AIR TRANSPORT PERFORMANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AIR TRANSPORT PERFORMANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.882.720

Publication

15/04/2014
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 0860.882.720

Benaming (voluit) :Air Transport Performance

(verkort) : A.T.P.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Plattenakker 13

9200 Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Onderwerp akte :REGIME ARTIKEL 537 WIB UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DFOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE

Er blijkt uit-een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op zevenentwintig maart tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Air Transport Performance" volgende beslissingen heeft genomen:

A. In aansluiting met de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013, beslist de vergadering, onder de! voorwaarden en bepalingen van art 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde tweeënzeventigduizend euro (E 72.000,00), om het te brengen vank

I; achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (E 18.550,00) op negentigduizend vijfhonderdvijftig euro (E 90.550,00) door de uitgifte van driehonderd en twee (302) nieuwe aandelen, die dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen pro rata tempes vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat laterl! doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zef worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in nature, van de netto-bedragen !; der dividenden, toegekend aan de enige vennoot, en gestort op zijn rekening-courant.

B.Het bestuursorgaan van de vennootschap gaf de schriftelijke opdracht aan de bedrijfsrevisor tot het opmaken van een iI ;I verslag met betrekking tot inbreng in nature, onder de opschortende voorwaarde van de beslissing door de algemene vergadering van de uitkering van dividenden in het kader van artikel 537 WIB92.

C.Kapitaalverhoging door inbreng in natura - Verslaggeving

De vergadering stelt vast dat ingevolge de vorige genomen beslissingen het verslag der bedrijfsrevisor definitief is geworden,

name

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het: 1: belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de kapitaalverhoging en van het verslag van de; bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden er1I de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze I; verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclpsies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 26 maart 2014, opgesteld door de heer Peter LEYNS, te 9940 Evergem Wippelgem, Eindeken 54 B, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk ais volgt:

11 Besluiten

Ondergetekende, de heer Leyns Peter, bednjfsrevisor, gevestigd te 9940 Evergem, Wippelgem Eindeken 54 B, werd; ; aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA Air Transport Performance, met maatschappelijke zetel Ie Plattenakker 13,;

9200 Dendermonde, op 14 januari 2014 om overeenkomstig artikel en van het Wetboek van Vennootschappen een verslag i; op te maken aangaande de inbreng in nature ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de BVBA Air Transport

Performance in uitvoering van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen.

fk bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden; dat naar mijn mening:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in nature en; quasi-inbreng van het Instituut van de Beciresrevisoren en dat het bestuursorgaan van de BVBA Air Transport; Performance verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling vanl het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de! naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een; roerende voorheffing van 10%;

Op de laatste blz. van Liiik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFF

11111111111.11,11111011.1jIIIII

KOOPHANDEL GENT

03 APR, 2014

AFDELiNG DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

" de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedreseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

" indien alle vennoten besluiten om de schuldvordering ontstaan uit de ontvangen dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 302 nieuwe aandelen van de BVBA Air Transport Performance, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van ¬ 72.000,00 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen ais volgt worden toegekend:

302 nieuwe aandelen aan de heer Koen Verhavert

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in nature van de in dit verslag opgenomen vordering n.a.v. de dividenduitkering. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er ton slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Evergem op 26 maart 2014"

Neerleqqinq

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissinq

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van art 537 WI13, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde tweeënzeventigduizend euro (E 72.000,00), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (E 18.550,00) op negentigduizend vijfhonderdvijftig euro (E 90.550,00), door de uitgifte van driehonderd en twee (302) nieuwe aandelen, die dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de ondeschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 VVIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng door de vennoot van de zekere vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bed rijfsrevisor.

D. Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Is vervolqens tussenqekomen de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten beiope van tweenzeventigduizend euro (E 72.000,00) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Verqoedina voor de inbrenq

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die aanvaardt, de driehonderd en twee (302) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 W1B, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

E. Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van

tweeenzeventigduizend euro (E 72.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht

werd op negentigduizend vijfhonderdvijftig euro (E 90.550,00), vertegenwoordigd door vierhonderd en twee (402) aandelen

zonder vermelding van waarde.

F.Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en met het huidige wetboek van

vennootschappen, beslist de vergadering de statuten volledig te vervangen door een nieuwe tekst als volgt:

Artikel 5.- KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt NEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (E 90.550,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd en twee (402) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder

één/vierhonderd en tweede (1/402ee) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

G. Coördinatie statuten

De vergadering keurt de geconrdineerde tekst van de statuten artikelsgewijs goed.

H. Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan om de voorgaande besluiten uit te voeren en voor het

aanvullen van het register van aandelen..

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Teqeliik hiermede neeraeleqd: Niek Van der Straeten Notaris

expeditie proces-verbaal

verslag van de zaakvoerder

verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.03.2014, NGL 25.06.2014 14223-0142-009
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.03.2012, NGL 21.07.2012 12339-0188-009
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.03.2011, NGL 25.07.2011 11329-0234-010
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.03.2010, NGL 28.07.2010 10367-0093-010
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.03.2008, NGL 28.07.2008 08483-0228-010
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.03.2007, NGL 25.07.2007 07470-0396-010
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 25.03.2006, NGL 26.06.2006 06323-5143-011
01/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 26.03.2005, NGL 28.06.2005 05376-2639-013
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 28.07.2015 15358-0083-009

Coordonnées
AIR TRANSPORT PERFORMANCE

Adresse
PLATTENAKKER 13 9200 ST-GILLIS-DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande