ADVOCATENKANTOOR KYMPERS VERONIQUE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR KYMPERS VERONIQUE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.915.790

Publication

24/03/2015
ÿþmod 11.1

Voorbehouder aan het Belgisch 5taatsblac

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RFd1 _ TRANK VAN KOOPHANDEL GENT

12 MAART 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr : ç000

r.

Benaming (voluit) : Advocatenkantoor Kympers Véronique

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Sluisken 10

9300 Aalst

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte, opgemaakt door Notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergein; op tien maart tweeduizend vijftien, heden aangeboden ter registratie, dat de Mevrouw Kympers Véronique te: 9300 Aalst, Sluisken 10 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met:. beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Advocatenkantoor Kympers Véronique" heeft opgericht waarvan de: statuten luiden als volgt:

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Sluisken 10.

De maatschappelijke zetel kan ten allen tijde bij beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden.

Doel

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met; anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bemiddelaar, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan aile handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

"

Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Kapitaal -- oprichters

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde. Het; maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Vanaf de oprichting moet het bedrag ' van het kapitaal volstort zijn ten belope van minimum twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00), Bovendien moeten de aandelen of delen van aandelen die inbrengen in natura vertegenwoordigen, volledig zijn gestort en moeten de aandelen waarop in geld is ingeschreven, minstens ten belope van 20 % zijn gestort (artikel 223 W. Venn.).

Het maatschappelijk kapitaal is volstort voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00).

Dit bedrag werd gedeponeerd bij Europabank op een bijzondere rekening nummer: BE08 6719 5477 4913,, op naam van de vennootschap in oprichting geopend. Het bewijs van deponering, werd verstrekt door de voormelde bank, op zes maart tweeduizend vijftien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mol 11.1

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het

daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten op éénendertig maart

tweeduizend zestien,

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand september om achttien

uur (18.00u).

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend zestien

Reserves  winstverdeling

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet elle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een grotergedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige

vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het

beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de

algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Zaakvoerders

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, zonder beperking van duur, de enige vennoot, Mevrouw

Kympers Véronique, advocaat, voornoemd.

Ontbinding - vereffening

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in de artikel 14 van huidige statuten, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere In de agenda aangekondigde maatregelen. De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald bij artikel 332 W, Venn.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-béhouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag gesteld in artikel 333 W. Venn. ( met name 6.200 ¬ ), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De zaakvoerder is van rechtswege vereffenaar, met uitzondering van hetgeen voorzien is in artikel 237 W.

Venn.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars moeten noodzakelijkerwijze advocaat zijn,

Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen In geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een grotergedeelte werden volgestort,

Net saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Volmacht

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB Partners Oudenaarde met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, ondememingsnummer 0473.997.329, RPR Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondememingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gelijktijdige neerlegging

Voor eensluidende kopie van de akte

bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-béhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR KYMPERS VERONIQUE

Adresse
SLUISKEN 10 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande