ADVOCATENKANTOOR VAN RANSBEECK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR VAN RANSBEECK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.215.161

Publication

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 24.02.2014 14050-0475-014
31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 24.12.2012 12678-0053-013
05/01/2011
ÿþ Mod2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111 fl11 NINII~I I~VVII~I

*1100183]*

vo beho aan Belg Staat

IA

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 7. 12. 2010

DErvIIIEffevioNDjw

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : (VS y/15. AG'

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR VAN RANSBEECK

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9320 Aalst-Erembodegem, Heuvel, 23A

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 23 december 2010, dat door de Heer VAN RANSBEECK Daniel Rene Alina, advocaat, geboren te Aalst op 8 februari 1959, echtgenoot van Mevrouw VAN DER SPIEGEL Marleen, geboren te Aalst op 7 oktober 1960, wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Heuvel 23 A, een burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte heeft de verschijnende partij mij een door haar ondertekend financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt. Dit financieel plan zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld door het Wetboek van Vennootschappen.

Bovendien heeft ondergetekende Notaris lezing gegeven van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen en de oprichter op de hoogte gebracht van de gevolgen voorzien door de wet en de verantwoordelijkheid die hij oploopt, als hij de enige vennoot is van meerdere eenpersoonsvennootschappen.

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden :

ARTIKEL 1 : RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt : "ADVOCATENKANTOOR VAN RANSBEECK".

ARTIKEL 2 : ZETEL

De maatschappelijke zetel van de Vennootschap is gevestigd te 9320 Aalst-Erembodegem, Heuvel, 23A.

ARTIKEL 3 : DOEL

De Vennootschap heeft tot doel : het uitbaten van een advocatenpraktijk, het verlenen van juridisch advies

en bijstand, het aanvaarden van gerechtelijke mandaten, alsmede elke andere activiteit welke op de uitoefening van het beroep van advocaat betrekking heeft en toegelaten is door de Orde van Advocaten, waartoe de vennoten behoren; het optreden als scheidsrechter in juridische geschillen.

Zij mag alles doen wat verband houdt met voornoemd doel of wat van aard is rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken en alle financiële verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan, en dit alles voor zover deze verrichtingen verenigbaar zijn met de deontologische bepalingen van de balie waartoe de vennoten behoren.

Enkel de zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

ARTIKEL 4 : DUUR

De Vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL

Het kapitaal van de Vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600¬ ). Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De aandelen werden volstort als volgt :

Op de maatschappelijke aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld door de heer Daniel Van ....Ransbeeck,.._voornoemd,...en..deze.... aandelen . worden .volstort tot..belope._van.. twaalfduizend..vierhonderd...euro, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

(12.400¬ ), door een storting in geld verricht op rekeningnummer 363-0823747-63, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Bank, zodat een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400¬ ) vanaf heden ter beschikking is van huidige vennootschap.

ARTIKEL 7 : BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

1. De Vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), die de hoedanigheid van vennoot dienen te hebben.

2, Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig, nuttig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de Vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

3. Iedere zaakvoerder of vennoot vertegenwoordigt de Vennootschap ten opzichte van derden.

4. Telkens wanneer een opdracht door een cliënt wordt toevertrouwd aan de Vennootschap, dan moet deze onder haar vennoten of zaakvoerders een vertegenwoor,diger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de Vennootschap.

ARTIKEL 10 : ALGEMENE VERGADERING

2. Elk jaar zal de Algemene Vergadering worden gehouden op de 3e vrijdag van de maand december om 15uur. Indien deze dag een zon- of feestdag is, zal de vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag...

ARTIKEL 11 : BOEKJAAR - BESTEMMING VAN DE WINST

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar...

ARTIKEL 12 : ONTBINDING - VEREFFENING

De Vennootschap wordt ontbonden ten gevolge van een rechterlijke beschikking die in kracht van gewijsde is getreden ofwel ten gevolge van een besluit van de Algemene Vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen, voor een statutenwijziging en in de statuten.

Het overlijden, het definitief verbod tot beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot hebben niet de ontbinding van de Vennootschap tot gevolg.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s), mits toestemming van de Stafhouder van de Balie van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap gelegen is. In geval beroep gedaan zou worden op één of meer vereffenaars, zullen die door de Stafhouders van de betrokken Balies aangeduid. Vereffenaars worden aangesteld voor onbepaalde duur en worden niet bezoldigd.

De benoeming van de vereffenaar dient te worden gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel. Hiertoe dient een verzoekschrift naar de bevoegde rechtbank te worden verstuurd, hetwelk beantwoordt aan de voorschriften van artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Bij het verzoekschrift wordt een boekhoudkundige staat gevoegd.

Indien de Rechtbank van Koophandel de homologatie weigert, dient zij zelf een vereffenaar aan te duiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken ten dien einde over de meest uitgebreide machten voorzien door het artikel 186 en volgende van het Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt in voorkomend geval de vergoedingen van de vereffenaars.

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

De verdeling van de dossiers zal uitsluitend geregeld worden naar de wens van de cliënt.

ARTIKEL 13 : OVERIGE DEONTOLOGISCHE BEPALINGEN

1. Elke vennoot verplicht zich door zijn toetreding tot de Vennootschap niet alleen tot strikte naleving van de vennootschapsrechterlijke verplichtingen opgelegd door de Wet, de statuten en de eventuele interne reglementen van de Vennootschap, doch tevens tot naleving van de beroepsregels en de plichtenleer opgelegd door de Orde van Advocaten.

2. De regels van het Reglement van de Orde van Advocaten van Dendermonde zijn van toepassing, onverminderd de toepasselijkheid van de Europese gedragscode, de reglementen van de Algemene Raad van de Nationale Orde, van de Orde van de Vlaamse balies en van de betrokken andere Balies of erkende wettelijke professionele organisaties. Ingeval van samenloop zullen de meest restrictieve regels van toepassing op gelijk welk onderdeel van de statuten gelden.

3. De vennoten van de Vennootschap mogen geen belangen behartigen die met elkaar tegenstrijdig zijn.

4. Indien een vennoot geschorst wordt, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als vennoot of partner voor de duur van de schorsing, onverminderd de rechten van de overige vennoten om de geschorste advocaat uit te sluiten. Indien een vennoot bij beslissing van de overheid van de Orde het bevel ontvangt uit de Vennootschap te treden, houdt hij van rechtswege op er deel van uit te maken.

5. Alle geschillen tussen vennoten zullen in laatste aanleg beslecht worden bij arbitrage door de Stathouder van de Balie van het rechtsgebied waarin de zetel van de vennootschap gevestigd is of door één of meerdere door hem aangeduide scheidsrechters.

Ingeval advocaten van verscheidene balies bij het geschil betrokken zijn, zal de aanduiding geschieden in gemeen overleg tussen de Stafhouders van de betrokken Balies.

6. Ingeval van ontbinding van de vennootschap, uittreden of uitsluiting van een vennoot, zal de verdeling

van de dossiers uitsluitend geregeld worden naar de wens van de cliënt.

OVERGANGSBEPALINGEN

"

G)~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Daar de vennootschap op dit ogenblik opgericht is, verklaart de vennoot overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, over te gaan tot goedkeuring van volgende beslissing waarvan huidige schriftelijke weergave de notulen vormen: (i) benoeming en vaststelling van de vergoeding van de zaakvoerder, (ii) vaststelling van de eerste jaarvergadering, (iii) het eerste maatschappelijk boekjaar, (iv) aanduiding van de uitbatingszetel (kantooradres), (v) overname van zekere verbintenissen van de promotor en (vi) aanduiding van de vaste vertegenwoordiger ter vervulling van bestuurdersmandaten

Met eenparigheid van stemmen beslist de vennoot ter algemene vergadering:

1) de eerste jaarvergadering zal vastgesteld worden in het jaar 2012.

2) het eerste maatschappelijk boekjaar zal afsluiten op 30 juni 2012.

3) de heer Daniel Van Ransbeeck, wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Heuvel 23 A, met Belgische nationaliteit, beroep advocaat, hebbende als identificatienummer in het rijksregister 59.02.08-393.38, wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Zijn benoeming heeft slechts uitwerking op datum dat het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank van Koophandel werd neergelegd.

4) de vennootschap beslist de volgende verbintenissen over te nemen welke de heer Daniel Van Ransbeeck in hoedanigheid van promotor heeft aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting (conform art 60 W.Venn.):

-Alle kosten aangaande oprichting van de vennootschap (publicatiekosten Belgisch Staatsblad, kosten openen en beheren bankrekening ...);

-Het afsluiten en overnemen van eventuele verzekeringscontracten, telefoon-, internet-, en nutsvoorzieningen;

-Het aanzoeken van personen die bijstand verlenen en alle aan hen gegeven opdrachten ter oprichting en vervullen van oprichtingsformaliteiten (kosten en erelonen notaris ontwerp- en oprichtingsakte VOF, neerlegging ter griffie; aanvraag/inschrijving BTW-diensten, kosten en erelonen boekhouder, etc...);

VOLMACHT

Bij deze worden alle machten toegekend aan "Het Accountantskantoor Soenen & Partners", met kantoor te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan, 55, vertegenwoordigd door Mevrouw Colette Neirynck, accountant, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen uit te voeren, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Frederic CAUDRON, Tim HERZEEL

vr

Op de Iaatstg assodeir nrl O ari 6: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodeem CAlele gd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

l e en handtekening

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32( 1ti

e-mail: info@notariscaudron,be

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 28.01.2016 16034-0212-012

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR VAN RANSBEECK

Adresse
HEUVEL 23A 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande