AGREE M.M.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AGREE M.M.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.336.806

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 30.08.2014, NGL 30.09.2014 14626-0584-012
17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 31.08.2013, NGL 09.09.2013 13578-0253-011
15/02/2012
ÿþ15/02/2012

Belgisch Staatsblad

1. door de heer Van Bignoot Carlos, voornoemd oprichter sub 1, op twee 2

aandelen.

2. door mevrouw Melis Yvette, voornoemd oprichter sub 2, op twee 2

aandelen.

3. door mevrouw Van Bignoot Murielle, voornoemd oprichter sub 3, op 32

tweeëndertig aandelen.

4. door de heer Van Bignoot Christiaan, voornoemd oprichter sub 4, op 32

tweeëndertig aandelen.

5. door de heer Van Bignoot Michael, voornoemd oprichter sub 5, op 32

tweeëndertig aandelen.

Samen: honderd aandelen 100

mod 11.7

_.-r ~r11>l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 2 FEB. 2012

RECHTBANK SANK VAN KOOPHAi~-f~y,i~~G GENT

I II l 111fl I I IIl III

*12038418*

V beh aa Bel Sta

Ondernemingsnr: 0q -1 e `:$3

Benaming (voluit) :AGREE M.M.C.

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mageleinstraat 2

9000 Gent

Onderwerp akte :Oprichting

~ E

Uit de oprichtingsakte verleden voor Sofie VAN OOST, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap ;; met de rechtsvorm van een coíiperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te: 9000 Gent, Kouter 27, de dato 30 januari 2012, neer te leggen ter registratie, blijkt dat;

1. De heer Van Bignoot, Carlos Prudent, geboren te Gent op 8 april 1951, geboren te Wilrijk op 31 juli 1951

; gedomicilieerd en verblijvende te 9080 Lochristi, Antwerpse Steenweg 22; '

;; 2. Mevrouw Melis, Yvette Vera Monique, geboren te Wilrijk op 31 juli 1951, gedomicilieerd en verblijvende te; 9080 Lochristi, Antwerpse Steenweg 22, gehuwd als voormeld.

;; 3. Mevrouw Van Bignoot, Murielle, geboren te Gent op 8 april 1975, gedomicilieerd en verblijvende te 9000; Gent, Onderbergen 78 bus 101.

;; 4. De heer Van Bignoot, Christiaan, geboren te Gent op 6 februari 1981, gedomicilieerd en verblijvende te; 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Ombeekhof 16.

;; 5. De heer Van Bignoot, Michael, geboren te Gent op 1 september 1987, gedomicilieerd en verblijvende te; 9080 Lochristi, Antwerpse Steenweg 22,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de naam "AGREE M.M.C.", met; maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Mageleinstraat 2, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal; vijfenvijftigduizend euro (¬ 55.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een; nominale waarde van vijfhonderdvijftig euro (¬ 550,00) elk.

Op deze 100 aandelen wordt ingeschreven in geld tegen een uitgifteprijs van vijfhonderdvijftig euro (¬ 550,00);

11

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend

overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting

bij KBC BANK.

;; Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van vijfenvijftigduizend euro (¬ 55.000,00) tot haar beschikking;

heeft.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de;

naam "AGREE M.M.C.".

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Mageleinstraat 2,

;, Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

rekening of voor rekening van derden:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, De vennootschap kan derhalve cok contracten van onroerende leasing afsluiten;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, aile industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren. Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht,

Het maatschappeliik kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenvijftigduizend euro (E 55.000,00), Het is verdeeld in honderd (100) aandelen nominale waarde van vijfhcnderdvijftig euro (E 550,00).

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zeif, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden, Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder: de heer Van Bignoot Carlos, voornoemde oprichter sub 1.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand augustus om 10 uur.

Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 april van elk jaar en eindigt op 31 maart van elk daaropvolgend jaar.

Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Vereffening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

gr-

e, de

aar( het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



jn geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening' door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op, Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, [eggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Ne aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 maart 2013.

2. De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 31 augustus 2013 om 10 uur.

3. Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer De Wilde Ruddy, kantoorhoudende te Gent, Robotstraat 2, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Voor analytisch uittreksel,

Jeroen PARMENTIER

Geassocieerd notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de oprichtingsakte de dato 30 januari 2012.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

bReflou ten aard het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AGREE M.M.C.

Adresse
MAGELEINSTRAAT 2 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande