ADVOCAAT KAREL PAELINCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT KAREL PAELINCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.910.292

Publication

07/03/2012
ÿþk e' mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 3 FU 2012

RECHTBANK VAN

I{OOPH: '~, TE GENT

D IDI1 IIIIII NIIINIIII8

*12051496*

be a B, st.;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Q

Ondernemingsnr: Q~`pL1 Q 11,0 ~~

Benaming (voluit) ; ADVOCAAT KAREL PAELINCK

i"

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van'. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte É aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op veertien februari tweeduizend en twaalf, ter neerlegging vóôr registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen; volgt:

Dat een burgerlijke vennootschap die de vorm heft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

De heer PAELINCK Karel Hendrik Anita Maria, geboren te Gent op 31 december 1984, wonende,: te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk 295, appartement 81.

;; De naam van de vennootschap luidt: "ADVOCAAT KAREL PAELINCK". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Hofstraat 24.

De zetel kan, met inachtname van de deontologische regels betreffende de vestiging van' advocatenkantoren, zonder statutenwijziging in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het; ;; tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad warden overgebracht, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder; i dat wordt gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap heeft tot doel, voor haar rekening, of voor rekening van derden:

- de uitoefening, door de vennoot of de vennoten, van het beroep van advocaat voor haar:; rekening, evenals het vervullen door de vennoot of vennoten voor haar rekening van gerechtelijke;; ; mandaten, arbitrageopdrachten en andere mandaten die aan de vennoten in hun hoedanigheid van;: .i advocaat worden opgedragen;

;i - het organiseren en structureren van de samenwerking met andere, vrije beroepen waarmede de;; ü advocaten zich in België mogen associëren of groeperen

- het verrichten van alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van;; advocaat zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken.

De vennootschap mag, in het algemeen alles doen met het oog op de verwezenlijking van dito; ;; doel zo ook zekerheden stellen voor of voorschotten/kredieten geven aan derden, haar;; zaakvoerders, aandeelhouders, vereffenaars.

Zij mag alle financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en aandelen nemen bij wijze van inschrijving,;; inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming, met een;: gelijkwaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen alle handelingen verrichten:? die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doe( kunnen bevorderen.

Bij de verwezenlijking van het doel zal steeds moeten gehandeld worden met inachtneming van=; de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regels en reglementen; aangenomen door de bevoegde plaatselijke Orde van Advocaten, en door de Orde van Vlaamse; balies, onder meer deze betreffende associaties en/ of vennootschappen van advocaten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hofstraat 24

9000 Gent

Onderwerp akte :OPRICHTING

1 `" mod 11.1

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte van de vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen. Daarbuiten kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor het wijzigen van de statuten zijn gesteld.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCAAT KAREL PAELINCK" in oprichting bij ING Bank.

De heer Karel Paelinck dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) te volstorten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die zijn ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van één van de balies van België of één van de balies van de lidstaten van de Europese Unie en/of besloten vennootschappen die de uitoefening van het beroep van advocaat door hun zaakvoerders tot doel hebben, voor zover de zaakvoerders advocaat zijn die voldoen aan alle voorwaarden opgelegd door de Raden van de respectievelijke Orden. Zij dienen tevens de hoedanigheid van vennoot te bezitten.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Aan de zaakvoerder wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Het mandaat van de zaakvoerder kan door de algemene vergadering bezoldigd worden. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder echt verklaarde staat. Deze kosten worden begrepen onder de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerders bezitten de maatschappelijke handtekening.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel zoals dit werd bepaald in artikel drie met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder. van de zaakvoerders vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke aldus door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen zich onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen door derden. Het mandaat moet een bijzonder en tijdelijk karakter hebben en mag niets te zien hebben met het uitoefenen van het beroep van advocaat.

De werkende vennoot kan zich laten vervangen door een ander advocaat, behalve in geval van schorsing.

Het mandaat van zaakvoerder kan slechts herroepen worden wegens redenen van ernstige aard, ter beoordeling van de Rechtbank.

Voor onbepaalde duur werd tot gewone zaakvoerder benoemd:

- de heer Karel Paelinck, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk 295 appartement 81, ongehuwd.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten en provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van de winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen en met volgende regels:

- het aanleggen van een reserve is enkel mogelijk bij beslissing van de algemene vergadering genomen met eenparigheid van stemmen.

- wordt een reservefonds aangelegd, dan zal dit onbeperkt zijn qua omvang.

- aan het ingebracht kapitaal zal slechts een normale interest uitgekeerd worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dit blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dit blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Elke uitkering die in strijd is met de voorgaande bepaling moet door diegenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap dient toegelicht te worden in een verslag dat door de zaakvoerder wordt opgemaakt. Bij dat verslag wordt een staat van actief en passief gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris, of bij ontstentenis, een bedrijfsrevisor of externe accountant die door de zaakvoerders wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De vennootschap wordt ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend en beslissend op de wijze vereist voor het wijzigen van de statuten.

Het kennelijk onvermogen van de enige vennoot of het verbod tot uitoefening van het beroep van advocaat heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Bij de ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening gedaan door de zaakvoerders.

De algemene vergadering die de ontbinding uitspreekt bepaalt tevens de machten en de bevoegdheden van de vereffenaar, de duur van zijn mandaat en zijn vergoeding.

Wordt de vennootschap ontbonden door het overlijden van de enige vennoot, dan wordt de vereffenaar aangesteld door de Rechtbank van Koophandel.

In geval van vereffening van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen eerst aangewend worden om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo van de vereffening zal aan de vennoot of aan zijn rechthebbenden worden uitgekeerd, overeenkomstig het aantal aandelen in hun bezit.

Elk aandeel is gelijkberechtigd.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december

van ieder jaar. "

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte van de vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag om twintig uur.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

VOOR ONTLEDEN D UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepa-

lingen of voorbehoud strijdig

met de inhoud van dat uittreksel

voorkomen.

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 14/02/2012, met bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behauden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UI1IHuiiii~iiuMiiuu~u

15 12735*

11 111

NEERGELECiD

2 7 JUL! 2015

r.Ncr:eriffié V.aE~i

WKf:I?csrt,~ `]'' Tc

Ondernemingsnr : 0843.910.292

Benaming

(voluit) : ADVOCAAT KAREL PAELINCK

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER VORM VAN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOFSTRAAT 24 - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de bijzondere algemene vergadering van 22 juli 2015 blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd besloten om met ingang van heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Hofstraat 24 te 9000 Gent' naar Groot-Brittaniëlaan 117 bus 301 te 9000 Gent.

Paelinck Karel

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 24.08.2015 15477-0281-008

Coordonnées
ADVOCAAT KAREL PAELINCK

Adresse
GROOT-BRITTANIELAAN 117, BUS 301 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande