ADVOCATENKANTOOR VALERIE DE RUYCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR VALERIE DE RUYCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.756.836

Publication

14/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de aandelen werd door de oprichter ingeschreven door middel van een inbreng in geld.

Elk aandeel werd volledig volstort.

Bankattest:

Ondergetekende notaris bevestigt dat conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen het bedrag van volstorting gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE38 3631 4131 2872, bij ING Bank, geopend op 5 november 2014, zoals blijkt uit een door voormelde bank verstrekt bewijs van deze deponering dat aan de notaris werd overhandigd.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur"), natuurlijke personen, die tevens vennoot advocaat moeten zijn.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEDEN

De zaakvoerder(s) is (zijn) met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Hij (Zij) is (zijn) bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) aan een lasthebber, zelfs indien deze geen zaakvoerder vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen, doch enkel voor daden die geen betrekking hebben op de uitoefening van het beroep van advocaat als dusdanig.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder die alleen bevoegd is.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de tweede maandag van de maand juni, om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKAAR

Het boekjaar begint op één april van elk jaar en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

BESTEMMIG VAN DE WINST

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur.

Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering beraadslagend volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De vereffenaar(s) die verplicht het statuut van advocaat dient (dienen) te hebben, wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering op voorstel van de stafhouder van de bevoegde Orde van Advocaten.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van het bestuur.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANSBEPALINGEN

AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 maart 2016. DE EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

BESTUURSORGAAN - CONTROLE

Het aantal zaakvoerders werd bepaald op één (1). Werd tot zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur: voormelde mevrouw DE RUYCK Valerie.

Haar opdracht wordt niet vergoed.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan aan de zaakvoerder(-s) en aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAMFISC, met zetel te 9870 Olsene, Grote Steenweg, 131 en vertegenwoordigd door de heer CAMPE Wim, met bevoegdheid te delegeren, teneinde de formaliteiten te vervullen tot de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen; de inschrijving van de vennootschap als belastingsplichtige bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde; daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTHISCH UITTREKSEL

(Afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173, 1°bis W. Reg.).

(Tegelijk met dit uittreksel werd neergelegd: een uitgifte van de akte).

Yves TYTGAT,

Notaris.

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 27.09.2016, NGL 25.10.2016 16662-0378-009

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR VALERIE DE RUYCK

Adresse
NAZARETHSESTEENWEG 69 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande