ADVOCATENKANTOOR KATRIEN VAN DER STRAETEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR KATRIEN VAN DER STRAETEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.293.815

Publication

21/05/2014
ÿþf Mod Word 11.1

!~' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch r Staatsblad

11

*14103904*



GR? "1=: E" P ~i,;i i 2,r,ylK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 2 MEI 2014

AFD Ela>Iffil~EN DERMc~lki ^ ~

Ondernemingsnr : 0879.293.815

Benaming

(voluit) ; ADVOCATENKANTOOR KATRIEN VAN DER STRAETEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootsohap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : JUSTITIEPLEIN 7, 9200 DENDERMONDE, BELGJE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 23 december 2013:

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 23 december 2013 te verplaatsen naar: Justitieplein 5 bus 1, 9200 Dendermonde,

Katrien VAN DER STRAETEN

Voorzitter

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 30.07.2014 14360-0085-012
16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 14.08.2013 13419-0172-011
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 24.08.2012 12439-0223-011
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.02.2011, NGL 26.07.2011 11326-0269-010
08/04/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ber

ae

Be

Sta'

+11053163

BRusall

2 9 MAR. 2011

Griffie

Benaming : INTEGRITY RISK ADVISORY

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : De Limburg Stirumlaan 228 , 1780 Wemmel

Ondernemingsnr : 0879293815

Voorwerp akte : NAAMSWIJZIGING - ZETELWIJZIGING - DOELWIJZIGING - AANNEMING VAN VOLLEDIG NIEUWE STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Marie-Antoinette LEONARD, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op zestien maart tweeduizend en elf dat Mevrouw VAN der STRAETEN Katrien Maria Modest, geboren te Asse op vijftien januari negentienhonderd tweeënzeventig, nationaal nummer 720115-096-03, identiteitskaart nummer 590 3821720 43, wonende te 1785 Merchtem (Brussegem), Brusselsesteenweg 261, handelend in hoedanigheid van algemene vergadering, volgende besluiten genomen heeft met éénparigheid der stemmen :

EERSTE BESLUIT  NAAMWIJZIGING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "Advocatenkantoor Katrien Van der Straeten", en beslist in de statuten te verduidelijken dat de vennootschap een burgerlijke vennootschap is onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

TWEEDE BESLUIT  ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering beslist de zetel te verplaatsen naar 9200 Dendermonde, Justitieplein 7.

DERDE BESLUIT - VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER MET BETREKKING TOT DE DOELUITBREIDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De voorzitter geeft de algemene vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder, de dato 18 februari 2011 dat het voorstel tot uitbreiding van het maatschappelijk doel toelicht. Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gehecht, de dato 18 februari 2011.

Iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van het verslag met bijgevoegde staat van activa en passiva, en de vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van dit verslag.

VIERDE BESLUIT WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering beslist het maatschappelijk doel uit te breiden, zoals voorgesteld en omstandig verantwoord in het verslag van de zaakvoerder de dato 18 februari 2011; om te voldoen aan artikel 287 van het wetboek van vennootschappen wordt in dat verslag verder verwezen naar de staat van activa en passiva de dato 31 december 2010 en waarvan sprake in het eerste besluit.

Bijgevolg beslist de algemene vergadering het maatschappelijk doel te wijzigen door het vervangen van het volledige artikel 3 van de statuten in de bepaling zoals weergegeven in de agenda.

VIJFDE BESLUIT AANNEMING VAN VOLLEDIG NIEUWE STATUTEN

De vergadering beslist de huidige statuten op te heffen, en volledig nieuwe statuten aan te nemen, rekening houdende met de zopas genomen beslissingen. De statuten zullen luiden meer in het bijzonder als volgt: STATUTEN

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap, onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met ais naam: "Advocatenkantoor Katrien Van der Straeten".

De vennootschapsnaam dient steeds te worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba".

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Justitieplein 7. (...)

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat door een persoon ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van de Balie van Dendermonde, op de lijst van de stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst, hetzij alleen, hetzij met anderen met wie hij zich mag associëren overeenkomstig het reglement van inwendige orde van de Orde van Advocaten van de Balie van Dendermonde, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn niet het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten en het stellen van didactische en andere activiteiten die verband houden met het recht zoals het houden van lessen en conferenties, seminaries, colloquia en academische cursussen in België en in het buitenland, de publicatie van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag in België en in het buitenland op een niet-commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen of in verband staan met

" haar maatschappelijk doel of die van aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals \ eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de `hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, door inbreng, fusie, inschrijving, overname, opslorping of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen die ene gelijkaardig of verwant doel nastreven of die nuttig zijn voor de realisatie van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Deze opsomming is louter enumeratief met dien verstande dat de vennootschap geen activiteiten zal verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen. De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Artikel 5.- Vennoten

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar vennoten die advocaat moeten zijn en op het tableau van de Orde van Advocaten van de Balie van Dendermonde moeten ingeschreven zijn. De vennoten zijn slechts verbonden voor de schulden van de vennootschap ten belope van hun inbreng.

Artikel 6.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door besluit der algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten.

Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van deze statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Artikel 12.- Algemene vergadering.

leder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden de derde maandag van de maand mei om negentien uur.(...)

Artikel 15.- bestuursorgaan

§ 1. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die tevens vennoot advocaat moeten zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen 'het bestuur° van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen.

§ 2. Intern bestuur

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

§3. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelf zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

Artikel 16.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers.

Controle.

Artikel 17.- Controle

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt.

Hoofdstuk IV. Boekjaar  jaarrekeningen  winstverdeling

Artikel 18.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten, en maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening en voor zover de vennootschap overeenkomstig de desbetreffende artikels) van het Wetboek van Vennootschappen geen kleine vennootschap is, het jaarverslag. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te geven kwijting.

Artikel 19.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele cornmissaris(sen) te verlenen kwijting.

Hoofdstuk V. Ontbinding en vereffening

Artikel 20

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door het besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van het geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeen komen binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen vastgesteld had moeten worden, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot het herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Aan ieder vennoot wordt kosteloos een exemplaar van de verslagen, samen met de oproepingsbrief toegezonden.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies is gedaald tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde deel van de op de vergadering uitgebrachte stemmen. Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het minimumbedrag voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een vennoot.

Artikel 21

De vrijwillige vereffening van de vennootschap zal slechts gebeuren na voorafgaandelijk kennisgeving aan de stathouder van de maatschappelijke zetel van de vennootschap alsmede- in voorkomend geval- aan de stathouders van de rechtsgebieden waar middels de vennootschap de onderscheiden vennoten het beroep van advocaat uitoefenen.

Als vereffenaar zal optreden hetzij de zaakvoerder (mits toestemming van de stafhouder) hetzij één of meer vereffenaars aan te stellen door

- of minstens met instemming van- de stafhouder van het rechtsgebied waarin de maatschappelijke zetel van de vennootschap is gelegen.

Ingeval er diverse rechtsgebieden betrokken zijn zullen de stafhouders in gemeen overleg optreden.

De wijze van vereffening zal geschieden conform de toepasselijke wettelijke bepalingen, statutaire

voorzieningen en besluiten van de algemene

vergadering, dit alles met in achtname van wat onder voorgaand lid werd bepaald inzake de dwingende

tussenkomst van de stafhouder(s).

Artikel 22.-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Het netto-overschot van de vereffening wordt verdeeld onder de aandelen, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten zijn verbonden.

Hoofdstuk VI: Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt

Artikel 23.- Algemene bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot teltin zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de eenhoofdigheid.

Artikel 24.- Overdracht van aandelen onder levenden

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 25.- overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt de hierop betrekking hebbende bepaling van het wetboek van vennootschappen van toepassing.

Artikel 26.- overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel 27.- kapitaalverhoging  voorkeurrecht

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld, is artikel 9 van de statuten niet van toepassing. Artikel 28.- zaakvoerder  benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder worden benoemd.

Artikel 29.- ontslag

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 30.- controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 17 van de statuten. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 31.- algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig het wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Hoofdstuk VII: Algemene bepalingen

Artikel 32.- Deontologie

De vennoten verbinden zich ertoe de regelen van behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regels en reglementen aangenomen door de Orde van Advocaten, zowel door de Orde van Vlaamse Balies als desgevallend door de plaatselijke orden na te leven. Meer in het bijzonder, en behoudens latere wijzigingen van dit reglement:

a) zal de vennoot, die door de Raad van de Orde aangemaand werd op zich terug te trekken uit de vennootschap van rechtswege ophouden ervan deel uit te maken;

b) zal de vennoot die het voorwerp uitmaakt van een schorsing slechts vervangen mogen worden door een van zijn vennoten mits voorafgaandelijke toestemming van de Stafhouder en zonder dat de geschorste vennoot, rechtstreeks of onrechtstreeks, een gedeelte zou mogen ontvangen van de door hem uitgevoerde handelingen gedurende de duur van de schorsing.

c) de vennoot die het voorwerp uitmaakt van een voorlopige tuchtrechtelijke maatregel in de zin van de voorschriften voorzien door het voormelde reglement van inwendige orde of van een grotere tuchtstraf, zelfs niet definitief, zal de andere vennoten op de hoogte brengen alsmede de advocaten die met de vennootschap gegroepeerd zijn.

c) de vennoten laten de beroeps-aansprakelijkheid van de vennootschap verzekeren zoals deze van de vennoten zelf.

Artikel 33.- Geschillen

Alle betwistingen die mochten ontstaan tussen de vennoten onderling, tussen de vennoten en gewezen vennoten of hun rechthebbenden, tussen de vennootschap en vennoten of gewezen vennoten en hun rechthebbenden of tussen zaakvoerders, vennoten en de vennootschap zullen exclusief en uitsluitend worden beslecht door de stafhouder van de Orde van Advocaten te Dendermonde.

Artikel 34.- Woonstkeuze

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

Artikel 35.- Overgangsbepaling

tyoor- bet3ouden aal,het .Selgieo Staatsbjed

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat de zaakvoerder en eventuele commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist aile machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

-Aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan

ZEVENDE BESLUIT  ONTSLAG EN BENOEMINGG

De algemene vergadering verleent ontslag als zaakvoerder op zijn verzoek aan de heer VERHASSELT Frederik Emile Elisabeth, geboren te Gent op 5 september 1973, ongehuwd, nationaal nummer 730905-081-07 hier vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming, gedomicilieerd te 1785 Merchtem (Brussegem), Brusselsesteenweg 261.

Hij zal kwijting krijgen voor de vervulling van zijn mandaat door de goedkeuring van de jaarrekening naar aanleiding van de eerstvolgende jaarvergadering.

De algemene vergadering beslist vervolgens te benoemen als zaakvoerder: mevrouw VAN DER STRAETEN Katrien voornoemd, die verklaart te aanvaarden en alhier bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Het mandaat is bezoldigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

avenue de Limburg 5tirumlaan 73

1780 WEMMEL

Tél (02) 460.46.10 - Fax (02) 460.08.38

Tegelijk neergelegd : uitgifte akte; verslag zaakvoerder + staat activa en passiva Opgemaakt te Wemmel op 28 maart 2011

08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 07.07.2010 10271-0519-010
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.08.2009, NGL 29.09.2009 09777-0158-011
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.05.2008, NGL 22.05.2008 08153-0231-008
29/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.05.2007, NGL 22.05.2007 07153-0162-008
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15504-0314-013
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.07.2016 16368-0110-012

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR KATRIEN VAN DER STRAETEN

Adresse
JUSTITIEPLEIN 5, BUS 1 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande