07/2003 : GEA029093
24/06/2003 : GEA029093

Coordonnées
ADVOCAAT HANS RIEDER

Adresse
RECOLLETTENLEI 39-40 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande