ADVOCATENKANTOOR NATACHA DELIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR NATACHA DELIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.301.543

Publication

23/05/2014
ÿþ v MvdNlosd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIIIIpVlllllll

*19105316*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~I

iu

neergelegdº%dfltvangerrop

14 MU 2014

ter griffie van deleriandstalige rechtbankvan koophaprialBrussel

Ondernemingsnr : 0835.301.543

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR NATACHA DEL1E

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een eenpersoons besloten vennootschap met beperkte aansprakkelijkheid

Zetel : De Frélaan 98, Bus 11, 1180 Ukkel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerder, 13 mei 2014

De zaakvoerder beslist om per 14 juni 2014 de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen. naar Biezestraat 24, 9850 Merendree.

Natacha Delle

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuikBB vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 18.06.2014 14196-0105-009
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 24.07.2013 13344-0454-009
17/08/2011
ÿþ MO 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

il

" ivaeasy"

NEERGELEGD

0 !s Au& 2011

RI:CI FRANK VAN

KOOPHAN ID CIGWAGENT

Ondernemingsar : 0835.301.543

Benarning

{voluit) : ADVOCATENKANTOOR NATACHA DELIE

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN EENPERSOONS BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BIEZESTRAAT 24 - 9850 NEVELE

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders dd. 01/08/2011

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Biezestraat 24 te 9850 Nevele naar De Frélaan 98 bus 11 te 1180 Ukkel. Deze wijziging gaat in vanaf heden.

Getekend,

Delie Natacha

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/04/2011
ÿþ mod 2.1



~~II ee:~~e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : $ 3 S ' 30A- - - S `1 3

Benaming : Advocatenkantoor Natacha Delie

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap ovv eenpersoonsBVBA

Zetel : Biezestraat 24

9850 Nevele

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergem op vijf! april tweeduizend en elf, eerstdaags aan te bieder ter registratie dat Mevrouw DELIE Natacha Catherine Yvan' Jeanine Arthur advocate, wonende te 9850 Nevele (Merendree), Biezestraat 24, een burgerlijke; '; vennootschap onder de vorm van een eenpersoons-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,; '; met als benaming "Advocantenkantoor Natacha Delie" heeft opgericht:

Zetel

I' De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9850 Nevele (Merendree), Biezestraat 24.

Hij mag naar iedere andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder,: ;'voor zover de zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke; taalregime. Deze overplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van; ;' een door het bevoegd orgaan ondertekende verklaring, samen met het afschrift ter bekendmaking in de Bijlagen; tot het Belgisch Staatsblad.

' Doel

;; De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen,; I' en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als;

scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke; I! opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting; ;'van iedere handelsactiviteit.

;' De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven. De' vennootschap kan bestuursmandaten uitoefenen.

De vennootschap mag tevens haar middelen beleggen of investeren in roerende of onroerende goederen, zelfs; gefinancierd door leningen, en dit als bijkomstig doel, zonder evenwel het burgerlijk karakter van de' vennootschap aan te tasten.

'; De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen ten voordele van; vennootschappen of particulieren, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen; uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep; ;= van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met; haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

;[ Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur

'I Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro! (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde , doch! met een fractiewaarde van één honderd zesentachtigste ieder (1/186s1e) ieder en met stemrecht.

Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Vanaf de oprichting moet het! bedrag van het kapitaal volstort zijn ten belope van minimum twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

:I Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te! zijn.

NEERGELEGD 0 y -94- 20n

8

'11059614*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Bevoegdheid

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Jaarvergadering

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur (14u). Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Bestemming winst

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Ontbinding-vereffening

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De zaakvoerder is van rechtswege vereffenaar, met uitzondering van hetgeen voorzien is in artikel 237 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars moeten noodzakelijkerwijze advocaat zijn.

Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door

opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort,

hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter

gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Eerste boekjaar  eerste jaarveragadering

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten op éénendertig december

tweeduizend en twaalf.

Alle handelingen gesteld vanaf één januari tweeduizend en elf zijn voor rekening van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni tweeduizend en

dertien.

Zaakvoerder

Wordt benoemd tot "zaakvoerder", zonder beperking van duur, de enige vennoot, Natacha Delle, voornoemd,

die aanvaardt.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging:

- expeditie van de akte

- ban kattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

08/04/2015
ÿþmod 11,1

~..

un\

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD 2 6 MAART 2015

RECHTB tMeN KOOPHANDEL TiE GENT

"



ni

Voor-

behoude aan het Beigiscl

Staatsbls

iuiimisumi~

*15050612

Ondernemingsnr : 0835.301.543

Benaming (voluit) : Advocatenkantoor Natacha Delle

(verkort) ; Natacha Delie

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Biezestraat 24

9850 Nevele (Merendree)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op achttien maart twee duizend vijftien, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de'' vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Advocatenkantoor Natacha Delie", afgekort "Natacha Dele", met maatschappelijke zetel te 9850 Nevele (Merend ree), Biezestraat 24 de volgende beslissing heeft genomen

(.aanvaarding van het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder, mevrouw DELIE Natacha Catherine Yvan Jeanine Arthur, geboren te Gent op zestien december negentienhonderd zes en tachtig, wonend te Nevele', (Merendree), Biezestraat 24, met ingang van één en dertig december twee duizend veertien. Er wordt haar kwijting gegeven voor het door haar gevoerde beleid.

Il.bevestiging van de benoeming van de heer DELiE François Marie Gabrielle Jacques Albert, geboren te Gent op vijftien mei negentienhonderd vijf en vijftig, wonend te Nevele (Merendree), Biezestraaat 24, tot niet-statutaire zaakvoerder met ingang vanaf één en dertig december twee duizend veertien en bekrachtiging van zijn handelingen voor zoveel als nodig.

Ill.naamswijzigng in "NAFRAN" met ingang vanaf achttien maart twee duizend vijftien ; wijziging van de huidige aard van de vennootschap naar een handelsvennootschap zonder omzetting van de vorm van de vennootschap, evenwel onder de schorsende voorwaarde van de aanvaarding van de wijziging van het maatschappelijk doel zoals omschreven in de dagorde.

IV.kennisname van het verslag van de zaakvoerder aangaande de voorziende doelswijziging (samen met de staat van actief en passief) en volledige aanvaarding ervan

V.vervanging van het huidig maatschappelijk doel gezien de stopzetting van de activiteit als advocaat van de enige vennoot sedert één en dertig december twee duizend veertien en vervanging door het volgende

"-De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair, makelaar of tussenpersoon, fat doel:

-Het verlenen van adviezen aan prospecten en klanten, het bezoeken van klanten, het maximaliseren van de klantentevredenheid;

-Het uitwerken van offertes en projecten;

-Het leveren van consultancydiensten als makelaar;

-Het analyseren van doelgroepen en het uitwerken van specifieke aanbiedingen per doelgroep, het, rapporteren van klant- en marktinformatie;

-de marktpenetratie maximaliseren, het adviseren in marktaanpak, marketing en productverbetering, het

signaleren van marktevoluties;

-Het uitvoeren van aile opdrachten, management en consultancy, participatie onder de vorm van

organisatiestudies, expertises, raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen en dit in de ruimste zin;

-Het voeren van interim-management bij ondernemingen en dit in de ruimste zin;

-Het geven van opleiding, sessies en consultancy ir bedrijven en dit in de ruimste zin;

-Hef meewerken aan promotionele activiteiten zoals beurzen, redactionele artikels, etc;

-Alle mogelijke diensten aan ondernemingen met betrekking tot hun operationeel, commercieel, sociaal,

cultureel en administratief beleid;

-De strategische consultancy en de vorming in bedrijven, alsmede alle diensten op strategisch vlak;

De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en ten

patrimoniale titel, de aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de verwezenlijking van onroerende goederen, het

verwerven en de overdracht van opties of andere onroerende rechten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ° Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij kan aile bestuursmandaten in alle vennootschappen en verenigingen aanvaarden en zich borg stellen

voor derden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de

verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard,

roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks, onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk

in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het bovenvermeld doel is aanwijzend en niet beperkend.

Dit alles ter uitsluiting van aile activiteiten die aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime

onderworpen zijn, onder meer deze inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer overeenkomstig de wet van

vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten en zonder dat deze opsomming

beperkend is."

Vl.vervanging van de huidige statuten door een nieuwe tekst rekening houdend met de voorgaande

beslissingen :

NIEUWE STATUTEN

De vennootschap is een vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming : "NAFRAN".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9850 Nevele (Merendree), Biezestraat 24.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening ais voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair, makelaar of tussenpersoon, tot doel:

-Het verlenen van adviezen aan prospecten en klanten, het bezoeken van klanten, het maximaliseren van

de klantentevredenheid;

-Het uitwerken van offertes en projecten;

-Het leveren van consultancydiensten ais makelaar;

-Het analyseren van doelgroepen en het uitwerken van specifieke aanbiedingen per doelgroep, het rapporteren van klant- en marktinformatie;

-de marktpenetratie maximaliseren, het adviseren in marktaanpak, marketing en productverbetering, het

signaleren van marktevoluties;

-Het uitvoeren van alle opdrachten, management en consultancy, participatie onder de vorm van '

organisatiestudies, expertises, raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen en dit in de ruimste zin;

-Het voeren van interim-management bij ondernemingen en dit in de ruimste zin;

-Het geven van opleiding, sessies en consultancy in bedrijven en dit in de ruimste zin;

-Het meewerken aan promotionele activiteiten zoals beurzen, redactionele artikels, etc;

-Alle mogelijke diensten aan ondernemingen met betrekking tot hun operationeel, commercieel, sociaal,

cultureel en administratief beleid;

-De strategische consultancy en de vorming in bedrijven, alsmede alle diensten op strategisch vlak;

De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en ten patrimoniale titel, de aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de verwezenlijking van onroerende goederen, het verwerven en de overdracht van opties of andere onroerende rechten,

Zij kan alle bestuursmandaten in alle vennootschappen en verenigingen aanvaarden en zich borg stellen voor derden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke ais commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks, onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het bovenvermeld doel is aanwijzend en niet beperkend.

Dit alles ter uitsluiting van alle activiteiten die aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, onder meer deze inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten en zonder dat deze opsomming beperkend is.

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf vijf april twee duizend elf.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600), vertegenwoordigd door' honderd zes en tachtig (186) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één/honderd zes en tachtigste (1/1865te) van het kapitaal vertegenwoordigen,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten ; zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

machten van de zaakvoerder

De zaakvoerder of ingeval er meerdere zijn, hebben elk de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

' ~4 Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijkse bestuur van de vennootschap; hij beschikt

over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijkse bestuur.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, maar de algemene vergadering kan bij eenvoudige

meerderheid hiervan afwijken en het loon jaarlijks vaststellen ;

Ieder jaar, de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur moet een jaarvergadering gehouden

worden.

Zij moet plaatshebben in het arrondissement waar de zetel gevestigd is ; op de zetel zelf of op gelijk welke

andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Het maatschappelijk boeklaar begint op één januari en wordt afgesloten op één en dertig december van het

zelfde jaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en bezoldigingen

vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van

het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.

De jaarvergadering kan echter elk andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor

de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen.

ontbinding : Ingeval van ontbinding van de vennootschap voor om het even welke reden en op om het even

welk ogenblik zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie,

tenzij de algemeen vergadering één of meerder vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de

bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van

de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie, verslag zaakvoerder

notaris Philippe Kluyskens

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR NATACHA DELIE

Adresse
BIEZESTRAAT 24 9850 MERENDREE

Code postal : 9850
Localité : Merendree
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande