ADVOCAAT WANNES THYSSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT WANNES THYSSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.334.304

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 12.03.2014, NGL 31.03.2014 14080-0297-011
31/10/2013
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JIJIJJJ 11111 MIJ J!JJ 11111 JMJ 1IJIJ 11M JIJ! JiJ!

*13165930*

Oudenaarde

~ OKT. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0846.334.304

Benaming

(voluit) : Advocaat Wannes Thyssen

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rosalie Daemstraat 20 te 9550 Herzele

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Er blijkt uit de notulen van een vergadering van de zaakvoerder van de vennootschap, gehouden op 2 oktober 2013 te 10u00, het volgende:

1 De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar: Molendijk 13, 9552 Borsbeke.

2 De zaakvoerder geeft hierbij opdracht en volmacht aan de heer Wim Meerschaert, Lodewijk Dosfelstraat 6 bus 1 te 9100 Sint-Niklaas, om alle nodige formaliteiten ten gevolge van deze zetelverplaatsing, te vervullen bij de diensten van het Belgisch Staatsblad, Ondememingsloket, sociale groepen en sociale secretariaten,, overheidsdiensten en alle aanverwante diensten.

3 Geen verdere punten op de dagorde,

Opgemaakt te Sint-Niklaas op 2 oktober 2013

Wim Meerschaert

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd: Verslag zaakvoerder + volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)rden)

bevoegd de. rechtspeisoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12303065*

Neergelegd

04-06-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0846334304

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Advocaat Wannes Thyssen

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9550 Herzele, Rosalie Daemstraat 20

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Guy Walraevens te Herzele op 30 mei 2012, dat is verschenen:

-de heer THYSSEN Wannes, geboren op 24 juli 1982 te Sint-Niklaas, rijksregisternummer: 82.07.24-067-14, wonend te 9550 Herzele, Rosalie Daemstraat 20.

Teneinde op te richten een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de maatschappelijke benaming Advocaat Wannes Thyssen, met maatschappelijke zetel te 9550 Herzele, Rosalie Daemstraat 20, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal wordt volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). Deze som werd vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd door creditering van de rekening nummer 363-1049786-92 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Bank, zoals blijkt uit een bewijs van deponering afgeleverd door de bankinstelling op 14/05/2012, dat door de notaris zal bewaard worden in zijn dossier. Voor hun inbreng in speciën wordt de heer Thyssen Wannes vergoed met 1000 aandelen.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- de uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten,

mandaten en functies die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het optreden als bestuurder, vereffenaar en curator, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken.

- de uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door economische

samenwerkingsverbanden, Europese economische

samenwerkingsverbanden of andere samenwerkingsverbanden.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo

efficiënt mogelijke wijze te beheren en haar

actiefbestanddelen optimaal te rentabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten van burgerlijke of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken, dit met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap zal bij uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties eerbiedigen, zoals vermeld in het Gerechtelijk Wetboek, de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en de bepalingen van de Deontologische Code van de Gentse Balie.

Jaarvergadering  Oproepingen - Meerderheid

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar door de zaakvoerders worden bijeengeroepen. De gewone algemene

vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand maart om 14u op de zetel van de vennootschap. Indien die dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag om 14u. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens wettelijke of statutaire beperkingen.

Bestuursorgaan  Bestuursbevoegdheid -

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die deel uitmaken van de Orde van Advocaten van één van de balies van België of één van de balies van de lidstaten van de Europese Unie en/of besloten vennootschappen die de uitoefening van het beroep van advocaat door hun zaakvoerders tot doel hebben, voor zover de zaakvoerders zijn ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van één van de Balies van België of één van de Balies van de lidstaten van de Europese Unie. Zij dienen tevens de hoedanigheid van vennoot te bezitten. Hierbij dient te worden benadrukt dat de zaakvoerder opgenomen moet zijn op het tableau van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Advocaten.

De zaakvoerders bezitten de maatschappelijke handtekening.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel zoals dit werd bepaald in artikel drie met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder van de zaakvoerders vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke aldus door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ieder van de zaakvoerders vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke aldus door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig december van elk jaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken in de vorm en met de inhoud door de Koning bepaald. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Met uitzondering van de kleine vennootschappen dient de zaakvoerder op het einde van elk boekjaar een verslag op te stellen waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Het jaarverslag dient de bepalingen te bevatten opgesomd in artikel 96 Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening moet door toedoen van de zaakvoerders worden neergelegd bij de Nationale Bank van België, binnen de dertig dagen na goedkeuring.

Winstverdeling

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten en provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van de winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen en met volgende regels:

- het aanleggen van een reserve is enkel mogelijk bij beslissing van de algemene vergadering genomen met eenparigheid van stemmen.

- wordt een reservefonds aangelegd, dan zal dit onbeperkt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

zijn qua omvang.

- aan het ingebracht kapitaal zal slechts een normale interest uitgekeerd worden.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dit blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dit blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Elke uitkering die in strijd is met de voorgaande bepaling moet door diegenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Overgangsbepalingen

Overname van verbintenissen

De vennootschap neemt, met toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over die door de oprichter in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 januari 2012.

Van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

Ondergetekende notaris adviseert de comparant om na de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel de handelingen gesteld voor de vennootschap in oprichting nog eens uitdrukkelijk over te nemen.

Eerste zaakvoerder

Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichter tot zaakvoerder benoemd: de heer Thyssen Wannes voornoemd.

De heer Thyssen Wannes bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf dertig mei 2012 en zal worden afgesloten op dertig september 2013.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan de heer Meerschaert Wim, accountant en belastingconsulent met kantoor te 9100 Sint-

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Niklaas, Lodewijk Dosfelstraat 6 bus 1, en aan de zaakvoerder, die elk afzonderlijk en alleen kunnen optreden, met recht van indeplaatsstelling, met het oog op het verrichten van alle formaliteiten, het afleggen van verklaring en de ondertekening van documenten, in verband met de Kruispuntbank van Ondernemingen, de formaliteiten te

vervullen bij het ondernemingsloket, de sociale

verzekeringsfondsen en de sociale secretariaten in verband met de belasting over de toegevoegde waarde.

Waarvan proces-verbaal

Voor analytisch uittreksel voor registratie, aangezien uitsluitend bestemd voor administratieve doeleinden.

Hiermee neergelegd : de uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 08.03.2017, NGL 18.04.2017 17095-0265-011

Coordonnées
ADVOCAAT WANNES THYSSEN

Adresse
MOLENDIJK 13 9552 BORSBEKE

Code postal : 9552
Localité : Borsbeke
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande