AIRCOPLUS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AIRCOPLUS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.298.266

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 02.07.2014 14264-0392-011
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 02.07.2013 13256-0485-011
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.07.2011, NGL 25.07.2011 11335-0426-010
06/03/2015
ÿþ " Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 4 FEB. 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

 ' -------

~.

.

__~...~. .

Benaming

(voluit) : (verkort)~

0890298.268

AI RCOPLUS INVEST

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9451 HAALTERT-KERKSKEN, DRIEHOEKSTRAAT 35 (volledig adres)

Onderwerp akte : OMVORMING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

TEKST Er blijkt uit het proces-verbaa opgemaakt op ne nd februari twe d izend vijftien door Meester Edgard Van Oudenhove, vennoot van de vennootschap "VAN OUDENHOVE-SOUTAER, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9450 Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8, dat

buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte Driehoekstraat, 35, volgende beslissingen heeft genomen :

a)De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van TWEE MILJOEN EURO (¬ 2.000.000) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600 op twee miljoen achttienduizend zeshonderd euro (¬ 2.018.600) door het creëren van twintigduizendnieuwe aandn|on, zonderxenme|`din0 van nonmi`nn|e woonJw, van dezelfde aard en genie-tonde van dezelfde rechten æn voordelen als de reeds be`utaon-Ideoonde|on en die zullen deelnemen in de resul'taten van de vennootschap, te rekenen vanaf heden.

Op de twintigduizend nieuwe aandelen wordt ingeschreven in speciën ten bedrage van TWEE MILJOEN EURO.

Ieder nieuw aandeel zal volledig voistort zijn door de inbreng in speciën.

VERSLAG

De voorzjtter stelt vast dat het verslag van de be-'drijfsrevisor, de burgerlijkeke vennootschap onder de vorm van een beslot vennootschap et b dktaansprakelijkheid ^LANOKMAN. VYVEY &C""'bedrijfsrevisoren, met zetel te Kûero|beka. Verlorenbroodstraat, 122, vertegenwoordigd door de heer Ben LANCKMAN, bedrijfsrevisor, hebbende zijn kantoor op zelfde adres, luidt als volgt:

"Ondergetekende, Ben Lanckman, Bedrijfsrevisor, vennoot van LANCKMAN VYVEY & C°, Bedrilfsrevisoren, I3urg, Venn. BVBA, met zetel te 9820 Merelbeke, Verlorenbroodstraat 122, aangesteld op 21 januari 2015 overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AIRCOPLUS INVEST, met zetel te 9451 Haaltert-Kerksken, Driehoekstraat 35, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde, met ondernemingsnummer 0890.298.266 verklaart inzake de omzetting van rechtsvorm van de vennootschap in een naamloze vennootschap :

Voorafgaandelijk~

Dat de werkzaamheden enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief,

zoals dat blijkt uit staat van activa en passiva per

31 december 2014, heeft plaatsgehad.

Tot besluit

1 .Dat de verrichting van omzetting werd n ozien overeenkomstig de Bijzondere normen van het Instituut

der Bedrijfsrevisoren ; onderhavig verslag is gebaseerd op een beperkt

ouzioht'

'

2.Do\ uit zijn verificatiewerkzaamhedennüet is gebleken dat enige overwaarderingxanhæ~neu'ooOoY

per

31 december 2Ui4 heeft plaatsgehad |

3.Hot netto-passief volgens deze staat (G1.8DÓ,2Q) EUR bedraagt,

De vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AIRCOPLUS |NVE8T"

om te vormen in een naamloze vennootschap, met dezelfde rechtsper'soonlijkheid, dezelfde aandeelhouders,

dezelfde zebm|, het~ze|hÍe doel en zelfde duur, en waarvan aile elementen van actief en passief, waarin

begrepen het maatschappelijk kapi-itaal en reserves, intact zullen behouden blijven en zonder wijziging van de

waardering in de boeken van de naamloze vennootschap,

Op de laatste biz. van i,,ijjB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

w ~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de onderhavige omvorming wordt verwezenlijkt op basis van een staat van actief en passief vastgesteld per eenendertig december tweeduizend veertien, dewelke het voorwerp heeft uitgemaakt van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, - met dien verstande dat alle verrichtingen gesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AIROCOPLUS INVEST", vanaf één januari tweeduizend vijftien worden geacht te zijn gedaan voor rekening en in naam van de naamloze vennootschap.

De vennootschap behoudt hetzelfde inschrijvingsnummer in het rechtspersonenregister te Dendermonde waarvan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid titularis is.

Er wordt uitdrukkelijk vermeld dat de omzetting gebeurt onder het voordeel van:

a, artikelen 775 tot 784 van het wetboek van vennootschappen;

b. artikel 211, 212 en volgende Wetboek Inkomstenbelasting;

o. artikel 2.9.6.0.5 VCF,

d, artikel 11 Wetboek

De vergadering beslist bovendien dat elk aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt uitgewisseld tegen een aandeel op naam, zonder nominale waarde van de naamloze vennootschap. Alle aandelen zijn volledig volstort voor de omzetting.

Deze aandelen zijn en blijven op naam.

De vergadering neemt akte van het ontslag door de zaakvoerder, de heer ROELANDT Yvan, nationaal nummer 630211-153-78, wonende te 9451 Haaltert-Kerksken, Driehoek-straat, 92 en geeft hem décharge voor de uitvoering van het mandaat tot op heden.

Na eenparig elk artikel afzonderlijk te hebben goedge-'keurd, beslist de vergadering de statuten van de naamloze vennoot-'schap vast te stellen waaruit wordt overgenomen hetgeen volgt

Artikel 1: Naam

De vennootschap bestaat onder de vorm van een naamloze vennootschap, waarvan de naam luidt "AIRCOPLUS INVEST'

Deze benaming zal steeds moeten voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "naamloze vennootschap" of de initialen "NV".

Artikel 2: Vennootschapszetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9451 Haaltert Kerksken, Driehoekstraat, 35.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft als doel :

Financiële deelname in bouwprojecten in het algemeen.

Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, aile beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

- binnen dit kader :

overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen.

overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen al dan niet bemeubeld.

De expertises met betrekking tot zowel onroerende als roerende goederen, dit alles in de ruimste zin van het woord.

Makelaar in onroerende goederen, in de ruimste zin van zijn betekenis.

Marketing advies, verkoopactiviteiten, tussenpersoon in de handel, intellectuele prestaties met betrekking tot verkoop, vertegenwoordiging voor derden onder welke juridische vorm ook.

Het verlenen van dienstprestaties, van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben. Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten of vereffenaar van andere vennootschappen kan de vennootschap zich [aten vertegenwoordigen door een bestuurder of elke andere vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen, de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder gelijk welke vorm, zij kan zich borg stellen of aval verlenen, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, inclusief de eigen handelszaak en in de ruimste zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd,

TITEL Il, MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL-AANDELEN,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen achttienduizend zeshonderd euro (E 2.018.600), Het is volledig geplaatst en verdeeld in twintigduizend honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 11: Raad van Bestuur

Re vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag cie raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule hierna vermeld, krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders of vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt.

De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

Artikel 16: Bevoegdheid van de raad

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om alles te doen wat nodig of dienstig is om het doel van de vennootschap te verwezenlijken met uitzondering van datgene waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering der aandeelhouders bevoegd is. In het bijzonder mag zij binnen de toegelaten perken het kapitaal verhogen en toestemmen met het uitgeven van een interimdividend.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Artikel 16-bis : Aansprakelijkheid van de bestuurders.

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar ze zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Ten aanzien van overtredingen waaraan zijn geen deel hebben gehad, worden zij van die aansprakelijkheid ontheven indien hun geen schuld kan worden verweten en zij die overtredingen hebben aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat zij er kennis van hebben gekregen.

Artikel 17: Overdracht van bevoegdheden

De raad van bestuur mag het intern dagelijks bestuur van het geheel of van een afdeling van de maatschappelijke bedrijvigheden opdragen aan één of meer van zijn personen.

Hij benoemt en ontslaat de gedelegeerden tot dit bestuur, stelt hun vergoeding vast en bepaalt hun bevoegdhe-den.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dage-4ijks bestuur mogen binnen de grenzen van dit bestuur bijzondere volmachten verlenen aan bepaalde personen.

Ige raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen, en hun bevoegdheden vaststellen.

Artikel 18: Externe vertegenwoordiging

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen handelend of door de gedelegeerd bestuurder die alleen kan optreden.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder die alleen kan handelen.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 19: Toezicht

De vennootschap is niet verplicht één of meer commissa-'ris-'sen te benoemen voor zover zij de criteria niet overschrijdt vermeld in de wettelijke bepalingen dienaangaande.

(er is geen commissaris benoemd)

Artikel 22: Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennootschap wordt elk jaar gehou-'den de laatste vrijdag van de maand mei te elf uur, op de zetel of in elke andere plaats in het bericht van bijeen-'roeping vermeld. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 24: Toelating tot de algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de

oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Artikel 25: Vertegenwoordiging

ledere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen op voorwaarde dat deze volmachtdrager aandeelhouder is en formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Noohtans kunnen rechtspersonen vertegenwoordigd worden door een volmachtdrager die geen aandeelhouder is; de gehuwde aandeelhouder mag door zijn echtgeno(o)t(e) vertegenwoordigd worden; voor de minderjarigen, de ontzette personen en andere onbekwamen treden hun wettelijke vertegenwoordigers op.

De raad van bestuur kan de tekst van de volmachten opmaken en eisen dat zij ten minste vijf volle dagen voor algemene vergadering op de maatschappelijke zetel worden neergelegd.

Artikel 28: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem. Het aan het aandeel verbonden stemrecht kan worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Voor besluiten tot statutenwijziging komt het aan de naakte eigenaar toe. Bij inpandgeving van de effecten wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaars. Hiertoe deponeert de schuldeiser op verzoek van de schuldenaar de door hem in pand ontvangen aandelen vijf dagen voor de algemene vergadering, tot de afloop van de vergadering, bij een door de vennootschap op verzoek van de schuldenaar aangewezen bank.

Artikel 31: Sluiting van het boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 32: Winstverdeling

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, noodzakelijke afschrijvingen, alsmede van een provisie voldoende geacht voor het dekken van de belastingen op de winsten van de vennootschap, vormt de netto-winst.

Van deze winst wordt vooreerst vijf ten honderd voorbe-'hou-'den aan het "wettelijk reservefonds". Deze reservevoor'zie'ning houdt op verplichtende te zijn zodra dit fonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

De algemene vergadering beslist, op voorstel van de raad van bestuur, over de bestemming van het saldo der netto-winst, tenzij het netto-actief kleiner is of hierdoor kleiner zal worden dan de som van het kapitaal en de onbeschikbare reserves.

Artikel 33: Dividenden

De dividenden worden betaald op de plaats en de tijd-'stip-'pen bepaald door de raad van bestuur.

Nochtans kan de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur beslissen dat voor elke uitkering van voormeld saldo van de netto-winst, dit geheel of gedeeltelijk zal aangewend worden om een buitengewoon reserve- of voorzie-'ningsfonds te spijzen of naar het nieuwe boekjaar zal worden overgedragen.

Onder zijn verantwoordelijkheid kan de raad van bestuur binnen de perken van wat is voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, de toekenning van tussentijdse dividenden uitvaar-'digen.

Artikel 35: Verdeling netto-provenu

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van de maatschappelijke schulden, wordt verdeeld onder alle maatschappelijke aandelen.

VASTSTELLING VAN DE OMVORMING

Op dit ogenblik heeft de algemene vergadering de ondergetekende notaris eenparig verzocht te acteren dat, de voorwaarden van de omvorming verwezenlijkt zijnde, de vennootschap "AIRCOPLUS INVEST' voortaan bestaat onder de vorm van een naamloze vennootschap.

Met algemeenheid van stemmen worden volgende besluiten genomen :

a) het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie.

b) tot de functie van bestuurder worden benoemd:

1°de heer ROELANDT Yvan voornoemd.

2° de heer PEETERS Koenraad, NN 651202-343-76, wonende te 9120 Beveren, Grote Baan, 193  bus 11.

3° de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YR HOLDING" met zetel te 9451 Haaltert-

Kerksken, Driehoekstraat, 35  bus 1.

-ondernemingsnummer 0506.787.782  Rechtbank Dendermonde

-BTW nummer BE0506.787.782

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer ROELANDT Yvan voornoemd.

-hier aanwezig of vertegenwoordigd dewelke verklaren te aanvaarden en die bevestigen dat geen enkele

verbodsbepaling zich hiertegen verzet. Dit mandaat is voor een duur van zes jaar en zal ten einde komen bij de

algemene vergadering van tweeduizend en twintig.

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van huidige omvorming.

Raad van bestuur

De bestuurders voornoemd, zijn bijeengekomen in raad van bestuur en nemen, met eenparigheid van

stemmen, volgend besluit :

- te benoemen tot gedelegeerd bestuurder de heer Yvan ROELANDT voornoemd.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Edgard VAN OUDENHOVE



Neergelegd terzelfdertijd :

-PV de dato 19-1-2015

-Verslag zaakvoerder

-idem bedrijfsrevisor

-Coördinatie statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor" behquden aan het Belgisch Staatsblad

15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 09.07.2010 10289-0562-010
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 03.07.2009 09357-0226-009

Coordonnées
AIRCOPLUS INVEST

Adresse
DRIEHOEKSTRAAT 35 9451 KERKSKEN

Code postal : 9451
Localité : Kerksken
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande