ADVOCATENKANTOOR DUPONT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR DUPONT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.560.769

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 04.07.2014 14272-0350-016
06/12/2012
ÿþ Nad Word ] 7.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 7 NOV, 2012

Griffie

u I I I II 1IlI It tIII I I I I I

*12197551*

IN

Ondernemingsnr : 0501 560 ÇI

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Dupont

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9600 Ronse, Politiekegevangenenstraat 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte houdende oprichting verleden voor notaris Jean HENRIST, geassocieerd notaris te Ronse,

Stefaan Modest Glorieuxlaan 5 op zesentwintig november tweeduizend en twaalf,

BLIJKT dat:

1) De heer DUPONT, Philippe, Roger, wonende te 9600 Ronse, Dammekensstraat 166

2) Mevrouw DUPONT, Katrien, Marie, wonende te 9600 Ronse, Jean-Baptiste Mouroitplein 8;

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Advocatenkantoor Dupont",

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9600 Ronse, Politiekegevangenenstraat 33. Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen. De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in Belgïe of in het buitenland.

Deze vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, in alle aspecten daarvan, met inbegrip van elk mandaat volgend uit of in relatie met de uitoefening van het beroep zoals daar zijn het mandaat van vereffenaar, bestuurder en zaakvoerder van vennootschappen, niets uitgezonderd, en met inbegrip van gerechtelijke mandaten welke ook, De vennootschap heeft tot doel alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar, gerechtelijk mandataris, bestuurder, voorlopig bewindvoerder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken. De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap mag voor de uitoefening van haar doel alle roerende en onroerende goederen verwerven, hoe ook, zo ingevolge aankoop, huur, leasing, schenking of op de grond van elke andere overeenkomst waardoor goederen kunnen verworven worden in eigendom, genot, vruchtgebruik of enig ander recht dat de vennootschap de mogelijkheid verleent het goed te gebruiken.

De vennootschap mag haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken,

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap onthoudt zich van daden van koophandel.

De vennootschap zal haar doel verwezenlijken op de wijze die zij het meest geschikt acht, zowel in het binnen -- als in het buitenland, in het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de rechtstreekse verwezenlijking van haar doel,

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik 13, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal zich verder beperken tot het beheer van haar vennootschappelijk vermogen, zij mag hiertoe alle gebruikelijke juridische handelingen stellen.

B. Waarvan het geplaatste kapitaal honderdduizend euro (100.000 EUR) bedraagt, volledig volstort. Comparanten verklaren dat er 1.000 gelijke aandelen zijn zonder vermelding van nominale waarde;

Zij verklaren en erkennen dat op de aandelen volledig werden volstort door overschrijving op een bijzondere rekening bij KBC BANK geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

C. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door de zaakvoerder(s), hierna benoemd.

De zaakvoerder(s) kunnen steeds afzonderlijk handelen,

Tot statutaire zaakvoerders wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: De heer Dupont Philippe en mevrouw Dupont Katrien, beiden voornoemd: Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een andere beslissing neemt.

Deze aanvaarden de opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is, Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

D.De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de vierde vrijdag van de maand juni tweeduizend en veertien om 16 uur,

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, elke vierde vrijdag van de maand juni om 16 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen. ledere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval ais regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht. Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve ais alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

TITEL VI. BOEKJAAR  WINSTVERDELING

E. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december2013.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Volmacht

Gebruik makende van hun machten, ingevolge voormelde de statuten, verklaren de zaakvoerders als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen voor volgende welbepaalde doeleinden:

Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan Accountantskantoor Bekaert NV, Meersbloem-Leupegem 50, 9700 Oudenaarde, of elke andere door hen aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden Ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend,

1 ~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

alsook, desgevallend, al het nodige te doen bij ieder andere administratie, waaronder deze van de BTW, Directe Belastingen, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat.

BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

De oprichters beslissen volgende personen te benoemen tot statutaire zaakvoerders: De heer Dupont Philippe en mevrouw Dupont Katrien, beiden voornoemd: Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een andere beslissing neemt.

Deze aanvaarden de opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hierbij neergelegd expeditie van de akte oprichting de dato 26 november 2012.

JEAN HENRIST GEASSOCIEERD NOTARIS

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR DUPONT

Adresse
POLITIEKEGEVANGENENSTRAAT 33 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande