AGFA-DOTRIX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AGFA-DOTRIX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 862.335.641

Publication

02/01/2014
ÿþMod 11.1

n, ` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

19 DEC. 2013

RECH'I'Bte%.K. 'y AN

KOOPHA N D Ef,ri#fLeG E:VT

i

IV

I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I IILIIilh1IULII VIII

*14001891*

Ondernemingsnr :0862.335.641

Benaming (voluit) :AGFA DOTRIX

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Bijenstraat 20, 9051 Gent

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : ontbinding-vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184 §5 Wetboek Vennootschappen

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 9 december 2013, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "AGFA DOTRIX" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 9051 Gent, Bijenstraat 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BE 0862.335.641, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. Kennis wordt genomen het verslag van de bestuurders de dato twee december tweeduizend dertien, waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva, de dato dertig november tweeduizend dertien, niet ouder dan drie maanden, en het verslag van de commissaris KPMG, bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock, commissaris, kantoorhoudende te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, over voormelde staat.

Het verslag opgemaakt door voornoemde heer De Bock Filip, de dato zes december tweeduizend dertien, besluit met betrekking tot de vereffening als volgt:

"BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Agfa-Dotrix NV, onder haar verantwoordelijkheid, een staat van activa en passiva opgesteld, afgesloten op 30 november 2013, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 317.969,45 EUR en een netto-actief van 317.969,45 EUR, Er zijn geen schulden aanwezig in de staat van activa en passiva afgesloten op 30 november 2013.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap Agfa-Dotrix NV volledig, getrouw en juist weergeeft.

Dit verslag werd opgemaakt conform artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en de normen voorgeschreven door het Instituut van Bedrj fsrevisoren betreffende voorstellen tot ontbinding door het bestuursorgaan van de vennootschap, en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Kontich, 6 december 2013

KPMG Bedrijfsrevisoren

Commissaris

vertegenwoordigd door

(get.)

Filip De Bock

Bedriffsrevisor"

Bij toepassing van artikel 181 § 4 lid 1 van het wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende Notaris na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding,

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft vastgesteld.

1 De aandeelhouders, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren dat er zich in onderhavige vennootschap geen onroerende goederen bevinden.

2. De vergadering stelt vast dat het mandaat van de bestuurders eindigt, te weten:

- De heer VANHOOREN Stefaan, te 9150 Kruibeke, Molenstraat 233

02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Aelgisch Luik B - vervolg

- De heer DOCKX Ronald, te 9790 Heist-Op-den Berg, Langendijk 10/C

De vergadering stelt eveneens vast dat het mandaat van de commissaris eindigt, te weten: KPMG, te 2550

Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d.

a) Na beraadslaging en lezing van voornoemde verslagen en staat van activa en passiva, verleent de vergadering, pet afzonderlijke stemming, volledige kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, aan de bestuurders, voor de uitoefening van de mandaten tot op heden.

3. De vergadering stelt vast dat overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek Vennootschappen :

1/ er geen vereffenaar wordt aangeduid;

2/ er geen passiva zijn overeenkomstig voormelde staat van activa en passiva;

3/ de enige aandeelhouder aanwezig is dewelke houder is van alle aandelen van onderhavige vennootschap;

Na kennisname van de voormelde verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en te vereffenen in één akte overeenkomstig artikel 184 § 5 Wetboek vennootschappen en dit op heden.

De enige aandeelhouder neemt ingevolge deze beslissing de rechten en plichten over, zonder enig voorbehoud, van het resterend actief van onderhavige vennootschap.

4. De algemene vergadering verklaart de ontbinding en vereffening als definitief beëindigd en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden bij Agfa Graphics NV te weten voor een periode van vijf jaar

S. Aan Mevrouw Iris Meirlaen, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Frans Beckersstraat 98, met recht van indeplaatsstelling, wordt door de zaakvoerder een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en II (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van hef proces-verbaal

Verslag van de commissaris

Bijzonder verslag van de bestuurders



Staatsblad

V

29/11/2013
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111MIRMIJ31



NEERGELEGD

1 9 MM/. 2013

t;E HA43;C VAN

M9E1_ T.F. (1-C: }T



Ondernemingsnr :0862.335.641

Benaming (voluit) :AGFA-DOTRIX

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Bijenstraat 20, 9051 Sint-Denijs-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 15 november 2013, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "AGFA DOTRIX" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Bijenstraat 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BE 0862.335.641, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal met vijf miljoen vijfhonderdduizend euro (6 5.500.000,00) te verhogen om het van twee miljoen negenhonderd zestienduizend achthonderd vijfentwintig euro (tr 2.916.825,00) op acht miljoen vierhonderd zestienduizend achthonderd vijfentwintig euro (6 8.416.825,00) te brengen, door inbreng in geld, zonder creatie van aandelen.

De naamloze vennootschap "Agfa Graphies" verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de volledige kapitaalverhoging.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van vijf miljoen vijfhonderdduizend euro (6 5.500.000,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING met nummer BE36 3631 2746 2181 zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door de laatstgenoemde financiële instelling op 15 november 2013 laatst, welk bewijs van de werkende notaris zal bewaard blijven.

VASTSTELLING

De algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat ten gevolge van de voorgaande genomen besluiten, bevestigd door het bankattest dat het kapitaal effectief werd verhoogd met vijf miljoen vijfhonderdduizend euro (6 5.500.000,00).

2. Vervolgens besluit de vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen besluiten. De vergadering besluit meer bepaald tot volgende statutenwijziging:

De eerste zin van artikel 5 wordt aangepast als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op acht miljoen vierhonderd zestienduizend achthonderd vijfentwintig euro (t? 8.416.825,00) vertegenwoordigd door vijfentwintigduizend driehonderd en drie (25.303) gewone kapitaalaandelen zonder vermelding van nominale waarde."

3. De algemene vergadering besluit de Raad van Bestuur te machtigen tot coördinatie van de statuten, de genomen beslissing uit te voeren en de nodige formaliteiten tot uitvoering van deze besluiten te vervullen.

4. De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan Mevrouw Iris Meirlaen, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Frans Beckersstraat 98, met recht van indeplaatsstelling en met volgende machten: Alle inschrijvingen of aanvragen bij het Ondernemingsloket en de Federale Overheidsdienst Financiën of wijziging, doorhaling of schrapping hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.

Alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden, het heden als voor de toekomst.

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een deel van zijn machten en voor de duur die hij zal goedvinden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- -"Voor-

behouden Luik B - vervolg

aan het

beigiscri 1 Tegelijk hiermee neergelegd:

Staatsblad f Afschrift van het proces-verbaal

Gecoördineerde statuten

NOVEMBER 1

ii "

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2013
ÿþV beh

aa Bel Sta;:

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0862.335.641

Agfa-Dotrix

Naamloze Vennootschap

Bijenstraat 30, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem

Neerlegging en herbenoeming bestuurder

NEERGELEGD

1.6 ML! 2013

RECHTBALMJ VAN

KOOPHANDEihr GENT

*13116149*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit het schriftelijk besluit dd. 28 juni 2013

De aandeelhouders hebben met eenparigheid besloten om te herbenoemen tot bestuurder voor een nieuwe termijn van één jaar, de heer Ronald Dockx, Langendijk 10/C, 2220 Heist-op-den-Berg, aan wiens mandaat bij deze vergadering een einde was gekomen. Het aldus verlengde mandaat zal bijgevolg eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van het boekjaar afgesloten op 31 decebmer 2013.

De aandeelhouders hebben eveneens met eenparigheid besloten om niet tot de vervanging over te gaan van Mevrouw Ingrid Merckx, die haar mandaat als bestuurder tijdens deze vergadering heeft neergelegd. Bijgevolg zal de Raad van Bestuur uit volgende leden worden samengesteld: Ronald Dockx en Stefaan Vanhooren.

Tevens werd besloten aan Iris Meirlaen en Claire Dascotte, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht toe te kennen om individueel handelend, de Vennootschap te vertegenwoordigen met het oog op de neerleggingsformaliteiten die eventueel nodig zijn voor hetgeen hierboven werd beslist alsook voor het tekenen van de publicatie voor het Belgisch Staatsblad en voor de eventuele wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Iris Meiriaen

Gevolmachtigde

tw,..ete ~ ,-

/Cet e7ee,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 03.07.2013 13258-0385-035
28/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Rÿl:l~t 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

19 Mi 2Q12

REC ` âNK

KOOPHA f TEVAN GENT

" iaiiaae1*

(111

bel

BE

Sta

Ondernemingsnr : 0862.335.641

Benaming

(voluit) : Agfa-Dotrix

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bijenstraat 20, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit het schriftelijk besluit dd.14juni 2012

De aandeelhouders hebben eenparig besloten om te herbenoemen tot commissaris voor een nieuwe termijn van drie jaar, KPMG, Prins Boudewijnlaan 24d, 2550 Kontich, vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock, aan wiens mandaat bij deze vergadering een einde was gekomen. Aan het mandaat zal bijgevolg een einde komen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van het boekjaar afgestoten op 31 december 2014.

Tevens werd besloten aan Iris Meirlaen en Marie-Josee Crois, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht toe te kennen om individueel handelend, de Vennootschap te vertegenwoordigen met het oog op de neerleggingsformaliteiten die eventueel nodig zijn voor hetgeen hierboven werd beslist alsook voor het tekenen van de publicatie voor het Belgisch Staatsblad en voor de eventuele wijzigingen ln de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Iris Meirlaen

gevolmachtigde

te-ek z e2 oL : Sc k tzà" 4_, Le s

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 15.06.2012 12181-0337-037
04/01/2012
ÿþ I Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaooasaz*

V beh aa Be Sta

NEERGELEGD

2 2 DEC. 2011

REcANDtL TE GENT, KOOPH E

Ondernemingsnr : 0862.335.641

Benaming

(voluit) : Agfa-Dotrix

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bijenstraat 20, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Liittreksel uit het schriftelijk besluit dd. 12 december 2011

De aandeelhouders hebben eenparig besloten het ontslag van de heer Richard Barham als bestuurder van de vennootschap met ingang van 7 december 2011 te aanvaarden.

De aandeelhouders hebben besloten om in zijn vervanging te voorzien door de benoeming tot bestuurder van mevrouw Ingrid Merckx, Geldenaaksevest 94, 3000 Leuven. Mevrouw Merckx zal het mandaat van de heer Barham voleinden; haar mandaat zal bijgevolg verstrijken onmiddellijk na de Jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

Tenslotte hebben de aandeelhouders besloten om aan Iris Meirlaen en Marie-Josee Crois, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht toe te kennen om individueel handelend, de Vennootschap te vertegenwoordigen met het oog op de neerleggingsformaliteiten die eventueel nodig zijn voor hetgeen hierboven werd beslist alsook voor het tekenen van de publicatie voor het Belgisch Staatblad en voor de eventuele wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Iris Meirlaen

Gevolmachtigde

ll~l9~rt

Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/07/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo

beho

aan

Bek

Staat

IN





*11099037*

..-....~.~a.®.

~'~r~(~I~'t_.EGD ( 2 4 MN, 2011

~ ~~- i.~`.i~Griffie .

4 . VAN

_ " .,:..: _ tJ J. ~

Ondernemingsnr : 0862.335.641

Benaming

(voluit) : AGFA-DOTRIX

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bijenstraat 30, 9051 Gent

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders dd. 9 juni 2011.

De aandeelhouders hebben eenparig besloten om te herbenoemen tot bestuurder voor een nieuwe termijn van drie jaar, de heren Richard Barham en Stefaan Vanhooren aan wiens mandaat bij deze vergadering een einde was gekomen. De aldus verlengde mandaten zullen bijgevolg eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

De aandeelhouders nemen nota van het feit dat de commissaris KPMG, sedert 10 juni 2010 Filip De Bock heeft aangesteld als wettelijk vertegenwoordiger, voor de vennootschap.

Tevens hebben de aandeelhouders besloten om aan Mevrouw Iris Meirlaen en Marie-Josee Crois, met recht van indeplaatstelling, een bijzondere volmacht toe te kennen om individueel handelend, de vennootschap te vertegenwoordigen met het oog op de neerleggingsformaliteiten die eventueel nodig zijn voor hetgeen werd beslist, alsook voor het tekenen van de publicatie voor het Belgisch Staatsblad en voor de eventuele wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Iris Meirlaen

Gevolmachtigde

- >1~+~ CuVI".uA 0.0.1cokeoL,deaJj

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 15.06.2011 11184-0104-036
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 07.07.2010 10285-0460-036
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.06.2009, NGL 22.06.2009 09279-0078-035
06/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08489-0011-040
25/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.06.2007, NGL 13.07.2007 07394-0059-038
07/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 31.07.2006 06559-0207-031
15/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 09.06.2005, NGL 07.07.2005 05428-0213-033

Coordonnées
AGFA-DOTRIX

Adresse
BIJENSTRAAT 20 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande