AIME ANTHUENIS VOETBALBEGELEIDING

Société en commandite simple


Dénomination : AIME ANTHUENIS VOETBALBEGELEIDING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 808.225.774

Publication

27/01/2014
ÿþmod 11.1

ln de Dijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

16 JAN 2014

DENDERMONDE

Grue

Ondememingsnr : 0808.225.774

Benaming (voluit): AIME ANTHUENIS VOETBALBEGELEIDING

Onderwerp akte : INVEREFFENINGSTELLING  ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER  VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR

iR VERKLARINGEN EN VERBINTENISSEN VAN DE VENNOTEN SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op I7 decemberli 2013, geregistreerd op het kantoor St.Niklaas de 19 december 2013 twee blad geen verzending boek 596 blad 42 vak 15 Ontvangen: vijftig euro (50,00 E) De Ontvanger getekend V. Vertongen Adviseur, blijkt hetgeen volgt:

1) De voorzitter Iegt het verslag voor van het bestuursorgaan van de vennootschap waarbij de voorgestelde:; ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht.

" ,: Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per vijftien:; juni tweeduizend en elf. Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor van de Heer Geert Van Gooien, bedrijfsrevisor, met kantoor te;; 1851 Grimbergen, Kerkstraat 152, welk opgesteld werd met betrekking tot deze ontbinding. Het verslag werd;; opgesteld op 6 december 2013,

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"VIII. CONCLUSIES

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft:;

:; debeherend vennoot van de Gewone Commanditaire Vennootschap AIME ANTHUENISj, VOETBALBEGELEIDING een boekhoudkundige staat afgesloten op datum van 30/11/2013, rekening;, houdend met de vooruitzichten van vereffening van de vennootschap. Deze geeft in discontinuïteit een 0 balanstotaal op van 54.219,28 E en een netto actief van 54.219,28 E. De kosten van vereffening en dei= liquidatiebelasting zullen door de beherend vennoot ten laste worden genomen.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de; toepasselijke professionele normen blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw; en juist weergeeft, in zoverre er geen niet geprovisioneerde latente schulden opduiken.

Grimbergen, 6/12/2013

Getekend Geert Van Gooien

Bedrijfsrevisor"

2) De vergadering der vennoten beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf 17 december 2013 en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf 17 december 2013.

3) De voorzitter legt aan de vennoten de jaarrekening voor van de vennootschap sedert de oprichting en i afgesloten op 17 december 2013,

Elke aandeelhouder erkent een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. Het bestuursorgaan van de` vennootschap licht deze jaarrekening mondeling toe. Het bestuursorgaan van de vennootschap verklaart;= uitdrukkelijk dat alle passiva aangezuiverd werden en er op heden geen passiva meer zijn. De vennoten nemen;;

? inzage in gemelde jaarrekening en besluiten deze integraal en zonder enig voorbehoud goed te keuren. ;.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vi beha aal Bel Stea

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Lucien Reychlerstraat 49 te 9250 Waasmunster

mod 11.1

4) De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. De vennoten verklaren en erkennen dat, zoals hoger vermeld alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op 17 december 2013, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

5) AIIe vennoten verklaren hun uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Zij verklaren uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is. De vennoten verklaren ieder afzonderlijk door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in hunnen hoofde ontstaat, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijfjaar na de afsluiting van de vereffening.

Verder verklaren de vennoten zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan zij op heden geen kennis van hebben, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun aandelenbezit.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te akteren.

6) Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de vennoten en gezien hun verbintenis tot persoonlijke tentlastneming van de eventuele latente niet aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit, verklaart de vergadering der vennoten de afrekening voor gesloten en stelt zij vast dat de Gewone Commanditaire Vennootschap "AIME ANTHUENIS VOETBALBEGE-LEIDING" defintief opgehouden heeft te bestaan.

7) De vergadering der vennoten beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zuIIen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op het adres van de heer Aimé Anthuenis, voornoemd.

8) De vergadering der vennoten beslist, rekeninghoudende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de bestuurders voor hun beheer als bestuurder van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der vennoten dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de bestuurders van rechtswege beëindigd is.

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

L Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 17

december 2013.

2. Verslag van hot bestuursorgaan.

3. Verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

l

Voor-

bç boucllie aan het' Belgisch Staatsblad

Coordonnées
AIME ANTHUENIS VOETBALBEGELEIDING

Adresse
LUCIEN REYCHLERSTRAAT 49 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande