ADVOCATENKANTOOR GERT RYDANT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR GERT RYDANT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.551.706

Publication

11/07/2013 : OU026132
20/06/2012 : OU026132
05/05/2011 : OU026132
19/02/2010 : OU026132
09/11/2009 : OU026132
04/06/2009 : OU026132
22/11/2007 : OU026132
17/10/2006 : OU026132
18/09/2006 : OU026132
28/09/2005 : OU026132
12/07/2004 : OU026132
04/08/2015 : OU026132
07/01/2004 : OU026132
27/08/2015
ÿþ11

111111111,111 239*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 8 AUG, 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHAL fie'E GENT

Ondernemingsnr: 0421.551.706

nF

Benaming (voluit) : 'T SMEKKERKE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meerstraat 44

9860 Oosterzele

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Naamswijziging - Doelwijziging - Benoeming

Uit het proces-verbaal verleden op drieëntwintig lui( tweeduizend vijftien voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "Advocatenkantoor GERT RYDANT'.

KENNISNAME VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Met het oog op de aanpassing van de statuten van de vennootschap, neemt de vergadering kennis van de r beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 16 juli 2015 (neergelegd op de griffie ter bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad), waarbij de maatschappelijke zetel van de vennootschap met.' onmiddellijke ingang verplaatst werd naar 9860 Oosterzele, Meerstraat 44 en beslist de vergadering artikel 2 van de statuten in die zin te wijzigen.

WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, voor. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging' r van het maatschappelijk doel. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve; toestand van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2015.

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door een vervanging van de 'bestaande tekst van artikel 3 van de statuten.

VASTSTELLING WIJZIGING AARD VENNOOTSCHAP

De vergadering stelt vast dat de wijziging van het doel met een louter burgerrechtelijke aard tot gevolg heeft dat de vennootschap vanaf heden geen handelskarakter meer heeft en bijgevolg een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is.

WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

Ingevolge de wijziging van het boekjaar beslist de vergadering dat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden op de laatste zaterdag van de maand juni om 14.00 uur. Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering plaatsvinden op de voorafgaande werkdag.

BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER

De vergadering beslist het mandaat van de zaakvoerder, de heer Rydant Gert, om te vormen van een gewone,, zaakvoerder naar een statutair zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur.

AANNEMING NIEUWE VERSIE VAN DE STATUTEN

`

De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie om ze in

overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten, het vigerend vennootschapsrecht en de aard

van een advocatenvennootschap. De tekst van deze statuten luidt als volgt (bij uittreksel)

Aard - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is van burgerlijke aard en neemt de rechtsvorm aan van een besloten vennootschap met',

' beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Advocatenkantoor Gert RYDANT ".

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9860 Oosterzele, Meerstraat 44.

Maatschappelijk doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

" t

mad 11.1

%Voor-

behouden ; De vennootschap-heeft tot doel: het uitaefehen van het beroep van advocaat, hefzij alleen, hetzij rnet andereaan het

Belgisch en alle aanverwante activiteiten, mandaten en functies, die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals

Staatsblad het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen, seminaries en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit. Deze opsomming is overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen in binnenland en in buitenland die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Unie omschreven is.

De vennootschap mag onder meer, en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende activiteiten uitoefenen die in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende en onroerende goederen, mag roerende en onroerende goederen aankopen, bouwen, verbouwen, huren en verhuren zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor ' eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van haar maatschappelijk doel of die zouden kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen, zo in België als in het buitenland, samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties of belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen, mits eerbiediging van de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat en van de deontologie en de reglementering van de Raad van de Orde der Advocaten, alsook deze van de Orde van de Vlaamse Balies,

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), Het is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Aard van de aandelen - register van aandelen

De aandelen zijn altijd op naam.

'Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering en die verplicht moeten opgenomen zijn op het Tableau.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene ' vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder : De heer Rydant Gert Albert, geboren te Zottegem op 5 juni 1972. Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

? Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om 14.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaraan voorafgaande werkdag gehouden.

Toelating

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen v6ár de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de , toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

. Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering op voorstel van de Stafhouder van de bevoegde Orde van Advocaten. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte mogelijk mits , naleving van de voorwaarden van het Wetboek van Vennootschappen en de deontologische regels terzake. Verdeling

Behoudens wanneer de ontbinding en vereffening in één akte plaats vindt, leggen de vereffenaars, vooraleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen,

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Accountantskantoor Rydant", met maatschappelijke zetel 9050 Gent (Gentbrugge), Brusaelsesteenweg 689, ondernemingsnummer 0875.156.071, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de, maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de , andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal;

- Het verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, met staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

*Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 31.08.2015 15508-0251-010
03/02/2003 : OU026132
22/11/2000 : OU026132
02/12/1999 : OU026132
01/01/1988 : OU26132
01/01/1986 : OU26132

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR GERT RYDANT

Adresse
MEERSTRAAT 44 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande