ADVOCAAT TOM VAN MALDERGEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT TOM VAN MALDERGEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.399.226

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 27.02.2014 14055-0083-012
24/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 1 1 JAN. 2013

Griffie

RCCII'lí'I3,t,.Ni" vn~r

*13014A95

P1A.NDE-L-i'-E GENT-.

Ondernemingsnr: OS02_ ,`RÇ .2.2b

Benaming

(voluit) : ADVOCAAT TOM VAN MALDERGEM

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Rabotstraat 118

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting Statuten Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, op 28 december 2012, neergelegd voor registratie, dat;

De heer VAN MALDERGEM Tom, wonende te 9880 Aalter (Lotenhulle), Lodorp 17

Onder hen de volgende vennootschap heeft opgericht:

RECHTSVORM  NAAM  ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkeid en met de naam "ADVOCAAT TOM VAN MALDERGEM".

De zetel wordt gevestigd te 9000 Gent, Rabotstraat 118.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door twintig (20) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder een/twintigste (1120ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

INBRENG 1N NATURA

De oprichter verklaart in te tekenen op alle twintig (20) aandelen en volstort deze volledig door inbreng in de vennootschap te doen van de algemeenheid van het advocatenkantoor van de heer Tom VAN MALDERGEM.

Deze inbreng in natura worden globaal geschat op honderd zesendertigduizend vierhonderd achtenveertig euro en zevenennegentig cent (¬ 136.448,97) dewelke een kapitaal van twintigduizend (¬ 20.000,00) onderschrijven en anderzijds uit de toekenning van een vordering in rekening courant van honderd zestienduizend vierhonderd achtenveertig euro en zevenennegentig cent (¬ 116.448,97) aan de heer Tom VAN MALDERGEM.

Deze inbreng wordt uitvoerig beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER-SAEYS & CO", met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, en vertegenwoordigd door burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I. CLAEYS", vertegenwoordigd door Mevrouw Inge SAEYS, Bedrijfsrevisor, opgemaakt op 27 december 2012 en in het verslag opgemaakt door de voornoemde inbrenger, opgemaakt op 13 december 2012, dewelke samen met deze akte zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het besluit van de bedrijfsrevisor is opgenomen in de neergelegde akte.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

WINSTVERDELING  ONTBINDING  VEREFFENING

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door vereffenaars benoemd door de algemene vergadering op voorstel van de Stafhouder van de bevoegde Orde van Advocaten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : getto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering. Enkel advocaten, opgenomen op het Tableau, kunnen het mandaat van zaakvoerder van de vennootschap uitoefenen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten, mandaten en functies, die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen, seminaries en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit. Deze opsomming is overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend,

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen in binnenland en in buitenland die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Unie omschreven is.

Zij mag ondermeer, en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, aile industriële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende activiteiten uitoefenen die in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende en onroerende goederen, mag roerende en onroerende goederen aankopen, bouwen, verbouwen, huren en verhuren zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken,

De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen, zo in België als in het buitenland, samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocaten associaties of belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen, mits eerbiediging van de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat en van de deontologie en de reglementen van de Raad van de Orde der Advocaten, alsook deze van de Orde van de Vlaamse Balies.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de 2de juni,

indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. DIVERSE BEPALINGEN

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten: de Heer VAN MALDERGEM Tom, voornoemd.

Die aanvaardde.

Het mandaat is onbezoldigd. De bezoldiging van de zaakvoeder(s) kan vastgesteld worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VERBINTENISSEN 1N NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP 1N OPRICHTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vost; behouden aan het Belgisch Staatsblad

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichter in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, sinds 1 juli 2012, worden, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt, hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. BIJZONDERE VOLMACHT

Onmiddellijk heeft de zaakvoerder beslist te benoemen tot vaste vertegenwoordiger van de nieuw opgerichte vennootschap voor de uitoefening van de mandaten van zaakvoerder/bestuurder door de nieuw opgerichte vennootschap in een andere vennootschap, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel: de Heer VAN MALDERGEM Tom, voornoemd, die aanvaardde.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt váár registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W. Reg.)

Steven Verbist (geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 28 december 2012.

-verslag revisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015
ÿþ Mod Wc rd 91,1

i11~t ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGFLF:e3D

12 JUNI 2Q15

RECHTBfCOOPf ~~1r~~e~Î~'rt ,r

,

l

III Il 11,11.1111.111181e6

b

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

e.

Ondernemingsnr : 0502.399.226

Benaming

(voluit) : Advocaat Tom Van Maidergem

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rabotstraat 118, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging maatschappelijke zetel

Ingevolge een bijzondere algemene vergadering dd. 06-06-2015 werd beslist dat de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar:

Steenweg op Deinze 91, 9880 Aalter (Lotenhulle)

Dit met ingang vanaf heden

De Coster Roland, wonende te Weibroekdreef 8b, 9880 Aalter, wordt aangewezen om de publicatie in het Belgisch Staatsblad te verzorgen evenals om de aanpassing KBO en BTW te verzorgen.

Van Maldergem Tom

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 17.08.2015 15423-0114-012

Coordonnées
ADVOCAAT TOM VAN MALDERGEM

Adresse
STEENWEG OP DEINZE 91 9880 LOTENHULLE

Code postal : 9880
Localité : Lotenhulle
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande