ADVOCATENKANTOOR RUTH MORTIER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR RUTH MORTIER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.335.618

Publication

15/02/2012
ÿþ4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 2 FU 2012

RP:CH"l'f3ANiC. VAN

~ ~~IGt!`elf1gC, TE GENT~

ADVOCATENKANTOOR RUTH MORTIER

Juin( B

1I1I" Giiaio3uiaa FII s*u

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg, 642

Het blijkt uit een akte verleden door notaris Frits GUISSON te 9880 Aalter, op 28 december 2011, geregistreerd 7 bladen zonder verz. te Aalter op 11 januari 2012, boek 5/440, folie 02, vak 01  ontvangen: ¬ 25,00  de e.a. inspecteur: (getek.) Jean MATTON, dat werd opgericht door.

Mejuffrouw MORTIER Ruth Jo Romy, geboren te Gent op 13 augustus 1979, wonende te 9820 Merelbeke, Wederikweg, 12 bus 0001

- een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "ADVOCATENKANTOOR RUTH MORTIER

- zetel: 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg, 642;

- kapitaal: ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Gans het kapitaal is onderschreven en op alle aandelen is ingeschreven middels inbreng in geld, door de oprichtser zelf voor ¬ 18.600,00, volstort ten belope van ¬ 12.400,00 en waarvoor haar al de aandelen worden toegekend;

-duur onbepaald vanaf oprichting.

doel:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit,

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. De vennootschap kan bestuursmandaten uitoefenen.

Verder heeft de vennootschap tot doel om voor eigen rekening een onroerend vermogen aan te leggen, uit te bouwen en te beheren, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Met het oog hierop kan de vennootschap, voor eigen rekening, alle verrichtingen stellen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het doel van de vennootschap omvat eveneens het voor eigen rekening aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Met het oog hierop kan de vennootschap, voor eigen rekening, alle verrichtingen stellen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door 1 of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Voor-

hein)

aan he Belgisch Staatsblad



De zaakvoerder dient advocaat te zijn en opgenomen op het Tableau.

In geval een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, dient de persoon die gelast is met het dagelijks bestuur van deze rechtspersoon, eveneens de hoedanigheid te hebben van advocaat en opgenomen te zijn op het Tableau.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan 1 werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

- jaarvergadering: jaarlijks op de lste zaterdag van juni om 14.00 H. en voor de eerste keer in 2013;

- boekjaar; gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december; het eerste eindigend op 31 december 2012 -Reserves, winstverdeling en verdeling van saldo; Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten-oprichters volgende beslissingen genomen;

.-Benoeming zaakvoerder,' wordt als zaakvoerder benoemd, voor onbepaalde duur en onbezoldigd, totdat de algemene vergadering er anders over beslist: Mejuffrouw MORTIER Ruth

Volmachten: Er wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan BVBA "DE COSTER ROLAND" te 9880 Aalter, Weibroekdreef, 8B, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

-Overname van verbintenissen,

De oprichters verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 oktober 2011.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Frits GUISSON

Notaris

Tegelijk hierbij neergelegd:

p.v. van 28 december 2011



Bijingen bi bet Re1gis h staatbind =1S1OZ/2012 Annexes du 1VIónïteur beige



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR RUTH MORTIER

Adresse
HUNDELGEMSESTEENWEG 642 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande