ADVOCATENKANTOOR PIETER VAN DEN BROECK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR PIETER VAN DEN BROECK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.862.138

Publication

01/08/2013
ÿþ L mod 11.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : ADVOCATENKANTOOR PIETER VAN DEN BROECK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselmansstraat 68

9255 Buggenhout

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op negentien juli tweeduizend dertien, voor Meester Tim Carnewal,',:

Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de heer Pieter Frans Michel VAN DEN BROECK, wonende te 9255 Buggenhout, Brusselmansstraat, 68,

volgende vennootschap heeft opgericht:

Rechtsvorm -- Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met:

beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen. Zij heeft de uitoefening van louter burgerrechtelijke activiteiten

tot doel en zodoende verkrijgt zij de hoedanigheid van koopman niet,

De vennootschap draagt de naam "ADVOCATENKANTOOR PIETER VAN DEN BROECK".

Zolang de vennootschap een éénpersoonsvennootschap is, zal de maatschappelijke benaming slechts de

naam van de vennoot vermelden zonder enige andere toevoeging dan 'advocaat' of 'advocatenkantoor.

_, Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd Te 9255 Buggenhout, Brusselmansstraat, 68.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

De uitoefening van het beroep van advocaat, al dan niet in associatieverband, middels haar vennoten, die; zijn ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van een Vlaamse balie en/of de Nederlandse Orde van Advocaten te Brussel, op de lijst van de stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst, alsook alle; aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van de advocaat, waaronder doch niet beperkt tot, het optreden als scheidsrechter in arbitrageschillen, gerechtelijk mandataris, deskundige, bestuurder, , vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten in de meest ruime zin van het woord, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken die verband houden met het recht, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit,

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen, zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken. De vennootschap kan alle roerende of onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, bouwen, verbouwen, afbreken, huren of verhuren, overdragen of ruiten, alsook, het aangaan van andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap kan voorschotten, kredieten en leningen aangaan en toestaan, deelnemen in middelenvennootschappen voor het leveren van infrastructuur, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches, lunchcauserieën, recepties, diners en soortgelijke activiteiten organiseren ten behoeve van cliënten, potentiële cliënten en andere relaties; van de vennootschap,

De vennootschap kan voor het overige alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend,

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgesteld door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van negentien juli tweeduizend dertien.

Maatschappelijk kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 3 .1IJLI 2013

DENDECri lcI~~t~iNDE

~ -- _ .

Ondernemingsnr : S3h ó çà2

u

iu

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (EUR

18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

" één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het geheel van kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven door de heer Pieter Van den Broeck, , voornoemd.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven werd volgestort ten belope van twee/derden,

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). Het kapitaal werd volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Bankattest

De inbreng in geld gebeurt met gemeenschappelijke gelden van de oprichter en werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 088-2615321-02 bij de Belfius Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 17 juli 2013 afgeleverd bankattest.

Samenstelling van het bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De zaakvoerder(s) dienen steeds de hoedanigheid van vennoot te bezitten,

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijk persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers ais vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij/zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder (s) is (zijn) hernoembaar.

Het mandaat van uittredende zaakvoerders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over een herverkiezing.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, maken deze het college van zaakvoerders uit, Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van deze benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

' Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een secretaris benoemen.

Notulen

De besluiten van het bestuursorgaan worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de aanwezige zaakvoerder(s). De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven. Deze notulen worden ingelast in een register.

De afschriften of uittreksels worden geldig ondertekend door één (1) zaakvoerder.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder heeft individueel de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan mag voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen.

Vertegenwoordiging

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste woensdag van juni om veertien uur. Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan moet het document houdende de voorgestelde besluiten minstens twintig (20) kalenderdagen vôôr deze datum worden verstuurd,

De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproeping.

Vertegenwoordiging

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot. De volmacht moet de handtekening van de vennoot dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Indien de oproeping dit vereist, moet de gedagtekende en ondertekende volmacht minstens drie (3) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of een in de oproeping aangeduide plaats. De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de algemene vergadering deel te nemen, moet een vennoot of zijn / haar lasthebber de aanwezigheidslijst ondertekenen met vermelding van (1) de identiteit van de vennoot, (ii) de woonplaats of de zetel van de vennoot, (iii) indien toepasselijk, de identiteit van de lasthebber en (iv) het aantal aandelen waarmee de vennoot deelneemt aan de stemming.

. Eenzelfde verplichting geldt voor de personen die krachtens artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te worden opgeroepen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod ii,i

Beraatislaging -Besluitvorming

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij aile i vennoten op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen.

Het bestuursorgaan geeft antwoord op de vragen die hen door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen door de vennoten worden gesteld ' met betrekking tot hun verslag.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist,

' Ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, kunnen de beslissingen geldig worden

genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald meerderheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één (1) stem.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, Daartoe wordt een document houdende de voorgestelde besluiten, met een afschilt van de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, gezonden naar de personen die tot de algemene vergadering opgeroepen dienen te worden. Alle vennoten worden verzocht om het gedagtekend era ondertekend document binnen een termijn van tien (10) kalenderdagen na ontvangst terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere andere plaats vermeld in het document. De handtekeningen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) worden aangebracht hetzij op één (1) document, hetzij op meerdere exemplaren van dit document. De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening of op de datum bepaald in het document, indien de goedkeuring van alle vennoten niet binnen vijftien (15) kalenderdagen na de oorspronkelijke verzending is ontvangen, dan worden de besluiten geacht niet genomen te zijn.

Jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag van minstens één twintigste (5%) van de nettowinst in ' voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze Inhouding is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve ' één/tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Dividenden

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door het bestuursorgaan.

Elke uitkering van dividend die gebeurde in strijd met de wet dient door de vennoot die deze uitkering heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering in zijn/haar gust in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn,

Uittreding  Ontbinding  Vereffening

Behoudens wanneer de wet dit voorschrijft hebben het overlijden, het definitieve verbod tot beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijke onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. De gewezen vennoot of zijn rechtverkrijgende hebben, behalve op de prijs van de overgedragen aandelen recht (i) op het bij deze aandelen horend deel van de resultaten van het lopende boekjaar, evenredig aan het gedeelte van het boekjaar tot en met de dag van het voormelde gebeuren in verhouding tot het volledige boekjaar, en (ii) op vergoeding van de geleverde prestaties.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars moeten noodzakelijkerwijze advocaat zijn. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Tenzij de akte van benoeming anders bepaald, beschikken de vereffenaars over alle machten genoemd in artikel 186 en 197 van het Wetboek van vennootschappen,

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening.

Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur : de heer Pieter Frans Michel VAN DEN BROECK, voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van negentien juli tweeduizend dertien en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en veertien,

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

Volmacht rechtspersonenregister, Btw Administratie en Kruispuntbank van Ondernemingen

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Pieter Van den Broeck, voornoemd teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevaflend, bij de Administratie van de belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het ook op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedeçt 1 mei 2013 worden

" thans door de vennootschap, onder opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid

ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van hef Wetboek registratierechten.



Tim Carnewal

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0436-010

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR PIETER VAN DEN BROECK

Adresse
BRUSSELMANSSTRAAT 68 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande