ADVOCATENKANTOOR ANNELIES LAMBRECHT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR ANNELIES LAMBRECHT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.659.363

Publication

22/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301950*

Neergelegd

18-03-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Annelies Lambrecht

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 9070 Destelbergen, Damvalleistraat 77

Onderwerp akte: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Ellen Verhaert, geassocieerd notaris te Antwerpen op achttien maart

tweeduizend elf, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde persoon een burgerlijke vennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  Advocatenkantoor Annelies Lambrecht .

2. De vennootschap is gevestigd te 9070 Destelbergen, Damvalleistraat 77.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert één februari tweeduizend en elf namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

4. De vennoot/oprichter is mevrouw LAMBRECHT, Annelies Maria Gabrielle Christine, wonende te 9070 Destelbergen, Damvalleistraat 77 .

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt. Het is tot beloop van twaalfduizend zeshonderd euro gestort.

Mevrouw Annelies Lambrecht, voormeld, heeft zich verbonden het bedrag van zesduizend euro bij te storten.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend twaalf.

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die ononvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terug rugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

9. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: mevrouw Annelies Lambrecht, voormeld.

De opdracht, geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om

namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

10. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

11. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

0834659363

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

 De vennootschap heeft tot burgerlijk doel het uitoefenen van het vrij beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (niet limitatief) het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over juridische of gerechtelijke onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van juridische artikels en boeken, het optreden als scheidsrechter,bemiddelaar of verzoener, als gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, en ook het uitoefenen van andere gerechtelijke mandaten en opdrachten, de professionele samenwerking met andere binnen- en buitenlandse advocaten en andere vrije beroepen te bevorderen. Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag ofwel alleen, ofwel in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, alle andere handelingen stellen, van welke aard ook en geen uitgezonderd, die op welke wijze dan ook de uitoefeningen van het beroep van advocaat in binnen en buitenland en van de werkzaamheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen, of aan dergelijke werkzaamheden deelnemen. De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap mag daarbij roerende en onroerende goederen als investeringsgoederen verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen. Deze opsomming is niet beperkend.

Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds worden gehandeld met inachtname van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en reglementen voorzien in het Gerechtelijk Wetboek en deze aangenomen door de Orde van Vlaamse Balies en de Orde van Advocaten te Gent, alsook deze opgenomen in de gedragscode voor advocaten van de Europese Gemeenschap.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

Alle vennoten dienen advocaat te zijn en opgenomen op het Tableau van een binnenlandse of buitenlandse Balie.

12. Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten de volgende bepalingen bevatten.

 De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist.

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet een bijzondere meerderheid voorziet. De onthoudingen of blanco-stemmen en de nietige stemmen worden in de algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : - expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 30.09.2015 15623-0589-012

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR ANNELIES LAMBRECHT

Adresse
DAMVALLEISTRAAT 77 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande