ADW GN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADW GN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.759.169

Publication

02/05/2014 : OPRICHTING
Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Luc DEHAENE, geassocieerd notaris i te Sint-Amandsberg, stad Gent, vervangende haar ambtgenoot Meester Alex De Wulf, geassocieerd Notaris te Oostakker (Stad Gent), wettelijk belet ratione personae, op 15 april 2014, neergelegd ter registratie, dat:

De Heer DE WULF Alex Ernest Hélène Roger , geassocieerd notaris, geboren te Gent op 20 juli 1964 (nationaal nummer 64.07.20 383 22), echtgenoot van Mevrouw Christine

Vleurinck, wonende te 9041 Oostakker, Gentstraat 210.

volgende vennootschap heeft opgericht:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming 'ADW GN'.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9041 Oostakker, stad Gent, Christiaan

Van der Heydenlaan 2.

KAPrTAAL

Het maatschappelijk kapitaal is voiiedig geplaatst en bedraagt achttîenduizend

zeshonderd euro (€ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ïeder een/lOOste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt voiiedig ingeschreven door voormelde oprichter. Het ingeschreven kapitaal os voiiedig volstort in gelden.

Tengevolge van de inschrijving, de gedane storting en de oprichting van de

vennootschap staat voormeld bedrag van achttîenduizend zeshonderd euro (€ 18.600,00) vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel ter beschikking van de vennootschap.

BOEKJAAR

Het boekjaar loopt van 1 januari tôt en met 31 december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING - ONTBINDING - VEREFFENING

WINSTVERDELING

Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt voiiedig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ONTBINDING EN VEREFFENING

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de rechtbank van koophandel, één of

meer vereffenaars.

De vereffenaars hebben de ruimste wettelijke bevoegdheden.

Indien er meer dan één vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden gezamenlijk uit. De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars, gezamenlijk optredend of door een volmachtdrager.

Een volmacht is beperkt ïn de tijd of beperkt tôt één of meer rechtshandelingen. In geen geval mag de vennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten van de notaris voortzetten.

BESTUURSORGAAN - BESTUURSBEVOEGDHEID

BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, die tevens de enige vennoot is. Deze is bevoegd voor aile handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene

gt, vergadering voorbehoudt.

« Indien de zaakvoerder geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen, h zowel in geval van ontslag of afzetting als notaris, als in geval van zijn preventieve of 2 disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing, kan de vennootschap g geen activiteiten meer uitoefenen die verband houden met het notarisambt, en dient de

§ zaakvoerder zich te beperken tôt het beheer van het vermogen van de vennootschap,

Vertegenwoordiging

g De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser of

S als verweerder:

g a) Door haar zaakvoerder, die bevoegd is de vennootschap te verbinden;

, b) Door haar volmachtdrager(s)

3 Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tôt één of meer rechtshandelingen, en ® mag het uitoefenen van het beroep van notaris niet tôt voorwerp hebben. g Statutaire zaakvoerder

g Tôt statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap : de enige

vennootoprichter, (geassocieerd) notaris Alex De Wulf, die verklaart het mandaat van

« zaakvoerder te aanvaarden.

1 DOEL

g De vennootschap heeft tôt doel : het bestuur als zaakvoerder van een professionele in notarisvennootschap, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele ■g notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder is.

"lo Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen 2 de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van •g beleggingen, aile roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren * en verhuren, met persoonlîjke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het -S burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

S Haar vermogen mag geen onlichamelijke roerende bestanddelen bevatten die verband

« houden met de organisatie van het notariskantoor.

g5 De vennootschap zal haar activiteiten uitoefenen met eerbiediging van de wettelijke en

deontologische bepalingen die het notariaat beheersen.

â– TAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand juni om 18 uur in de zetel van de vennootschap.



Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

DEPONERING GESTORTE KAPITAAL

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel

224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE16 0017 2533 6774 geopend bij BNP PARIBAS FORTIS, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 14 april 2014 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

DIVERSE BEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUHTNG EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uît de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, dienst burgerlijke vennootschappen, en eindigt op 31 december 2015.

O VERNAME VERBINTENISSEN

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 2 januari 2014. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

EERSTE JAARVERGADERING

Se De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

| VASTE VERTEGENWOORDIGER

h Voor het geval onderhavige vennootschap benoemd wordt tôt zaakvoerder in de 2 professionele notarisvennootschap DE WULF, VERBIST & VAN POUCKE BV ow g BVBA, met zetel te 9041 Oostakker, stad Gent, Christiaan Van der Heydenlaan 2, wordt de

§ Heer Alex De Wulf, voomoemd, aangesteld als vaste vertegenwoordiger.

-g VOLMACHT

$ Bijzondere volmacht wordt door de comparant verleend met recht van indeplaatsstelling aan eu DPO bedrijfsrevisoren of haar aangestelden met maatschappelijke zetel te 9041 Oostakker, a Gentstraat 337, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige verrichtingen uit te , voeren bij de Kruispuntbank, het Ondernemingsloket, het register der burgerlijke 3 vennootschappen en eventuele andere administraties, hiertoe aile pleegvormen en

® documenten te ondertekenen.

VOOR GELI.TKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt voor registratre in toepassing van artikel 173, l°bis W. Reg.)

■£ Luc Dehaene,

§ Geassocieerd Notaris

"S Tegeliik hiermee neergelegd:

|3d -een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 15 april 2014.

•M

:-? -o
31/08/2015
ÿþ Mod Waal i t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

" 15124273*



NEERGELEGD

2 U AUG. 2015

RECFlie4~ie1/AN

flnflRHenanFr TF l.PArr

Ondememingsnr : 0550.759.169

Benaming

(voluit) : ADW GN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Christiaan Van der Heydenlaan 2 - 9041 Oostakker

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

1.Identiteit van de vennootschappen

A.Overnemende vennootschap

" Naam ; "C & LM"

" Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Zetel : 9041 Oostakker, Gentstraat 210

" Doel

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden

-het deelnemen in de financiële, administratieve en commerciële leiding van ondernemingen alsmede het bijstand verlenen op juridisch, fiscaal of personeel technisch vlak. De vennootschap kan daarbij de functie van bestuurder, zaakvoerder, bewindvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen;

-het beheer van roerende en onroerende goederen. Zij mag onder meer alle onroerende goederen verwerven onder welke juridische vorm ook, bouwen, opschikken, uitrusten, verbouwen, huren en al dan niet uitgerust of gemeubeld verhuren. Zij zal slechts de activiteit van vastgoedmakelaar kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend, Zij mag alle beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, deze verwerven onder welke juridische vorm ook, huren en verhuren.

-aile fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen of afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wiens doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden."

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte van 19/05/2003, voor meester Annick Dehaene, notaris te Gent, Sint-Amandsberg, vervangende meester Alex De Wulf, notaris te Oostakker, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 05/06/2003 onder nummer 03063062,

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte gehouden voor notaris Luc Dehaene te Sint-Amandsberg, vervangende meester Alex De Wulf, notaris te Oostakker, de dato 26/06/2014; bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23/07/2014 onder nummer 14142120.

Ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen onder nummer 0480.358.747.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

B.Over te nemen vennootschap:

.Naam : "ADW GN"

" Rechtsvorm ; Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

.Zetel : 9041 Oostakker, Christiaan Van der Heydenlaan 2

" Doel

"De vennootschap heeft tot doel : het bestuur als zaakvoerder van een professionele notarisvennootschap, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarvan zij zaakvoerder is.

Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen, alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

Haar vermogen mag geen onlichamelijke roerende bestanddelen bevatten die verband houden met de organisatie van het notariskantoor.

De vennootschap zal haar activiteiten uitoefenen met eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen."

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte van 15/04/2014, voor meester Luc Dehaene, notaris te Sint-Amandsberg, vervangende meester Alex De Wulf, notaris te Oostakker, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 02/05/2014 onder nummer 14092294.

Ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen onder nummer 0550.759.169.

2. Voorgenomen verrichtingen :

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zullen aan de algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen de voorgestelde fusie door overneming voorleggen tussen C & LM en ADW GN.

3.Ruilverhouding van de aandelen

Door het feit dat C & LM reeds een participatie bezit van honderd (100) aandelen op het totaal van honderd aandelen (100) aandelen van ADW GN, hetzij honderd procent (100 %), zullen ten belope van deze honderd aandelen geen nieuwe aandelen van C & LM worden toegekend naar aanleiding van de voorgestelde fusie, en dit overeenkomstig art, 703, §2 Wetboek van Vennootschappen.

4.Boekhoudkundige datum van de verrichtingen

Alle verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden vanaf één

april tweeduizend vijftien te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

5.Bijzondere rechten van aandeelhouders, vennoten of houders van andere effecten

In geen enkele van de betrokken vennootschappen zijn er aandelen of andere effecten die recht geven op

bijzondere rechten.

6.Bijzondere voordelen voor de bestuursorganen ;

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de respectievelijke bestuursorganen van de

verschillende vennootschappen naar aanleiding van de fusie,

7.Motivering van de voorgestelde verrichtingen

De voorgestelde verrichtingen worden uit hoofde van de te fuseren vennootschappen als volgt verantwoord :

Gelet op de mogelijkheid tot nieuwe aansprakelijkheidsbeperking van een notariskantoor bestaat niet langer de noodzaak dat door de afzonderlijke notarissen van een associatievennootschap een eigen notaris-managementvennootschap wordt aangehouden.

Om die reden en gelet op de nauwe verwevenheid tussen beide vennootschappen wordt voorgesteld beide vennootschappen te fuseren.

8,Bodemattest - Bodemsaneringsdecreet

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

5laatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aangezien de over të nemen vennootschap. BVBA "ADW GN' geen onroerende goederen of zakelijke rechten op onroerende goederen gelegen in het Vlaams Gewest bezit, dienen geen bodemattesten voorhanden te zijn.

9.Kosten

Ingeval van goedkeuring van de voorgenomen fusie zullen alle daaraan verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap, BVBA "C & LM".

Ingeval de voorgenomen fusie niet wordt goedgekeurd, zullen de kosten verbonden aan de voorbereiding van de fusie gedragen worden door de overnemende en de over te nemen vennootschap, elk ten belope van de helft.

Verbintenis

De respectievelijke bestuursorganen van BVBA "C & LM" en BVBA "ADW GN" verbinden zich ertoe het hiervoor vermelde fusievoorstel binnen de kortste termijnen ter goedkeuring voor te leggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van "C & LM" en "ADW ON".

De respectievelijke bestuursorganen van BVBA "C & LM" en BVBA "ADW GN" zullen uiterlijk zes (6) weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel een exemplaar van dit fusievoorstel neerleggen.

Aldus opgemaakt te Oostakker, 22 juni 2015.

CHRISTINE VLEURINCK ALEX DE WULF

Zaakvoerder C & LM BVBA zaakvoerder ADW GN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADW GN

Adresse
CHRISTIAAN VAN DER HEYDENLAAN 2 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande