AGGO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGGO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.866.701

Publication

02/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15310994*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

30-06-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Zandstraat(SP) 60 Bus A3

9170 Sint-Gillis-Waas

Ondernemingsnummer :

0632866701

Benaming (voluit) : AGGO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Maarten DE CLERCQ, geassocieerd notaris met zetel van de associatie te Stekene (Kemzeke), op vijfentwintig juni tweeduizend vijftien, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt: 1/ Vennoten:

1. De heer VAN AELST Jan Achiel Margriet, geboren te Sint-Gillis-Waas op twintig april

negentienhonderdvijfenzestig, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Zandstraat(SP) 60 /A000.

2. Mevrouw VAN AELST Jessie Godelieve Jozef, geboren te Sint-Niklaas op 8 december 1989, wonende te Sint-Gillis-Waas, Zandstraat 60 A/B2

3. Mevrouw VAN AELST Marleen Maria Emiel, geboren te Sint-Gillis-Waas op veertien juni negentienhonderdzesenzestig, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Potterstraat 43.

4. De heer VENNENS Steven Etienne Godelieve, geboren te Beveren op tweeëntwintig april negentienhonderdnegenentachtig, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Potterstraat 43 B001. 2/ Benaming: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam AGGO.

3/ Zetel: De vennootschap is gevestigd te Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Zandstraat 60A / 3. 4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon: Activiteiten van interieurdecoratie, afwerking van gebouwen, algemene bouw van residentiële, niet-residentiële en kantoorgebouwen, gevelreiniging, chapewerken, glaszetten, installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, elektrische en elektronische werken en installaties, isolatiewerkzaamheden, loodgieterswerk, schrijnwerk, stukadoorswerk, bouwrijp maken van terreinen, afbraakwerken, tegelzetting, ontwikkeling van bouwprojecten in de meest ruime zin. Groothandel, handelsbemiddeling en/of detailhandel in alle bouw- en tuinmaterialen. Beheer van vastgoed, bemiddeling bij de aankoop, verkoop, verhuur en huur van vastgoed, algemene bemiddeling in vastgoedzaken.

Groothandel, handelsbemiddeling en/of detailhandel in alle voertuigen, al dan niet voorzien van een motor, onder meer doch niet uitsluitend auto s, bestelwagens, vrachtwagens, motorfietsen, fietsen, buggy s, zwerfwagens, aanhangwagens, opleggers en caravans evenals in alle herstellingsmateriaal en toebehoren van deze voertuigen. Dit alles voor zowel nieuwe als tweedehandsvoertuigen. Onderhoud, herstelling, ombouwen en afwerken van deze voertuigen.

Verhuur en leasing van deze voertuigen.

Groothandel, handelsbemiddeling en/of detailhandel in bloemen, planten, zaden en kunstmeststoffen.

Groothandel, handelsbemiddeling en/of detailhandel in kledij, zowel nieuwe als tweedehands.

Onderneming voor het fokken van paarden en paardachtigen; het opleiden, africhten van

paarden; het runnen van een paardensportclub; het organiseren van evenementen met

betrekking tot de paardensport; het deelnemen aan wedstrijden met betrekking tot de

paardensport : bijvoorbeeld jumpings, dressuur, galopwedstrijden; de aankoop, verkoop en

verhuur van paarden en paardachtigen; het geven van opleidingen, cursussen en organiseren

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

van vrijetijdsactiviteiten met paarden en paardachtigen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan. Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5/ Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6/ Samenstelling: Inbreng in geld: De comparant-oprichters verklaren dat het kapitaal geplaatst en volstort is ten belope van één derde.

Het genoemde bedrag werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 652-8428953-26 bij Record Bank geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op datum van 23 juni 2015, dat mij, notaris is overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

7/ Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

8/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden.

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging is voorzien.

9/ Benoemingen: Met eenparigheid van stemmen wordt tot zaakvoerder benoemd:

De heer Stevens Vennens voornoemd.

Mevrouw Jessie Van Aelst voornoemd.

10/ Volmacht: De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Hilgert Fiscaal Servicebureau of haar aangestelden aan te duiden ten einde alle formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de bevoegde Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de BTW- en andere administraties en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigings- en distributieattest, zo vereist.

11/ Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping. De buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden gehouden waar dan ook in België.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar twee duizend zeventien. 12/ Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot en met 31 december 2016.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Dendermonde.

Coordonnées
AGGO

Adresse
ZANDSTRAAT 60, BUS A3 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande