ADVOCATENKANTOOR FRANK VAN HOECKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR FRANK VAN HOECKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.755.454

Publication

03/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE

- 2014 AATSBLAU

NEERGELEGD

1:9 -08- 7.014

~~c~ITshh}}~~~~~1 Iv KOOPhiAN DYL'TL ~ENT

jN11i11u~m~~iiiuu~~mu~ flhIi B MONITEU~

191 4535 27-08 _LGISCH S

Ondernemingsnr : 0545.755.454

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR FRANK VAN HOECKE (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bloembollenlaan 3, 9080 LOCHRISTI

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng - neerlegging van verslagen opgemaakt in toepassing van artikel 222 §1 W. Venn.

Worden hierbij neergelegd:

- het verslag van de bedrijfsrevisor, de Burg. CVBA'BDO BEDRIJFSREVISOREN', vertegenwoordigd door de heer Bruno CLAEYS, kantoorhoudende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok K, opgemaakt iw datum van 4 juli 2014 in toepassing van artikel 222 §1 W. Venn., en

- het bijzonder verslag van de zaakvoerder, de heer Frank VAN HOECKE opgemaakt in datum van 4 juli 2014 in toepassing van artikel 222 §1 W. Venn.

houdende regularisatie van de quasi-inbreng bestaande uit de verkoop door de heer Frank VAN HOECKE,i enige vennoot en statutair zaakvoerder, aan de vennootschap van het geheel van activabestanddelen van dei zelfstandige beroepsactiviteit uitgeoefend als advocaat.

Frank VAN HOECKE

Statutair zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

13/02/2014
ÿþ mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*14041716*

r\ttti-tub..LLuu

04 FER. 20111

RECHTBANK VAN

KOOPHAiGtiffieTE GENT



Ondernemingsnr (-w 6

!I Benaming (voluit) :ADVOCATENKANTOOR FRANK VAN HOECKE (verkort)

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Bloembollenlaan 3

9080 Lochristi

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

il

!! Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, Geassocieerd Notaris te Gent-Sint-I

,

!! Amandsberg, ondergetekend op 31 januari 2014, ter registratie neergelegd. ,

,

e Blijkt er dal

"

1: 1. De Heer VAN HOECKE, Frank Lieven Joseph, geboren te';

.:

!! Zottegem op twaalf februari negentienhonderd zevenenvijftig, echtgenoot van Mevrouwi li CLAEYS Sabine, wonende te Lochristi, Bloembollenlaan 3, onder hem een Burgerlijke il Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperktei

!! Aansprakelijkheid heeft opgericht. ,

,

Il. De vennootschap als naam heeft

1:

ADVOCATENKANTOOR FRANK VAN HOECKE. .

. III. De zetel is gevestigd te 9080 Lochristi, met als eerste! !ladres Bloembollenlaan 3. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Belgiëi

!! bij besluit van de zaakvoerder. .

i! IV. De vennootschap als doel heeft: :

!! Het doel van de professionele vennootschap is dei

!: uitoefening van de volledige praktijk van advocaat in naam en voor rekening van de! vennootschap, door haar vennoot en aangestelden, beiden zijnde uitsluitend advocateni ..

I: die op de tableau van de Orde zijn ingeschreven, met inachtname van de deontologischei Code van de Orde van Advocaten en de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies.I i! De vennootschap wordt niet aldusdanig op de tableau van de Orde ingeschreven.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel, of die zouden II kunnen bijdragén om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te i breiden.

De vennootschap mag deelnemen aan aile !! ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die il advocaten niet mogen afsluiten met andere advocaten of derden, zullen ook door de i!

vennootschap niet mogen afgesloten worden.

., In geen geval mogen de activiteiten van de vennootschap

,

!! leiden tot een inbreuk op de deontologische Code van de Orde van Advocaten en dei !I reglementen van de Orde van Vlaamse Balies. De eigenlijke praktijk als advocaat zal enkel! Il door de advocaat-vennoot ingeschreven op de tableau van de Orde worden uitgeoefend! i! ; de professionele aansprakelijkheid van de advocaat blijft onbeperkt, tenzij undrukkelijkl !! anders bepaald. De advocaat is tevens hoofdelijk gehouden door de verbintenissen van!

i de vennootschap tegenover de cliënt. 1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. Het kapitaal werd volledig in geldspeciën onderschreven en de aandelen zijn verdeeld als volgt:

De Heer Frank VAN HOECKE, voornoemd, honderd (100) aandeel, hetzij voor TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000,00).

_

Alle aandelen, door de oprichter onderschreven, worden door hem ieder volledig in geld volstort, zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volledig volstort aan de

oprichter toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, die verplicht het beroep van advocaat uitoefenen, en opgenomen zijn op het tableau van de Orde van Advocaten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist.

Wordt aangeduid als zaakvoerder, voor de duur van de Vennootschap : de Heer Frank VAN HOECKE, voornoemd, die deze opdracht heeft aanvaard.

De machten van de statutaire zaakvoerder zullen slechts geheel of gedeeltelijk kunnen herroepen worden wegens ernstige redenen.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

IX. leder boekjaar begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op éénendertig januari tweeduizend veertien en zal eindigen op dertig september tweeduizend vijftien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de derde vrijdag van de maand maart om achttien uur (18u00) van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend zestien.

Xl. Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CARAC, te Gent-Oostakker, Magergoedhof 17, vertegenwoordigd door Mevrouw Carine SOETAERT Accountant, wordt volmacht gegeven om namens de nieuw opgerichte vennootschap over te gaan tot en in te staan voor het inschrijven van de vennootschap in het rechtspersonenregister en bij de sociale verzekeringskas en het aanvragen van het B.T.W.-nummer bij de B.T.W.-Administratie.

fc:D to.AJL.rà'

 re q_juLf À/v,s_x_ eyuLe.Aeeit_f_o op e-L02-,t-LKrncji-k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder) aan het Belgisch StaatsbIad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR FRANK VAN HOECKE

Adresse
BLOEMBOLLENLAAN 3 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande