AGRADEZCO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AGRADEZCO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 502.946.978

Publication

12/02/2013
ÿþr

MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

3 1 JAN. 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDI1ifEGENT

11 HM111,11111

V beh in

aa

Bel Sta;

fiijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming ~954~ g-t~`~~ó

(voluit) AGRADEZCO

Rechtsvorm :

Zetel : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

42Y22 a» teeneéi

ROOSBLOEMSTRAAT 21/A

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt op drie janauri tweeduizend dertien dat een vennootschap onder firma wordt opgericht tussen:

Mevrouw VERSTICHELEN KATRIEN , geboren te Oudenaarde op 2710311965, nationaal nummer 65.03.27.416-63, wonende te Oosterzele, Roosbloemstraat 21/A; en De heer DELOOF OLIVIER ANDRE, geboren te Gent op 10/02/1994, nationaal nummer 94.02.10-267.63, wonende te Oosterzele, Roosbloemstraat 211A;

Bovenstaande personen maken onderhavige onderhandse akte op van de statuten voor een vennootschap' onder firma, die zij verklaren als volgt op te richten:

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming

"AGRADEZCO".

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9860 OOSTERZELE, Roosbloemstraat 21/A.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel

- Het verlenen van adviezen en diensten van financiële, technische, commerciële, administratieve,;

informatieve, sociale en organisatorische aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het gebied van management

en beheer van ondernemingen, verenigingen en particulieren en dit in de ruimste zin.

- Het verlenen van managementdiensten gedurende korte of lange termijn, op al dan niet voltijdse basis. Dit'

omvat onder andere: operationeel, commercieel, algemeen en strategisch management, change-, crisis- en,

projectmanagement, IT, BRP en ERP projecten, fusie- en ovemameprojecten;

- Het verlenen van advies gedurende korte of langere termijn, op al dan niet voltijdse basis;

- Time en stress-management en personeelsbeheer.

- Het verlenen van diensten aan personen en bedrijven in het algemeen met betrekking tot heil

bedrijfsbeheer, managementadvies, juridisch advies en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband

houdt.

-Het uitvoeren van alle opdrachten, management en consultancy, participatie onder de vorm van

organisatiestudies, expertises, raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen, verenigingen en particulieren en'

dit in de ruimste zin.

- Marketing consulting

- HR consulting in de ruimste zin van het woord.

- Het geven van opleiding, sessies en consultancy in bedrijven, verenigingen en particulieren met betrekking

= tot hun operationeel, commercieel en administratief beleid.

- Onderzoek en ontwikkeling inzake bovenstaande activiteiten.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op: welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, en zich borg stellen voor derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als vertegenwoordiger of op gelijk welke wijze, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

-Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren , huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen.

Het nemen van deelnemingen in andere ondernemingen. De onderneming mag al deze werken zelf uitvoeren of in coördinatie met onderaannemers. De vennootschap zal als bestuurder en / of vereffenaar kunnen optreden in andere vennootschappen.

Dit alles ter uitsluiting van alle activiteiten die aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, onder meer deze inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten en zonder dat deze opsomming beperkend is.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van twee maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

Het geplaatste kapitaal van de VOF Agradezco bedraagt tien duizend euro (¬ 10.000,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van de waarde, die elk één/honderdste (1/100) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Mevrouw VERSTICHELEN Katrien en de Heer DELOOF Olivier brengen in de vennootschap een som in ter grootte van respectievelijk negenduizend negenhonderd euro (¬ 9.900,00) voor 99 aandelen en honderd euro(@ 100,00) voor 1 aandeel die werden gestort in de maatschappelijke kas. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van duizend euro (610.000,00).

Artikel 6

Buiten de toestemming van de andere vennoten mogen de fondsen gestort op de zichtrekening enkel

teruggevorderd worden mits men zes maanden vooraf de vennootschap verwittigt per aangetekende brief.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap aile handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap Mevrouw VERSTICHELEN Katrien, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsondememing van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

Het boekjaar loopt van 3 Januari tot 30 september van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op 30 september 2013. Ieder jaar op 30 september zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

r,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12

Bij beslissing van de vennoten met twee derden meerderheid kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor

de verdeling van de winsten.

Artikel 14

Jaarlijks wordt er een algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel. De algemene vergadering der vennoten vindt plaats de laatste vrijdag van de maand maart, om 18 uur, Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door Mevrouw VERSTICHELEN Katrien , in haar afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel.

ledere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij éénparigheid van de stemmen.

Artikel 15

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 16 hierna.

Artikel 16

Bij overlijden van een der vennoten, kan de andere vennoot een voorkooprecht op de aandelen uitoefenen binnen de zes maanden na overlijden van de vennoot. Indien dit voorkooprecht niet wordt uitgeoefend, dan wordt de vennootschap ingevolge deze overeenkomst ontbonden.

Artikel 17

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap mogen hinderen op welke wijze ook,

Artikel 18

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de

algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in

zijn vervanging voor de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 16.

Artikel 19

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zaakvoerder, vereffenaar aangesteld overeenkomstig artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 20

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 11 en 12.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

SLOTBEPALINGEN.

Een bijzondere volmacht met recht op indeplaatstelling wordt, onder opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, verleend ? aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CERTIFISC met zetel te 9700 Oudenaarde, Simon De Paepestraat 19, vertegenwoordigd door de heer Peyskens J., bij volmacht, al het nodige te doen ter' bekendmaking van de oprichting van de vennootschap in het Belgisch Staatsblad, opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntenbank der Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een ondernemingsloket in de zin van de Wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot de eventuele activatie van het ondememingsnummer als BTW-nummer bij de bevoegde administratie en alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

Getekend,

Mevr. VERSTICHELEN Katrien

Zaakvoerder

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BOEKHOUDKANTOOR Certifisc BVBA

vertegenwoordigd door Dhr. Peyskens J.

"

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

30/04/2015
ÿþ r ua Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

D I1Ifl liii 1 IIflhI II

*15062636*



Ondernemingsnr : 0502.946.978

Benaming

(voluit) ; AGRADEZCO

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : ROOSBLOEMSTRAAT 21 BUS A - 9860 OOSTERZELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

De Jaarvergadering, gehouden op 27 maart 2015, beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Dirk Deloof, wonende te Roosbloemstraat 21A te 9860 Oosterzele, te benoemen tot zaakvoerder vanaf 1 april 2015.

Zaakvoerder

Verstichelen Katrien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AGRADEZCO

Adresse
ROOSBLOEMSTRAAT 21A 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande