AIR SERVICE HENDRICKX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AIR SERVICE HENDRICKX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.003.019

Publication

12/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 03.02.2014 14028-0576-016
30/05/2012
ÿþr

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II in r VIII II Mn

*12096790*













Ondememingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

o e \

AIR SERVICE HENDRICKX

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9032 Gent (Wondelgem), Industrieweg 122d

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

tilt een akte verleden voor ondergetekende Meester Marc VAN CAUWENBERGHE, Notaris te Deinze op acht mei tweeduizend en twaalf, dragende achteraan de melding : "Geregistreerd negen bladen geen verzendingen te Deinze op negen mei tweeduizend en twaalf, boek 507, blad 21, vak 9. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de ea, Inspecteur, getekend; Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent".

Blijkt dat :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MV-AIR", met zetel te 9940 Evergem, Elslo 180, ondernemingsnummer 0475.153,411.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Alfred Duerinck te Nevele op 27 juni 2001, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 juli daarna onder nummer 20010712-793 en waarvan de statuten gewijzigd werden blijkens akte verleden voor notaris Jan Byttebier te Nevele op 19 december 2008, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 02 januari 2009 en voor de laatste maal blijkens akte, verleden op heden, voor ondergetekende notaris Marc Van Cauwenberghe, voorafgaandelijk dezer, ter, bekendmaking.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht heeft, waarvan de statuten onder andere volgende bepalingen bevatten:

Benaming:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Zij draagt de benaming "AIR SERVICE HENDRICKX".

Maatschappelijke zetel:

De vennootschap is gevestigd te 9032 Gent (VVondelgem), met als eerste adres Industrieweg 122d. Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

1. De aan-en verkoop, de in- en uitvoer, het huren en verhuren en de distributie, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zowel in het groot ais in het klein, van machines en/of installaties voor industriële doeleinden en toepassingen, evenals het presteren van alle mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat, dit alles in de ruimste zin.

2. Het aanbieden van een zo ruim mogelijk dienstpakker, zowel onder de vorm van advies, bijstand als uitvoering, op het vlak van het algemeen marketing-, publicitair-, technisch- en organisatorisch beleid (inclusief Met administratief-, boekhoudkundig-, financieel beleid). Deze opsomming is niet beperkend. Zij mag optreden als bemiddelaar en/of makelaar in voormelde specialisaties.

3. de handel in onroerende goederen in de ruimste zin, (waaronder het bouwen, verbouwen, verwerven, vervreemden, huren, verhuren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen, optreden als makelaar in onroerende goederen en als adviseur en coördinator bij de uitvoering van bouwwerken,

Zij mag optreden als bemiddelaar en/of makelaar in ondernemingen, in participaties, warrants, converteerbare en niet-converteerbare al of niet obligatoire leningen.

4. Zij mag alle fabrieksmerken, patenten, licenties en vergunningen nemen, en deze aankopen, exploiteren, overdragen en verhandelen in het algemeen.

5. Zij mag belangen nemen in aile vennootschappen of ondernemingen onder welke vorm ook (deelneming, inbreng, inschrijving, fusie en andere) en zij mag, zoals voor zichzelf, het bestuur voeren over het patrimonium van derden in de ruimste zin,

6. Zij mag alle bestuursopdrachten waarnemen, mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks reet haar maatschappelijk doel verband houden, uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik

B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge 7, Zij mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen.

g, Zij mag handel voeren onder al haar vormen, vertegenwoordigings- en distributierechten aangaan en toestaan, aankoop/verkoop, trading, import-export,

g. Zij mag alle soorten meubilair, machines, materieel, gereedschappen en vervoermiddelen uitbaten en verhuren. Zij mag producten ontwerpen, fabriceren en laten fabriceren, verdelen en commercialiseren.

Duur:

0e vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Maatschappelijk kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdtwintigduizend vijftien euro vierendertig eurocent (520.015,34 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde,

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van vijfhonderdtwintigduizend vijftien euro vierendertig eurocent (520.015,34 EUR) geheel werd geplaatst door inbreng van een bedrijfstak, genaamd "Air Service" die bestaat uit de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het huren en verhuren en de distributie, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zowel in het groot als in het klein, van machines en/of installaties voor industriële doeleinden en toepassingen, evenals het presteren van alle mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat, dit alles in de ruimste zin.

CONCLUSIE van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 04 mei 2012:

"De inbreng in natura bij de op te richten vennootschap (de op te richten) Air Service Hendrickx BVBA bestaat uit de inbreng van de bedrijfstak "Air Service", gevormd door de netto-boekwaarde van de vermogensbestanddelen van (de bestaande) Air Service Hendrickx BVBA, uitgesloten de onroerende goederen, de provisies en de financiële tegoeden en schulden.

Vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt worden de verrichtingen met betrekking tot de ingebrachte bedrijfstak geacht voor rekening van (de op te richten) Air Service Hendrickx BVBA gedaan te zijn vanaf 1 oktober 2011.

In overeenstemming met artikel en 81 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2011 zullen de ingebrachte vermogensbestanddelen worden geboekt tegen boekwaarde, zoals ze door Air Service Hendrickx BVBA op de datum van de overdracht geboekt zijn. De netto-boekwaarde van de ingebrachte vermogensbestanddelen zal EUR 520,015,34 bedragen,

Op basis van het voorstel inzake inbreng van een bedrijfstak zullen de aandelen, die (de op te richten) Air Service Hendrickx BVBA zal uitgeven als tegenprestatie voor de inbreng van de ingebrachte vermogensbestanddelen, worden toegekend aan de bestaande vennootschap Air Service Hendrickx BVBA, waarvan de naam zal wijzigen in MV-AIR BVBA. De voorgenomen verrichting van de inbreng van een bedrijfstak geeft aanleiding tot het toekennen van 100 aandelen van de verkrijgende vennootschap (de op te richten) Air Service Hendrickx BVBA.

Op basis van de resultaten van onze controleprocedures, die wij hebben toegepast voor de beoogde verrichting, zoals in dit verslag beschreven, luidt ons oordeel als volt:

1.de verrichting is onderzocht in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren die op inbrengen in natura van toepassing zijn, waarbij het bestuursorgaan evenwel verantwoordelijk blijft voor de waardering van de ingebrachte vermogensbestanddelen evenals voor de bepaling van het aantal van de aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt;

2.de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid en is van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie;

3,de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden voldoen aan de toepasselijke wetgeving en reglementering wanneer rekening gehouden wordt met het wettelijk kader volgens hetwelk de inbreng in natura dient te worden verantwoord, zijnde het continuïteitsbeginsel en artikel 81 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001. De netto-boekwaarde van de ingebrachte vermogensbestanddelen ad EUFt 520.015,34 komt dus overeen met minstens het aantal en de fractiewaarde van de aandelen, die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgegeven.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting van Air Service Hendrickx BVBA onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de inbreng van een bedrijfstak door Air Service Hendrickx BVBA; het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Perk, 4 mei 2011,"

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen, onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doet van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens

de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Maatschappelijk jaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op acht mei tweeduizend en twaalf en eindigt op dertig juni tweeduizend en

dertien.

Reserves, Winstverdeling, Verdeling vereffeningssaldo Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één! tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars het netto-aktief, in geld of in aandelen, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand december om 20.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand december 2013 om 20.00 uur.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping, de buitengewone algemene vergaderingen waar ook in België,

Stemrecht en Wijze van stemmen - Stemrecht:

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen hierna is bepaald.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde, zoals in de statuten is bepaald.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Over personen wordt op de algemene vergadering zelf geheim en schriftelijk gestemd.

Over zaken wordt mondeling gestemd bij naamafroeping of door handopsteken tenzij het bureau of de vergadering vooraf tot geheime stemming heeft besloten.

Aandelen in onverdeeldheid:

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming be-'reikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer één of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van echtgenoten behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de vrederechter, overeenkomstig artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek, een der echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen.

Vruchtgebruik op aandelen:

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij de vruchtgebruiker en de blooteigenaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, en behoudens verzet van de blote eigenaar, In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

Inpandgeving van aandelen:

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging

Bij beslissing van de algemene vergadering onmiddellijk na de oprichting gehouden, werden benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De besloten vennootschap "MV-AIR" met zetel te 9940 Evergem, Elslo 180, voor-noemd, en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer HENDRICKX Marc, geboren te Zottegem op 15 september 1966, wonende te 9940 Evergem, Elsio 180.

Nationaal nummer: 66.09.15 533-78

Belgische identiteitskaart nummer: 590-9413684-54

u

I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem, voor het toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Controle

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, uit-'gaande van het vôôr de oprichting opgestelde financieel plan, blijkt dat de vennootschap die met haar bedrijf start, een kleine onderneming zal zijn in de zin van artikel van 15 van het Wetboek van Vennoot-schappen. Dientengevolge wordt overeenkomstig artikel 141 van zelfde Wetboek geen commissaris benoemd.

Volmacht

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de op-schortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprich-tingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, aan als bijzondere gevolmachtigden, aan wie de macht verleend wordt om via een erkend ondeme-mingsloket alle formaliteiten inzake inschrijving bij de Kruispuntbank van Onderne-mingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen: de besloten ven-nootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid "DE DECKER & Co", met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, alsmede al haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie oprichtingsakte;

-verslag van de bedrijfsrevisor.

Marc VAN CAUWENBERGHE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AIR SERVICE HENDRICKX

Adresse
INDUSTRIEWEG 122 D 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande