AGIVA INTERNATIONAL, AFGEKORT : AGIVA INT.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGIVA INTERNATIONAL, AFGEKORT : AGIVA INT.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.560.084

Publication

09/05/2012
ÿþ Mod 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de - kte

2 6 APR, 2012

RI.Cirl BANK L'AN

KOOPHANDEL TE CENT

Gri ie

Vooi behou

aan h Belgis Staatst

~

I liii 11111111 uuuu

*12086761*

r-

V

Ondernemingsnr : 45 c 

Benaming (voluit) : AGIVA INTERNATIONAL

(verkort): AGIVA INT.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :9990 Maldegem, Krommewege 24b (volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Roel MONDELAERS, te Aalter, op 24 april 2012 dat:

1/ De heer De Lille Valentijn Zeger, geboren te Brugge op 18 april 1980, rijksregisternummer 80.04.18341.51, gehuwd met mevrouw Vansuyt Evelyne, wonende te 9990 Maldegem, Vakebuurtstraat 294. 1 2/ De heer De Lille Zeger Geroen Jozef Rosa, geboren te Maldegem op 4 januari 1951,1 rijksregisternummer 51.01.04-389.84, gehuwd met mevrouw VAN PRAET Fabienne, wonende te 9990 Î

I Maldegem, Krommewege 28.

i een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming AGIVA INTERNATIONAL, afgekort AGIVA ENT.

Zetel

I De zetel is gevestigd te 9990 Maldegem, Krommewege 24b.

i

i Doel De vennootschap heeft tot doel: VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, 1 recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het i I aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen,

j prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende 's, 1 goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van ~ de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde l roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle 8 verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door

Belgische of buitenlandse emittenten. i

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of

j particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle i handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan I depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen. i

111. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET;

ADERDEN

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voor-,behouden

aan hèt " eigisch Staatsblad

Luik B - vervolg

[1. De aan- en verkoop, de import en export, de montage, het ontwerpen en de fabricatie van allerhande machines, voertuigen, gereedschappen en alles wat daarmede verband houdt voor landbouw, luchtvaart, automobiel- en andere industrieën inbegrepen alle soorten metaalconstructies. 2. Het boren van waterputten, het uitvoeren van verkenningsboringen, horizontale, verticale en 1 algemene grondboringen.

13. Huur en verhuring van roerende en onroerende goederen, al dan niet met operator. Deze verhuring Kan gebeuren in alle sectoren van het economisch leven (landbouw, bouwindustrie,! nationale en internationale defensie, ...). Hieronder wordt ondermeer verstaan de verhuring van machines, voertuigen, aanhangers, machines voor bouw- en boorwereld al dan niet met operator.

4. De vennootschap mag alle handelingen plaatsen welke betrekking hebben op het gebied van I plaatsing van hekkens, omheiningen en poorten en dit in de ruimste zin van het woord en dit zowel: voor privé als voor openbare instellingen en gebouwen.

5. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden. 16. Het verrichten van schattingen betreffende de waarde van machines, voertuigen, installaties en alle I roerende en onroerende goederen.

7. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van 'voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

8. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en

I functies. 19. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

10.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar = maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te I vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of 1 wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te.l geven, inclusief de eigen handelszaak

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (E 100.000,00) .

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de 100 kapitaalaandelen werd e pari in geld ingeschreven als volgt

I1/ De heer De Lille Valentijn, voornoemd, ten belope van negenennegentigduizend euro (E 99.000,00) in contanten, volgestort voor negenennegentigduizend euro (E 99.000,00) in ruil waarvoor hij negenennegentig (99) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

2/ De heer De Lille Zeger, voornoemd, ten belope van duizend euro (¬ 1.000,00) in contanten, volgestort voor duizend euro (E 1.000,00) in ruil waarvoor hij één (1) aandeel zonder vermelding van waarde ais vergoeding ontvangti

Voor- behouden

aan het _

1élbigEfi - Staatsblad

Luik B - vervolg

!Ieder aandeel werd volledig volgestort. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

= De instrumenterende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij KBC bank.

Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op 5 april 2012 afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan mij, notaris, overhandigd.

I Algemene vergadering

I De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand september om 18 uur.

I Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

I

Vertegenwoordiging

: Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een 1 I volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip I van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander ' middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van; de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats ! worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als iwerkdagen beschouwd.

Aanwezigheidslijst

j Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de ! aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de I maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

:

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

1 Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, 1 zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te 1 duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening

Ivan de rechtspersoon. 1

1 Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet i leen document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van 1 voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie I

i van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, 1 nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van ! de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij del algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft I aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde

regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

! vervullen. 1

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt s

de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. l

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. j

:

i 1

;Interne bestuursbevoegdheid Il

j Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de I ! algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. I

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en I

verder handelt zoals een raadsvergadering. !

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere' volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

j De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Luik B - vervolg

[Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

= Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap 1 jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en

I beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd l bekendgemaakt.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van elk jaar.

Winstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de

wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het

i bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of I

j daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

s Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten I

= verzonden.

I

i Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in artikel 24 van de I statuten. De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit i vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de l uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de i beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot Î i de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die I één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

i De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar j aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende g_ewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te,

Voor-

behouden

aan het

~ ~élgI h

Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Bëigisefi

Staatsblad

Luik B - vervolg

wenden. _---- - ~ - - - - - - - - . .~~-------------- -r

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van i het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de' vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Werden tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders benoemd, en dit voor onbepaalde duur:

1° De heer De Lille Valentijn, voornoemd, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

2° De naamloze vennootschap Del Invest, met zetel te 8340 Damme, Leestjesstraat 5, met ondernemingsnummer 0879.423.873, vast vertegenwoordigd door mevrouw De Lille Valerina, rijksregisternummer 78.05.28-244.07, wonende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Boesbeeklaan 14.

3° De heer DE LILLE Zeger Geroen, voornoemd, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van

onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden

l afgesloten op 31 maart 2014.

1

1 Eerste jaarvergadering

I De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand september 2014 om

118 uur.

Volmacht

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het; ' rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en i andere fiscale- en diverse administraties, aan Bvba Cnockaert & Salens, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

(Getekend)

R. MONDELAERS

Notaris

Werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 24.09.2015 15613-0001-015

Coordonnées
AGIVA INTERNATIONAL, AFGEKORT : AGIVA INT.

Adresse
KROMMEWEGE 24B 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande