ADVOCATENKANTOOR VAN NAMEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR VAN NAMEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.788.401

Publication

09/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302191*

Neergelegd

05-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0525788401

Benaming (voluit): Advocatenkantoor Van Namen

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9111 Sint-Niklaas, Kleemstraat 30

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 2 april 2013, blijkt hetgeen volgt :

1. Vorm - Naam : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Advocatenkantoor Van Namen

2. Zetel : 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Kleemstraat 30.

3. Duur : De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten : De heer Gilles Jaak Guillaume Van Namen, ongehuwd, die op zijn inbreng nog 6.200 euro dient te volstorten, wonend te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Kleemstraat 30.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Speciën.

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna. Het eerste boekjaar zal lopen tot eenendertig december tweeduizend veertien.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn. Wanneer de vennoot de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen. De zaakvoerder of zaakvoerders worden benoemd door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Werd benoemd tot gewone, niet-statutaire zaakvierder van de vennootschap, voor onbepaalde duur, de heer Gilles Van Namen, voornoemd.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Dit mandaat is bezoldigd onder de voorwaarden en modaliteiten vast te stellen door de algemene vergadering.

10. Commissarissen : -

11. De vennootschap heeft tot doel :

Het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De algemene vergadering kan, mits naleving van alle wettelijke of statutaire beschikkingen hieromtrent, het doel uitbreiden of wijzigen.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand mei om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald en voor de eerste maal in tweeduizend vijftien.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Volmacht: er werd volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Dirk Joos, met zetel te 9112 Sint-Niklaas (Sinaai), Zwaanaardestraat 48 teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van 12.400,00 euro voor de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap KBC Bank .

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 23.07.2015 15328-0109-012

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR VAN NAMEN

Adresse
KLEEMSTRAAT 30 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande