AGRA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AGRA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.364.146

Publication

27/08/2014
ÿþ Mod PUF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Gent

Afdeling Oudenaarde

1 8 AUG, 2014

Griffie

Ondememingsnr : 0431.364.146

Benaming (voluit): Agra

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Waregemseweg (W,)148 - 9790 Wortegem-Petegem

(volledig adres)

Onderwero(en) akte : Herbenoeming

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de Jaarvergadering dd 06/06/2014

De vergadering herbenoemt voor een periode van 3jaar vanaf heden

- Mevr. Debora Dooreman Van Thillo, Kortrijkstraat 28A te 9790 Wortegem-Petegem, als bestuurder

en gedelegeerd bestuurder

- Mevr, Yvonne Deseyn, Pontstraat 2 te 9790 Wortegem-Petegem, als bestuurder en gedelegeerd

bestuurder

- Dhr. Louis Deleersnijder, Kortrijkstraat 28A te 9790 Wortegem-Petegem, als bestuurder

-

Mej. Deleersnijder Laura, Kortrijkstraat 28A te 9790 Wortegem-Petegem, als bestuurder

Debora Dooreman Van Thillo

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik" fërmëldën`: -I-ëct- : - aàrri ën-Pióëdánigieid -Ven áé instrûmëntéiéndé notaris, Netzit van de perso(ó)ii(èn)-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 25.06.2013 13221-0263-014
24/07/2012
ÿþrz "

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

ModWord11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111112111.11,111,1111 1 111

Oudenaarde

i 3 JULI 2812

Griffie

Ondernemingsnr : 0431.364.146

Benaming (voluit) ; AGRA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Waregemseweg 148 - 9790 Wortegem-Petegem

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris GHYS, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 9 juli 2012, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "AGRA" is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de eerder genomen beslissing tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 9790 Wortegem-Petegem, Waregemseweg 131, naar 9790 Wortegem-Petegem, Waregemseweg 148, zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijf juli tweeduizend en zes, onder nummer 06108429.

De aanpassing gebeurt naar aanleiding van de actualisering van de statuten zoals navermeld.

Tweede besluit

De vergadering besluit het kapitaal in de statuten uit te drukken in euro: het bedraagt tweehonderdzevenenveertigduizend achthonderddrieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 247.893,52).

Derde besluit

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met tweeduizend honderdenzes euro achtenveertig cent (¬ 2.106,48), om het te brengen van tweehonderdzevenenveertigduizend achthonderddrieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 247.893,52) naar tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen en door incorporatie in het kapitaal van een bedrag van tweeduizend honderdenzes euro achtenveertig cent (¬ 2.106,48), af te nemen van de beschikbare reserves zoals deze vernield staan in de door' de algemene vergadering goedgekeurde jaarrekening.

Vierde besluit

De vergadering verzoekt mij notaris te akteren dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00) bedraagt,

Vijfde besluit

De vergadering besluit over te gaan tot de actualisering van de statuten door het aannemen van een nieuwe tekst overeenkomstig de genomen besluiten, schrapping van de artikelsgewijze verwijzingen naar de vennootschapswet en aanpassing van de statuten aan het Wetboek van Vennootschappen en de overige actueel toepasselijke wetgeving, zonder inhoudelijke wijzigingen aan te brengen aan de essentiële bepalingen van de statuten van de vennootschap zoals de naam, de zetel, het doel, de duur, het kapitaal en de aandelen, het bestuur en het toezicht, de algemene vergadering, het boekjaar, de inventaris, de jaarrekening, de ontbinding en de vereffening, behoudens de voormelde goedgekeurde wijzigingen.

Gezien alle aandelen in de vennootschap reeds op naam bestaan, dient in de statuten geen enkele verwijzing naar aandelen aan toonder te worden weerhouden. De vergadering besluit tevens de mogelijkheid van gedematerialiseerde aandelen in de statuten op te nemen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

TITEL I.: VORM - NAAM - DOEL - ZETEL - DUUR.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, Haar benaming luidt: "AGRA",

De maatschappelijke zetel is thans gevestigd te 9790 Wortegem-Petegem, Waregemseweg 148.

De vennootschap heeft tot doel:

- het bewerken, polijsten en plaatsen van marmer, graniet, witsteen, kortom aile natuursteen, voor gebouwen, onder andere sierschoorsteenmantels, het leggen van vloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van muren en vloeren;

- schilder en versieringswerk;

het plaatsen van verlichtings- en andere elektrische toestellen, en de afwerking ervan;

veranderingswerken aan de inrichting van gebouwen;

- groot- en kleinhandel, in- en uitvoerhandel in meubelen, producten van de beddenijverheid, kurk en kurkwaren, behangselpapier, linoleum, balatum en soortgelijke artikelen, meubileringsstoffen, tapijten, meubileringsartikelen, bouwproducten en  materialen, sierglaswerk, sierkeramiek, dinanderie en sierijzerwerk, verlichtingsartikelen, bloemen en sierplanten, schilderijen en gravuren;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

r " f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

studie en advies inzake inrichting van woningen en gebouwen.

Dit alles in de ruimste zin.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, op welke wijze, ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een verwant doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

TITEL Il.: KAPITAAL - AANDELEN,

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

TITEL 1I1.: BESTUUR EN TOEZICHT.

Het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap worden toevertrouwd aan de raad van bestuur, bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering, voor een termijn van ten hoogste zes jaar.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De algemene vergadering kan de bestuurders steeds afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar en het mandaat van de aftredende en niet herkozen bestuurder eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin zijn mandaat vervalt.

Telkens door overlijden, ontslag of enige andere oorzaak een plaats van bestuurder openvalt, mogen de overblijvende bestuurders voorlopig in de vacature voorzien. De algemene vergadering zal tijdens haar eerstvolgende bijeenkomst tot een definitieve benoeming overgaan.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke worden verricht door de raad van bestuur, door de bestuurders die de bevoegdheid hebben om haar te vertegenwoordigen, of door de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, zelfs indien die handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel, en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de gedelegeerd bestuurder en aan directeurs, voor daden van dagelijks bestuur, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn alle akten die de vennootschap verbinden rechtsgeldig ondertekend door de of een gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het bestuur aangaat, toevertrouwen aan een of meer van zijn leden of aan derden.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze evenwel betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur,

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité en de kwijting van de leden van het comité,

Elk lid van het comité dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt.

Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen in acht worden genomen.

Het orgaan dat krachtens voorgaande bepalingen / artikelen de vennootschap kan vertegenwoordigen kan in het kader van die vertegenwoordiging bijzondere machten verlenen aan een lasthebber. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

TITEL IV.: ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste vrijdag van juni om 10 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Luik B - Vervnln

De vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld,

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden samengeroepen telkens het belang van de vennootschap zulks eist. Zij moet bijeengeroepen warden binnen de drie weken volgend op de schriftelijke aanvraag van aandeelhouders die tezamen minstens één/vijfde van de aandelen vertegenwoordigen. In hun aanvraag moeten zij wel de punten vermelden die ze op de dagorde wensen te brengen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De houders van effecten op naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de algemene vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

De eigenaars van gedematerialiseerde effecten dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, minstens vijf volle dagen voor de datum van de vergadering op de zetel van de vennootschap een attest neer te leggen dat door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling werd opgesteld, en dat het aantal gedematerialiseerde effecten bevestigt dat op naam van de betrokken eigenaar is ingeschreven op de datum vereist voor de uitoefening van deze rechten,

Voor het overige wordt gehandeld overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing.

Niemand mag in de gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering zijn stem schriftelijk uitbrengen, behoudens hetgeen hierna vermeld,

Nochtans mag ieder aandeelhouder zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die zelf aandeelhouder is en het recht heeft de vergadering bij te wonen. Evenwel is elke algemene volmacht ongeldig,

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

Het orgaan dat de algemene vergadering bijeenroept is gemachtigd de vorm van de volmachten te bepalen en er de neerlegging van te eisen op de zetel van de vennootschap ten minste drie dagen voor de algemene vergadering.

Mede-eigenaars, pandschuldeisers en pandschuldenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen.

Onbekwamen en rechtspersonen zullen geldig door hun vertegenwoordigers of wettelijke mandatarissen vertegenwoordigd worden.

Aandeelhoudersovereenkomsten kunnen de uitoefening van het stemrecht regelen, doch dergelijke overeenkomsten kunnen niet gesloten worden voor een periode van meer dan vijf jaar.

TITEL V.: BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING,

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake boekhouding en jaarrekening van toepassing op de onderneming.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan schuldeisers-aandeelhouders, bezoldigingen aan bestuurders, directeurs en commissarissen, de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen voor risico's en kosten, vormt het netto-resultaat van het bcekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd worden vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die op voorstel van de raad van bestuur, erover zal beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering kan dit saldo geheel of gedeeltelijk bestemmen, hetzij onder de vorm van dividenden, hetzij voor reservering of voor overdracht naar het volgend boekjaar.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden, op het resultaat van het lopende boekjaar interimdividenden uit te keren.

TITEL VI.: ONTBINDING - VEREFFENING.

De opbrengst van de vereffening wordt in de eerste plaats aangewend voor de betaling van aile schulden van de vennootschap, de vereffeningskosten en de terugbetaling van het kapitaal inbegrepen. Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld onder alle aandelen in verhouding tot hun volstorting. De vereffening kan slechts worden afgesloten na goedkeuring van de vereffeningsstaat door de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTRE=KSE=L

Floris GHYS, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd

- uitgifte van het proces-verbaal, bevattende de gecodrdineerde statuten.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 28.06.2012 12231-0166-014
01/08/2011
ÿþ Mae 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CII VIWI VI II ~IIIIVI u

" 11118363'

Ondernemingsnr : 0431.364.146 Benaming

(voluit) : AGRA

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Waregemseweg

Oudenaarde

9 JULI 2011

Griffie

148 9790 Wortegem-Petegem

Onderwerp akte : (Her)benoeming en ontslag bestuurders

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 3 juni 2011

Als bestuurder en gedelegeerd bestuurder worden herbenoemd voor een volgende

ambtstermijn van 3 jaar :

- Mevr. Deseyn Yvonne, Pontstraat 2, 9790 Wortegem-Petegem.

- Mevr. Debora Dooreman-Van Thillo, Kortrijkstraat 28, 9790 Wortegem-Petegem.

Als nieuwe bestuurders worden benoemd door de Jaarvergadering voor een

ambtstermijn van 3 jaar:

- Dhr. Louis Deleersnijder, Kortrijkstraat 28, 9790 Wortegem-Petegem.

- Mej. Laura Deleersnijder, Kortrijkstraat 28, 9790 Wortegem-Petegem.

Allen aanvaarden hun functie.

De Jaarvergadering aanvaardt het ontslag van Dhr. Dominique T'Sjoen ais bestuurder.

Deseyn Yvonne

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.06.2011 11232-0086-014
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 09.07.2009 09394-0271-014
20/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 18.06.2008 08243-0171-014
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 28.06.2007 07312-0132-012
22/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 14.09.2006 06784-3803-015
05/07/2006 : OU031708
29/06/2005 : OU031708
13/04/2005 : OU031708
29/07/2015
ÿþ l.lad PDF - I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIP!11194IO 111

Gent

deling Oudenaarde

1 7 ,11111 2015

Griffie

Ondememingsnr : 0431.364.146

Benaming (voluit) : Agra

{verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Waregemseweg (W.) 148 - 9790 Wortegem-Petegem

(volledig adres)

Onderwerp en akte : Ontslag - Benoeming

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering dd 05/06/2015

Met ontslag als bestuurder en gedelegeerd bestuurder, Ingediend door Mevr. Yvonne Deseyn en door Mevr. Dooreman Van Thillo, wordt door de unaniem aanvaard door de vergadering.

De vergadering benoemt als gedelegeerd bestuurders :

_ Dhr, Louis Deleersnijder, Kortrijkstraat 28 - 9790 Wortegem-Petegem

- Mej. Laura Deleersnijder, Kortiijkstraat 28 - 9790 Wortegem-Petegem

Alle mandaten gelden voor de komende periode van twee jaar, tot aan de Algemene Vergadering

van juni 2017.

Louis Deleersnijder

Gedelegeerd bestuurder

11111ageil bij- $zrt Bz=tgfs& Sta-atxtstad = 29/07/2O15 =1AiTaiëxex $ü -Mbaï`atëiia' tiéIgë

Op de laatste blz. van Luik vermeiden Ikecto : Waam en "hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

07/07/2004 : OU031708
11/07/2003 : OU031708
04/12/2002 : OU031708
05/07/2002 : OU031708
12/07/2001 : OU031708
10/07/1993 : OU31708
11/07/1987 : OU31708

Coordonnées
AGRA

Adresse
WAREGEMSEWEG 148 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande